Burcucum çok geçmiş olsun çabuk toparlanır benim annem de olmuştu 2. gün evin tozunu almaya kalktı. zor zaptettik azcuk titizdir de kendisisağol canım.
Annem kadın hastalıklarından ameliyat oldu sezeryan gibi kesiği.
Annem kendi odasında yatıyor geçmiş olsuna gelenler falan.belki bahsetmişimdir annemlerin odasında Duru'nun beşiğide var (14 yaşındaki kız kardeşimin beşiğini bezedik :) ) anneme soruyorlar nerden çıktı bu birden diye ee doğum yaptım bakın kızım oldu diyo duru da beşikte kendi kendine hareketler yapıyor. bizim uzaktan bi akrabanın eşide aaa senin yaşın 50 bak nasılda iri bi bebek doğurmuşsun dedi yaaa kadına gülelimmi ağlıyalım mı şaşırdık.sempatiksalakcinni. kadın şok biz ondanda şok gerçek sandı.
inşallah ciddi bişi değildir canım problemsiz hallolur inşallahmerhaba kızlar
gencer pazartesiden beri sürekli çığırıyo evet çığırıyoo bağırmak ağlamak değil sanki gıcıklığına yapıyor kucağımda koridorda gezdikmi tamam sorun yok aklıma doğum sancım geliyor 5 dk da bir tutan ve hastaneyi yıktıran çığlıklarım gibi sanki birde pipimizden gelen kan devam etmeye başladı hatta arttı.p.tesi tekrar gidecez dr. ultrason çekilecek mecbur ..netten baktım iyice tedirgin oldum basit bir üşütme olabillir,yada üreme sistemlerinde tümör olabilir diyor (allah ım korusunnn) ayrıca kum dökerkende idrardan kan gelirmiş bunuda yeni duydum(( inşallah en baştaki gibi basit bir üşütmedir nolur dua edin kızlar bebişimin bişiyi olmasın
Merhaba arkadaşlar. Umarım herkes iyidir. Pat diye olacak ama ben bugün ameliyat oldum. Hemoroid sorunu için dün dr a gittim. Muayene sonucu hemoroid olmadığını söyledi dr. Yırtık varmış popomda :kedi: İlaçla düzelmez ameliyat olman lazım dedi. Yırtık çok büyük nasıl dayandın dedi. Gerçekten de çok kötüydü. Büyük tuvaletim gelmesin diye dua ediyodum artık. Her kavaboya çıktığımda da çığluık atıyodum acıdan. Neyse bu sabah 9 da lazerle ameliyat oldum ve kurtuldum çok şükür. Genel anestezi oldu. 15 dk sürdü. Şu anda yaralar var ama bir haftaya geçecek dedi. dr.
Ameliyattan sonra iki defa sütümü sağıp döktüm. Anestezi Esra ya geçmesin diye...Allahtan yedek sütlerle idare etti yavrum.
sevilirem canım mutlaka sende biliyorsundur ama yinede yazacağım. karnının tok olduğuna eminmisin? eger eminsen gazı olabilir. biraz ıhlamur veya rezene içirsen. en son olarakta ılık bir duş aldır rahatlasın uyur diyecegim canım.
Merhaba arkadaşlar. Umarım herkes iyidir. Pat diye olacak ama ben bugün ameliyat oldum. Hemoroid sorunu için dün dr a gittim. Muayene sonucu hemoroid olmadığını söyledi dr. Yırtık varmış popomda :kedi: İlaçla düzelmez ameliyat olman lazım dedi. Yırtık çok büyük nasıl dayandın dedi. Gerçekten de çok kötüydü. Büyük tuvaletim gelmesin diye dua ediyodum artık. Her kavaboya çıktığımda da çığluık atıyodum acıdan. Neyse bu sabah 9 da lazerle ameliyat oldum ve kurtuldum çok şükür. Genel anestezi oldu. 15 dk sürdü. Şu anda yaralar var ama bir haftaya geçecek dedi. dr.
Ameliyattan sonra iki defa sütümü sağıp döktüm. Anestezi Esra ya geçmesin diye...Allahtan yedek sütlerle idare etti yavrum.
geçmiş olsun canımselam herkese..
kızım dün akşamdan beri hasta...
ateşi 38 e çıktı. calpolle düşürdük gece biraz rahattı ama sabah yeniden ateşlendi. yine ilaç verdim şimdi uyuyor, çok halsiz. inşallah devam etmez ateşi çok üzgünüm.
hamak ve salıncak iyi fikir arkadaşıma katılıyorum kaydirigubbakcemile5valla bu hastalıklardan ateşlerden çekeceğimiz var neyse gece uyudu benimki allahtan calpol iyi geldi bugünde huzursuzluğu devam ediyo ama ateş yok allahtan yaa benimki sadece çarşafta sallayınca uyuyo çok ağlıyodu bikaçkere salladık ööle alıştı sanırım ayağıma alayım diyorum basıyo çığlığı ne kucakta ne beşikte uyumuyo nasıl alıştırcam ben bu çocuğu yanlızım bide tek başıma çarşafla nasıl sallıcam akşam babasıyla salladık uyuyunca ayağıma aldım iyica daldı yatırdım yatağına bi çare bulun ya belim kopuyo artık(
ankaraya deniz mi gelmiiiiişşşşşş akannehir sempatiksalakcinniteşekkür ederim burcu, aşıdan değil, geçen gün denize girdik kızım da güneşlensin diye üstünü çıkartmıştık. hava sıcaktı ama sanırım orda üşüttük...
Allah korusun aklına kötü şeyler getirme internetten okumak pek iyi değilmerhaba kızlar
gencer pazartesiden beri sürekli çığırıyo evet çığırıyoo bağırmak ağlamak değil sanki gıcıklığına yapıyor kucağımda koridorda gezdikmi tamam sorun yok aklıma doğum sancım geliyor 5 dk da bir tutan ve hastaneyi yıktıran çığlıklarım gibi sanki birde pipimizden gelen kan devam etmeye başladı hatta arttı.p.tesi tekrar gidecez dr. ultrason çekilecek mecbur ..netten baktım iyice tedirgin oldum basit bir üşütme olabillir,yada üreme sistemlerinde tümör olabilir diyor (allah ım korusunnn) ayrıca kum dökerkende idrardan kan gelirmiş bunuda yeni duydum(( inşallah en baştaki gibi basit bir üşütmedir nolur dua edin kızlar bebişimin bişiyi olmasın
geçmiş olsun canım ya hiç söylemiyor da bak bak bakkkkMerhaba arkadaşlar. Umarım herkes iyidir. Pat diye olacak ama ben bugün ameliyat oldum. Hemoroid sorunu için dün dr a gittim. Muayene sonucu hemoroid olmadığını söyledi dr. Yırtık varmış popomda :kedi: İlaçla düzelmez ameliyat olman lazım dedi. Yırtık çok büyük nasıl dayandın dedi. Gerçekten de çok kötüydü. Büyük tuvaletim gelmesin diye dua ediyodum artık. Her kavaboya çıktığımda da çığluık atıyodum acıdan. Neyse bu sabah 9 da lazerle ameliyat oldum ve kurtuldum çok şükür. Genel anestezi oldu. 15 dk sürdü. Şu anda yaralar var ama bir haftaya geçecek dedi. dr.
melila damla ver 2 damla uyku saati gelince. istersen dr unu ara sor melilayı. danışmadan olmas tabiben bu çocuğu uyutamıyorum artık pes ettim uyku saati gelince geriliyorum resmen gözünden uyku akıyo ama nasıl direniyo resmen avazı çıktığı kadar ağlıyo yaa neler deniyorum yok uyumuyo başım ağrıdı resmen uyutayım derken neden böyle yapıyo acaba yaa uykusu gelen çocuğu beşiğine yatırırsın olmadı sallarsın uyur bu nuh diyo peygamber demiyo hayır dursa uykusu yok dicem uykusuzluktan gözler kayıyo uyku başına vuruyo ama naapsam nafile off çok bunaldım herkesi herşeyi bırakıp kaçasım var
SELAM ANNELER BENIM 3,5 AYLIK(25şubat 2010) OĞLUM VAR GAZ PROBLEMİ ÇEKİORUZ VE METSİL VE NEO BABY KULLANIYORUZ BU DAHA NE KADAR DEVAM EDER BİR BİLGİSi OLAN VARMI ?
geçmiş olsun havvacım biran önce iyileşirsin inşallah allah şifa versin cnm
çok geçmiş olsun havvacım. uzun zamandırmı vardı? nasıl olmuş doktor birşey söyledimi.... iyiki daha kötü bir şeye dönüşmemiş allah korumuş.
aaa çok geçmiş olsun Havvacım antibiyotik alıyorsan doktora danışmadan Esraya süt verme.. acil şifalar
kızz hakkaten pat diye oldu..geçmiş olsun havva'cım..önemli bişey değilmiş gibi anlatmışsın ama yine de dikkat et tatlum,ameliyat sonuçta..
burcuuu annen için tekrar geçmiş olsun, inş kısa zamanda toplarlanıp ayağa kalkar..
ayyyy anacimmm size ne oldu böyle birgün icerisinde :gitme: ayyy hepinize gecmis olsunnnnn....
hani derler ya böcek ilacı kullanılmayan meyve sebze tercih edin diye
yurt dışına ihraç edilen ürünlerde kurt varmı diye bakarmış avrupalılar böcekli bitki popülermişşşşş
şimdiiiiii
bende kurtlu kiraz var :roflol:
ben bu kirazı nasıl yiyecem cokacimcoook
kurtlar da protein niyetine mi inecek mideye sempatiksalakcinni
kurtlu kiraz dedim diye hemen ağzınız sulanmasın haaaa :roflol:
geçmiş olsun canım
hamak ve salıncak iyi fikir arkadaşıma katılıyorum kaydirigubbakcemile5
ankaraya deniz mi gelmiiiiişşşşşş akannehir sempatiksalakcinni
Allah korusun aklına kötü şeyler getirme internetten okumak pek iyi değil
bazen çok bilgi kötü oluyooo
geçmiş olsun canım ya hiç söylemiyor da bak bak bakkkk
ama neden genel anestezi yaptılar ki
genel anesteziden nefret ettim Allah bir daha göstermesin gerçi hasta olunca da yokluğunu göstermesin geri hastalık da göstermesin
uy bu nasıl cümledur da sempatiksalakcinni
melila damla ver 2 damla uyku saati gelince. istersen dr unu ara sor melilayı. danışmadan olmas tabi
hoşgeldin aramıza! en fazla 6. aya kadar sürüyormuş gaz sancısı
düğüne gittik geldik
ayyy çok yoruldum
öldüm bittimmmm
elif çok korktu yavrum gelirken arbada nasıl ağladı anlatamam kelimeler kifayetsiz kalır
herhalde ilk defa öylesine ağladı boğazı ağrıdı öksürdü ama ağlamaya devam nefesi kesildi ama ağlamaya devammmm galiba karanlıktan ve kamyon seslerinden korktu.
çünkü eve gelip yatağa yatırdım sakinleşti ve iki dak sonra gülücüklerrrrrrr akannehir ben şok tabi akannehir
ordan da korktuğunu anladım
canım yavrummmm :ecrin_bebek:
onu çok seviyorum :asigim:
slm canlarım bn de oğluşu uyuttum yeni sayılır..
sütüm vardı onu mayalıycam..ısıttım soğumasını bekliyorum bu saatte(
küçük kavonozlar aldık oğluşuma taze taze yoğurt yedircem hergün..
bu arda hasta bebeklere çooooook geçmiş olsun
canlaım ya kıyamam bn onalra..annecikler dua edin hemen telaşa kapılmayın
inş. kocaman olacak meleciklerimiz..
zaten hep dualarımızdalar:)))
kızlar bu arad bana stres yasak tamamen ..kendim vardım bu kanıya
bi olaya üzüldüm gün mutlaka sütüm azalıyor hemde çok farkedilir bi şekilde
ama mutluysam tam tersi oluyor
taşıp geliyor..eşim bile farkadiyor yani o derece..
vayy be ne de çabuk etkileniyo bu memikler herşeyden
HAVVA canım ya geçmişolsun..totoşuna şifa versin rabbim:))
merhaba kızlar
ben bu çocuğu uyutamıyorum artık pes ettim uyku saati gelince geriliyorum resmen gözünden uyku akıyo ama nasıl direniyo resmen avazı çıktığı kadar ağlıyo yaa neler deniyorum yok uyumuyo başım ağrıdı resmen uyutayım derken neden böyle yapıyo acaba yaa uykusu gelen çocuğu beşiğine yatırırsın olmadı sallarsın uyur bu nuh diyo peygamber demiyo hayır dursa uykusu yok dicem uykusuzluktan gözler kayıyo uyku başına vuruyo ama naapsam nafile off çok bunaldım herkesi herşeyi bırakıp kaçasım var
SELAM ANNELER BENIM 3,5 AYLIK(25şubat 2010) OĞLUM VAR GAZ PROBLEMİ ÇEKİORUZ VE METSİL VE NEO BABY KULLANIYORUZ BU DAHA NE KADAR DEVAM EDER BİR BİLGİSi OLAN VARMI ?
selam kızlar anca yaza biliyorum size
dün geldik yolculuğumuzda çok güzel geçti çok şükür ama yarın dönüyoruz babamız aradı bide yarın ilk babalr günümüz yanında olmasını ğistiyo kızın9ın kısas bi istanbul turu yaptık
slm canlarım bn de oğluşu uyuttum yeni sayılır..
sütüm vardı onu mayalıycam..ısıttım soğumasını bekliyorum bu saatte(
küçük kavonozlar aldık oğluşuma taze taze yoğurt yedircem hergün..
bu arda hasta bebeklere çooooook geçmiş olsun
canlaım ya kıyamam bn onalra..annecikler dua edin hemen telaşa kapılmayın
inş. kocaman olacak meleciklerimiz..
zaten hep dualarımızdalar:)))
kızlar bu arad bana stres yasak tamamen ..kendim vardım bu kanıya
bi olaya üzüldüm gün mutlaka sütüm azalıyor hemde çok farkedilir bi şekilde
ama mutluysam tam tersi oluyor
taşıp geliyor..eşim bile farkadiyor yani o derece..
vayy be ne de çabuk etkileniyo bu memikler herşeyden
HAVVA canım ya geçmişolsun..totoşuna şifa versin rabbim:))
günaydın herkese...
iyi pazarlar anneler...
Ay Havva yeni okudum. Dün bi sayfa açıp geri kapatmıştım. Geçmiş olsun canım ya. İnşallah tez zamanda iyileşir turp gibi olursun.
aa evet havva pat diye olduu.ah canım çok geçmiş olsunnn..bilirim çünkü 5 sene önce bende ameliyat oldum.hatta ben normal ameliyat oldum.lazerle bile tedavi olmaz denildi.zeynebe hamile olmadan önce ameliyatımı olduk.çünkü hamilelikte daha ilerliyo demişlerdi.doktora gitigimde iyikide hamile olmadan geldin demişlerdi.çok şükür çook çok iyim.geçti herşey.sende iyi etmişsin.cok geçmiş olsunnn...
sabah sabah içim daraldı yazık oldu gencecik fidanlara helede babalar gününde ne yapacak şimdi onların anaları babaları zaten çok üzülüyordum anne olunca içim daha bir çok acıyor tören yapıyorlardı izlerken yüreğim dayanmadımafoldumben hepimizin başı sağolsun o köpeklerde sürüm sürüm sürünsün gebersin inş. Alllahım şehitlerimizin ailelerine çok ama çok sabır dayanma gücü ihsan etsin benim içim kan ağladı kimbilir onların yüreği nasıl yanıyordur nasıl dayanacaklar yazık çok yazık :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?