2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun havvacım. uzun zamandırmı vardı? nasıl olmuş doktor birşey söyledimi.... iyiki daha kötü bir şeye dönüşmemiş allah korumuş.

sevilirem canım mutlaka sende biliyorsundur ama yinede yazacağım. karnının tok olduğuna eminmisin? eger eminsen gazı olabilir. biraz ıhlamur veya rezene içirsen. en son olarakta ılık bir duş aldır rahatlasın uyur diyecegim canım.

Burcucum çok geçmiş olsun çabuk toparlanır benim annem de olmuştu 2. gün evin tozunu almaya kalktı. zor zaptettik azcuk titizdir de kendisi
inşallah ciddi bişi değildir canım problemsiz hallolur inşallah

aaa çok geçmiş olsun Havvacım antibiyotik alıyorsan doktora danışmadan Esraya süt verme.. acil şifalar

cnm mama veriyorum geceleri yatmadan tam doysun diye gaz sorunumuz var zaten ama ilaç kullanıyoruz duş aldırayım ama bütün uykularda huzursuz çocuk gece gündüz sürekli her dakikasda banyo olmazki zaten dün aşıolduk bugün yıkamadım belki dokunur diye

kızz hakkaten pat diye oldu..geçmiş olsun havva'cım..önemli bişey değilmiş gibi anlatmışsın ama yine de dikkat et tatlum,ameliyat sonuçta..

burcuuu annen için tekrar geçmiş olsun, inş kısa zamanda toplarlanıp ayağa kalkar..

SELAM ANNELER BENIM 3,5 AYLIK(25şubat 2010) OĞLUM VAR GAZ PROBLEMİ ÇEKİORUZ VE METSİL VE NEO BABY KULLANIYORUZ BU DAHA NE KADAR DEVAM EDER BİR BİLGİSi OLAN VARMI ?

hani derler ya böcek ilacı kullanılmayan meyve sebze tercih edin diye
yurt dışına ihraç edilen ürünlerde kurt varmı diye bakarmış avrupalılar böcekli bitki popülermişşşşş
şimdiiiiii
bende kurtlu kiraz var :roflol:
ben bu kirazı nasıl yiyecem cokacimcoook
kurtlar da protein niyetine mi inecek mideye sempatiksalakcinni

kurtlu kiraz dedim diye hemen ağzınız sulanmasın haaaa :roflol:

geçmiş olsun canım
hamak ve salıncak iyi fikir arkadaşıma katılıyorum kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim burcu, aşıdan değil, geçen gün denize girdik kızım da güneşlensin diye üstünü çıkartmıştık. hava sıcaktı ama sanırım orda üşüttük...
ankaraya deniz mi gelmiiiiişşşşşş akannehir sempatiksalakcinni
Allah korusun aklına kötü şeyler getirme internetten okumak pek iyi değil
bazen çok bilgi kötü oluyooo
geçmiş olsun canım ya hiç söylemiyor da bak bak bakkkk
ama neden genel anestezi yaptılar ki
genel anesteziden nefret ettim Allah bir daha göstermesin gerçi hasta olunca da yokluğunu göstermesin geri hastalık da göstermesin
uy bu nasıl cümledur da sempatiksalakcinni
melila damla ver 2 damla uyku saati gelince. istersen dr unu ara sor melilayı. danışmadan olmas tabi
SELAM ANNELER BENIM 3,5 AYLIK(25şubat 2010) OĞLUM VAR GAZ PROBLEMİ ÇEKİORUZ VE METSİL VE NEO BABY KULLANIYORUZ BU DAHA NE KADAR DEVAM EDER BİR BİLGİSi OLAN VARMI ?

hoşgeldin aramıza! en fazla 6. aya kadar sürüyormuş gaz sancısı

düğüne gittik geldik
ayyy çok yoruldum
öldüm bittimmmm
elif çok korktu yavrum gelirken arbada nasıl ağladı anlatamam kelimeler kifayetsiz kalır
herhalde ilk defa öylesine ağladı boğazı ağrıdı öksürdü ama ağlamaya devam nefesi kesildi ama ağlamaya devammmm galiba karanlıktan ve kamyon seslerinden korktu.
çünkü eve gelip yatağa yatırdım sakinleşti ve iki dak sonra gülücüklerrrrrrr akannehir ben şok tabi akannehir
ordan da korktuğunu anladım
canım yavrummmm :ecrin_bebek:
onu çok seviyorum :asigim:

selam canim kesin gürültüdendir. bende cok sevdigim bi eski komsuma gittim ayyy coluk cocukk evin ici curcuna valla. o diyo kucagima alabilirmyiim, yok öpcem, yok sira bende , yavrucumun hasati cikti. birde yüksek sesle konusuyorlar. onlar bagiriyo yavrum dudagini büzüp agliyo, onlar bagiriyo bizimki agliyo. artik yapamadim eve getirdim besigine koydumm cadiii sustu :) seninkide belki sesten dolayidir. aman valaaaa kalabalik bir ortama girdigimizde gürültüyü sesi patirtiyi bizim kafamiz götürmüyorda bacim, bebecikle napsin dimi boshayallersmile

selam kızlar anca yaza biliyorum size
dün geldik yolculuğumuzda çok güzel geçti çok şükür ama yarın dönüyoruz babamız aradı bide yarın ilk babalr günümüz yanında olmasını ğistiyo kızın9ın kısas bi istanbul turu yaptık

slm canlarım bn de oğluşu uyuttum yeni sayılır..
sütüm vardı onu mayalıycam..ısıttım soğumasını bekliyorum bu saatte(
küçük kavonozlar aldık oğluşuma taze taze yoğurt yedircem hergün..
bu arda hasta bebeklere çooooook geçmiş olsun
canlaım ya kıyamam bn onalra..annecikler dua edin hemen telaşa kapılmayın
inş. kocaman olacak meleciklerimiz..
zaten hep dualarımızdalar:)))
kızlar bu arad bana stres yasak tamamen ..kendim vardım bu kanıya
bi olaya üzüldüm gün mutlaka sütüm azalıyor hemde çok farkedilir bi şekilde
ama mutluysam tam tersi oluyor
taşıp geliyor..eşim bile farkadiyor yani o derece..
vayy be ne de çabuk etkileniyo bu memikler herşeyden
HAVVA canım ya geçmişolsun..totoşuna şifa versin rabbim:))

geçmiş olsun havvacım biran önce iyileşirsin inşallah allah şifa versin cnm

Sağol canım benim

çok geçmiş olsun havvacım. uzun zamandırmı vardı? nasıl olmuş doktor birşey söyledimi.... iyiki daha kötü bir şeye dönüşmemiş allah korumuş.

Sağol Zeynepçim. Uzun zamandır vardı ama ağrı acı yoktu. Doğumdan sonra dayanılamayacak duruma geldi. Valla en son Doktorum programında kansere çevirebilir diye duyduktan sonra soluğu dr da aldım.

aaa çok geçmiş olsun Havvacım antibiyotik alıyorsan doktora danışmadan Esraya süt verme.. acil şifalar

Sağol canım. Antibiyotik kullanıyorum ama emzirdiğimi söyledim dr. ona göre bir antibiyotik verdi. Mastit olduğumda da aynının kullanmıştım. İçim rahat yani..

Sağol Hülyacım...

ayyyy anacimmm size ne oldu böyle birgün icerisinde :gitme: ayyy hepinize gecmis olsunnnnn....

Sağol canım

Sağol canım. Neden genel anestezi yaptı bilmiyorum valla.Sormak da aklıma gelmedi. Aslında kurcalarım böyle şeyleri ama ne bileyim salak tarafıma denk geldi galiba :))

Amin canımmmm. Valla zor ya. Totoş deyip geçmemek lazımmış kaydirigubbakcemile3

Ay Havva yeni okudum. Dün bi sayfa açıp geri kapatmıştım. Geçmiş olsun canım ya. ınşallah tez zamanda iyileşir turp gibi olursun.

ah canım yaa çok geçmiş olsun.inşallah asit bişeyder..doktora bir n önce götür..

aa evet havva pat diye olduu.ah canım çok geçmiş olsunnn..bilirim çünkü 5 sene önce bende ameliyat oldum.hatta ben normal ameliyat oldum.lazerle bile tedavi olmaz denildi.zeynebe hamile olmadan önce ameliyatımı olduk.çünkü hamilelikte daha ilerliyo demişlerdi.doktora gitigimde iyikide hamile olmadan geldin demişlerdi.çok şükür çook çok iyim.geçti herşey.sende iyi etmişsin.cok geçmiş olsunnn...

ahh sevil o sorun bended var...benim kızda geze geze emmek istiyo.yani öyle çok kolay uyuyo.ama olmazki. biz şimdi izne çıkacagız heryerde meme açık geze geze emmdirememki.çocuk uuyacagı zaman normal emmiyo.illaki ayaga kalkacagım.uff inat edip gezdirmiyorm alışsın diye.ama katılarak aglıyo yine kendi dedigini ittiriyoo.bende buna bi türlü çözüm bulmadım.allah yardımcımız olsun.izinde ne yapacagım bilmiyorum..

hoşgeldinnn.bazı bebeklerde gaz problemi 6 aya kadar devam ediyormuş..

aa ne çabuk kız.daha yol yorgunlugunuz gitmedii.
neyse babamızda haklıı...

bencede hiç yormaaa.dogru üzüntü orgunluk etkiliyoo..

bizde bir hafta sonra yola çıkıyouz..bir kaç gün sonra hazırlanmaya başlarım..defnenin küçüklerini toplayacagım orda ihtiyacı olana birilerini buluyo kayınvalide...giydirmedigim nice giysi kaldı elimdee.biri kullansın işte ne güzel..
ya kızlar defne biliyonuz biberon kullanmıyo.ama böyle suyu hemde meyve suyunu kaşıkla vermek çok zor oluyo.bide yola çıkacagız sürekli kaşıkla vermek off zor işte.ne ettiysem alıştıramıyorum biberona ne edecegim anlamdım.zeynep hemen almıştı biberonu.agzına alıyo.resmen çigniyo.sonrada sıkıloyo basıyo çıglıgı al agzımdan diyee.ne yapacagım ben..çok istiyorum biberona alışsın diye..artık emzikten vazgeçtimbtek biberonu alsın yeter...ne tavsiye ediyosunuz..

sabah sabah içim daraldı yazık oldu gencecik fidanlara helede babalar gününde ne yapacak şimdi onların anaları babaları zaten çok üzülüyordum anne olunca içim daha bir çok acıyor tören yapıyorlardı izlerken yüreğim dayanmadımafoldumben hepimizin başı sağolsun o köpeklerde sürüm sürüm sürünsün gebersin inş. Alllahım şehitlerimizin ailelerine çok ama çok sabır dayanma gücü ihsan etsin benim içim kan ağladı kimbilir onların yüreği nasıl yanıyordur nasıl dayanacaklar yazık çok yazık :çok üzgünüm:

günaydın herkese...
iyi pazarlar anneler...

Günaydın canım..

Ay Havva yeni okudum. Dün bi sayfa açıp geri kapatmıştım. Geçmiş olsun canım ya. İnşallah tez zamanda iyileşir turp gibi olursun.

SAğol canım. İnşallah

Sağol ayşegülcüm. Ben de pat diye karar verdim çünkü. Buraya da yazamadım nette sorun vardı.

Amiiiinnn. Allah yüreği yanan tüm ana babalara, eşlere, yavrulara sabır versiin.
Elleri dilleri kurusun bunları yapanların, yaptıranların, yapanlara imkan tanıyanların...Allah cehennem ateşinde sonsuza kadar yaksın bu yaratıkları...

evet yaa sabah sabah duydum şehit haberlerini içim yandı ne zorluklarla büyütüyoruz yok gazı yok uykusu şuyu buyu elin hainleri gözkırpmadan alıyolar canlarını rabbim hepsini korusun ölenlerde şhit oldular allahım nurlar içinde yatırsın hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…