2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Serapcim masallah Berkin pasama

Serapçım maşallah gerçekten. Allah nazardan saklasın.Biz de yarın gideceğiz...

masallah serap bebisine..insalah hep boyle devam eder.

Sağolun teyzeleri sağlıklı olsunlar da gerisi boş..

Ay yirim ben onun dillerini.. Benim kociş te nerdeyse 1 aydır baba deyip duruyor hem de epey uğraşıyo yani Bizimki sesi çıkarmayı başaramadı ama ağzını onun gibi taklit etmeye çalışıyor çok tatlılar yaa:asigim:

Demir ilacını bana doktor günde bir kere kilosu kadar dedi canım 8 damlayla başla dedi bana.

Kan ilacı ve demir ilacı ayrı ayrı mı? Bize niye vermedi?

Aynı şey mi bilmiyorum. Bi de D3 var işte o da 3 damla.

canim yaaa bende makine ile sagiyordum ama iki gögsümden anca 50 cikiyordu hem onu birak elim kopuyordu sagmaktan. bende %99 anne sütüne yakin Aptamil 1 biberon sütünü aldim. oh rahatladim valla! hem cok besleyici hemde cok pratik. ama simdi sadece gece kalktigi´nda veriyorum gündüzleri emmeye devam+ ek gida

canım kan hapları da demir içerikli..üzerinde ferro yazıyorsa demir ilacı işte bana da az önce aşıda verdiler..damla şekinde 8-9 damla verecekmişiz günde 1 kez..sen yine de sor içerikleri farklı olabilir konsantrasyonlar ı falan..kızlar..

aşıdan sonra yıkamıyorduk dimii kaç gün yıkamıcaz bu sıcakta?? bir de inşallah arıza çıkarmaz canı acımaz inşallah...

canim 3 gün diye biliyorum...

Kan ilacı ve demir ilacı ayrı ayrı mı? Bize niye vermedi?

bizede verdiler canım 4.ay bitiminden itibaren veriliyor.

devit günde 1 kere 3 damla
kan ilacı günde 1 kere aç karna 4 damla.

oooooooo Esra hanım siz buralarda görmek ne şeref lmaz: serapla sen bebişleri aldınız vıııın .
hoş geldin canım bayanssulusmile

verem aşısından sonra 3 gün hepatitten sonra 1 gün su deymiyecek diğer aşılar için aynı gün yada ertesi sabah yıka canım. bende sormuştum aynı gün değil ama ertesi sabah yıkamıştık.

bende dün ilk defa aptamil 1 verdim canım bi vicdan azabıda duydum tabi.. çocuğumu besleyemedim tü bana diye.. ama benden değil ondan kaynaklandı.. neyse sonuçta onu içti.. olmazsa geceleri yatmadan veririm aptamili rahat uyusun.. ayın 3 ünde götürücem dr. a bakalım ne diycek..

canım kan ilacı dediğme bakma işte demir... bu arada her aşıdan sonra yıkamama durumu olmuyo sanırım.. mesela bana verem aşısında özellikle uyarmışlardı 3 gün yıkamayın diye.. ama yinede yaptırırken sen bi sor canım... inşallah kolaycacaık atlatırsınız...

oooooooo Esra hanım siz buralarda görmek ne şeref lmaz: serapla sen bebişleri aldınız vıııın .
hoş geldin canım bayanssulusmile

hoşbulduk canım... kulaklarımın çınlamasından duramadım artık bi bakiyim dedim napıyo kızlar:)))) şaka maka çok özlemişim sizi.. burda sohbet etmeyi... opuyorumnanaktan

Kızlar Elevit ve Ferrum Forta devam eden var mı benim gibi merak ettim debilmiyorumkismile

canım ben bi süre ferro kullandım uru 4. ayına girdiğinde saglık ocagı hemogram tahlıli yapalım dedi baktı kanım yeterli çıktı devam etme dedi.elevitte kilo yapıyor diye bana 8. ayda bıraktırdılar zaten.

Bülbül maşallah bebişe canım.aşılarıda yarasın.

Bana hemşire süt yapımına çok faydası var emzirdiğin sürece iç dedi yani kanıma falan bakılmadı. Zaten devlet te ödemiyo kendim alıyom:bbo:

selam..
bugün defnecik iyi degil gibi( aglayıp durdu.bu saat oldu ek gıda hiç almadı sürekli emdi.verdigmide agzıyla itekledi.iteklemedigni kustu.anlayamadım neden böyle oldu.şimdi aglaya aglaya anca uyudu.off izne ayrılacagmız zaman aksilik bizi bırakmıyo.inşallah bi şeyi yoktur.tam zeynep iyi oldu.bide defne çıkarsa çok zor olur.izne gitmeye mecburuz çünkü kpss sınavına adana yazdım.malum orda girecegim.tabi önemli degil sınav onlar iyi olsun yeter ama..keyifli geçse izin iyi ollurdu( muayeneyede çok var 28 indee...

ayşegül canım havvanında dediği gibi sıcaklarda yapar biz dayanamıyoruz onlar ne yapsın ilk kez tanııyolar sıcak havayla:))) bide diş durumları nasıl canım kaşıntısı falan var mı? belki diş çıkartıyodur... gerçi sen daha tecrübelisin bu konuda ama ...

merhaba kızlar nasılsınız aysegul canım bugun ozgede aynı damakları yuzunden canı ısterse alıyo yıyo ıstemese ıtıyo dılıle demın yedı azz cıkardı bence sıcaktan bunalıyolar cocuklar aksam cok ıstahlı oluyo gunduz pek ıstahlı dıl ozgede 4 ay kontlolumuze gıdıcektık bugun cok sıcak yarın gıderız artık

bırde serapcım ben ozel hastaneye gıdıyorum cocuk doktorum bana dedıkı gecen mumkun oldunca su ver bu sıcaklardan bunalıyo bebekler dıye senın doktor nasıl bısı verme dedı kı

verem aşısından sonra 3 gün hepatitten sonra 1 gün su deymiyecek diğer aşılar için aynı gün yada ertesi sabah yıka canım. bende sormuştum aynı gün değil ama ertesi sabah yıkamıştık.
ee veremi 2 ay önce olduk hepatitde bi daha 6.cı ayda var... o zaman yarın yıkarız?

kızzzz nerelerdesin sen kaçakkkk sempatiksalakcinni
canım boykot ediyoruz israil mallarını hagis prima kullanmıyoruz
onun yerine babystar evybaby molfix jenny&willy kullanıyoruz
bu sırada aptamil de israil malı diye duydum ama emin değilim, hafıza işte fisfisfis

şu israil meselesinden sonra türk malı bezleri bir deneyim hangisi iyiyse onda sabit kalacam :roflol: gerçi indirimdekini alır kullanırım

Kızlar Elevit ve Ferrum Forta devam eden var mı benim gibi merak ettim debilmiyorumkismile

ben etmiyorum

yok benim bahsettiim basbayağı kan ilacı / devit olan demir ilacı 2 ayrı ilaçtan bahsediyorum yani.

kan ilacı=demir ilacı aynı şeyler içtiğimiz ferrum gibi
ama devit d vitamini canım, hani şu yiyeceklerden değilde güneşten alınan vitamin

BİZİM YAPMAMIZ GEREKEN BOYKOT'U İSRAİL YAPIYOR ! Hem 9 Türk'ü öldürdüler, hem de Türk mallarını boykot ediyorlar. İsrail bizim yapmamız gerekeni yapıyor.Yardım filosu krizinin ardından İsrail’in en büyük süpermarket zincirleri birbiri ardına Türk mallarını boykota başladı. İsrail’de yayın yapan Kanal 10’un haberine ...göre, ülkenin en büyük ucuz market zinciri Rami Levy, Gazze’ye yardı...m konvoyundan sonra oluşan tepki nedeniyle artık Türk malları satmayacaklarını açıkladı. Şirket, Türk mallarının çok daha ucuza gelmesine rağmen, İsrail’e düşman bir ülkenin mallarını satmanın ilkelerine aykırı olduğunu iddia etti. İsrailli tüketicinin birkaç agorot (İsrail küçük para birimi) daha fazla ödeyerek boykotu destekleyeceğini öne süren şirket, bu boykotu popülizm amaçlı yapmadığını savundu. Rami Levy’nin hemen ardından, ülkenin ikinci büyük marketler zinciri Mega da, Türkiye’den un ve makarna ithalatını durdurduğunu açıkladı. Mega, kendi markasıyla Türkiye’de un ve makarna ürettiriyordu. Son olarak İsrail’in en büyük süpermarketler zinciri Supersol da, Rami Levy ve Mega’ya katılmayı düşündüklerini bildirdi. Şirket elindeki stoklar biter bitmek Türk mallarına karşı boykota başlamayı planladıklarını ve Türkiye’den gelen malların yerine başka bir ülkeden ithalat yapacaklarını duyurdu. SENDİKALAR ÇAĞRI YAPMIŞTI İsrail’deki sendikalar yaşanan gemi krizinin ardından, geçtiğimiz hafta Türkiye’nin gösterdiği tepkiye karşılık tüm Türk mallarını boykot etme çağrısı yapmıştı. Sendika liderleri, işçilere verdikleri hediyeleri Türk malları arasından seçmeyeceklerini ifade etmişti. Bu harcamaların geçen yıl 2 milyar Yeni İsrail Şekeli (825 milyon TL) bulduğu belirtilmişti. Sendikalar aldıkları boykot kararı kapsamında ayrıca, bir yıl süreyle işçilerini tatil için en çok tercih ettikleri Türkiye’ye göndermeyeceklerini açıklamıştı.

bırde serapcım ben ozel hastaneye gıdıyorum cocuk doktorum bana dedıkı gecen mumkun oldunca su ver bu sıcaklardan bunalıyo bebekler dıye senın doktor nasıl bısı verme dedı kı

Bilmiyorum canım burda konuşuluyo benim de kafama takıldı sordum anne sütünün %85 i su olduğu için vermene gerek yok ihtiyaç duymaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…