Serapcim masallah Berkin pasama
Serapçım maşallah gerçekten. Allah nazardan saklasın.Biz de yarın gideceğiz...
masallah serap bebisine..insalah hep boyle devam eder.
Iki gündür Ecem hanim baya bi dillendi kizlar
hiç susmuyo biseyler anlatip duruyo
bide artik meme istedigi zaman mam mam mam yapiyo nasil hosuma gidiyo
yavas yavas ba ba ba lar da basladi eee babasi her gün basinda baba baba diye diye basladi kizim
ay ne çabuk büyüyolar
Kızlar biz de bugün gittik aşılarımızı olduk geldik. Hastaneye girince çığlık çığlığa ağlayan kız sağlık ocağında akıllı oluyor. ığne batarken bi ağladı o kadar. O da çığlık çığlıa değil hani. ılginç. Neyse ben kargaşadan demir ilacını almayı unutmuşum. Eşim gitti aldı sonra. 4 damla demişler ama günde kaç kere olduğunu söylememişler. O da anlamamış 4 kere mi 1 kere mi. Sanırım bi tek 4'ü duymuş. Siz nasıl veriyorsunuz kızlar bu demir ilacını?
Kan ilacı ve demir ilacı ayrı ayrı mı? Bize niye vermedi?
canim yaaa bende makine ile sagiyordum ama iki gögsümden anca 50 cikiyordu hem onu birak elim kopuyordu sagmaktan. bende %99 anne sütüne yakin Aptamil 1 biberon sütünü aldim. oh rahatladim valla! hem cok besleyici hemde cok pratik. ama simdi sadece gece kalktigi´nda veriyorum gündüzleri emmeye devam+ ek gidayok benimki gaz değil kızlar yani memeyi ağzına almadan daha emzirme pozisyonunu aldığım anda çığlığı atıyo belini öne doğru çıkarıp kafasını arkaya doğru atıyo yay gibi oluyo nerdeyse kafası arkadan ayaklarına değicek... bazen iki tarafıda emmiyo.. ama biliyorum ki aç... sağıyorum biberonla içiyo çok zorda kalırsam böyle yapıyorum ama gecenin bi yarısıda makinayla sağ emdir olmuyo yani... bunalım oldum resmen... her zaman değil ama günde 2 sefer falan yapıyo bunu...
canim ben kullanmiyorum. ebeye sordum gerek yok demisti!Kızlar Elevit ve Ferrum Forta devam eden var mı benim gibi merak ettim debilmiyorumkismile
canım ikisi ayrı evet... kan ilacının tadını bende biliyorum doğumdan sonra 1 ay hergün bende içtim aynısından çook lezzetli karamel gibi bişey... tek fark cereninki damla şeklinde... ilacı banada yeni verdiler... ayın 9 undan beri kullanıyoruz...
canim 3 gün diye biliyorum...canım kan hapları da demir içerikli..üzerinde ferro yazıyorsa demir ilacı işte bana da az önce aşıda verdiler..damla şekinde 8-9 damla verecekmişiz günde 1 kez..sen yine de sor içerikleri farklı olabilir konsantrasyonlar ı falan..kızlar..
aşıdan sonra yıkamıyorduk dimii kaç gün yıkamıcaz bu sıcakta?? bir de inşallah arıza çıkarmaz canı acımaz inşallah...
Kan ilacı ve demir ilacı ayrı ayrı mı? Bize niye vermedi?
canım ikisi ayrı evet... kan ilacının tadını bende biliyorum doğumdan sonra 1 ay hergün bende içtim aynısından çook lezzetli karamel gibi bişey... tek fark cereninki damla şeklinde... ilacı banada yeni verdiler... ayın 9 undan beri kullanıyoruz...
canım kan hapları da demir içerikli..üzerinde ferro yazıyorsa demir ilacı işte bana da az önce aşıda verdiler..damla şekinde 8-9 damla verecekmişiz günde 1 kez..sen yine de sor içerikleri farklı olabilir konsantrasyonlar ı falan..kızlar..
aşıdan sonra yıkamıyorduk dimii kaç gün yıkamıcaz bu sıcakta?? bir de inşallah arıza çıkarmaz canı acımaz inşallah...
canim yaaa bende makine ile sagiyordum ama iki gögsümden anca 50 cikiyordu hem onu birak elim kopuyordu sagmaktan. bende %99 anne sütüne yakin Aptamil 1 biberon sütünü aldim. oh rahatladim valla! hem cok besleyici hemde cok pratik. ama simdi sadece gece kalktigi´nda veriyorum gündüzleri emmeye devam+ ek gida
canım kan hapları da demir içerikli..üzerinde ferro yazıyorsa demir ilacı işte bana da az önce aşıda verdiler..damla şekinde 8-9 damla verecekmişiz günde 1 kez..sen yine de sor içerikleri farklı olabilir konsantrasyonlar ı falan..kızlar..
oooooooo Esra hanım siz buralarda görmek ne şereflmaz: serapla sen bebişleri aldınız vıııın .
hoş geldin canım bayanssulusmile
Kızlar Elevit ve Ferrum Forta devam eden var mı benim gibi merak ettim debilmiyorumkismile
ee veremi 2 ay önce olduk hepatitde bi daha 6.cı ayda var... o zaman yarın yıkarız?verem aşısından sonra 3 gün hepatitten sonra 1 gün su deymiyecek diğer aşılar için aynı gün yada ertesi sabah yıka canım. bende sormuştum aynı gün değil ama ertesi sabah yıkamıştık.
molfiksi bende hiç beğenmedim kızlar.. cidden kayış gibi.. primanın hem yumuşaklığı hem iyi çekmesi hemde kokusu çok hoşuma gidiyo... ama prima premium care var yeni çıktı oda hoşuma gitmedi... özellikle kokusu midemi bulandırdı.. başka markada kullanmadım evybaby için bişey diyemiycem elimde bez stoğum var şu an bittikten sonra bide onu deniyim bakalım...
Rüveyda sen yazdıkça bütün bezleri alıp deneyesim geldi valla :) Sen çok mu sık bez alıyon kız sürekli onu aldım bunu aldım denedim diyonkaydirigubbakcemile3
Ama bi dahakine bir evybaby alıp denemek istiyorum.
Kızlar Elevit ve Ferrum Forta devam eden var mı benim gibi merak ettim debilmiyorumkismile
yok benim bahsettiim basbayağı kan ilacı / devit olan demir ilacı 2 ayrı ilaçtan bahsediyorum yani.
bırde serapcım ben ozel hastaneye gıdıyorum cocuk doktorum bana dedıkı gecen mumkun oldunca su ver bu sıcaklardan bunalıyo bebekler dıye senın doktor nasıl bısı verme dedı kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?