2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy massalalh yavruna :) seninki baya tosuncuk olmusss annesiiii vallaaa pamuk gibi önüne al oynaaa keratayiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 bizimde yarin asimiz var teyzesi hic sorma napcaz bilmiyorum. cok aciyomudur yaaa masallahhh nezaman dogmustu doruk?

oh oh maşallah doruk paşaya...
tosuncuk olmuş küçük prens...

Duygu Doruk 24 Şubatta doğacaktı ama 23 Ocakta 1 ay erken doğdu......

slm kızlar...biz bugün aşımızı olduk ana-oğul...burak 4.ay aşılarını oldu bende tetanoz aşısının 3.dozunu oldum...burak beye ateş düşürücü verdm yatıyo..benmde kolum ağrıyo yaw.kararsızdım kendimkini yaptırmaya yaptırıymmı yaptırmıymmı derkene bi baktm hemşire çıkardı aşıyı aç canım kolunu dedi..baktım yaptırmışım bile:))))

Merhaba Sibelcim. Geçmiş olsun. Yarasın aşılarınız. Ben daha iyiyim. Yavaş yavaş yaralar geçtiğinde çok daha iyi olacağım. Sağol canm...

Zeynepçim maşallah Doruk'umuza.Kocaman delikanlı olmuş

geçmiş olsun cnm bize ateş yapmıştı ateş düşürücü vermekle iyi etmişsin inş ateşsiz falan atlatırsınız

teşekkürler kızlar. bende veriyorum calpol mutlaka her ihtimale karsı.

uyuyor ama bizim paşa sanırım sakin geciricez biz.

kızlar ben kaçar...kociş çay yapmış gideyimde içeyim:))iyi geceler yarın görüşürüz...öptükkkkkk.....

teşekkürler kızlar. bende veriyorum calpol mutlaka her ihtimale karsı.

uyuyor ama bizim paşa sanırım sakin geciricez biz.

Maşallah canım inşallah sıkıntısı olmaz hiç..

inş canım...burak çok ağladı yavrum yapılırken dudağını da büzüyo yüzüme bakıp bakıp sonra...

Ayy kıyamam ben ona

kızlar ben kaçar...kociş çay yapmış gideyimde içeyim:))iyi geceler yarın görüşürüz...öptükkkkkk.....

Ohh afiyeet olsun canım. Benim yerime de iç..

Iyi aksamlar kizlar......
Zeynepcim masallah doruk pasaya kocaman olmus yarasin sütler kuzuya
Sibelcim yarasin asilariniz insallah atessiz atlatirsiniz bu geceyi
bye bye afiyet olsun

havvacım geçmişi okuyamadım dolmuş ben girmeyeli.neden herkes sana geçmiş olsun diyor ne oldu ki canım???ne yarası???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…