kızlar selam bizde dr. gittik bugün.
Doruk cok güzel buyumuş. herşeyi güzel. boyu pozu iyi. 7900 gr. 68 cm boy olmuş. anne sütüne bu ayda devam. ek gıdaya baslamayalım dedi dr. aşısını oldu. bu ayki aşı biraz acıtıyor haberiniz olsun. biz sizden bir ay öndeyiz ya. agladı kuzum bu sefer.
oh oh maşallah doruk paşaya...kızlar selam bizde dr. gittik bugün.
Doruk cok güzel buyumuş. herşeyi güzel. boyu pozu iyi. 7900 gr. 68 cm boy olmuş. anne sütüne bu ayda devam. ek gıdaya baslamayalım dedi dr. aşısını oldu. bu ayki aşı biraz acıtıyor haberiniz olsun. biz sizden bir ay öndeyiz ya. agladı kuzum bu sefer.
ayyy massalalh yavruna :) seninki baya tosuncuk olmusss annesiiii vallaaa pamuk gibi önüne al oynaaa keratayiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 bizimde yarin asimiz var teyzesi hic sorma napcaz bilmiyorum. cok aciyomudur yaaamasallahhh nezaman dogmustu doruk?
slm kızlar...biz bugün aşımızı olduk ana-oğul...burak 4.ay aşılarını oldu bende tetanoz aşısının 3.dozunu oldum...burak beye ateş düşürücü verdm yatıyo..benmde kolum ağrıyo yaw.kararsızdım kendimkini yaptırmaya yaptırıymmı yaptırmıymmı derkene bi baktm hemşire çıkardı aşıyı aç canım kolunu dedi..baktım yaptırmışım bile:))))
Esra da yarın olacak aşılarını. Bakalım inşallah rahat atlatırız.
teşekkürler kızlar. bende veriyorum calpol mutlaka her ihtimale karsı.
uyuyor ama bizim paşa sanırım sakin geciricez biz.
inş canım...burak çok ağladı yavrum yapılırken dudağını da büzüyo yüzüme bakıp bakıp sonra...
kızlar ben kaçar...kociş çay yapmış gideyimde içeyim:))iyi geceler yarın görüşürüz...öptükkkkkk.....
Zeynepcim masallah doruk pasaya kocaman olmus yarasin sütler kuzuyakızlar selam bizde dr. gittik bugün.
Sibelcim yarasin asilariniz insallah atessiz atlatirsiniz bu geceyislm kızlar...biz bugün aşımızı olduk ana-oğul...burak 4.ay aşılarını oldu bende tetanoz aşısının 3.dozunu oldum...burak beye ateş düşürücü verdm yatıyo..benmde kolum ağrıyo yaw.kararsızdım kendimkini yaptırmaya yaptırıymmı yaptırmıymmı derkene bi baktm hemşire çıkardı aşıyı aç canım kolunu dedi..baktım yaptırmışım bile:))))
bye bye afiyet olsunkızlar ben kaçar...kociş çay yapmış gideyimde içeyim:))iyi geceler yarın görüşürüz...öptükkkkkk.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?