2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşegül sizin orası çok sıcaktır ben bir kere geldim 5 gün öldüm dirildim. Defnecik te bunalmıştır belki..

voles kız sorma benimki de ağlayarak kaka yapıor die acıbademe goturdum cuma acilen.. doktor conformil 1 diye bi mama verdi kolikler içinmiş güya.. yemiyor bizimki acı tadı da.. cok zor veriyorum ama kakası kahve rengine döndü ve cook sulu ne oluyor anlamadım yanımda yarım saatlik kakasını da götürdüm ama hemen yaptığı lazımmış..ishal mi kji die uzuluyoutm ben de..

ayşegüll cok gecmiş olsun ya hepsi iştahsız desene.. sıcaktandır yaa burası bu kadar sıcaksa antalyada durum nedir kimbilir valla biz cesaret eedip belek'e gidemiyoruz..boshayallersmile

meeleksen hangi doktora goturuyorsunuz??hangi hastane doktor yok izmitte...

kızlarbirşey sorucam benim oğlan sürekli sırt üstü yatıyor..yüzüstü koyunca bi süre sonra başı düşüyor 5 dk bile duramıyor sinirleniyor bağırıp çağırıyor hiç tutmadım bu şekilde sizinkiler nasıl 1 saat falan tutabilmesi lazım diye bişeyler okudum da şimdi..tortikollis die bişi varmışş haberi olan var mı??gece de sırt üsüt yatıyor hep

Ayşegülcüm inşallah huysuzluktur, hasta falan değildir. Sıcaklardan da yapabilir canım

Ayşegül sizin orası çok sıcaktır ben bir kere geldim 5 gün öldüm dirildim. Defnecik te bunalmıştır belki..

sagolun kızlar mutfaktaydım.şimdi girdim.bimiyorum nedenini.diş çıkardıgımız sanmıyorum .suda veriyorum.dikkat etmeye çalışıyorum.zaten üstünde sadece çıtçıtlı bady ile duruyo.çorap falan yok zaten..umarım sıcaktandır.ne bileyim hasta olmasında.sıcaksaee bu kız adanada ne etcek.burda en azından deniz var onun esintisi var.off adanada o essintide yok.zor geçecek gibi.neyse yarında aynı şeyi yaparsa doktora götürecegim..benim kız iştaplıydı yaa.verdigimi yiyodu.bugün bir anda oldu.umarım canı istemedigi için yemiyordur.daha uyuyo.
benim kızda sırt üstü yatmayı saviyo.ama yüzüstü yatıncada kafayı rahat tutuyo.benceböyle şeşler düşünme.daha çok küçükler kafayı tutamayabilirler.

Kızlar Elevit ve Ferrum Forta devam eden var mı benim gibi merak ettim debilmiyorumkismile

cnm bende vitamin ve calsium haplarina devam ediyorum. drum emzirdigin surece devam et dedi :)

cnm ins. onemli bisi degildir.Beyza da gecen haftalarda oyleydi bahsetmistim ama simdi cok ii Allah'a sukur..ozamandan beri de boyu uzadi sanki.galiba buyume patlamasi geciriyorlar kemikleri buyurkende ne kadar aciyordur Allah bilir..dis, sicak da etkiler tabii ki..Ins. agiz tadiyla yaparsiniz tatilinizi.

cnm benim hic dert etme her bebek farklidir .Zaten sakin ama sakin yuzustu uyutmaya calisma.Bebgin kolik olur baska sekilde uyumazsa yuzustu uyutabilirsin. Allah korusun ama ani bebek olumlerinin en buyuk sebeplerinden birisi yuzustu uyutmak heleki geri donemiyorsa kendi kendine..

Benim kiz en fazla 3 -5 dk duruyor sonra basiyor yaygarayi. Ama masalllah kendi kendine donmeye basladi, geri donemiyor ama olsun.. Bol bol alistirma yap sen onunla zamanla alisir..sirtustu yatarken ayagindan ve poposundan yan duruma gelmesine yardim et ve geri yatmamasi icin destek ol. ilk baslarda hic bisi yapamaz ama zamanla donmeyi ogrenir..yuzustu durdukca da boyun kaslari gelisir kafasini daha guzel tutar.. yuzustu durdukca da emeklemesi icin gereken kaslarini zamanla gelistirir..

Sıcaktandır canım bi duş aldır bak nasıl kendine gelecek.

merhaba canım bende su vermeye çalışıyoruım ama sevmiyor geçen akşam ıhlamur verdim sibel demişti.sevdi dedim tam ertesi gün katiyen almadı.

ee veremi 2 ay önce olduk hepatitde bi daha 6.cı ayda var... o zaman yarın yıkarız?

yaptır verem aşısında su deymemesi önemli.bu aşılar bşirşey değil.

benimkide sırt üstü yatıyor sürekli ve başını öyle 10 dk falan da tutamıyor ayol ben bile yüz üstü yatsam başımı 1 saat tutamam valla kusura bakmada onlar nasıl tutsun yorulurlar tabii daha nasıl tutacaklarını bile bilmiyorlar.
havva haklı hemende hastalık yapıştırma çoçuğa alsanaalsanasmile

Esracım dr a sor en iyisi. Bence o dediğin hastalığı da kondurma hiç yavruya.

bende çıkayımmm..hepiz sagolun..tek tek öpüyorumm.gerildim bugün.biraz uzanayım.zeynepte yattı..
sultancım sanada iyi geceler..

kızlar ya...
halamlar geldıler az önce gittiler...
burnumdan geldi desem yeridir.
ipek kendine ne dokundurttu ne sevdırdı ne bişey.
magnet gibi yapıştı bana wc ye bile gidemedim.
biri onu sevsin biyerini kesmişler gibi aglıyo kımsenın kucagına gıtmeyı bırakın elletmıyor bıle kendıne. kalabalıktan hoslanmıyodu ama bu kadarını ılk kez yaptı.
4 saat aglarmı bı cocuk ya...
offfffff ben napcam nasıl işe girip çalışıcam. bugun 1 saat babanesıne bıraktım ewı temızlıyım dıye ogleden once,ordada agladı kadın zor getırdı bana durmuyo dıye.
herkes gıttı kaldık başbaşa gulucukler sacıyo sımdı.

aysegul canım sıcaktan olabilir...
esracım sızınkıde sıcaktan olabılır bazen ıpekte emmıyor sıcaklara baglıyorum hep...

canım sık sık günde 2 saat falan kayınvalidene bırak hatta bazen sende yanlarında ol alışır ben duru yu öyle alıştırdım ama tabii daha küçüktü zorlanmadım bı ene babaannesini tanısın alışsın.

Zeynepçim bence de önce sende yanlarında ol ki korkmasın. Biz de annemle en başından beri beraberdik özellikle son ay ben çoğu şeyi anneme bırakıyordum. Ben de yanındaydım ama altını almayı uyutmayı anneme yaptırıyordum alışsın diye. Şimdi maşallah 1 haftayı geçti annemde daha bir kere ağlamamış bile.

burcu babanesıne gunde 1-2 saat bırakıyorum alışsın diye bazen duruyo bazen durmuyo ama bugun kendini aştı yırttı kendini resmen. bu şekilde bende çalışamam ki işime adapte olamam. aman agladımı sustumu durdumu dıye konsantre bıle olamam...
ne etcez bilmem mafoldumben

işte o büyük şans. biz daha 15 gundur berbaberiz cocuk oldu 4 aylık bızı ıyıce tanıyo bı yabancıyıda gayet ıyı ayırt edebılıyo artık.
gunde 1-2 saat babaneyle alışma turları yapıyoruz gıdıyoruz yada o bıze gelıyo. bazen başbaşa bırakıyorum duruyo ama bazen etini koparmışçasına basıyo yaygarayı...

kızlaar çok teşekkürler cevaplar için biraz fazla evhamlı oluyorum bazen..yüzüstü alıştırma yapmadan cocuktan 1 saat tutması beklenmez ki dmi.. yatırdım baktım saga sola cevirebiliyor.. ne yapayım ya arada oluyor ...işkilliyim..:)

escos tatlım ben gebzede yasıyorum ve merkez hastanesıne goturuyorum mavısen hanım var super bı doktor baska yerden bıle ona gelıyolar herseyı detaylı anlatıyo muyanıyeyı cok guzel yapıyo cok memnunum ben

canım benım 1 saat nasıl tutsun kafasını...
kendı kendıne evham yapma.
bızımkıde 10 dk sonra sınırlenıp aglamaya baslıyor.
netten okuyup okuyup kurma kafanda aaaaa sapasaglam cocugun hıc bıseycıgı yok korkma lmaz:

kızlar selam bizde dr. gittik bugün.
Doruk cok güzel buyumuş. herşeyi güzel. boyu pozu iyi. 7900 gr. 68 cm boy olmuş. anne sütüne bu ayda devam. ek gıdaya baslamayalım dedi dr. aşısını oldu. bu ayki aşı biraz acıtıyor haberiniz olsun. biz sizden bir ay öndeyiz ya. agladı kuzum bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…