bende dün ilk defa aptamil 1 verdim canım bi vicdan azabıda duydum tabi.. çocuğumu besleyemedim tü bana diye.. ama benden değil ondan kaynaklandı.. neyse sonuçta onu içti.. olmazsa geceleri yatmadan veririm aptamili rahat uyusun.. ayın 3 ünde götürücem dr. a bakalım ne diycek..
canım kan ilacı dediğme bakma işte demir... bu arada her aşıdan sonra yıkamama durumu olmuyo sanırım.. mesela bana verem aşısında özellikle uyarmışlardı 3 gün yıkamayın diye.. ama yinede yaptırırken sen bi sor canım... inşallah kolaycacaık atlatırsınız...
hoşbulduk canım... kulaklarımın çınlamasından duramadım artık bi bakiyim dedim napıyo kızlar:)))) şaka maka çok özlemişim sizi.. burda sohbet etmeyi... opuyorumnanaktan
meeleksen hangi doktora goturuyorsunuz??hangi hastane doktor yok izmitte...merhaba kızlar nasılsınız aysegul canım bugun ozgede aynı damakları yuzunden canı ısterse alıyo yıyo ıstemese ıtıyo dılıle demın yedı azz cıkardı bence sıcaktan bunalıyolar cocuklar aksam cok ıstahlı oluyo gunduz pek ıstahlı dıl ozgede 4 ay kontlolumuze gıdıcektık bugun cok sıcak yarın gıderız artık
bırde serapcım ben ozel hastaneye gıdıyorum cocuk doktorum bana dedıkı gecen mumkun oldunca su ver bu sıcaklardan bunalıyo bebekler dıye senın doktor nasıl bısı verme dedı kı
Ayşegülcüm inşallah huysuzluktur, hasta falan değildir. Sıcaklardan da yapabilir canım
ayşegül canım havvanında dediği gibi sıcaklarda yapar biz dayanamıyoruz onlar ne yapsın ilk kez tanııyolar sıcak havayla:))) bide diş durumları nasıl canım kaşıntısı falan var mı? belki diş çıkartıyodur... gerçi sen daha tecrübelisin bu konuda ama ...
merhaba kızlar nasılsınız aysegul canım bugun ozgede aynı damakları yuzunden canı ısterse alıyo yıyo ıstemese ıtıyo dılıle demın yedı azz cıkardı bence sıcaktan bunalıyolar cocuklar aksam cok ıstahlı oluyo gunduz pek ıstahlı dıl ozgede 4 ay kontlolumuze gıdıcektık bugun cok sıcak yarın gıderız artık
bırde serapcım ben ozel hastaneye gıdıyorum cocuk doktorum bana dedıkı gecen mumkun oldunca su ver bu sıcaklardan bunalıyo bebekler dıye senın doktor nasıl bısı verme dedı kı
Ayşegül sizin orası çok sıcaktır ben bir kere geldim 5 gün öldüm dirildim. Defnecik te bunalmıştır belki..
voles kız sorma benimki de ağlayarak kaka yapıor die acıbademe goturdum cuma acilen.. doktor conformil 1 diye bi mama verdi kolikler içinmiş güya.. yemiyor bizimki acı tadı da.. cok zor veriyorum ama kakası kahve rengine döndü ve cook sulu ne oluyor anlamadım yanımda yarım saatlik kakasını da götürdüm ama hemen yaptığı lazımmış..ishal mi kji die uzuluyoutm ben de..
ayşegüll cok gecmiş olsun ya hepsi iştahsız desene.. sıcaktandır yaa burası bu kadar sıcaksa antalyada durum nedir kimbilir valla biz cesaret eedip belek'e gidemiyoruz..boshayallersmile
kızlarbirşey sorucam benim oğlan sürekli sırt üstü yatıyor..yüzüstü koyunca bi süre sonra başı düşüyor 5 dk bile duramıyor sinirleniyor bağırıp çağırıyor hiç tutmadım bu şekilde sizinkiler nasıl 1 saat falan tutabilmesi lazım diye bişeyler okudum da şimdi..tortikollis die bişi varmışş haberi olan var mı??gece de sırt üsüt yatıyor hep
Kızlar Elevit ve Ferrum Forta devam eden var mı benim gibi merak ettim debilmiyorumkismile
selam..
bugün defnecik iyi degil gibi( aglayıp durdu.bu saat oldu ek gıda hiç almadı sürekli emdi.verdigmide agzıyla itekledi.iteklemedigni kustu.anlayamadım neden böyle oldu.şimdi aglaya aglaya anca uyudu.off izne ayrılacagmız zaman aksilik bizi bırakmıyo.inşallah bi şeyi yoktur.tam zeynep iyi oldu.bide defne çıkarsa çok zor olur.izne gitmeye mecburuz çünkü kpss sınavına adana yazdım.malum orda girecegim.tabi önemli degil sınav onlar iyi olsun yeter ama..keyifli geçse izin iyi ollurdu ( muayeneyede çok var 28 indee...
kızlarbirşey sorucam benim oğlan sürekli sırt üstü yatıyor..yüzüstü koyunca bi süre sonra başı düşüyor 5 dk bile duramıyor sinirleniyor bağırıp çağırıyor hiç tutmadım bu şekilde sizinkiler nasıl 1 saat falan tutabilmesi lazım diye bişeyler okudum da şimdi..tortikollis die bişi varmışş haberi olan var mı??gece de sırt üsüt yatıyor hep
selam..
bugün defnecik iyi degil gibi( aglayıp durdu.bu saat oldu ek gıda hiç almadı sürekli emdi.verdigmide agzıyla itekledi.iteklemedigni kustu.anlayamadım neden böyle oldu.şimdi aglaya aglaya anca uyudu.off izne ayrılacagmız zaman aksilik bizi bırakmıyo.inşallah bi şeyi yoktur.tam zeynep iyi oldu.bide defne çıkarsa çok zor olur.izne gitmeye mecburuz çünkü kpss sınavına adana yazdım.malum orda girecegim.tabi önemli degil sınav onlar iyi olsun yeter ama..keyifli geçse izin iyi ollurdu ( muayeneyede çok var 28 indee...
merhaba kızlar nasılsınız aysegul canım bugun ozgede aynı damakları yuzunden canı ısterse alıyo yıyo ıstemese ıtıyo dılıle demın yedı azz cıkardı bence sıcaktan bunalıyolar cocuklar aksam cok ıstahlı oluyo gunduz pek ıstahlı dıl ozgede 4 ay kontlolumuze gıdıcektık bugun cok sıcak yarın gıderız artık
ee veremi 2 ay önce olduk hepatitde bi daha 6.cı ayda var... o zaman yarın yıkarız?
Esracım dr a sor en iyisi. Bence o dediğin hastalığı da kondurma hiç yavruya.
kızlar ya...
Halamlar geldıler az önce gittiler...
Burnumdan geldi desem yeridir.
Ipek kendine ne dokundurttu ne sevdırdı ne bişey.
Magnet gibi yapıştı bana wc ye bile gidemedim.
Biri onu sevsin biyerini kesmişler gibi aglıyo kımsenın kucagına gıtmeyı bırakın elletmıyor bıle kendıne. Kalabalıktan hoslanmıyodu ama bu kadarını ılk kez yaptı.
4 saat aglarmı bı cocuk ya...
Offfffff ben napcam nasıl işe girip çalışıcam. Bugun 1 saat babanesıne bıraktım ewı temızlıyım dıye ogleden once,ordada agladı kadın zor getırdı bana durmuyo dıye.
Herkes gıttı kaldık başbaşa gulucukler sacıyo sımdı.
Zeynepçim bence de önce sende yanlarında ol ki korkmasın. Biz de annemle en başından beri beraberdik özellikle son ay ben çoğu şeyi anneme bırakıyordum. Ben de yanındaydım ama altını almayı uyutmayı anneme yaptırıyordum alışsın diye. Şimdi maşallah 1 haftayı geçti annemde daha bir kere ağlamamış bile.
kızlaar çok teşekkürler cevaplar için biraz fazla evhamlı oluyorum bazen..yüzüstü alıştırma yapmadan cocuktan 1 saat tutması beklenmez ki dmi.. yatırdım baktım saga sola cevirebiliyor.. ne yapayım ya arada oluyor ...işkilliyim..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?