çok güzel olmuş slayt yaaaaaaaaaaaaaaaaa
eliifim de yokkk
kizlar bakin burada güzel bir paylasim var!
http://www.kadinlarkulubu.com/blog-sayfalari/16261/536-anne-babalar-bunlari-lutfen-unutmayin.html
hadı bakalım ıns kolayca atlatırsınız bu günü... yarasın aşılarınız opuyorumnanaktanslm kızlar...biz bugün aşımızı olduk ana-oğul...burak 4.ay aşılarını oldu bende tetanoz aşısının 3.dozunu oldum...burak beye ateş düşürücü verdm yatıyo..benmde kolum ağrıyo yaw.kararsızdım kendimkini yaptırmaya yaptırıymmı yaptırmıymmı derkene bi baktm hemşire çıkardı aşıyı aç canım kolunu dedi..baktım yaptırmışım bile:))))
kizlar bakin burada güzel bir paylasim var!
http://www.kadinlarkulubu.com/blog-sayfalari/16261/536-anne-babalar-bunlari-lutfen-unutmayin.html
MAŞŞALLAH doruka..canım ben dün sordum 5.ayda aşı yok dediler. 6.ayda gelicez bi daha diye konuştuk.. siz ne aşısı oldunuz??CADIARZUkızlar selam bizde dr. gittik bugün.
Doruk cok güzel buyumuş. herşeyi güzel. boyu pozu iyi. 7900 gr. 68 cm boy olmuş. anne sütüne bu ayda devam. ek gıdaya baslamayalım dedi dr. aşısını oldu. bu ayki aşı biraz acıtıyor haberiniz olsun. biz sizden bir ay öndeyiz ya. agladı kuzum bu sefer.
günaydın kızlarr
zeynepb biz varız ya...:)
bugün ilk defa oğlumla sabah yürüyüşüne çıktıkkaydirigubbakcemile2 hep akşamüstü yada akşam çıkardık..sessiz sakin serinken havadaki tüm oksijeni kaptık.. eve geldik o uykuya devam :)) ben de nete... çok iyiymiş böyle yaparız yazın..gezelim dimi??
heyyyoo uyandık...:))
günaydın herkese geçmiş çok birikmiş okuyamadım bizimde ablamız hastalnadı üsye olmuş onunla uğraştık
vee sonunda revna kendi kendine uyumaya başladı çok mutlyum hep ayağımda sallıyordum bide uyanana kadar hep ayağımda tutuyordum yatağına yatmamakta direniyoru birden kendi kendine uyumaya başladı çok şaşkınım
5. ayda aşı soran bir arkadaş vardı 5. ayda sadece pnömokok aşısı yapılıyor synflorix yada prevenar pnömokok aşısını ilk defa yaptıracak arkadaş varsa prevenar yaptırsın 13 sujlu olanı çıktı ve daha etkili daha önce yaptıranlar maalesef aynısını yaptırmak zorunda
bende kaçayım amlum ablamızın okul tatil artık evde bende 2 çocuklu kadın moduna gireyim
hayırdır neyı war ablamızın? gecmıs olsun...
revna da uyumaya baslamıs hadı gozun aydın sempatiksalakcinni
günaydın herkese geçmiş çok birikmiş okuyamadım bizimde ablamız hastalnadı üsye olmuş onunla uğraştık
vee sonunda revna kendi kendine uyumaya başladı çok mutlyum hep ayağımda sallıyordum bide uyanana kadar hep ayağımda tutuyordum yatağına yatmamakta direniyoru birden kendi kendine uyumaya başladı çok şaşkınım
5. ayda aşı soran bir arkadaş vardı 5. ayda sadece pnömokok aşısı yapılıyor synflorix yada prevenar pnömokok aşısını ilk defa yaptıracak arkadaş varsa prevenar yaptırsın 13 sujlu olanı çıktı ve daha etkili daha önce yaptıranlar maalesef aynısını yaptırmak zorunda
bende kaçayım amlum ablamızın okul tatil artık evde bende 2 çocuklu kadın moduna gireyim
slm kızlar
çoookkkk uzun zaman gelemedim buralara
geçmiş dolmuş taşmış okumam mümkün değil
çok şey kaçırdım ama yetişirim inşallah
havva neyin var canım neden herkes geçmiş olsun diyor?inşalah önemli bişeyin yoktur
kızlar bizde tatildeydik apar topar döndük hiranın bütün vücudu kabarıyor parça parça kızarıklık oluşuyor dün gelir gelmez doktora gittik bir yığın test yapıldı sonuçlar cumartesi alınıcak zaman geçmiyor çok korkuyorum dua edin yavrum için önemli bişeyi olmasın.
slm kızlar
çoookkkk uzun zaman gelemedim buralara
geçmiş dolmuş taşmış okumam mümkün değil
çok şey kaçırdım ama yetişirim inşallah
havva neyin var canım neden herkes geçmiş olsun diyor?inşalah önemli bişeyin yoktur
kızlar bizde tatildeydik apar topar döndük hiranın bütün vücudu kabarıyor parça parça kızarıklık oluşuyor dün gelir gelmez doktora gittik bir yığın test yapıldı sonuçlar cumartesi alınıcak zaman geçmiyor çok korkuyorum dua edin yavrum için önemli bişeyi olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?