Saol canim benim genelde gelince getiriyom bi kaç paketAh be canım söylesene sen. Gönderiveririz bi kutu Mehmet Efendi sana
biri turkkahvesi mi dedi kaydirigubbakcemile3
az önce içtim bende balkonda, yanında eti browni intense yedim, son favorim o. çok güzel sositososito
Afiyet olsun anacım süt olsun yarasın
slm canım..güle güle kullan saçlarını...annenlede Allah kavuştursun...Maşallah ccanım tombiş olmuş Deniz kız..
Geç oldu ama kolay gelsin canım
Geçmişin derinliklerine fazla dalamadım kızlar ne oldu Aras'a?
Kızlar ancak girebildim..Bugün çook yoğun bir gündü. Sırayla anlatayım.
Özcelikle tatilimin ilk günü. Nihayetkaydirigubbakcemile2
Esra yı başka bir dr a götürdüm. Kilosunu az buldu ve ek gıdaya başladık bizde kaydirigubbakcemile2
Yoğurt ve meyve püresiyle başladık. Ayrıca B vitamini desteği verdi iştahsızlığına. B vitamini iştahını açar dedi. Bir hafta sonra yine çağırdı kilo alımı artmazsa kan testi yapılacak. İnşallah kilo alır yavrum da teste falan gerek kalmaz.
Vücüdünda deri döküntüleri vardı. Cildinin kuruluğundan kaynaklanıyormuş. Özel bir duş yağı ve vücut yağı verdi. Küvetinin içini doldurup yağı damlatım öyle yatıracakmışız içine. sonra da yağlayacakmışız. Nemlendirme oranı yüksek olduğu için bunu verdim dedi markası Babe.Epey de pahalı kociş duyunca ne tepki verecek acaba
Neyse kızlar ardından alışverişe gittik cam rende vs. Cam şişedeki sütlerden mayala yoğurdu dedi. Cam şişede süt bulmak bu kadar zor mu ya. Kaç markeet gezdim en sonunda bir kahvaltıcıda buldum.
Sonra da saçlarımı boyattım.
Annemi uğurladım. En kötü tarafı da burasıydı zaten:sinifsinif:. Neyse kızlar böyle işte.
Siz nasılsınız. Bebişler nasıl
bencede ya bizim uykuları onlara versin...öğleden sonraları çok feci uykum geliyo...bizim sıpa cin gibi bakıyo...Ah Sevilcim Allah bizim uykuylarımızı onlara versin canım ya.
İyi dileklerin için de ayrıca teşekkürler opuyorumnanaktan
evet melekcim hepsi aynı....uyku muyku yok cin gibi bakıyolar...ıyı geceler kızlar nasılsınız ay benım prenses da uyumadı bı ton ısım var bu ara ne oldu bu cocuklara yaaa delırcem
offf zorla uyudu bizim minik sıpa. o kadar da yoruldu bugün halbukii. aman neyse banyo yaptı da yattı zorla. misafir var güyaa. hiç ilgilenemedim.
anam benim kız bu ıhlamura bayıldı. biberon almayan kız lıkır lıkır ıhlamur içiyor, hem de kendi kendine. benim tutmama da gerek yok. bi şaştım ki sormayın. kaydirigubbakcemile3
misafirimle ilgileneyim. öpüldünüzzz.
offf zorla uyudu bizim minik sıpa. o kadar da yoruldu bugün halbukii. aman neyse banyo yaptı da yattı zorla. misafir var güyaa. hiç ilgilenemedim.
anam benim kız bu ıhlamura bayıldı. biberon almayan kız lıkır lıkır ıhlamur içiyor, hem de kendi kendine. benim tutmama da gerek yok. bi şaştım ki sormayın. kaydirigubbakcemile3
misafirimle ilgileneyim. öpüldünüzzz.
ıyı geceler kızlar nasılsınız ay benım prenses da uyumadı bı ton ısım var bu ara ne oldu bu cocuklara yaaa delırcem
Bizim Ecem artik su içiyor kizlar :lepi:
bu sicaklarda napsin mecbur içmeye basladi
ohhh afiyet bal şeker olsun kuzuma... bende vermeye başladım valla özellikle de dışarı çıktığımızda öyle bi içiyorki kuzucuk napsın çok sıcak....Bizim Ecem artik su içiyor kizlar :lepi:
bu sicaklarda napsin mecbur içmeye basladi
huhuu ben geldim
havvacım sen daha iyi bilirsin ama esranın banyo suyunun içine bikaç damla zeytinyağı damlatsaydın...nemlendiriyo en azından doğal...benm cildimde çok kuru...ben banyo suyuna bi kaç damla zyağı koyarım nemlendirir...
evet artık bende veriyorum...mamanın ardından veriyorum bikaç kaşık....
Reyhancım hadi gözünüz aydın. Darısı başımıza
Sağol Sİbelcim
Yavas yavas alisiyolar suyaohhh afiyet bal şeker olsun kuzuma... bende vermeye başladım valla özellikle de dışarı çıktığımızda öyle bi içiyorki kuzucuk napsın çok sıcak....
hoşgeldin fatocum...
aaa sibelcim söylediğin çok iyi oldu... birkaç gündür melisinde ağız kenarları ve çenesinin orası kuruyo bende salyasındandır diye pek umursamamıştım. yarın bir dr.a sorayım...
hosgeldin fatocum nasilsin Ecrin Dila nasil uyuyomuhuhuu ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?