2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

biri turkkahvesi mi dedi kaydirigubbakcemile3
az önce içtim bende balkonda, yanında eti browni intense yedim, son favorim o. çok güzel sositososito

Afiyet olsun anacım süt olsun yarasın

havvacım annen için allah kavuştursun diyyim önce saçlarını güle güle kullan bende kestirdim bugün kızışımla beraber kesildik değişklik oluyo valla moral oluyo insana benim oğlanda hiç uyumadı desem yeri bide yıkadık güya biz çıkmışız uyanmış şimdi zorla şişrdim bakalım kaç dk uyucak işimiz var bunla yaa

Ah Sevilcim Allah bizim uykuylarımızı onlara versin canım ya.
ıyi dileklerin için de ayrıca teşekkürler opuyorumnanaktan

ıyı geceler kızlar nasılsınız ay benım prenses da uyumadı bı ton ısım var bu ara ne oldu bu cocuklara yaaa delırcem

offf zorla uyudu bizim minik sıpa. o kadar da yoruldu bugün halbukii. aman neyse banyo yaptı da yattı zorla. misafir var güyaa. hiç ilgilenemedim.

anam benim kız bu ıhlamura bayıldı. biberon almayan kız lıkır lıkır ıhlamur içiyor, hem de kendi kendine. benim tutmama da gerek yok. bi şaştım ki sormayın. kaydirigubbakcemile3

misafirimle ilgileneyim. öpüldünüzzz.

slm canım..güle güle kullan saçlarını...annenlede Allah kavuştursun...
Ah Sevilcim Allah bizim uykuylarımızı onlara versin canım ya.
İyi dileklerin için de ayrıca teşekkürler opuyorumnanaktan
bencede ya bizim uykuları onlara versin...öğleden sonraları çok feci uykum geliyo...bizim sıpa cin gibi bakıyo...
ıyı geceler kızlar nasılsınız ay benım prenses da uyumadı bı ton ısım var bu ara ne oldu bu cocuklara yaaa delırcem
evet melekcim hepsi aynı....uyku muyku yok cin gibi bakıyolar...

hadi git misafirlerine bak kızkaydirigubbakcemile3maşallah miraya kendi tutuyo ha..ay çok güzel yaaa.....

herkese iyi akşamlar

bende bu sabah ıhlamur verdim içinede bir kaşık reçel koydum... iştahla yedi valla... biberonda bende deniyim ıhlamuru inşallah alır...

iyi geceler tatlım... havalar bebişlerin de düzenlerini şaşırttı valla.... bi sıcak bi kapalı... bebişler napsın....

havadan mı neden anlamadım ama arka taraftakı damaklarda beyaz bısıler gorunuyo gıbı zaten heryer patladı dıslerımız yakında cıkcak acaba gece damak mı rahatsız edıyo bende yarın ozel doktordyaım bakalım sorcam sorunları teker teker bırde kılosunu merak edıyorum cok 3 hafta once 7 kılodu alerjıye kontrole gıtımızde

havvacım sen daha iyi bilirsin ama esranın banyo suyunun içine bikaç damla zeytinyağı damlatsaydın...nemlendiriyo en azından doğal...benm cildimde çok kuru...ben banyo suyuna bi kaç damla zyağı koyarım nemlendirir...

Bizim Ecem artik su içiyor kizlar :lepi:
bu sicaklarda napsin mecbur içmeye basladi
ohhh afiyet bal şeker olsun kuzuma... bende vermeye başladım valla özellikle de dışarı çıktığımızda öyle bi içiyorki kuzucuk napsın çok sıcak....

huhuu ben geldim

hoşgeldin fatocum...

aaa sibelcim söylediğin çok iyi oldu... birkaç gündür melisinde ağız kenarları ve çenesinin orası kuruyo bende salyasındandır diye pek umursamamıştım. yarın bir dr.a sorayım...

evet artık bende veriyorum...mamanın ardından veriyorum bikaç kaşık....

Reyhancım hadi gözünüz aydın. Darısı başımıza
Sağol Sİbelcim

Yavas yavas alisiyolar suya
huhuu ben geldim

hosgeldin fatocum nasilsin Ecrin Dila nasil uyuyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…