selam kızlar
dün baya arşatırma yaptım
bu ay alması gereken en az kilo 60 gr mış
yani 200gra göre 60gr gene iyi almış ecrin
ablamla arkadaşlarla falan konuştum bu ay çocu aynı almış kilo
korkulcak bişey yok dediler
bekleyim dedim bende 20 gün daha bakalım ne kadar alıcak ecrin
ek gıdalarada geçtim inş. toplar kuzu
bide dün patates havuç pirinç kaynattım 1 kaşık zeytinyağ koydum verdim 4 kaşıkta ağız dolusu kustu
beğenmedimi acaba tuz katmak yok mu içene napcaz kızlar ya
sağol tatlımopuyorumnanaktanTubiscim kolay gelsin canim
ay ben sizlerle bigün konuşmasam çatlıyorum meraktan noldu ne var acaba..bebişler iyimi...bide eşime hergün anlatıyorum sizleri şöyle olmuş böyle olmuş diye...o bile tanıyacak biraz zorlasa:)))kızlar ya sizin bebişlerde yapıyomu bilmem...burak göğsümü damağının arasına alıyo çekiştiriyo...ayyy nasıl ağrıyo sanki dişi varmış gibi....damaklarıda kuvvetli maşallaahhh....2gündür böyleyiz...
sağol canım sanada kolay gelsinkolay gelsin canım...yarın banada misafir geliyo..yengemler annmler falan benmde hazırlık yapmam lazım...:bbo:
sağol tatlımopuyorumnanaktan
ay aynen canım benim oğlanda öyle yapıyor nasıl canımı yakıyor sonra tekrar emdiğinde sızım sızım sızlıyor dişleri çıkınca daha kötü olacakmış herkes öyle diyor yandık vallaeyvahedigeldismile
sağol canım sanada kolay gelsin
ama sende benim gibi buraya takılıp kalmışsın anlaşılan yarına misafirlerimiz var biz burda çene çalıyoruz kaydirigubbakcemile3
aynen valla takılıp kaldım...neyse sana kolay gelsin banada...yemeğemi geliyolar...çayamı..ne yapcaksın banada bir akıl ver canım...
çaya gelecekler canım arkadaşım evlenip İstanbula yerleşmişti annesinin yanına gelmiş beraber gelecekler bende poğaça kek yapayım yanınada ya patates salatası yada sarma vardı buzlukta onu pişireyim diyorumda ah bir başlasam herşey olacakta nerde :kedi:
Kiz sen hala burdamisin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar...
kızım bugün 5 aylık oldu.
kontrole gittik. dr.muz çok beğendi bizi. boyumuz 66,5 cm kilomuz 8000 gr olmuş.
ek gıdaya yavaş yavaş geçiş yapacağız. meyve suyu ve yoğurtla. kavanoz mamaları asla tavsiye etmem, ben kendi çocuğuma hiç vermedim, ama günboyu dışarıda olacaksanız o gün için verebilirsiniz, onun dışında evde taze taze hazırlayıp vereceksiniz dedi. heyecanlıyım. biran önce başlamak istiyorum.
selamlar yarına arkadaşım ve annesi gelecek temizlik yapılacak ikram yapılacak akşamda düğün varmış canımda bişey yapmak istemiyor mirmirmirmirsize bir bakayım dedim birazdan işe başlamam lazım yoksa rezil olacağım yarına ama önce bir geçmişe bakayım neler olmuş bitmiş
Maşallah ccanım tombiş olmuş Deniz kız..
Geç oldu ama kolay gelsin canım
Geçmişin derinliklerine fazla dalamadım kızlar ne oldu Aras'a?
Kızlar ancak girebildim..Bugün çook yoğun bir gündü. Sırayla anlatayım.
Özcelikle tatilimin ilk günü. Nihayetkaydirigubbakcemile2
Esra yı başka bir dr a götürdüm. Kilosunu az buldu ve ek gıdaya başladık bizde kaydirigubbakcemile2
Yoğurt ve meyve püresiyle başladık. Ayrıca B vitamini desteği verdi iştahsızlığına. B vitamini iştahını açar dedi. Bir hafta sonra yine çağırdı kilo alımı artmazsa kan testi yapılacak. İnşallah kilo alır yavrum da teste falan gerek kalmaz.
Vücüdünda deri döküntüleri vardı. Cildinin kuruluğundan kaynaklanıyormuş. Özel bir duş yağı ve vücut yağı verdi. Küvetinin içini doldurup yağı damlatım öyle yatıracakmışız içine. sonra da yağlayacakmışız. Nemlendirme oranı yüksek olduğu için bunu verdim dedi markası Babe.Epey de pahalı kociş duyunca ne tepki verecek acaba
Neyse kızlar ardından alışverişe gittik cam rende vs. Cam şişedeki sütlerden mayala yoğurdu dedi. Cam şişede süt bulmak bu kadar zor mu ya. Kaç markeet gezdim en sonunda bir kahvaltıcıda buldum.
Sonra da saçlarımı boyattım.
Annemi uğurladım. En kötü tarafı da burasıydı zaten:sinifsinif:. Neyse kızlar böyle işte.
Siz nasılsınız. Bebişler nasıl
Havvacim artik kizinla bol bol vakit geçirirsin ne güzel
Hadi bakalim ek gidaya basladiysaniz hayirlisiyla toparlar kendini Esra kusum insallah
saçlarini boyatmissin bi ara resmini koyda bakalimbayanssulusmile
Aras pasanin önemli biseyi yok canim 6. ay kontrolü varmis bi sürü test yapmislar premature dogdugu için yoksa kilosu boyu masallah iyi büyümüs
Ay inşallah canım ya.. Sağol.Sen nasılsın Ecem nasıl
Arasın bi şeyini olmamasına sevindim.
Saçları çikolata kahveydi , Türk kahvesi oldu. Akşama kociş gelsin de bi kahve içelim karşılıklı canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?