neler gelcek basımıza bakalım yarın anlatırım kaydirigubbakcemile3Günaydin kizlar....
Fatoscum masallah Arasima kocaman olmus ne güzel büyümüs herseyde yolunda çok sükür
Zeynepcim demek tahillar ise yaramadiaçliktan degilmis o zaman..
Hadi bakalim kocisinle iyi vakit geçirirsiniz insallah bizde daha Ecemi birine birakipta biyere gitmedik hiç kocisle Annemi bekliyoruz o gelince kismetse her zaman gittigimiz bi restorant var oraya gitmeyi planliyoruz bas basa:asigim::))
Bu arada bende hep burdayim kizlar :teytey: geçen kapanmistida delü oldum giremiycem diye
bakmadan duramiyom valla bagimlilik yapiyosunuz kizlarsırnaşık şey
:sinifsinif:Valla zeynepcim kayiplari saymakla bizmez :bbo:
SAOL AYKIZIM EVET BÜYÜÜD PAŞA..
TABİ BURDASIN VİRUS GİBİYİZ TUTULANI BIRAKMIYOZ OH....kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar GECE MAMASINA KATILAN NE ALSAM YA TOK TUTSUN HIPP BULAMADIM BUGUN BASKA MARKALARINDA MAMASINA KOYULAN VARMI YARDIM LUTFEN GECE 4 DEFA UYANIYO 6 BUCUKTA AYAKTA UYUKUSUZLUKTAN ICIM CIKTI YA BU ARA IYICE DEPRESYONA GIDIYOM
PRENSESIM CNM BIZDE DAYRE ALIYODUK ANLASTILAR TAM TABU YAPILCAK ADAM BIZDEN 5 MILYAR DAHA FAZLA ISTEDI BASKA MUSTERI BULMUS ESIMDE SINIRLENIP BAGIRDI BUNE BIZLE OYNUYOMUSUN DIYE
YA BIZ KAC KILO ALDIK BILMEM 4 AYDA GITIK 10 GUN SONRA YANI 7 TEGMUZ DEDI HEMSIRE BAKALIM NE OLDU BU AY BIZEDE
günaydın kızlar.
ooyy maşallah aras'a. bence gayet iyi büyüyor..aslanlar gibi kuzucuk,tüm testleri solluyo..kocaman afferim ona teyzesindenn
:1shok: her tarafa böyle insanlarla dolu aslında, dürüst biri karşısına çıkınca şaşırıyor artık insan.üzülme tatlım, yapabileceğimiz bişey varsa, her zaman yanımdayım biliyosun yerimseniben
geçmiş olsun tatlım. genel olarak tüm bebişlerde var ama sen yine de ihmal etme. önemli bişey çıkmaz inş.
Günaydın şekerler.
Hacercim üzülme tatlım inş. yoluna girer herşey daha iyisini bulursunuz inş.
Fatma bence de başka bir doktora git sen için rahat etsin.
Gencerimize maşallah kocaman adam olmuş
Aras ne güzel büümüş Fatoş hem de herşey yolunda daha ne olsun maşallah paşamıza
Ben daha başlamadım ek gıdaya canım ama doktor bana şey dedi 3 gün alıştırmak için 2-3 kaşık( bu öğünden sayılmaz tabi alıştırma sadece) sonra yiyebildiği kadar verilir dedi. Meyve ve yoğurt 6. aya kadar ana öğün 6. aydan sonra ara öğün olur dedi.
Dün akşam bi küçük dilim elmayı cam rendede rendeledim 2 çay kaşığı püre verdim benim kuzu hiç memnun kalmadı. Baktım onu sevmedi nektarin vardı onu da püreledim iki kaşık verdim onu da sevmedi. İkisi de tatlı değildi ondan mı acaba. Bende arada biraz vereyim de yutmayı öğrensin paşam diyorum ama bi yandan da doktor doymazsa ver demişti:uhm:
olur tabı canım ben sıslıyı pek bılmem eger sızın ıcın zor olmazsa besıktasta ortak bı noktada bulusur gıderız beraber...
heh aynı ipek... Allah yardımcın olsun bacım ne diyeyim...
napalım canım nazo kız da boyle nazlı ıste...
ewet o etıketlerı bende keserım ıpegınkılerıde esımınkılerıde keserım gercekten cok rahatsız edıyor...
bızımkıde cok kusma problemımız wardı.
motilium surup kullandık bı sure kesıldı...
bı dr ıle gorusun derım.
ayyy canım tasnmak cok zor bılırım...
Allah yardımcın olsun.
ama cocuk oyuncagımı bu yanı once evet sonra hayır... temız bı sopayı haketmıs adam ya neyse...
kız gece 4 defa mı??? bızımkı 1 kez kalkardı 2 kez kalkmaya basladı o bıle cok geldı bana... sen gece tahılı falan başla özgeye.
masallahhhhhh
canım bana dr bebelac ın sutlu tAHIL karısımını onerdı...
dun gece verdım ama bısey degısmedı yıne 2 defa kalktı...
demek açlık degıl tamamen bana yapışıklıktan...
kız masallahı war cok guzel buyumus kuzucuk...
bız daha o tur seylere baslamadıgımız ıcın bısı dıyemıcem canım...
dun gece tahılı verdım ıpege. cok suratını burusturdu 185 cc nın 85 ını zor ıctı ustune de emzırdım yattı ama gece yıne 2 defa kalktı...
demek sorunumuz açlık değil...
besıkte donmeye calısırken uyanıyo onu farkettım aralara sıkışıyo hep...
bu araDA gulsah 3 delıklı bıberon aldım ama onlar +18 ay canım ya... ve ınanılmaz hızlı akıyo cocugu tıkadı yutamadı hepsını. hem bızım bebelac gece tahılı gayet sulu kıvamlı bısey normal dr browns bıberonla da verılır o...
sen nası verıyosun o kocaman delıklı seyı cocuga hem agzıda cok buyuk nasıl emıyo o ağzı...
hamıleyken oh herkesın bol bol boş vaktı vardı burdan cıkılmazdı...
sımdı dogurduk kımse gırmıyo dogru duzgun ya.
msn den yazınca da ne cevap verılıyor ne sonra gerı donuluyor. tabı bu sozum herkes ıcın gecerlı degıl kızlar ustunuze alınmayın lutfen :)
kendı adıma cok kırılıyorum. ben bu foruma bos vakıtlerımı oldurmek ıcın gırmıyodum cok guzel arkadaslıklar dostluklar edındım her fırsatta kendımı buraya atıyorum ama neden herkes boyle degıl anlamıyorum kı
SAOL AYKIZIM EVET BÜYÜÜD PAŞA..
TABİ BURDASIN VİRUS GİBİYİZ TUTULANI BIRAKMIYOZ OH....kaydirigubbakcemile3
Masallah minik prensesine ( minik diyorum ama kocaman oldu hepsi:))merhaba arkadaşlar...
kızım bugün 5 aylık oldu.
kontrole gittik. dr.muz çok beğendi bizi. boyumuz 66,5 cm kilomuz 8000 gr olmuş.
ek gıdaya yavaş yavaş geçiş yapacağız. meyve suyu ve yoğurtla. kavanoz mamaları asla tavsiye etmem, ben kendi çocuğuma hiç vermedim, ama günboyu dışarıda olacaksanız o gün için verebilirsiniz, onun dışında evde taze taze hazırlayıp vereceksiniz dedi. heyecanlıyım. biran önce başlamak istiyorum.
ne yuhu oh sefaniz olsun arada bi iyi oluyo demigünaydın kızlar...pardon tünaydı...sabahın 5inde uyandık bugün...9a kadar burak uyumadı...sonra uyuduk hepimiz ....12 de kalktık...yuhhh diceksiniz biliyorum ama ilk defa oldu....utku bile uyumuş..şimdi kahvaltı yapıcaz......gelirim birazdan...
Canim hayirlisiyla akliniza yatan bi ev bulursunuz insallah ne yapcan kimseye güven olmuyo vallaherkese günaydın; gerçi öğlen olmuş.. eşim evde yıllık iznini aldı ev arıyacağız.
aynen melekçim, ama şunu öğrendim kimseye güvenmemek gerekiyormuş...
saol hülyacım. söylemeniz bile beni o kadar mutlu ediyor ki anlaatamam...
destekleriniz için saolun kızlar... hepinize teşekkür ederim...
zeynepcim ben sizlerle sadece 2-3 aydır birlikte olmama rağmen hepinizi o kadar çok merak ediyorum ki bakmadan duramıyorum. sizleri çok seviyorum. ve bundan sonrada hep buralarda olucam.....
fatoşcum maşallah arasa nasılda büyümüş.. ek gıdalara başlamış....yerimm ben onu....
Tubiscim kolay gelsin canimselamlar yarına arkadaşım ve annesi gelecek temizlik yapılacak ikram yapılacak akşamda düğün varmış canımda bişey yapmak istemiyor mirmirmirmirsize bir bakayım dedim birazdan işe başlamam lazım yoksa rezil olacağım yarına ama önce bir geçmişe bakayım neler olmuş bitmiş
selamlar yarına arkadaşım ve annesi gelecek temizlik yapılacak ikram yapılacak akşamda düğün varmış canımda bişey yapmak istemiyor mirmirmirmirsize bir bakayım dedim birazdan işe başlamam lazım yoksa rezil olacağım yarına ama önce bir geçmişe bakayım neler olmuş bitmiş
canlarım nasılsınız...bu gün yoğundu bizimde .arasın 6. ay kontrolu vardı yine bi sürü şeyler istediler..cuma günü emar çekilecek ama bişi olduğu için değil bakılacak sadece inşallah ii çıkara.doktoru böbrek genişlemesi olduğu için idrara kültürü istedi...yaptırdık pazartesi alcaz sonucunu... her ay bi kere yapçakmışız idarra kültürü..bide gelişimine bakıcaklarmış hareketlerine beden sel ve zihinsel gelişimine randevu aldık onada 27 temmuza gün verdiler...zeka testi filanda yapıyomuşo bölüm...prematüre doğdu yavrum ama herşeyini araştırıyolar o açıdan içim rahat....
ve teyzoşlar oğlum tam 6 aylşık oldu...maşallah boyu çok uzamış.bu prematüre kontrolleri 3 ayda bir...3 ayda boyu 11 cm uzamış 64 cm olmuş...kilosu pek fazla değil ama 6 kilo250 gr..3 ayda 1 buçuk kilo almış ama ii dimi aya takdim edrsek 500gr doktor gelişimi ii harekletli maşallah yakışıklşıda kerat dedi gülüdrüd bizi..geçmişe bakamadım...herkesiydir inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?