2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin kizlar....
Fatoscum masallah Arasima kocaman olmus ne güzel büyümüs herseyde yolunda çok sükür
Zeynepcim demek tahillar ise yaramadi açliktan degilmis o zaman..
Hadi bakalim kocisinle iyi vakit geçirirsiniz insallah bizde daha Ecemi birine birakipta biyere gitmedik hiç kocisle Annemi bekliyoruz o gelince kismetse her zaman gittigimiz bi restorant var oraya gitmeyi planliyoruz bas basa:asigim::))

Bu arada bende hep burdayim kizlar :teytey: geçen kapanmistida delü oldum giremiycem diye
bakmadan duramiyom valla bagimlilik yapiyosunuz kizlarsırnaşık şey

komşuya gidcez bugün. akşama da kuzenim gelecek. yarın görüşürüz artık. öpüldünüz.

SAOL AYKIZIM EVET BÜYÜÜD PAŞA..
TABı BURDASIN VıRUS GıBıYıZ TUTULANI BIRAKMIYOZ OH....kaydirigubbakcemile3

neler gelcek basımıza bakalım yarın anlatırım kaydirigubbakcemile3
Valla zeynepcim kayiplari saymakla bizmez :bbo:
:sinifsinif:

merhaba arkadaşlar...
kızım bugün 5 aylık oldu.
kontrole gittik. dr.muz çok beğendi bizi. boyumuz 66,5 cm kilomuz 8000 gr olmuş.
ek gıdaya yavaş yavaş geçiş yapacağız. meyve suyu ve yoğurtla. kavanoz mamaları asla tavsiye etmem, ben kendi çocuğuma hiç vermedim, ama günboyu dışarıda olacaksanız o gün için verebilirsiniz, onun dışında evde taze taze hazırlayıp vereceksiniz dedi. heyecanlıyım. biran önce başlamak istiyorum.

merhaba arkadaşlar...
kızım bugün 5 aylık oldu.
kontrole gittik. dr.muz çok beğendi bizi. boyumuz 66,5 cm kilomuz 8000 gr olmuş.
ek gıdaya yavaş yavaş geçiş yapacağız. meyve suyu ve yoğurtla. kavanoz mamaları asla tavsiye etmem, ben kendi çocuğuma hiç vermedim, ama günboyu dışarıda olacaksanız o gün için verebilirsiniz, onun dışında evde taze taze hazırlayıp vereceksiniz dedi. heyecanlıyım. biran önce başlamak istiyorum.

arkadaşlar ben de hamileliğimden beri etkin şekilde katılamasamda hergün mutlaka hızlıca geçmişi okuyup, selam veriyorum.
çok fazla sohbete katılmıyorum çünkü kimseyi atlayıp kırmak istemiyorum. ama herkese cevap yazıp yorum yapacak vaktide bulamıyorum açıkçası.
o yüzden bana kızmayın olur mu...olumunekankayizsmile

günaydın kızlar...pardon tünaydı...sabahın 5inde uyandık bugün...9a kadar burak uyumadı...sonra uyuduk hepimiz ....12 de kalktık...yuhhh diceksiniz biliyorum ama ilk defa oldu....utku bile uyumuş..şimdi kahvaltı yapıcaz......gelirim birazdan...

herkese günaydın; gerçi öğlen olmuş.. eşim evde yıllık iznini aldı ev arıyacağız.

aynen melekçim, ama şunu öğrendim kimseye güvenmemek gerekiyormuş...

saol hülyacım. söylemeniz bile beni o kadar mutlu ediyor ki anlaatamam...

destekleriniz için saolun kızlar... hepinize teşekkür ederim...

zeynepcim ben sizlerle sadece 2-3 aydır birlikte olmama rağmen hepinizi o kadar çok merak ediyorum ki bakmadan duramıyorum. sizleri çok seviyorum. ve bundan sonrada hep buralarda olucam.....

SAOL AYKIZIM EVET BÜYÜÜD PAŞA..
TABİ BURDASIN VİRUS GİBİYİZ TUTULANI BIRAKMIYOZ OH....kaydirigubbakcemile3

fatoşcum maşallah arasa nasılda büyümüş.. ek gıdalara başlamış....yerimm ben onu....

selamlar yarına arkadaşım ve annesi gelecek temizlik yapılacak ikram yapılacak akşamda düğün varmış canımda bişey yapmak istemiyor mirmirmirmirsize bir bakayım dedim birazdan işe başlamam lazım yoksa rezil olacağım yarına ama önce bir geçmişe bakayım neler olmuş bitmiş

Masallah minik prensesine ( minik diyorum ama kocaman oldu hepsi:))
ne yuhu oh sefaniz olsun arada bi iyi oluyo demi

Canim hayirlisiyla akliniza yatan bi ev bulursunuz insallah ne yapcan kimseye güven olmuyo valla
Herseyin hayirlisi bundada vardir bi hayir sikma canini

Tubiscim kolay gelsin canim

ay ben sizlerle bigün konuşmasam çatlıyorum meraktan noldu ne var acaba..bebişler iyimi...bide eşime hergün anlatıyorum sizleri şöyle olmuş böyle olmuş diye...o bile tanıyacak biraz zorlasa:)))kızlar ya sizin bebişlerde yapıyomu bilmem...burak göğsümü damağının arasına alıyo çekiştiriyo...ayyy nasıl ağrıyo sanki dişi varmış gibi....damaklarıda kuvvetli maşallaahhh....2gündür böyleyiz...

kolay gelsin canım...yarın banada misafir geliyo..yengemler annmler falan benmde hazırlık yapmam lazım...:bbo:

iyiyiz canım....maşallah aras a bak yaşıtlarına ulaşmış bile...yerim ben onu...bencede kilo alımı gayet iyi..ayda 500gr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…