hoşbuldum canlar
ecrin diloş uyudu çok şükür
sizin bebişler ne yapıyo
ohhh iyi uykular olsun yavruma.... melis te uyuyo canım...bende bugün pek giremedim şimdi bi bakiniyim dedim.. napiyim herkesi merak ediyroum...
ayyy kizlarrrr bogazimdan ölüyorummmmmmmmmmmmm :gitme: yaa sabahtan beri ayakta zor duruyorum. aksilik bu ya zeynonunda tam simarikligi tuttu. illa kucana al diyo! oh simdi uyududa kendimi buraya attim!
havvacım sen daha iyi bilirsin ama esranın banyo suyunun içine bikaç damla zeytinyağı damlatsaydın...nemlendiriyo en azından doğal...benm cildimde çok kuru...ben banyo suyuna bi kaç damla zyağı koyarım nemlendirir...
ayyy kizlarrrr bogazimdan ölüyorummmmmmmmmmmmm :gitme: yaa sabahtan beri ayakta zor duruyorum. aksilik bu ya zeynonunda tam simarikligi tuttu. illa kucana al diyo! oh simdi uyududa kendimi buraya attim!
Reyhancım şifa olsun inşallah. BAkalım ne kadar büyümüş Ecem hanım
Günaydinnn
bu sbah erkenciyiz doktora gidicez 1 saat sonra randevumuz var kalan asimizida olucaz insallah fazla aglamaz
bakalim kilomuz boyumuz ne kadar olmus:)
Yarim saat önce uyandi hanimefendi hemen giydirdim emzirdim uyudu kaldi yine uykucuk
bende hazirlanmadan bi selam vereyim dedimopuyorumnanaktan
Günaydinnn
bu sbah erkenciyiz doktora gidicez 1 saat sonra randevumuz var kalan asimizida olucaz insallah fazla aglamaz
bakalim kilomuz boyumuz ne kadar olmus:)
Yarim saat önce uyandi hanimefendi hemen giydirdim emzirdim uyudu kaldi yine uykucuk
bende hazirlanmadan bi selam vereyim dedimopuyorumnanaktan
kızlar ya burcu yarın calısıyormus. sadece havva zeynep ve ben yarına okey dedık...
havva cım su bulusmayı haftaya yapsak ta pervın,burcu,selda,esra ya da ulassak onlarda gelseler ne dersın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?