2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kaçar uykum geldi.......haaa bide rüvüş(akpak)girmiyo kaç gündür...banamı denk gelmiyo..haberi olan varmı?

ayyy kizlarrrr bogazimdan ölüyorummmmmmmmmmmmm :gitme: yaa sabahtan beri ayakta zor duruyorum. aksilik bu ya zeynonunda tam simarikligi tuttu. illa kucana al diyo! oh simdi uyududa kendimi buraya attim!

ay valla canim hic sormaaaa yaaaa.... birde accayippppp sicak burasi bi terliyorum bi sogutuyorum! boynumda tutulmu iyimiiii ? offf hersey üst üstesempatiksalakcinni

ah keşke daha önce haberim olsaydı canım ya. aldım artık yağları.

ayyy kizlarrrr bogazimdan ölüyorummmmmmmmmmmmm :gitme: yaa sabahtan beri ayakta zor duruyorum. aksilik bu ya zeynonunda tam simarikligi tuttu. illa kucana al diyo! oh simdi uyududa kendimi buraya attim!

Geçmiş olsun canm

Günaydinnn
bu sbah erkenciyiz doktora gidicez 1 saat sonra randevumuz var kalan asimizida olucaz insallah fazla aglamaz
bakalim kilomuz boyumuz ne kadar olmus:)
Yarim saat önce uyandi hanimefendi hemen giydirdim emzirdim uyudu kaldi yine uykucuk
bende hazirlanmadan bi selam vereyim dedimopuyorumnanaktan

bakalım topıkımızın tombık bebegı kac kg olmus bırıncılıgı kaptırıcakmı :)

yarasın aşıları canım inş.bakalım nekadar büyümüş ecem sultan.....

kızlar ya burcu yarın calısıyormus. sadece havva zeynep ve ben yarına okey dedık...
havva cım su bulusmayı haftaya yapsak ta pervın,burcu,selda,esra ya da ulassak onlarda gelseler ne dersın?

kızlar ya burcu yarın calısıyormus. sadece havva zeynep ve ben yarına okey dedık...
havva cım su bulusmayı haftaya yapsak ta pervın,burcu,selda,esra ya da ulassak onlarda gelseler ne dersın?

yine buluşmamı var, ayy ne güzel, benim yerimede öpün bütün kuzuları kızlar, resimleri sabırsızlıkla bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…