Doğru diyosun Hülyacım da kilo alımı çok az. Üzülüyorum
ay cnm dogru diyorsun vala ama ek gıdalrı yemediğinden zorla verincede sıkıntı oluyordu..mecbur fitil verdim zorladım kendimi..Canım zor senin işin de. Ama normal bu zamnda yabancı seçmeleri. Etraflarını tanıyolar. Ama ağlıyo diye de kendini ve bebişi eve hapsetme. Sosyalleşmeleri lazım. Bu aylarda kazanıyolar kimlikleirni canım benim.
Fitil yerine bir kayısı suyunu ya da püresini versen. Bİ de öyle dene. Artık büyüdüler. DÜn esraya bir kayısı püresi yedirdim üç kere kaka yaptı.
günaydın,
geçmiş olsun canım erkek bebeğin gaz sorunu daha uzun sürermiş ama 4. aydan sonra artmış sizinki.endişelenme sen süt veriyordun dime ek besinlerde başladın mı yada en azından kayısıya başlasan kakasını daha rahat yapar.aklınada kötü seneryolar getirme temiz çıkar inşallah ama gaz için rezeneyi kaka içinde kayısı ver derim.
valla bırakılmıyor hakikaten uyurken de bi uyandımı hemen bana bakıor gorurse tekrar dalıyor uykuya cin gibiler valla...gecen gece uyandı son ses bagırrarak snra gittim yanına uyandı emzireyim diye aldım kucağıma yataga geri koydum uyudu..esra bızımkıde katıyen yabancıda durmuyor. daha dogrusu benden baskasında durmuyo. dırek basıyo cıglıgı. ama uyutup bıraktım zaten kolay kolay gece 3 ten once uyanmadıgından problem olmadı. yoksa uyanıkken bırakmak hayal...
havva valla sanırım butun bebeler boyle. kıme sorsam bızımkıde boyleydı dıyor...
burcu ılk kez cıktık dısarı basbasa ılk 1 saat aklım hep ewdeydı ama alıstım sonraları...
nasıl kayısı veriyorsuınuz kızlar yazın bana...esracım korkma canım bısey olmaz ıpek 4 ay kaka yapamadı bılıyosun...
kayısı vermeye basladıgım gun duzeldı.
su an gunde 3-4 kayısı verıyorum ve hemen her gun yapıyor kendı kendıne.
kesınlıkle dene derım.
bagırsak ıcın falan korkma butun o testlerı bızde yaptırdık o kadar kolay degıl o ısler.
sen bı kayısı dene bakalım.
ek gıdalarla fazlalaşır Havva hatta sen sabahları evdesin artık sütünün içine 3-4 tane bebe büsküvisi katıp ver 1 çay kaşığıda pekmez ekle eğer sütün iyi ise yapacağın herşeyi sütünle yap kaşık mamasını bile sütünle yapabilirsin.
bu arada çarşanba günü Duru'yu sağlık ocagına götürüp tartırdım 7400 olmuş 20 günde 600 gr almış. boyuda 69 cm olmuş.daha 10 günümüz var ayının dolmasına herhalde bi 200 gr daha alır.sizdede kan ilacı iştah açtımı Duru kan ilacından sonra sanki daha iştahlı gibime geliyor.halen gece emmelerimize devam günde 1 kere emiyor ama çok şükür memeyi bırakmadı yavrum meme vermek kadar güzel birşey yok valla kendimi o kadar mutlu hissediyorum ki o emerken.
ay cnm dogru diyorsun vala ama ek gıdalrı yemediğinden zorla verincede sıkıntı oluyordu..mecbur fitil verdim zorladım kendimi..
kayısı suyu derken kuru kayısıyı kaynatıp suyunu mu vereyim??ömer bir tek üzümün suyunu sevdi onu da ben cıkartanadım..nası yapıyorsunuz tarif varmı?
tamam kayısıyı deneyeyim bugün gecen haftalarda ek gıda denemesi yaptım tukurdu yuzunu ekşitti en son cildinde birşeyler cıktı vazgectim..anne sütü içiyor ve doktor dun gazlı bebekler için bebelac ac mamasını verdi onu da denedik.. ama giren var cıkan yok...ne kadar vermeliyim kayısı suyu mu?
valla bırakılmıyor hakikaten uyurken de bi uyandımı hemen bana bakıor gorurse tekrar dalıyor uykuya cin gibiler valla...gecen gece uyandı son ses bagırrarak snra gittim yanına uyandı emzireyim diye aldım kucağıma yataga geri koydum uyudu..
nasıl kayısı veriyorsuınuz kızlar yazın bana...
ay cnm dogru diyorsun vala ama ek gıdalrı yemediğinden zorla verincede sıkıntı oluyordu..mecbur fitil verdim zorladım kendimi..
kayısı suyu derken kuru kayısıyı kaynatıp suyunu mu vereyim??ömer bir tek üzümün suyunu sevdi onu da ben cıkartanadım..nası yapıyorsunuz tarif varmı?
tamam kayısıyı deneyeyim bugün gecen haftalarda ek gıda denemesi yaptım tukurdu yuzunu ekşitti en son cildinde birşeyler cıktı vazgectim..anne sütü içiyor ve doktor dun gazlı bebekler için bebelac ac mamasını verdi onu da denedik.. ama giren var cıkan yok...ne kadar vermeliyim kayısı suyu mu?
valla bırakılmıyor hakikaten uyurken de bi uyandımı hemen bana bakıor gorurse tekrar dalıyor uykuya cin gibiler valla...gecen gece uyandı son ses bagırrarak snra gittim yanına uyandı emzireyim diye aldım kucağıma yataga geri koydum uyudu..
nasıl kayısı veriyorsuınuz kızlar yazın bana...
Onu da deneyeyim canım. Akşam yatmadan önce vereyim. Sabah kalkınca da veririm.
Ohh maşallah Allah nazardan saklasın. Ah ben de böyle hızlı kilo aldığını görebilicek miyim
burcu masallah duru ya. senın kız tam manken olucak zaten bu gıdısle sempatiksalakcinni
kılosuda cok ıyı bakalım bızımkı ne alemde hf kontrolumuz war ayın 10 unda cmt gunu. en son 6.900 du cok da alıcagını sanmıyorum ya neyse...
ya goztepe ye arabayla mı gelsem yoksa burda kadıkoye gecıp denız otobusuyle oyle mı gelsem? kadıkoyden ulasım nasıl ne kadar suruyo bı de hele bana...
günaydın herkese....
Doruk'un ilk dişi göründü kızlar. altta sol tarafta..... süper bişey :)
selam kızlar.
daha neler Havva herhalde göreceksin hatta içtahı bi açılsın bu kadar hızlı kilo almasın şişko olacak diyeceksin.Duru'nun boyu uzun sizinkilerle yanyana gelse zayıf durur boyumuza veriyoruz biz.
üsküdardan vesait problemi var.denizden gelecekseniz Kadıköyden dolmuş duraklarına kadar 10 dk yürüme mesafesi sonra dolmuş 15-20 dk sürüyor durakla ev arası da 2-3 dk.
Metrobüs ile gelecekseniz benim eve çok yakın aslında ama ters kaldığı için 10 dk yürüme yolu var ama çoğunluk metrobüs yapar ise metrobüsle indikten sonra taxi yaparız 5-6 lira birşey yazıyor.
Araba ile gelecekseniz 1 köprü yakın acıbademden giriş var ordan girip ünalan'a dönünce 2-3 dk sonra evde yani bizim orası acıbademle Göztepe arasında E-5 üstünde kalıyor.
galiba en rahatı metrobüs olacak.
günaydın herkese....
Doruk'un ilk dişi göründü kızlar. altta sol tarafta..... süper bişey :)
aaaaaaaaaaa ılk dıs cıkaran bebegımız doruk oldu demek...
hadı gozunuz aydın zemuszemus
sıfhat sızden bereketı Allah tan :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?