ayyy kızlar dun ıpegı 9 da yatırdım esımle sınemaya gıttık cıkıstada bıseyler ıctık acık havada bı yerde 1 falandı ewe geldık. hıc uyanmamıs kuzucum uzmemıs kımselerı.
el ele dolastık kocısle oh eskı gunlerdekı gıbı ay cok guzeldı ama yaaaa nasıl ozlemısım onunla basbasa vakıt gecırmeyı :asigim:
günaydın herkese....
Doruk'un ilk dişi göründü kızlar. altta sol tarafta..... süper bişey :)
yaşamın iplerini minik ellerinde tutan peri
bir anneye muhtaç görünür bebek varoluşunu sürdürmek için.*
yalandır bu.
bilmezler.
bazen bir anne bebeğine muhtaçtır yaşamak için.
kendisini gördüğünde koşulsuz gülümseyen ufacık yüzde gizlidir bazen anlamsız hayatın tek anlamlı sebebi.
bırakıp gidememeyi öğretir bebek kadına.
gitmemeyi.
sabretmeyi.
kadınlığı...
ipten alır...
yaşam mucizesi değildir bebek sadece, kaynağıdır
şimdi bi yerde okudum çok hoşuma gitti ay ağlicam ya :gitme:
Biz geldik doktordan son asimizida olduk bir yasina kadar asi yok rahatiz artik
Biraz agladi olurken ama hemen geçti gülücükler atmaya devam etti
gelelim kilomuza bu ay 500 gr almis ve 8860 olmus tombigim boyumuzda 3,5 cm uzamis ve 67,5cm
olmus
ek gidaya istersen basliyabilirsin yada bir ay daha bekliyebilirsin dedi karari sana birakiyorum anne olarak bebeginin ihtiyacini sen daha iyi bilirsin dedi a.s doktorumuz çok iyi çok seviyoruz kendisini
bizden bukadar
Esra su içti kızlar Hemi de 10 cc
kızlar biz yarın yazlığa gidiyoruz 1 ay kadar kalıcaz heralde eşya toplamaya çalışıyorum ama oğlanda yarım saat uyuyup kalkıyo naapçam ben yaa bişey yapamadım
ohh tatile gidiyosunuz yani ne güzell nereye bakalım
wayyy be hemde 10 cc
sankibiraz geç kalmışsın bilmiyorumkismile
Maşallah prensese yarasın aşıları kuşumaaa
En iyi kararı vermişsin canım.
:görüşürüz
Saolun kizlar bencede zeynepcim öyle yada böyle nasil olsa yiycek ek besinlerireyhan bencede ıyı bı karar vermıssın. alabıldıgı kadar anne sutu alsın sutun var madem. elbet yıcek sonra nasılsa ek gıdaları...
super yavas yavas alisiyolar suyasüprizzzzzalkisalkisalkisEsra su içti kızlar Hemi de 10 cc
geç oldu ama kolay gelsin sevilcim insallah bitirmissindir toplanmayikızlar biz yarın yazlığa gidiyoruz 1 ay kadar kalıcaz heralde eşya toplamaya çalışıyorum ama oğlanda yarım saat uyuyup kalkıyo naapçam ben yaa bişey yapamadım
reyhancım maşallah kuzuma yarasın aşıları.... oh ne güzel kilolarda almış boyuda uzamış maşallah maşallah.... en iyi yaparsın alsın anne sütünü alabildiği kadar.... .
maşallah kuzuma bak tatlı kuşa sen bende merak ettim valla aklımada geldin saat 10daa nice güzel anlarınız olsun inşallah canım....ayyy kızlar dun ıpegı 9 da yatırdım esımle sınemaya gıttık cıkıstada bıseyler ıctık acık havada bı yerde 1 falandı ewe geldık. hıc uyanmamıs kuzucum uzmemıs kımselerı.
el ele dolastık kocısle oh eskı gunlerdekı gıbı ay cok guzeldı ama yaaaa nasıl ozlemısım onunla basbasa vakıt gecırmeyı :asigim:
canım arasa da mamayı binbir naz ve niyazla yediriyom zaten istahsız biçocukOff kızlar yaaa... Esra nın süt içme olayı resmen işkenceye dönüştü. 30 cc içip bırakıyo. Ne yaparsam yapayım emmiyo. Ben de artık dayanamadım. Ellerini pijamasının içine sokup kaşıkla besledim. Yarım saatte 120 cc süt içti. Ağlaya ağlaya. Nedir bu yaaa...
kıyamam ya canı yanıyodur kayısı ver bencede canım inşallah atlatırsınız kısa zamanda...gunaydn kızlaar zeynep havva ayy bana cok yabancı bu durumlar...bizim burda hiç tanıdıgımız yok aksam annem gelcek ama da bebeği annesiz bırakma deyip bakkala bile dk. yla gdyorum..çocuk ağlıcak dye korkar...ben desen ayrı telaşe..ömer de çok alıştı sabah akşam beraberiz insan gordu mu ağlar oldu bi de gaz şikayetimiz başladı galiba .. gecen karsı komsu teyze geldi 70 yasında bastı yaygarayı sallayarak susturduk..dedesi geldi eline aldı ağladı yabancı fobisi var galiba normal mi bilmem..
karın kaka problemmimmiz devam ediyor cocuk ıkın sıkın kendi dogru durust kaka yapamıyor bir süredir yaparsa da su gibi fitille falan yapıyor yiyor çiş çıkıyor başka çıkan da yok cok az.. netten baktım cok kotu senaryolar var..doktora goturdum biri ishaldir diyordiğeri gazdır dedi gaz ilacı verdi..kolik 4.ayda geçiyor demişlerdi bizde önceden yoktu 4.aydan sonramı basladı..?? pazt. ultrason çekrtiricez fıtık barsak dugumlenmesi vs. olmasın inşallah dua edin bize....
maşallah duruma ne güzel büyümüş prensesaaferin ona....bu arada çarşanba günü Duru'yu sağlık ocagına götürüp tartırdım 7400 olmuş 20 günde 600 gr almış. boyuda 69 cm olmuş.daha 10 günümüz var ayının dolmasına herhalde bi 200 gr daha alır.sizdede kan ilacı iştah açtımı Duru kan ilacından sonra sanki daha iştahlı gibime geliyor.halen gece emmelerimize devam günde 1 kere emiyor ama çok şükür memeyi bırakmadı yavrum meme vermek kadar güzel birşey yok valla kendimi o kadar mutlu hissediyorum ki o emerken.
oy maşallah doruğa ilk inciyi o döktü ha maşallah hepsi kolaycana çıksın inşallah ...günaydın herkese....
Doruk'un ilk dişi göründü kızlar. altta sol tarafta..... süper bişey :)
opuyorumnanaktan ççok güzelllll ve çok doğruyaşamın iplerini minik ellerinde tutan peri
bir anneye muhtaç görünür bebek varoluşunu sürdürmek için.*
yalandır bu.
bilmezler.
bazen bir anne bebeğine muhtaçtır yaşamak için.
kendisini gördüğünde koşulsuz gülümseyen ufacık yüzde gizlidir bazen anlamsız hayatın tek anlamlı sebebi.
bırakıp gidememeyi öğretir bebek kadına.
gitmemeyi.
sabretmeyi.
kadınlığı...
ipten alır...
yaşam mucizesi değildir bebek sadece, kaynağıdır
şimdi bi yerde okudum çok hoşuma gitti ay ağlicam ya :gitme:
aferin tatlı prensese maşallah kzııma...canım 6 ay aşısı var daha ondan sonra 1 yaşında olması lazım orda yapmıyolarmı arasın bu ayın 9 6 ay aşıları var ondan sonra yaşında...bi sor bence 6 aydada var hatta ayağıyla birlikte bide ağzına damlatacaklarmış opa diye bi aşı 6 ay şısı buda....Biz geldik doktordan son asimizida olduk bir yasina kadar asi yok rahatiz artik
Biraz agladi olurken ama hemen geçti gülücükler atmaya devam etti
gelelim kilomuza bu ay 500 gr almis ve 8860 olmus tombigim boyumuzda 3,5 cm uzamis ve 67,5cm
olmus
ek gidaya istersen basliyabilirsin yada bir ay daha bekliyebilirsin dedi karari sana birakiyorum anne olarak bebeginin ihtiyacini sen daha iyi bilirsin dedi a.s doktorumuz çok iyi çok seviyoruz kendisini
bizden bukadar
allah ayırmasın canımkesinlikle Zeynep benim yaşamam için kızım olmalı kızım yoksa ben kocaman bi hiçim 27 yıl kızımsız yaşadım ama rabbim yoklukları göstermesin bugün den sonra bir gün bile dayanamam onsuzluğa.
aferin ona aferin....Esra su içti kızlar Hemi de 10 cc
iyi tatiller canımkızlar biz yarın yazlığa gidiyoruz 1 ay kadar kalıcaz heralde eşya toplamaya çalışıyorum ama oğlanda yarım saat uyuyup kalkıyo naapçam ben yaa bişey yapamadım
teşekkürler teyzeleri. nasıl mutlu oldum anlatamam. devamlı agzının içine bakıyorum dişini seyretcem izin verse :)
darısı tüm kardeşlerinin başına hayırlısıyla hepsi incilenir yakında. Bizim paşa erkenci biliyorsunuz zaten.
çek canımçekte bizede göster hemi...
zeynepcim tamamdır. haftaya ctesi yanlış anlamadıysam görüşüyoruz. biz seninle geliyoruz. harikaaa kaydirigubbakcemile3 bebeklerin fotoları benden olsun bu sefer. azcık meraklıyımdır fotograf cekmeyede....
teşekkürler teyzeleri. nasıl mutlu oldum anlatamam. devamlı agzının içine bakıyorum dişini seyretcem izin verse :)
darısı tüm kardeşlerinin başına hayırlısıyla hepsi incilenir yakında. Bizim paşa erkenci biliyorsunuz zaten.
zeynepcim tamamdır. haftaya ctesi yanlış anlamadıysam görüşüyoruz. biz seninle geliyoruz. harikaaa kaydirigubbakcemile3 bebeklerin fotoları benden olsun bu sefer. azcık meraklıyımdır fotograf cekmeyede....
merhaba kızlar nasılsınız bebısler nasıl zeynepcım hayırlı olsun ıncılerınız
bızımde ıncımız cıktı bu arada en arka tarafta hemde kaydirigubbakcemile3 bugun doktordaydık dıslerı yuzunden uyamıyomus ozge hepsı patlamıs dıkıyo dedı doktor bızde az kılo almısık ama tam kılosuna haftaya bakcaz belkıde tartımızda da sorun var dedı doktor 68.5 boyumuz olmus kılomuzda7.200 ama tam net kılomuz dıl carsamba bakcak yıne doktor bende doymuyo dıye uyumuyo sanıyoduk surup verdı dıslerını rahatlatıcı uyuku yapıcı aksamları ıcın bakalım carsamba nasıl olcak ınsallah hersey ıyı olur moralımı bozmustum az kılo almıs dıyede haftaya gorucez bızden boyle kızlar eskıye bakamadım cok ısım var kusura bakmayın
merhaba kızlar nasılsınız bebısler nasıl zeynepcım hayırlı olsun ıncılerınız
bızımde ıncımız cıktı bu arada en arka tarafta hemde kaydirigubbakcemile3 bugun doktordaydık dıslerı yuzunden uyamıyomus ozge hepsı patlamıs dıkıyo dedı doktor bızde az kılo almısık ama tam kılosuna haftaya bakcaz belkıde tartımızda da sorun var dedı doktor 68.5 boyumuz olmus kılomuzda7.200 ama tam net kılomuz dıl carsamba bakcak yıne doktor bende doymuyo dıye uyumuyo sanıyoduk surup verdı dıslerını rahatlatıcı uyuku yapıcı aksamları ıcın bakalım carsamba nasıl olcak ınsallah hersey ıyı olur moralımı bozmustum az kılo almıs dıyede haftaya gorucez bızden boyle kızlar eskıye bakamadım cok ısım var kusura bakmayın
saol fatos teyzesı
prensesım ozge corabını cıkarıp mamasını ıcerken yada onlugunu agız bezını ne bulursa agzına goturuyo bugun bezı deyısıyom cıslı bezı cekıyo zor elınden aldım kaydirigubbakcemile3 bu cocuklarr cok yaramaz olcak coookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?