2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese....

Doruk'un ilk dişi göründü kızlar. altta sol tarafta..... süper bişey :)

Hadi hayırlı olsun ilk sen gördüğüne göre özellikle dişi gördüğün için hediye alacaksın Doruk'a .

e Zeynep araba ile gelecek ise senide alır .ay burda aralarda kalıyor yürüyün buluşma topiğinde yazışalım.

Biz geldik doktordan son asimizida olduk bir yasina kadar asi yok rahatiz artik
Biraz agladi olurken ama hemen geçti gülücükler atmaya devam etti
gelelim kilomuza bu ay 500 gr almis ve 8860 olmus tombigim boyumuzda 3,5 cm uzamis ve 67,5cm
olmus
ek gidaya istersen basliyabilirsin yada bir ay daha bekliyebilirsin dedi karari sana birakiyorum anne olarak bebeginin ihtiyacini sen daha iyi bilirsin dedi a.s doktorumuz çok iyi çok seviyoruz kendisini

bizden bukadar

kesinlikle Zeynep benim yaşamam için kızım olmalı kızım yoksa ben kocaman bi hiçim 27 yıl kızımsız yaşadım ama rabbim yoklukları göstermesin bugün den sonra bir gün bile dayanamam onsuzluğa.

41 kere Maşallah Eceme boyu bu ay gayet güzek uzamış anne sütü alıyor ek besin az sizde kilosuda gayet iyi.aşısı yarasın hastalıklar uğramasın meleğin yanına 1 yaşına kadar yırttın aşılardan Reyhan darısı başımıza.

Saol canim amin evet boya vermis bu ay kizim
Ek besine daha geçmedik sadece meyve suyu veriyorum az az o kadar gerisi anne sütü

masallah kusuma ya cok guzel buyumus...
napıcan ek gıda olayını bı karar verdın mı?
aşısı da yarasın prensese...
kesinlikle Zeynep benim yaşamam için kızım olmalı kızım yoksa ben kocaman bi hiçim 27 yıl kızımsız yaşadım ama rabbim yoklukları göstermesin bugün den sonra bir gün bile dayanamam onsuzluğa.
bende okudugumda cok etkılendım. onun ne kadar bana ıhtıyacı warsa artık benımde yaşamak ıcın ona ıhtıyacım war cunku...

selam kızlar nasılsınız 1 haftadır arada bakıyorum ama yazamıyorum işler çok yogun eve çok yorgun gıdıyorum gıdıncede paşayla zaman gecırıp yatıyorum çok şükür bitti bu hafta hiç biitmeyecek zanndiyordum...

Doruk paşanın incisi gözükmüş hadi hayırlısı maşallah paşamıza ilk incimiz DORUK...

Burcucum maşallah duruya bu aylarda kılo alımları durdu cocukların ama Durucum güzel kilo almış yaramış güzel prensese yedikleri ...

Aykız sizede maşallah tombiş prenses epey boy atmış ne güzel...

masallah kusuma ya cok guzel buyumus...
napıcan ek gıda olayını bı karar verdın mı?
aşısı da yarasın prensese...

Saol teyzesi ek gida için biraz daha bekleyelim diyorum artik Türkiyeden döndükten sonra rahat rahat baslarim Ecemde 6 aylik olmus olur
simdi baslasam orda kayinvaldem herseyine karisicak biliyorum
çorba ver muhallebi ver yogurt ver deyip duruyo ne zamandir
Ecemin kilo alimi gayet güzel simdilik masallah bence gerek yok daha
Anne sütünün yararlarindan faydalansin biraz daha cimcime

evet hafta bitti ama bende bittim.2 gün oğlunla hasret giderirsiniz.

ayda fix 800 gr alıyoruz yok kızımın yemesi güzel çok şükür ama 1-2 kaşık vermiyorum valla ne kadar yerse veriyoruz.diliyle ittirdimi tamam diyoruz kararı o veriyor yani.ilk gün denemelik az sonra baktım alerji olayı falan yok tam gaz devam.

Oy masallah yesin yarasin fistiga cokacimcoook mamalari

Doğru söze ne denir

Maşallah prensese yarasın aşıları kuşumaaa

En iyi kararı vermişsin canım.

Ben kaçar simdilik kizlar Ecemin karnini doyurayim
sonra geliriz yine

:görüşürüz

reyhan bencede ıyı bı karar vermıssın. alabıldıgı kadar anne sutu alsın sutun var madem. elbet yıcek sonra nasılsa ek gıdaları...

kızlar biz yarın yazlığa gidiyoruz 1 ay kadar kalıcaz heralde eşya toplamaya çalışıyorum ama oğlanda yarım saat uyuyup kalkıyo naapçam ben yaa bişey yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…