havalar izin vermediki geçen hafta yağışlı ve serindi buraları oğlanı üşütürüm diye korktum
merhaba kızlar nasılsınız bebısler nasıl zeynepcım hayırlı olsun ıncılerınız
bızımde ıncımız cıktı bu arada en arka tarafta hemde kaydirigubbakcemile3 bugun doktordaydık dıslerı yuzunden uyamıyomus ozge hepsı patlamıs dıkıyo dedı doktor bızde az kılo almısık ama tam kılosuna haftaya bakcaz belkıde tartımızda da sorun var dedı doktor 68.5 boyumuz olmus kılomuzda7.200 ama tam net kılomuz dıl carsamba bakcak yıne doktor bende doymuyo dıye uyumuyo sanıyoduk surup verdı dıslerını rahatlatıcı uyuku yapıcı aksamları ıcın bakalım carsamba nasıl olcak ınsallah hersey ıyı olur moralımı bozmustum az kılo almıs dıyede haftaya gorucez bızden boyle kızlar eskıye bakamadım cok ısım var kusura bakmayın
kızlar melisin ayaklarında çorap durmuyor artık.. eliyle yakalayıp çıkarıyo onları ve hemen ağzına alıyor.... çorapları alamazsa ayaklarını emmeye başladı..ayağını emmeye çalışırken o kadar tatlı oluyor ki....
bız yıne erkencıyız ıpek 7 de kalktı babamız uyuyo aldım salona geldım salıncagına bıraktım gerı uyudu :)
zoru benleymış :)
kızlar elmayı nasıl verıyosunuz? dun denedım cam rendeden gecıremedım ya...
günaydın kızlar.bazı bebişlerin dişleri çıkmış hayırlı olsun.benim oğluşumda gece çok sık kalkıyo.açlıkmı dedim akşamaları tahııllı muhallebi verdim ama değil.hala kalkıyo.ama öyle sıkıntılı değil.hatta bi ara 10dakkaya yakın kendi kendine mırıldandı durdu gece 4te:) yan diş etinde kızarıklık var acaba diş m,i diyorum bende.ama ilk dişlr alt ön dişler dimi.bizimki yanlarda.köpek dişler mi ne deniyo sanırım.acaba olabilirmi.kızlar sizin dişler çıkarken nasıldı.kızarık mı yoksa beyaz mı?
Çocuklarım bugün babalarıyla birlikte tatile gidiyorlar , Allaha emanet olsunlar, hayırlısıyla gidip dönsünler inş.bende kızımla başbaşa kalıyorum, bakalım nasıl geçecek 1 hafta, ilk defa bu kadar ayrı kalacam çocuklarımdan,Zeynep ne yapacak abilerinin,babasının yokluğunu anlarmı acaba yaa...
inşallah canım onlara hayırlı yolculuklar.evde 4 kişinin sesinden sonra annenin sessizliğini yadırgar tabii.ana kız oynaşın 1 hafta.sonra abileri gelip yerler artık zeynoyu 1 haftanın özlemiyle.
Ecemin ayaklarda hep yukarda elleriyle tutup oynuyo arada bi agzina götürüyokızlar melisin ayaklarında çorap durmuyor artık.. eliyle yakalayıp çıkarıyo onları ve hemen ağzına alıyor.... çorapları alamazsa ayaklarını emmeye başladı..ayağını emmeye çalışırken o kadar tatlı oluyor ki....
Bizim cimcimede ayni 7 de kalkiyo emiyo 9 a kadar uyuyo tekrar sempatiksalakcinnibız yıne erkencıyız ıpek 7 de kalktı babamız uyuyo aldım salona geldım salıncagına bıraktım gerı uyudu :)
zoru benleymış :)
kızlar elmayı nasıl verıyosunuz? dun denedım cam rendeden gecıremedım ya...
tüm bebislerin miz mizlik dönemi galiba disleri kasinmaya basliyo artik bizimde daha bisey çikmadi beklemedeyizgünaydın kızlar.bazı bebişlerin dişleri çıkmış hayırlı olsun.benim oğluşumda gece çok sık kalkıyo.açlıkmı dedim akşamaları tahııllı muhallebi verdim ama değil.hala kalkıyo.ama öyle sıkıntılı değil.hatta bi ara 10dakkaya yakın kendi kendine mırıldandı durdu gece 4te:) yan diş etinde kızarıklık var acaba diş m,i diyorum bende.ama ilk dişlr alt ön dişler dimi.bizimki yanlarda.köpek dişler mi ne deniyo sanırım.acaba olabilirmi.kızlar sizin dişler çıkarken nasıldı.kızarık mı yoksa beyaz mı?
Hayirli yolculuklar olsun 1 hafta çabuk geçer merak etme simdi ev baya bi sessiz gelir sanaÇocuklarım bugün babalarıyla birlikte tatile gidiyorlar , Allaha emanet olsunlar, hayırlısıyla gidip dönsünler inş.bende kızımla başbaşa kalıyorum, bakalım nasıl geçecek 1 hafta, ilk defa bu kadar ayrı kalacam çocuklarımdan,Zeynep ne yapacak abilerinin,babasının yokluğunu anlarmı acaba yaa...
Ay dişler çıkmış.. Ne güzellzemuszemus
Demek ayaklar da ağza gitmeye başladı. Eflal daha ayaklarına dokunmadı. Çorabını da tutmadı dolayısıyla. Bebeklerde en sevdiğim manzara budur. Dört gözle bekliyorum ayağını ağzına sokacağı günleri. Sizin bebişleri de öpüp maşallah maşallah diyorum. Eflal ayaklarını birbirine sürte sürte çıkarıyor çoraplarını daha.
tamam işte adımlar bu şekilde ilerliyor.once çoraplar çıkıyor -sonra kaldırıp ayakları izliyor- sonra tutuyor ama ağza sokamıyor -sonra ağza sokuyor ama elinden kaçıyor sonra ayaklar ağzın tam içinde bazen çoraplı bazen çorapsız zafer bizimkileriin
Bugün tam 5 aylik oldukalkisalkisalkis
Bizim tatilde yavas yavs yaklasiyo daha hiç bisey hazirlamadim valla valisleri çikardim ama öyle duruyo
burcu alemsın kız ne guzel anlatmışsın öyle :))))
hımmm dedıgın gıbı yapıyım elmayı o zaman. bende pure suyundan daha besleyıcı dıye bılıyorum.
selmacım hayırlısıyla gıtsın donsunler ınsallah sende kızınla 1 hafta basbasa guzel vakıt gecırırsınız...
ıpek babasıyla dısarda 1-2 saatır gezıyolar. bende ewı toparladım camasır bulasık yıkadım duş aldım ogleden sonra cıkıcaz arkadaslara gıdıcez kalırız belkım.
hepınızı opuyorum ıyı hafta sonları :)
zaman çabuk geçiyor önce hava serin olursa diye alacaklarını en azından at bi valize o hazır nazır beklesin.kolay gelsin.
burcu alemsın kız ne guzel anlatmışsın öyle :))))
hımmm dedıgın gıbı yapıyım elmayı o zaman. bende pure suyundan daha besleyıcı dıye bılıyorum.
selmacım hayırlısıyla gıtsın donsunler ınsallah sende kızınla 1 hafta basbasa guzel vakıt gecırırsınız...
ıpek babasıyla dısarda 1-2 saatır gezıyolar. bende ewı toparladım camasır bulasık yıkadım duş aldım ogleden sonra cıkıcaz arkadaslara gıdıcez kalırız belkım.
hepınızı opuyorum ıyı hafta sonları :)
Bugün tam 5 aylik oldukalkisalkisalkis
Bizim tatilde yavas yavs yaklasiyo daha hiç bisey hazirlamadim valla valisleri çikardim ama öyle duruyo
Ay dişler çıkmış.. Ne güzellzemuszemus
Demek ayaklar da ağza gitmeye başladı. Eflal daha ayaklarına dokunmadı. Çorabını da tutmadı dolayısıyla. Bebeklerde en sevdiğim manzara budur. Dört gözle bekliyorum ayağını ağzına sokacağı günleri. Sizin bebişleri de öpüp maşallah maşallah diyorum. Eflal ayaklarını birbirine sürte sürte çıkarıyor çoraplarını daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?