2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.bazı bebişlerin dişleri çıkmış hayırlı olsun.benim oğluşumda gece çok sık kalkıyo.açlıkmı dedim akşamaları tahııllı muhallebi verdim ama değil.hala kalkıyo.ama öyle sıkıntılı değil.hatta bi ara 10dakkaya yakın kendi kendine mırıldandı durdu gece 4te:) yan diş etinde kızarıklık var acaba diş m,i diyorum bende.ama ilk dişlr alt ön dişler dimi.bizimki yanlarda.köpek dişler mi ne deniyo sanırım.acaba olabilirmi.kızlar sizin dişler çıkarken nasıldı.kızarık mı yoksa beyaz mı?

havalar izin vermediki geçen hafta yağışlı ve serindi buraları oğlanı üşütürüm diye korktum

Sağsalim gidip dönün inşallah iyi tatiller.

canım tekrar hayırlı olsun İpek hanımın dişleri.kilo içinde yapacak birşey yok hepimiz aynı şeyleri yaşıyacağız rahat bi dönem bile olsa diş çıkıyor damakları patlıyor illaki zorluklarıda olacak.sonra 2 katı kilo alır ödeşirsiniz.

bizimkide komple ayak parmakları ağzında bide hem emiyor hem göz ucuyla bize bakıyor bana bakıyorlarmı diye.

günaydın canım,

rendede elma olmuyor ya koy kenarı yuksek bi kaseye rondo ile püre yap.katı meyve sıkacağın var ise suda olabilir ama bende püresi daha sağlıklı.

hoşgeldin,
bazen mırıldanıyorlar bizde henüz diş yok ama Duru'da mızır mızır.arada 5-6 saat yatan çoçuk bazen 2-3 saatte uyanıyor geceler.Melek'in kızının diğleride arkadan çıkmaya başlamış ama tam beyazlık varmı bilmem

Günaydın herkese,,
Meleksen,Zeynep bebişler diş çıkarmışlar hayırlı olsun ilk dişleri , darısı bizim başımıza inş.

Çocuklarım bugün babalarıyla birlikte tatile gidiyorlar , Allaha emanet olsunlar, hayırlısıyla gidip dönsünler inş.bende kızımla başbaşa kalıyorum, bakalım nasıl geçecek 1 hafta, ilk defa bu kadar ayrı kalacam çocuklarımdan,Zeynep ne yapacak abilerinin,babasının yokluğunu anlarmı acaba yaa...

inşallah canım onlara hayırlı yolculuklar.evde 4 kişinin sesinden sonra annenin sessizliğini yadırgar tabii.ana kız oynaşın 1 hafta.sonra abileri gelip yerler artık zeynoyu 1 haftanın özlemiyle.

inşallah canım onlara hayırlı yolculuklar.evde 4 kişinin sesinden sonra annenin sessizliğini yadırgar tabii.ana kız oynaşın 1 hafta.sonra abileri gelip yerler artık zeynoyu 1 haftanın özlemiyle.

amin burcucum sağol, bizde vakit geçirecek şeyler buluruz kızımla, çabucak geçer bir hafta inş.

Ecemin ayaklarda hep yukarda elleriyle tutup oynuyo arada bi agzina götürüyo
ama fazla duramiyo yoruluyo hemen
Bizim cimcimede ayni 7 de kalkiyo emiyo 9 a kadar uyuyo tekrar sempatiksalakcinni

tüm bebislerin miz mizlik dönemi galiba disleri kasinmaya basliyo artik bizimde daha bisey çikmadi beklemedeyiz
Hayirli yolculuklar olsun 1 hafta çabuk geçer merak etme simdi ev baya bi sessiz gelir sana

Ay dişler çıkmış.. Ne güzellzemuszemus
Demek ayaklar da ağza gitmeye başladı. Eflal daha ayaklarına dokunmadı. Çorabını da tutmadı dolayısıyla. Bebeklerde en sevdiğim manzara budur. Dört gözle bekliyorum ayağını ağzına sokacağı günleri. Sizin bebişleri de öpüp maşallah maşallah diyorum. Eflal ayaklarını birbirine sürte sürte çıkarıyor çoraplarını daha.

saolun kızlar.malesef biz baştan beri zaten çok sık kalkıyoruz geceleri ama düzene girmişti baya.bir defa kalktığı bile olmuştu ama tekrar başlayınca diş i diyroum artık.gündüz uykularımızda çık bozuldu.45dk uyuyodu.şimdi yarım saat uyuyp uyanıyo.zorla tekrar uyutmaya çalışıyrum ama uyumuyo.günde dört defa falan yarımşar saat uyuyo.süreklide esniyo tabi.napcamı şaşırdım.inşallah sadece b geçiş dönemidir.değilseyandık.zaten yalnız bakıyorum bebeğim kimse yok.hatta eşimde iş için bir hafta olmıcak.napcam bilmiyorum.kızlar birde bitki çaylarını deneyen varmı.milupanın gece çayı falan.anason var diye cesaret edemiyrum.

tamam işte adımlar bu şekilde ilerliyor.once çoraplar çıkıyor -sonra kaldırıp ayakları izliyor- sonra tutuyor ama ağza sokamıyor -sonra ağza sokuyor ama elinden kaçıyor sonra ayaklar ağzın tam içinde bazen çoraplı bazen çorapsız zafer bizimkileriin

Bugün tam 5 aylik oldukalkisalkisalkis

Bizim tatilde yavas yavs yaklasiyo daha hiç bisey hazirlamadim valla valisleri çikardim ama öyle duruyo

:sm_cool::teytey:delikafadulden

burcu alemsın kız ne guzel anlatmışsın öyle :))))
hımmm dedıgın gıbı yapıyım elmayı o zaman. bende pure suyundan daha besleyıcı dıye bılıyorum.
selmacım hayırlısıyla gıtsın donsunler ınsallah sende kızınla 1 hafta basbasa guzel vakıt gecırırsınız...
ıpek babasıyla dısarda 1-2 saatır gezıyolar. bende ewı toparladım camasır bulasık yıkadım duş aldım ogleden sonra cıkıcaz arkadaslara gıdıcez kalırız belkım.
hepınızı opuyorum ıyı hafta sonları :)

Bizim tatilde yavas yavs yaklasiyo daha hiç bisey hazirlamadim valla valisleri çikardim ama öyle duruyo

zaman çabuk geçiyor önce hava serin olursa diye alacaklarını en azından at bi valize o hazır nazır beklesin.kolay gelsin.

sanada iyi haftasonları iyi gezmeler canım.

zaman çabuk geçiyor önce hava serin olursa diye alacaklarını en azından at bi valize o hazır nazır beklesin.kolay gelsin.

Saol canim almam gereken o kadar sey varki nerden basliyacagimi bilmiyom valla
en iyisi ilk önce dediklerini hazirlayayim kalsin

Zeynep sağol canım, sizede iyi gezmeler.....

Maşallah Eceme ..Reyhancım bencede yavaş yavaş hazırlanmaya başlasan iyi olur, son güne kalınca hep eksik bişeyler kalıyor çünkü,,,

Zeynep ayağını ağzına götürmeye başladı ama sadece sol ayağı şimdilik,çoraplarını,mama önlüğünü elleriyle çıkartıyor bizim cadı, ama totosunu kaldırıp dönemiyor hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…