2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynep6672.hacer,berrin,hulen,tuğba,zeynep,sibel çok saolun kızlar inşallah temiz çıkar evet teyzeleri gerçektenede güçlü benim minik erkeğim ben bazen kendimi biile ondan güçsüz hissediyorum....

hulen çok üzüldüm tanısığına allah yardımcısı olsun şifa versin...
zeynepçim neden huysuzlandı kesin diş çıkarıyo canım yada sıcaktan..bernde kolsuz çıt çıtlıyla yatırıyom çorabıda ayağının ısısına göre sıcaksa açıyom değilse giydiriyom üstüne bişi örtmüyom işedimi ipekçik verdsinmi tahlili
hilalacim allah yardımcısı olsun eşinin ve tüm görev arkadaşlarınının mehmetçiklerin allah kötülere fırsat evrmesin...yollarını kapatsın....
seçilcim geçmiş olsun canım ya inşallah atlatır çabucak su içir bencede bolbol canım 1 içmez 2 içmez alışır...

canım bende geçmiş olsun dedim ama görmedin sanırım tekrardan geçmiş olsun ararsımız nasıl şimdiii

Kızlar ben bıde bıŞey sÖylÜycem bebıŞlerı Çorapla yatırmayın bence bebıŞler artık Çok hareketlı olurya bızlerde daŞıverırız aĞızlarına alıyolar ayaklarını Çoraplarıda allah korusun tıkarsa aĞzını aman allah korusunnn tabı gene sız bılırsınız ben bıraz fazla pımpırıkım sanırımmm

serapçım kusura bakma gördüm canım ya ismini yazmayı unutmuşum artas ii aslında canım ya bi şeyi yok ama şu böbrek genişlemesi için idrar tahlili aldılar onda sorun çıktı sondalı idrar aldılar o biraz riskliydi şükür atlattık sonucuda cumaya öle işte canım sen ansılsın prenses nasıl...

olsun arkadaşım sorun değil takılıyım dedim sana atlatır bak biliyosunki aras güçlü bir erkek bebek demiyorum bak ona göre öp paşayı benim için
derinde iyi valla dişleri çok kaşınıyo kulaklarınla oynayıp duruyor hepimizin derdi aynı tuzlu şeylere sinir oluyo yemiyo ekşi ve tatlı seviyo çorbalara alışamadı henüz öle işte arkadaşım

bende öyle yapayım bakalım inşallah içer..

sünneti düşünmeye başladık canım..

canım benim sağol...geçecek inşallah..

iyi geceler kızlar. çok yorgunum. geçmişi okuyayım dedim ama bi türlü okuyamadım. yarın bakarım artık. allah rahatlık versin herkese.

Iyi aksamlar kizlar

Fatoscum çok çok geçmis olsun canim benim Allah in izniyle bunuda atlaticak Aras simdiye kadar herseyi atlatti hayirlisiyla buda geçicek canim insallah bu tahlilde temiz çikarda hepimiz seviniriz

Seçilcim sizede geçmis olsun canim insallah tez vakitte geçer bide suyu karni açken doyurmadan önce içir ben Ecemi öyle öyle alistirdim

Zeynepcim dislerinden bide sicaklardan huysuzdur ondan yemiyodur bence insallah agrisiz sizisiz atlatir kuzum bunuda

Bizde dün gece saat basi Ecemi düzelttik yataginda uyurken dönmeye çalisiyo yan yatmak istiyo bu sefer dört dönüyo yataginda kafasini yatagin parmakliklarina vuruyo gece bide uyanmis emzigini almis nasil aldiysa artik agzina koymus çuk çuk bi ses geliyo emerek uyuyo :ecrin_bebek:

zeynep neden emmiyo acaba yaa üzüldüm vallaha.
acaba biberona alıştı seni mi istemiyo ne acaba anlamadım. karnı açtır yavrumun ya. ah şu dişleri keşke hiç anlamadan çıkartabilseler. naz da uyuyana kadar göbeğimi çatlattırıyo şu 3-4 gündür.
boşuna demiyolarmış, bu söz çok hoşuma gider.. "Çocuk büyütmek demirden leblebidir, öğüt öğütebilirsen.."
dimi?

haa bu arada ben mamamı değiştirdim bebelac aldım, 1 kere verdim kakası makası değişmedi. içti de severek.
sadece mamayla beslenip ek bişey yemeseydi korkardım değiştirmezdim ama baya fiyat farkı var. ne bulursam veriyorum valla. karpuz suyundan tutun kiraz emdirmeye kadar.
inşallah severek içmeye devam eder. tamam aptamil daha iyi belki ama zaten bağırsağına farklı çokk şey gidiyor sanırım etkilenmez.

hadi iyigeceler görüşürüz yarın. naz uyudu. bende azcık tv izleyip yatarım. mama için mıkırdanır 2 saat sonra zilli düdüğüm. hoşçakalın!

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

HAYIRLI KANDıLLEEERRR KIZLAARRR
rabbim dualarınızı kabul etsin...

MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..!

ay cok gecmis olsun canim yaaaa Allahim yardimcisi olsun.

amin canım, sağol.

ahh bi sorabilsek, hangi hastane, hangi dr. bebeğin olduğu olacağı yok gibi ( annenin durumu da ona bağlı tabii. allah yardımcıları olsun.

valla yaaa. allah herşeyin hayırlısını versin.

yaa işte ne drlar var. o yüzden önemli bi durum olunca 1 drla yetinmemek gerek.

eee ne yapcaz şimdi. vermesek mi??? durduk yere bi ton ilaç alıyorlar yaa: hiç haz etmiyorum bu durumdan. akannehir

slm kızlar..
hatırlayanlar vardır ömrümde idrar yolu enfeksiyonu vardı geçmemiş :-(((((((
iğne verdi doktor şimdi...
çok üzgünüm...
teselliye ihtiyacım var

acil şifalar diliyrum tatlım. su içmiyorsa: ıhlamur, rezene vb kaynatıp suyunu ver bence. sudan daha çok tüketiyor bebişler. tabi suyu da ihmal etmemek gerek.

biberon vb kullanmıyorsan suyu bir de küçük bardakla vermeyi dene. çok tatlı içiyor. here Doruk'un dişi de var , artık çıt çıt diş sesi eşliğinde zevkle içirirsin. hem de bardakla içmeyi kolayca öğrenir. ( ben su biberonunu evin içinde bulamadım da geçen bardakla verdim. o ara keşfettim işte aklinialirimsmile

amin canım anim.

Aras'ın güçlü annesi, yüreğine sağlık. guclubacismile

sen nerelerdesin yaa. kocişine söyle, kndine bi bilgisayar alsın. aaaa klava:

ZEYNEPCıM, iPEK BÖCÜĞÜNÜN 5. AYI DOLMUŞ BUGÜN. ALLAH SAĞLIKLI NıCE AYLAR, YILLAR BOYU ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.

Gepinize hayırlı kandiller... sevdiklerinizle özellikle yavrularımızla sağlıklı huzurlu nice kandillere.

söylesem benim herifte mi doğursa acaba .başka yolu yok galiba.

avcunu yalasın zaten sinirlerim tepemde adamı boğazlıyasım var.

burcucum balık hapı içtimi eşin hiç denesenize bi
ayrıca benim bie arkadaşım vardı çok zayıftı oda hergece yatmadan 2 tane tahanlı pide yiyiodu kız bayağı toparlamıştı kısa zamandaaa

içti canım.beyfendi çok nazlıdır hepşire misali peşinde gezip yedireceksin.akşam yatmadan pide çok nazlı ya valla ben hamileliğimde bile o kadar değildim.vazgeçtim zaten ne yaparsa yapsın.

ayy yavrum o kadar acı çekti bide arkasından bu kadar sorun yabbim yavrusunu ona bağışlasın.Malesef devlet hastaneler özellikle böyle normal doğursunlar diye kadını öldürmedikleri kalmış.çoook geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun.

iyi geceler....

teyzem rahatsızmış, yarın ona gideceğim için topikte olmicam. öpüldünüz.

Geçmiş olsun canım.

canım yaa çok üzülüyorum gerçekten.. geçmedi bir türlü... su da içiremiyorum beğenmiyor tükürüyor hemen.. biberon da tutturamadım...
tavsiyelerin var mı?

kaşıkla içir canım benimkide herşeyi yiyor içiyor ama su içmiyor bende her seferinde 5-6 kaşık su veriyorum.içsinde varsın kaşıkla içsin.

daha çok alıntı yapmıştım atladığım vardır kesin öptüm sizi.

kızlar herkese günaydınnn. hayırlı kandiller...

bu gece tam bir kabustu kızlar bizim için... melis bütün gece uyumadı ağladı emmedi uyumadı helak oldu yavrucak.... ilk kez böyle bir gece geçirdik.... 1 de bir uyandı ağlayarak sabah 7 ye kadar uyumadı... sürekli gaz çıkardı ve her çıkardığında da ağladı...dün bayağı bir yoğurt yemişti sanırım o çok gaz yaptı... yoğurt sizin bebişlerde de gaz yapıyor mu?
ayrıca 2 gündür kaka da yapmıyor onun zahmeti de var yavrumda tabii... ya kızlar ben ek gıdaya başladığımdan beri kabızlık sorunuyla uğraşıyorum. o kadar da dikkat ediyorum kabız edecek yiyecekler vermiyorum ama yine de 2-3 günde ve zorla yapıyor... acaba bugün hiç ek gıda vermesem nasıl olur? kakasını yapar mı? hani ek gıdalar çokmu katı geliyor bünyesine diye düşünüyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…