zeynep6672.hacer,berrin,hulen,tuğba,zeynep,sibel çok saolun kızlar inşallah temiz çıkar evet teyzeleri gerçektenede güçlü benim minik erkeğim ben bazen kendimi biile ondan güçsüz hissediyorum....
hulen çok üzüldüm tanısığına allah yardımcısı olsun şifa versin...
zeynepçim neden huysuzlandı kesin diş çıkarıyo canım yada sıcaktan..bernde kolsuz çıt çıtlıyla yatırıyom çorabıda ayağının ısısına göre sıcaksa açıyom değilse giydiriyom üstüne bişi örtmüyom işedimi ipekçik verdsinmi tahlili
hilalacim allah yardımcısı olsun eşinin ve tüm görev arkadaşlarınının mehmetçiklerin allah kötülere fırsat evrmesin...yollarını kapatsın....
Seçilcim geçmiş olsun canım ya inşallah atlatır çabucak su içir bencede bolbol canım 1 içmez 2 içmez alışır...
serapçım kusura bakma gördüm canım ya ismini yazmayı unutmuşum artas ii aslında canım ya bi şeyi yok ama şu böbrek genişlemesi için idrar tahlili aldılar onda sorun çıktı sondalı idrar aldılar o biraz riskliydi şükür atlattık sonucuda cumaya öle işte canım sen ansılsın prenses nasıl...
secıl ben sabahları mesela ıcme suyunu kaynatıp ılıtıyorum koyuyorum bıberone 40-50 cc falan butun gun tok oldugu zamanlarda verıyorum aldıgı kadar ıcıyo.
ılk zamanlar ıcmıyodu ama sımdı alıstı lıkır lıkır ıcıyo su walla.
sende oyle yap bak hazırla gunluk suyunu tokken ara ara daya ne kadar içse kardır sudan zarar gelmez hem havada cok sıcak ıclerı yanıyodur kuzuların...
slm kızlar net yok sabahtır yeni geldi...sinir oldum..birazdanda parka inicez...evlerde durulmuyor..yanıyor..feci sıcakkk...
zeynep belki sıcaktan yatamıyodur...biz dayanamıyoruz bebişler napsın...
hülya çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun..bunlarda drum diye geçiniyo işte....çok üzüldüm...
seçilcim bence sünnet yaptırın biraz faydası olur bence.....su içimiyosa rezene ıhlamur yap bol suyla içer belki...
fatoşcum aras paşa bunuda atlatır merak etme...güçlüdür o....inş temiz çıkar...
atladğım varsa kusura bakmayın...patates salatası yapıcam bi bakıym gelmişmi net dedim oda gelmş...sevindirik oldum...
kaçıcam...
zeynep6672.hacer,berrin,hulen,tuğba,zeynep,sibel çok saolun kızlar inşallah temiz çıkar evet teyzeleri gerçektenede güçlü benim minik erkeğim ben bazen kendimi biile ondan güçsüz hissediyorum....
zeynepçim neden huysuzlandı kesin diş çıkarıyo canım yada sıcaktan..bernde kolsuz çıt çıtlıyla yatırıyom çorabıda ayağının ısısına göre sıcaksa açıyom değilse giydiriyom üstüne bişi örtmüyom işedimi ipekçik verdsinmi tahlili
hilalacim allah yardımcısı olsun eşinin ve tüm görev arkadaşlarınının mehmetçiklerin allah kötülere fırsat evrmesin...yollarını kapatsın....
seçilcim geçmiş olsun canım ya inşallah atlatır çabucak su içir bencede bolbol canım 1 içmez 2 içmez alışır...
sagolun kızlar bende tek zıbınla yatırıyorum ustune de ınce bısey ortuyorum ama acıyo durmuyo.
serap ıpege kundak mumkun degıl yerınde durmuyo sıkılmayıda sevmıyo basar cıglıgı walla...
deryacım dr ıle bı gorus mama falan vermeyı denedın mı hıc yada sebze puresı falan? nasıl beslıyosun bı yazsana kac dk emıyo?
ya hastaneden 2 tane ıdrar torbası aldım bırını taktım bızımkının kaka yapıucagı tuttu o arada cıs te yaptı tabı gıttı boşa...
sımdı banyo yaptırdım 2.yı taktım saat 5 e kadar yaptı yaptı yapmadı bugunde veremeyız tahlılı.
dunden berı 2 gıdım çiş yolu gozluyorum ya delı olucam
ya kaka yapıyo yada torba kukudan kayıyo bosa gdıyo yaptıgıda.
yarın doktoruna gıdıcem bugun 5 e kadar cısı laboratuara versem 6 da verıcek sonucunu kapanmadan offf....
sımdıde emzırmeyı denedım emmedı. su verdım almadı nasıl 5 e kadar cıs yapcak merak edıyorum.
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
HAYIRLI KANDİLLEEERRR KIZLAARRR rabbim dualarınızı kabul etsin...
ay cok gecmis olsun canim yaaaaAllahim yardimcisi olsun.
bılmıyorum kı canım alıskanlık belkıde... bu bebıslerın sagı solu bellı olmuyor maalesef...
canım tabıkı sen bılırsın en dogrusunu ama ben de cabuk affedemem. esınle konusun bu konuyu bı emınım en dogru kararı verıceksınız...
cok guzelmıs gercekten...
o mınıcık eller bıze ne zaman papatya getırıcek acaba opuyorumnanaktan
cok carpıcı mesajlar vermıs. bu gercek bı olay degıl mı?
ozellıkle de gıyım kuşam konusunda cok sasırdım. bende kendı adıma kızımı anaokuluna gondersem mesela cıcı bıcı gıydırır susler gonderırdım ama yapmamak lazımmış demek...
sagol paylastıgın ıcın aklımızın bı kosesınde bulunsun bunlar.
hangı hastane bu? bu nasıl iş? hey allahım ya şimdi ölür müsün öldürür müsün...
cok gecmıs olsun ya ınsallah anne de bebekte kısa zamanda toparlarlar...
dırek daldım topıge ama gunaydın kızlar...
açılış gene benden.
dun felaket bı gece gecırdık. ıpek standart 9 da uyudu 12.30 da bı kalktı daha yatıramadım...
az once 8 de gerı uyudu desem ınanır mısınız?
gozunden uyku akıyo esnıyo yuzunu gozunu ovusturuyo koyuyorum besıgıne debelenıyo debelenıyo pat yuzustu donuyo sonra daha tam uykuya dalmamıs oldugu ıcın kalkıyo gerı.
ben duzelttım o döndü bütün gece. bı ara dönmeden uykuya dalsın dıye ellerımle yarım saate yakın ayaklaırnı ellerını tuttum tam daldı dedım gıttım yattım 15 dk sonra yıne dondu ve uyandı...
az once gerı yatırdım ama ben zombı gıbıyım. ılk kez boyle bı gece gecırdık ınsallah tekrarlamaz...
basım catlıyor
gıdıyım yatıyım dıcem ama gunduz waktı uyuyamıyorum ya kafamçokkarıştı
Günaydın şekerler.
Zeynepçim çok güzel bilgiler vermişsin teşekürler. Aklımızda bulunmalı bunlar..
Ay Hülya içim acıdı sabah sabah. NAsıl doktorlar var ne biçim hastane. Allahım sen koru minicik yavruları..
Sibelcim ben de bu konularda biraz kinciyimdir. Bana kötülük yapanı laf söyleyeni kolay kolay affedemem. Ama bu senin kararın senin doğrun olacak.
Duygucum bizimki ultrasona sokmuyo ama sadece boy kiloya da bakmıyo. Kalbini dinler, kulaklarına boğazına cinsel organına bakar, evirir çevirir ortopedik olarak inceler. Bi de muhabbet eder onunla bizim oğlan mestkaydirigubbakcemile3
Ay Zeynepçim ne sıkıntısı vardı kimbilir İpek kuzumun. Belki de acısı falan vardı, uyur da kendi de dinlenir inşallah. Bence İpeğin sıkıntısı dişlerinden. Yoksa düzenli bir çocuk birden böyle değişemez..
sağol canım evet haklısın bende sütün varken vermek istiyorum umarım 6 aya kadar verebilirim
evet ya bende yere bırakcam bundan sonra benim tembel dönemiyor diye bırakıyordum ama hiç belli olmuyor malesef bundan sonra daha dikkat ederim zaten
sağol canım bu aralar bebişlerimiz hep aynı anlaşılan
sağol canım
alkisalkisalkisalkisalkisalkis katılıyorum sana canım ama küsme kız dahada azalmayalım anacım eskiden birgün girmesem 50 sayfa geçmiş olurdu şimdi bir sayfa zor ilerliyor hele çoğu arkadaş hiç uğramaz oldu buraya bebekle alakalı değil bence tamamen şahsi demekki burda bulunmak istemiyorlar topik hep açık gelmek isteyen girer içeri olumunekankayizsmile
sağol teyzesi. Arasımız bunuda atlatır annesi bişeyciği çıkmaz göreceksin bak sapasağlam diyecekler
olacak tabi düşmeler falanda tabi dikkatli olmak en iyisi valla
sağol canım
aayyyyyyyy çok fena oldum nasıl içim acıdı ne biçim hastane ne biçim drmuş öyle onlar yaptıklarının cezasını masum bir bebeğe çektiriyorlar umarım ilerde herhangi bir sağlık sorununa sebep olmaz sorumsuzlukları böyle insanlara canımızı emanet ediyoruz birde
Allahım annesine ve bebeğe acil şifalar versin :Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim teyzenede
drunuzla görüşün canım en azından o seni rahatlatır her kafadan bir ses çıkar hesabı her dr farklı şeyler söyleyebilir bir sorun olsa çıkardı içini ferah tut bencede
uykusuzluğu ve huzursuzluğuda dişten olabilir canım
Günaydin kizlar
Hala geçmise bakamadim dogru düzgün yaa vakit bulursam bakicam söz
Bu arada kizlar sabah eczaneye gittim Kan damlasinida sordum
Eger doktor bebekte kansizlik tesisi Koyarsa ( bebegin yüzü çok beyazsa göz alti ve dudaklarinda morluk varsa ) kan tahliliylede kesinlesince böyle bisey veriyolarmis ama olmadigi sürece gereksiz ilaç vermekten yana degillermis bebeklerde.
Genelde 6 aydan itibaren bebekler hizli büyümeye geçtikleri için bazi bebeklerde demir eksikligi olabiliyomus buda kansizliga yol açabilirmis o zamanda demir ilaci veriyolarmis .
6 aya kadar anne sütü almis bir b ebekte kolay kolay kansizlik olmaz dedi
Iste böyle kizlar.....
slm kızlar..
hatırlayanlar vardır ömrümde idrar yolu enfeksiyonu vardı geçmemiş :-(((((((
iğne verdi doktor şimdi...
çok üzgünüm...
teselliye ihtiyacım var
seçilcim suyu kaşıkla veriyorum ben Doruk 'a. biraz meşagetli oluyor. lıkır lıkır içmiyor ama içiyor.
yanlardan damlatıyor falan ama ben yinede vermeye devam ediyorum. yavaş yavaş alışacak. zaten bence su içtikçe rahatlıyor farkediyorum ben. bazen sebze püresini verirken arada da veriyorum su. susar diye.... bitki çayıda ver.... biberon istemesse kaşıkla ver mutlaka yılma sakın.....
slm kızlar net yok sabahtır yeni geldi...sinir oldum..birazdanda parka inicez...evlerde durulmuyor..yanıyor..feci sıcakkk...
zeynep belki sıcaktan yatamıyodur...biz dayanamıyoruz bebişler napsın...
hülya çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun..bunlarda drum diye geçiniyo işte....çok üzüldüm...
seçilcim bence sünnet yaptırın biraz faydası olur bence.....su içimiyosa rezene ıhlamur yap bol suyla içer belki...
fatoşcum aras paşa bunuda atlatır merak etme...güçlüdür o....inş temiz çıkar...
atladğım varsa kusura bakmayın...patates salatası yapıcam bi bakıym gelmişmi net dedim oda gelmş...sevindirik oldum...
kaçıcam...
seçilcim geçmiş olsun canım ya inşallah atlatır çabucak su içir bencede bolbol canım 1 içmez 2 içmez alışır...
olsun arkadaşım sorun değil takılıyım dedim sana atlatır bak biliyosunki aras güçlü bir erkek bebek demiyorum bak ona göre öp paşayı benim için
derinde iyi valla dişleri çok kaşınıyo kulaklarınla oynayıp duruyor hepimizin derdi aynı tuzlu şeylere sinir oluyo yemiyo ekşi ve tatlı seviyo çorbalara alışamadı henüz öle işte arkadaşım
söylesem benim herifte mi doğursa acaba .başka yolu yok galiba.burcucum bir zamanlar bende öyle zayıftım naptıysam kilo alamadım. bünye meselesi... şimdi bir doğum yaptım bütün kilolar kaldı....kilo almanın yolu doğum yapmak kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bunun için hiç kendini üzme bir insanın bünyesi nasılsa öyle olulyor... bak benim kızda bana çekmiş şimdi o kadar zayıfki.... ne yedirsem de şişmanlamıyor....
bizde de yeni yeni oluşmaya başladı... demek ki ilerideki selülitlerin tohumları şimdiden atılıyor... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
taşınıyorum galiba hala şoku atlatamadım kafamçokkarıştı arasa cok geçmiş olsun fatoşcum inşallah kısa zamanda sağlığına kavusur
Burcucum kocişine bol bol tahin pekmez yedir çikolata yedir tabi biraz yan etkisi olabilir bunların ama o kadarına katlancan artık hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
aa bu kadarını bilmiyordum saol canım
burcucum balık hapı içtimi eşin hiç denesenize bi
ayrıca benim bie arkadaşım vardı çok zayıftı oda hergece yatmadan 2 tane tahanlı pide yiyiodu kız bayağı toparlamıştı kısa zamandaaa
bu arada İstanbul'da 31 yaşında bi akrabamız yeni doğum yaptı. öğlen 1 den akşama kadar normal doğum beklemişler ve ailesine asla göstermemişler. sonra sezeryana hazırlamışlar ve bebeğin hazneden olduğunu anlayıp tekrar normal doğuma almışlar. ve tam 15 dikiş..! akşam 7-8 e kadar hiçbir haber alamamaışlar yaa. akannehir
veee bebek haznede fazla kaldığı için beyinde hasar ile birlikte iflas eden böbrekleri var. diyalize bağlıyorlarmış minicik bebeği.
lütfen dualarınızı esirgemeyin. bi anne için ne kadar zor bi durum. allah yardımcıları olsun. :Saruboceq:
canım çok sıkıldı çook
iyi geceler....
teyzem rahatsızmış, yarın ona gideceğim için topikte olmicam. öpüldünüz.
canım yaa çok üzülüyorum gerçekten.. geçmedi bir türlü... su da içiremiyorum beğenmiyor tükürüyor hemen.. biberon da tutturamadım...
tavsiyelerin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?