ignelerinide olursa biseycigi kalmaz merak etme. bu arada ömür sünnet olmuşmuydu?
selam kızlar
sabah pazara gittim geldim hava feci sıcak
naz da akşam çokk huysuzdu 11 gibi uyudu oda zarla zorla
nasıl bişeydir anlamıyorum uykuya daha tam dalmadan sürekli dönmeye çalışıyor refleks gibi oldu onda.
sırtüstü koydummu hooppp hemen devriliyor dönüyor
ama çok yoruluyordönünce çeviriyorum geri gene hhooppp dönüyo sanki dönmesi mecburiymiş gibi çok ilginç
bu arada kızlar dualarınızı eksik etmeyin eşimin diyarbakırda görevde ilkgünü. bugün başladı.
Allah yardımcısı olsun. hava çok sıcak nöbet tutuyomuş 40küsür derecede.
Allah tüm polislerin askerlerin yardımcısı olsun. dualarımıza çok ihtiyaçları var.
vatanımızda gözü olanları Rabbim bin beter etsin. gebersinler tektek.
hadi ben gidiyorum annanemdeyiz bugün. onun evi serin, tepede biyerde.
mamacık yapmış bize zeytinyağlı sarma sölemesi ayıp. gideyimde yiyeyim. orda pc yok haliyle.
akşam gelince okurum cevaplarınızı..
ha bide size şeyi sorayım cepten face...'a bağlanmak ücretlimi biliyosanız yazsanızya bide faturam kabarık gelmesin. kocişle papaz olmayalım.
hadi öpüldünüz. sizin içinde lüpletirim. zaten heryerim löplöp et. azcık daha ekliyim üstüne bari. orda zayıflarım yalnız koştururken.
seçilcim suyu kaşıkla veriyorum ben Doruk 'a. biraz meşagetli oluyor. lıkır lıkır içmiyor ama içiyor.
yanlardan damlatıyor falan ama ben yinede vermeye devam ediyorum. yavaş yavaş alışacak. zaten bence su içtikçe rahatlıyor farkediyorum ben. bazen sebze püresini verirken arada da veriyorum su. susar diye.... bitki çayıda ver.... biberon istemesse kaşıkla ver mutlaka yılma sakın.....
elif gibi bir bebek daha var mı anne sütünden başka hiçbirşey yemeyen?
az kaldı keçileri kaçıracağım aç ama yemiyor hiçbirşey yemiyor bıktım bir aydır böyle
bu kız neden böyleeeeee mafoldumben
anca gelebıldım kızlar.
Sabahtan hastaneye gıttık ıpek gene dogru duzgun emmedıgı ıcın cıs yapamadı ıdrar veremedık halıyle... Dunden berı bı tahlıl yaptırcaz. Kontrolumuz cumartesıydı ben evhamlandım yarına aldım ki zaten asıl gunu yarın 5.ayımız doluyo cunku :)
hastaneden çiş torbası aldım ipeğin kukusuna bagladım meme emmedı gene bende 50 cc meyve suyu ıcırdım sımdı beklıyorum ciş yapsın dıye. Yapınca gene gıdıcez hastaneye tahlıle vermeye. ıns bısey cıkmaz...
Yarında kontrolumuz war. Popomuzunda kontrol zamanı geldı onuda gostercem.
Esım gelemıcek ben kızımla gıdıcem ınsallah arabada huysuzluk yapmaz doktorumuz buraya bıraz uzak kalıyo. Doktordan sonrada arkadasıma gıdıcem bebegının dun 40 ı cıktı ozledım cımcımemı bı goreyım...
Secılcım cok gecmıs olsun canım. Kasıkla falan bol bol su ıcır kı vucut enfeksıyonu daha cabuk atsın. Meyve suyu yada baska bısey suyun yerını tutmaz bencede. Sekerlı su verme derım sade su ıcmeye alısması acısından ama yınede sen bılırsın tabı tatlım. Zarla zorla suyu ıcır bence... ıgnelerıde olunca cabukcak atlatır bak gorursun...
Fatos kuzum sanada cok gecmıs olsun. Aras guclu bı bebek bıseycık cıkmıcak bak goruceksın. Nedır bu kuzuların bı ayakları hastanede doktorda ya nazara gelıyolar wallahı...
Zeynep evet ıpegın elı habıre kulagında. Kulagını yolup duruyo... Kıpkırmızı oluyo kulakları cekıstırırken...
Hılalcım dun bızde o yuzden uyuyamadık ya. Mecburmus gıbı hop yuzustu donuyo o zamanda daha tam dalmadıgı ıcın uyanıyo halıyle aglıyo. Sankı mecbur donmeye :) bı alemler ya :)
ama zeynebınde dedıgı gıbı sıcaktan da olabılır...
Kızlar gece bebıslerı nası yatırıyosunuz ne gıydırıyosunuz corap falan gıydıren warmı? Termometre 28 dereceyı gosterıyo. Cok gıydırınce de sıcak uyuyamıyo...
ıcmıyo serap denedım.
Sabah verdım meyve suyu ıctı 50 cc cısınıde yaptı ama kakasınıda yaptı o ara gıttı
banyodan sonra yıne denedım ıcmedı...
Sımdıde devırdı popoyu uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?