Günaydınnn.
Ek gıda olarak ne veriyorsun ki prensesim?
meyve, yoğurt, kaşık maması veya bebe bisküvisi
Kaşık maması ve meyve olarak ne veriyorsun?
Gepinize hayırlı kandiller... sevdiklerinizle özellikle yavrularımızla sağlıklı huzurlu nice kandillere.
söylesem benim herifte mi doğursa acaba .başka yolu yok galiba.
avcunu yalasın zaten sinirlerim tepemde adamı boğazlıyasım var.
içti canım.beyfendi çok nazlıdır hepşire misali peşinde gezip yedireceksin.akşam yatmadan pide çok nazlı ya valla ben hamileliğimde bile o kadar değildim.vazgeçtim zaten ne yaparsa yapsın.
ayy yavrum o kadar acı çekti bide arkasından bu kadar sorun yabbim yavrusunu ona bağışlasın.Malesef devlet hastaneler özellikle böyle normal doğursunlar diye kadını öldürmedikleri kalmış.çoook geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun.
Geçmiş olsun canım.
kaşıkla içir canım benimkide herşeyi yiyor içiyor ama su içmiyor bende her seferinde 5-6 kaşık su veriyorum.içsinde varsın kaşıkla içsin.
daha çok alıntı yapmıştım atladığım vardır kesin öptüm sizi.
kızlar herkese günaydınnn. hayırlı kandiller...
bu gece tam bir kabustu kızlar bizim için... melis bütün gece uyumadı ağladı emmedi uyumadı helak oldu yavrucak.... ilk kez böyle bir gece geçirdik.... 1 de bir uyandı ağlayarak sabah 7 ye kadar uyumadı... sürekli gaz çıkardı ve her çıkardığında da ağladı...dün bayağı bir yoğurt yemişti sanırım o çok gaz yaptı... yoğurt sizin bebişlerde de gaz yapıyor mu?
ayrıca 2 gündür kaka da yapmıyor onun zahmeti de var yavrumda tabii... ya kızlar ben ek gıdaya başladığımdan beri kabızlık sorunuyla uğraşıyorum. o kadar da dikkat ediyorum kabız edecek yiyecekler vermiyorum ama yine de 2-3 günde ve zorla yapıyor... acaba bugün hiç ek gıda vermesem nasıl olur? kakasını yapar mı? hani ek gıdalar çokmu katı geliyor bünyesine diye düşünüyorum.....
bülbülcüm. meyve olarak genelde kayısı veriyorum. bazen elma suyu üzüm suyu o kadar... şeftaliyi bile vermiyorumki aman kabız yapmasın diye...
kaşık mamasını da öyle hergün vermiyorum. numune gönderilen sütlü irmikli vardı onu verdim bir kaç kez. birkaç kezde sütlü pirinçli...
Eflal de öksürüyordu kendi kendine geçti Hulen. Bazen olurmuş ya kustuğu zaman boğazına sıvana sınava öksürük yaparmış. İnşallah öyle bişeydir. Kaka için de annem bana zeytin yağı ver demişti şimdi aykızz yazınca hatırladım. 3 gün yapmamıştı geçen hafta ben de zeytinyağı verdim bir kaşık bikaç saat sonra yaptı. Daha önce de aynısı olmuştu. Gerçi denemişsinizdir herhalde burda da çok yazılmıştı.
Hülyacim geçmis olsun canim insallah bu öksürükte geçer ihlamur iyi gelir insallah Ah yavrum rahatlamistir 4 gün az degil valla
çok sağol güzelim yaa. evet çok şükür rahatladı.
sizin hazırlıklar ne alemde???
kızlar artık burak ı koyduğum yerde bulamıyorum...emekleyecek nerdeyse popoyu kaldırıyo..kollarıyla destek yapa yapa kayıyo..çok komik oluyo...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?