2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım evet haklısın bende sütün varken vermek istiyorum umarım 6 aya kadar verebilirim
evet ya bende yere bırakcam bundan sonra benim tembel dönemiyor diye bırakıyordum ama hiç belli olmuyor malesef bundan sonra daha dikkat ederim zaten
sağol canım bu aralar bebişlerimiz hep aynı anlaşılan
Çok geçmiş olsun Tuğbacım, valla çok dikkat etmek lazım artık, hareketlenmeye başladılar Burcunun dediği gibi yapıyorum bende yerde yatırıyorum Zeynebi işim varken...
sağol canım
alkisalkisalkisalkisalkisalkis katılıyorum sana canım ama küsme kız dahada azalmayalım anacım eskiden birgün girmesem 50 sayfa geçmiş olurdu şimdi bir sayfa zor ilerliyor hele çoğu arkadaş hiç uğramaz oldu buraya bebekle alakalı değil bence tamamen şahsi demekki burda bulunmak istemiyorlar topik hep açık gelmek isteyen girer içeri olumunekankayizsmile

sağol teyzesi. Arasımız bunuda atlatır annesi bişeyciği çıkmaz göreceksin bak sapasağlam diyecekler
olacak tabi düşmeler falanda tabi dikkatli olmak en iyisi valla
sağol tuğbacım, size de geçmiş olsun. bundan sonra daha dikkatli olmamız gerek.
sağol canım
aayyyyyyyy çok fena oldum nasıl içim acıdı ne biçim hastane ne biçim drmuş öyle onlar yaptıklarının cezasını masum bir bebeğe çektiriyorlar umarım ilerde herhangi bir sağlık sorununa sebep olmaz sorumsuzlukları böyle insanlara canımızı emanet ediyoruz birde
Allahım annesine ve bebeğe acil şifalar versin :Saruboceq:
iyi geceler....

teyzem rahatsızmış, yarın ona gideceğim için topikte olmicam. öpüldünüz.
çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim teyzenede
bencede tatlım bı sorun war ama ney...
bende dişe yoruyorum ama bakalım canım ya hayırlısı...

drunuzla görüşün canım en azından o seni rahatlatır her kafadan bir ses çıkar hesabı her dr farklı şeyler söyleyebilir bir sorun olsa çıkardı içini ferah tut bencede
uykusuzluğu ve huzursuzluğuda dişten olabilir canım

Günaydin kizlar

Hala geçmise bakamadim dogru düzgün yaa vakit bulursam bakicam söz

Bu arada kizlar sabah eczaneye gittim Kan damlasinida sordum
Eger doktor bebekte kansizlik tesisi Koyarsa ( bebegin yüzü çok beyazsa göz alti ve dudaklarinda morluk varsa ) kan tahliliylede kesinlesince böyle bisey veriyolarmis ama olmadigi sürece gereksiz ilaç vermekten yana degillermis bebeklerde.
Genelde 6 aydan itibaren bebekler hizli büyümeye geçtikleri için bazi bebeklerde demir eksikligi olabiliyomus buda kansizliga yol açabilirmis o zamanda demir ilaci veriyolarmis .
6 aya kadar anne sütü almis bir b ebekte kolay kolay kansizlik olmaz dedi
Iste böyle kizlar.....

Ben de öğle tatili gelse katılamadım diye üzülüyordum muhabbet yokmuş ki herkes nerde ya:uhm:

slm kızlar..
hatırlayanlar vardır ömrümde idrar yolu enfeksiyonu vardı geçmemiş :-(((((((
iğne verdi doktor şimdi...
çok üzgünüm...
teselliye ihtiyacım var

zeynepcim dun gece dorukta aynıydı. bütün gece kıpır kıpır uyumadı. inleme sesleri falan cikardı. ilk dişinde bu kadar olmamıştı. insallah buda dişle alakalıdır. dün hava cok felaket sıcaktı. belkide en sıcak gündü. biraz sıcaktanda olabileceğini düşündüm.

secilcim üzülme. igne olunca geçer hemen merak etme. bu arada bol su verki çok çiş yapsın. büyükler olunca öyle derler ya... bebeklerdede işe yarar sanırım...

secilcim üzülme. igne olunca geçer hemen merak etme. bu arada bol su verki çok çiş yapsın. büyükler olunca öyle derler ya... bebeklerdede işe yarar sanırım...

canım yaa çok üzülüyorum gerçekten.. geçmedi bir türlü... su da içiremiyorum beğenmiyor tükürüyor hemen.. biberon da tutturamadım...
tavsiyelerin var mı?

seçilcim geçmişolsun canım...
umarım en kısa zaman da atlatır ..
zeynepin dediği gibi su ver.
bide arada papatya çayı içir iyi gelir iinş.

seçilcim suyu kaşıkla veriyorum ben Doruk 'a. biraz meşagetli oluyor. lıkır lıkır içmiyor ama içiyor.
yanlardan damlatıyor falan ama ben yinede vermeye devam ediyorum. yavaş yavaş alışacak. zaten bence su içtikçe rahatlıyor farkediyorum ben. bazen sebze püresini verirken arada da veriyorum su. susar diye.... bitki çayıda ver.... biberon istemesse kaşıkla ver mutlaka yılma sakın.....

ben şekerli su vermeni önermem. bebekleri şekerle tuzla ne kadar geç tanıştırırsak o kadar iyi diye düşünüyorum. yinede sen bilirsin tabiki.
şekerli su içen bebek daha sonra normal suyu içmez diye düşünüyorum. meyva suyuda suyun yerini almaz bence... meyva suyu bile susatıyor insanı.

ya şimdi okudum bir yerde. bebeklerin kulaklarını çekiştirmeleride diş çıkarma belirtisiymiş.

Zeynep ipek çekiştiriyormu kulaklarını? bizimkinin elleri devamlı kulagında. parmagını içine kadar sokuyor.

selam kızlar
sabah pazara gittim geldim hava feci sıcak
naz da akşam çokk huysuzdu 11 gibi uyudu oda zarla zorla
nasıl bişeydir anlamıyorum uykuya daha tam dalmadan sürekli dönmeye çalışıyor refleks gibi oldu onda.
sırtüstü koydummu hooppp hemen devriliyor dönüyor
ama çok yoruluyordönünce çeviriyorum geri gene hhooppp dönüyo sanki dönmesi mecburiymiş gibi çok ilginç
bu arada kızlar dualarınızı eksik etmeyin eşimin diyarbakırda görevde ilkgünü. bugün başladı.
Allah yardımcısı olsun. hava çok sıcak nöbet tutuyomuş 40küsür derecede.
Allah tüm polislerin askerlerin yardımcısı olsun. dualarımıza çok ihtiyaçları var.
vatanımızda gözü olanları Rabbim bin beter etsin. gebersinler tektek.

hadi ben gidiyorum annanemdeyiz bugün. onun evi serin, tepede biyerde.
mamacık yapmış bize zeytinyağlı sarma sölemesi ayıp. gideyimde yiyeyim. orda pc yok haliyle.
akşam gelince okurum cevaplarınızı..
ha bide size şeyi sorayım cepten face...'a bağlanmak ücretlimi biliyosanız yazsanızya bide faturam kabarık gelmesin. kocişle papaz olmayalım.

hadi öpüldünüz. sizin içinde lüpletirim. zaten heryerim löplöp et. azcık daha ekliyim üstüne bari. orda zayıflarım yalnız koştururken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…