sağol canım evet haklısın bende sütün varken vermek istiyorum umarım 6 aya kadar verebilirimMaşallah canım Mertkan 'a.tuğba anne sütü alıyor daha az alması normal keşke bende süt versemde ayda 300 gr a da razıyım ver verebildiğin kadar sütünü canım ayda 1 kilo almasınıda bekleme zaten son 1 ayı kaldı sonra ek besinle yemeğe başlıyacaklar :) .ama arada ek besin tattır diyo herkes ben bu işten birşey anlamadım sonradan yemezse ne olacak.hoş biz bayağı bayağı geçtik ek besinlere ama sizin için karışık olacak biraz.
evet ya bende yere bırakcam bundan sonra benim tembel dönemiyor diye bırakıyordum ama hiç belli olmuyor malesef bundan sonra daha dikkat ederim zatençok geçmiş olsun Allahtan hafif atlatmışsınız.
saniye yanından ayrılmasanda salise de oluyor canım en güzeli halının üstüne yorgan atacaksın bebekte üzerine istediğin kadar kolla olacaksa oluyor o yüzden yer yatağı en iyisi bırak istediği kadar yuvarlansın.
sağol canım bu aralar bebişlerimiz hep aynı anlaşılankaydirigubbakcemile3
cok gecmıs olsun sanıye gozunden ayıramıyo ınsan.
bende yere yer yaptım ona hep yerde tutuyorum napıyım artık koltuklar yatak cok tehlıkelı...
bu arada kıloya takılma tugba bızımkıde dogru duzgun emmıyor...
.
sağol canımÇok geçmiş olsun Tuğbacım, valla çok dikkat etmek lazım artık, hareketlenmeye başladılar Burcunun dediği gibi yapıyorum bende yerde yatırıyorum Zeynebi işim varken...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis katılıyorum sana canım ama küsme kız dahada azalmayalım anacım eskiden birgün girmesem 50 sayfa geçmiş olurdu şimdi bir sayfa zor ilerliyor hele çoğu arkadaş hiç uğramaz oldu buraya bebekle alakalı değil bence tamamen şahsi demekki burda bulunmak istemiyorlar topik hep açık gelmek isteyen girer içeri olumunekankayizsmilenıye kımsecıkler gırmıyo artık topıge ya...
gıderek azalıyor sayımız...
anacım cocuk bakmaksa hepımız bakıyoruz ama burdan da kopmuyoruz bebısler dogdu ugranmaz oldu buralara alsanaalsanasmile
kusucem bende gırmıcem boykot edıcem goruceksınız o zaman kaydirigubbakcemile3
Kızlar merhaba arasa idrar kültürü istemşiştiler böbrekte genişleme var ya sorun çıkmış galiba dün almıştı eşim sonuçları bu gün çağırmışlar sonda ile idrar alıcaz tahlil yapıcaz diye gittik pipiden hortum saldılar mesaneden idrar aldılar biraz riskli bi işlemmiş kanama yırtıllma enfeksiyon riskleri var imza bile yapıyolar moralimçok bozuktu dfün ama yapıldı bi aksilik olmadı işlem esnasında şükür cuma sonuç alcaz dua edin teryzeleri ii çıksın nedir yavrumun çektiğ allaha zor gelmesin yine çok şüklür...böle işte oyüzden giremedim 2 gündür...emarda çekmiştiler onda problem yokmuş teyzeleri
[/color]ZEYNEPÇİM ipeğin bişisi tyoktur canım bazı doktorlar harbiden iş olsun diyue konuşuyo sibelcim bence git canım 3 günlük dünya boş ver o gelmiş sana git sende kötülşükten bişi çıkmaz hatasını anlamış...
hacercim inşallah gönlünüze göre ev bulursunuz canım hulencim geçmiş olsun kıyamamtotosunu sevsinler inşallah atlatır...berrimncin istanbulamı taşınıyon.hilalcim arasta öle sanki mamasız durmuyo bakalşım öğüne çevirince istemez belki mama...tubacım maşallah mertkana...büyümüş geçmiş olsun canım aras tam 3 kere düştü.....şükür 3ü tamamladık
sağol teyzesi. Arasımız bunuda atlatır annesi bişeyciği çıkmaz göreceksin bak sapasağlam diyecekler
olacak tabi düşmeler falanda tabi dikkatli olmak en iyisi vallaayy kıyamam yavruma nasılda korkmuştur. valla haklısın tuğbacım. bende bugün melisi ayağımda sallarken minderden kendini yere atıverdi. allahtan bikaç cmlik bir yükseklikti... bu zamanlar en dikkatli olmamız zamanlar sanırım....
sağol canımsağol tuğbacım, size de geçmiş olsun. bundan sonra daha dikkatli olmamız gerek.
aayyyyyyyy çok fena oldum nasıl içim acıdı ne biçim hastane ne biçim drmuş öyle onlar yaptıklarının cezasını masum bir bebeğe çektiriyorlar umarım ilerde herhangi bir sağlık sorununa sebep olmaz sorumsuzlukları böyle insanlara canımızı emanet ediyoruz birdebu arada İstanbul'da 31 yaşında bi akrabamız yeni doğum yaptı. öğlen 1 den akşama kadar normal doğum beklemişler ve ailesine asla göstermemişler. sonra sezeryana hazırlamışlar ve bebeğin hazneden olduğunu anlayıp tekrar normal doğuma almışlar. ve tam 15 dikiş..! akşam 7-8 e kadar hiçbir haber alamamaışlar yaa. akannehir
veee bebek haznede fazla kaldığı için beyinde hasar ile birlikte iflas eden böbrekleri var. diyalize bağlıyorlarmış minicik bebeği.
lütfen dualarınızı esirgemeyin. bi anne için ne kadar zor bi durum. allah yardımcıları olsun. :Saruboceq:
canım çok sıkıldı çook
Allahım annesine ve bebeğe acil şifalar versin :Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim teyzenedeiyi geceler....
teyzem rahatsızmış, yarın ona gideceğim için topikte olmicam. öpüldünüz.
bencede tatlım bı sorun war ama ney...
bende dişe yoruyorum ama bakalım canım ya hayırlısı...
drunuzla görüşün canım en azından o seni rahatlatır her kafadan bir ses çıkar hesabı her dr farklı şeyler söyleyebilir bir sorun olsa çıkardı içini ferah tut bencede
uykusuzluğu ve huzursuzluğuda dişten olabilir canım