2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bak bu konuyuda yazacaktım altı yapamamışım İstanbul henüz çok sıcak değil günü gününü tutmuyor sabaha karşı ben bile üşüyorum Ben ayaklı pijama giydiriyorum gece uykusuna yatırınca ama buyük beden 1 yaş için var pijama takımımız onun altını giydiriyorum.üstünede sıfır kol çıtçıtlı badisi ve yarım kollu penye giydiriyorum.

Aman dikkat Nur valla artık çok tehlike bizimkiler.Allahtan düştüğünü farketmişsin bide kalkıp yatağında bulamasaydın daha korku iyi sürüklenip koltuk altına saklanmamış.

ıhlamur verdim bakalım. olmazsa dediğin gibi pekmez vereyim. sağol canım. iyi aklıma getirdin.

bende inat ettim 10 gün birşey vermedim sadece ıhlamur verdim yumuşatsın diye sonra arttı öksürük şurubu verdim oda kesmedi ilerlemişti tabii şimdi antibiotik kullanıyoruz ama bu seferde çok arttı umarım 1 kutu ile biter öksürüğü.

inşallah o günleri bizde görürüz.

selam kızlar
bugün burda hava serin
fırsat bu fırsat temizlik yapçaz.
banyoyu ovdum dolapları düzenledim
şimdi salonu mutfağı halletçez
temmuz ayında serin hava bize sunulmuş bir armağan gibi,
iyi değerlendirelim temiz temiz oturalım
ben kolları sıvadım gidiyorum naz uyurken
görüşürüzzzzzz

ay canım hayırlı olsun inşallah bizde görürüz canım hep beraber
merhaba kızlar hasta bebıslere gecmıs olsun ya ozge ısel oldu dıs cıkarıyoya muz verdım cokta mız mız yaaa
cnm geçmiş olsıun siştendir yas oy zor günler var önümüzde allah yardım etsin
kolay gelsin canım ben anlamadım kendi evinmi anneninmi sen istanbulda değilmiydin çanakkaleyemi geçtin tayin olayından sonra...

merhaba kızlar hasta bebıslere gecmıs olsun ya ozge ısel oldu dıs cıkarıyoya muz verdım cokta mız mız yaaa
geçmiş olsun canım..pirinci haşlayıp suyunu verincede kesiliyo isali dene istersen....

hadi kolay geleee......

biz geldik işlerimizi hallettik.oğlum kayıt oldu...ben raporu aldım..kızamıkçık aşısı yapıyolarmış 18-35 yaş arası 2arada bi derede onuda oldum...neye niyet neye kısmet...ammmaaa velakin dışarı resmen alev alevvvvvvvvv yanıyo.........kendimizi zor attık eve...çocukları yıkayıp duş alıcam.....

yok ben o kadar inat etmem. inşallah siz de kısa sürede atlatırsınız.

geçmiş olsun cnm.

temizlik, yemek, ütü , çamaşır derken... bittim ben. bişeyler atıştırıp bücürüğün yanına kıvrılayım. öpüldünüzz.

kaydirigubbakcemile3Kızlar geçmişe bakamadım ama çok teşekkürler havva zeynep xside tuvalet sıkıntımıza kayısı dene dediniz onu pek sevmedi ama olgun armut aldım oğluşuma katı meyve sıkacağından geçirip hergün 11 de vardim 60 ml işe yaradı vallahi hem de sevdi. ... beni çağırıyor öptüm

bir de blog yazan biri vardı kimdi o ben ekleyeyim..??

benimki www.kiraylar.blogspot.com

Son düzenleme:
temizlik, yemek, ütü , çamaşır derken... bittim ben. bişeyler atıştırıp bücürüğün yanına kıvrılayım. öpüldünüzz.

vallaha bende acıktım...bişeyler yiyip yatana kadar bizim paşa uyanır....kıvrılıp yatmaya fırsat vermez...boshayallersmile

kızlar şu yoğurt işini bilen varmı?? ben pınar organik süt aldım marketten 200 ml onun içine 2 çay kaşığı yoğurt attım süt kaynadıktan ve az soğuduktan sonra.. 4 saat beklettim ellemeden sarıp olmadı!!?!! sütü hala çok nasıl olucak teoride doğru gibi de püf noktası mı var acaba??? bilen varsa günlük yoğurt yapmaya çalışıyorum..bu arada hayatımda ilk defa yoğurt mayası yaptım bugun!! hehehe sakın dalga gecmeyin!!

Son düzenleme:

inekler süt veriyorduda ben mi mayalamadım muhtemelen çoğumuzda ilk defa mayalıyoruz ben evde yoğurtmu yapılırmış diyenlerdendim :)

ben 100 cc süte 1 tatlı kaşığı dolusu koyuyorum 200 cc süte 2 çay kaşığı az ama.

ek gıda topiğinde detaylı yazmıştım canım bide ordan dene benim yoğurdumun maşallahı var çok güzel tutuyor.
süt çok soğuk olmasın serce parmagını batır 7 ye kadar say neden 7 bilmiyorum ama öyle yazıyordu bende hep öyle yapıyorum yakmasın ama sıcaklığı hisset sonra yoğurdu koy sar sarmala.ben akşamdan yapıyorum sabahta alıp 1 saat buzdolabına koyuyorum yanı 6-7 saat kalıyor benimki.

hmmm çok teskurler!! kaydirigubbakcemile5ek gıda topiği neresi??link neki?

Sanırım benim o kişi escos :)

blogcu.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…