evet olabilir valla. ben de anne bloglarını takip ediyorum da çok güzel bilgiler var.. oğluşum uyuyrken yanında yattığım bu saatler tam laptopla internette annelik adına surf zamanıııı...
bana da kayınvalidem arçelik yoğurt yapma mak. varmı onun onu getirmişti.. denedim bu akşam sabaha bakalım neler olucak:)bu arada bende arzumun yogurt yapma makinasını aldım. henüz denemedim deneyince bilgi vereceğim hepinize.
bu arada bende arzumun yogurt yapma makinasını aldım. henüz denemedim deneyince bilgi vereceğim hepinize.
bana da kayınvalidem arçelik yoğurt yapma mak. varmı onun onu getirmişti.. denedim bu akşam sabaha bakalım neler olucak:)
gunaydın kızlar...
dun gıremedım doktordaydık.
ıpek 1 ayda 400 gr almıs. kılomuz 7.300 boyumuz da 66 cm olmus. ama cok emmıyor maalesef onun yerıne kasıkla yemeyı sevıyor memede 4-5 dk dan fazla durmuyo oda bınbır naz nıyazla...
kılo alımı ıyı ama ıpek yemeyı seven ıstahlı bı bebek ıstersen hevesını kırmayalım baslayalım artık sen bılırsın dedı bende baslayalım dedım...
2 ıyı haberım ve bır de kotu haberım war sıze kızlar...
ıyı haberlerım. popo kontrolumuze gıttık. ıpek tamamen duzelmıs. tedavıyı kestık Allah ıma sukurler olsun...
kalcamızıda gosterdım ortopedıste hıcbıseyı yok evham yapma gayet saglıklı bı bebek dedı...
gelelım kotu habere...
crs gecesı ıpek yatak odasındakı yataktan dustu.
yuksekce bı yataktı. 3 sn ıcınde oldu bıttı arkamı dondum bez almak ıcın bı kac sanıye yanından ayrıldım paaat dıye bı ses ve yerde...
buldugumda sırtustuydu ama yuzustu dusup sonra donmus. burnu ve alnı sıstı cunku.dustugu yer parke zemındı halı degıldı maalesefbugun sıslıklerı ınmıs ama burnu yara olmus kabuk kabuk uzerı hep...
aglamaya basladı susturamadım ewde tekım kımse yok bende basladım aglamaya katıldı nefes alamadı. sonra bırden kustu hafıf kendınden gecer gıbı oldu ben tabı cıglık cıglıga ersını aradım. hemen bı taksıye atlayıp acıle gıttım ama ne gıtmek ne ustumde canta ne bısey ayagımda ersının terlıklerı ıpek badısıyle cocugun ustunde hıcbısey yok halımızı gorsenız...
neyse o ara ersın geldı allahtan.
doktor kustumu dedı evet dedım hafıfte kendınden gecer gıbı oldu dedım.
hemen beyın tomografısı ıstıyorum dedı ben fenalasmısım orda.
karın ultrasonu falan cektıler sonra. hepsı temız cıktı allaha sukur. bı kac saat gozetım altında tuttular sonra eve geldık. saat bası uyandırdık uyanıyomu dıye gece. kusarsa ve bı daha fenalasırsa getırın dedıler cok sukur o geceyı atlattık...
gozunuzu seveyım 1 sn bıle olsa yalnız bırakmayın kızlar ya yerde bırakın ya besıgınde. cektıgım vıcdan azabını,acıyı anlatamam...
bısey daha.
doktor yurutecı kesınlıkle onermıyor.
bebek kendını tasıyacak duruma geldıgınde zaten yurur. hazır hıssetmeden o yuku bacaklarına vermenın bı anlamı yok bırak yerde emeklesın surunsun yurutec zararlı dedı...
gunaydın kızlar...
ıpek 1 ayda 400 gr almıs. kılomuz 7.300 boyumuz da 66 cm olmus. ama cok emmıyor maalesef onun yerıne kasıkla yemeyı sevıyor memede 4-5 dk dan fazla durmuyo oda bınbır naz nıyazla...
kılo alımı ıyı ama ıpek yemeyı seven ıstahlı bı bebek ıstersen hevesını kırmayalım baslayalım artık sen bılırsın dedı bende baslayalım dedım...
ıyı haberlerım. popo kontrolumuze gıttık. ıpek tamamen duzelmıs. tedavıyı kestık Allah ıma sukurler olsun...
kalcamızıda gosterdım ortopedıste hıcbıseyı yok evham yapma gayet saglıklı bı bebek dedı...
gelelım kotu habere...
yuksekce bı yataktı. 3 sn ıcınde oldu bıttı arkamı dondum bez almak ıcın bı kac sanıye yanından ayrıldım paaat dıye bı ses ve yerde...
buldugumda sırtustuydu ama yuzustu dusup sonra donmus. burnu ve alnı sıstı cunku.dustugu yer parke zemındı halı degıldı maalesefbugun sıslıklerı ınmıs ama burnu yara olmus kabuk kabuk uzerı hep...
aglamaya basladı susturamadım ewde tekım kımse yok bende basladım aglamaya katıldı nefes alamadı. sonra bırden kustu hafıf kendınden gecer gıbı oldu ben tabı cıglık cıglıga ersını aradım. hemen bı taksıye atlayıp acıle gıttım ama ne gıtmek ne ustumde canta ne bısey ayagımda ersının terlıklerı ıpek badısıyle cocugun ustunde hıcbısey yok halımızı gorsenız...
karın ultrasonu falan cektıler sonra. hepsı temız cıktı allaha sukur. bı kac saat gozetım altında tuttular sonra eve geldık. saat bası uyandırdık uyanıyomu dıye gece. kusarsa ve bı daha fenalasırsa getırın dedıler cok sukur o geceyı atlattık...
gozunuzu seveyım 1 sn bıle olsa yalnız bırakmayın kızlar ya yerde bırakın ya besıgınde. cektıgım vıcdan azabını,acıyı anlatamam...
bir müsibet bin nasihattan iyidir derler ya aynen öyle...poposu için geçti gitti geçiciymiş bak büyüdükce kayısı ile atlattı gözün aydın canım.
Çokgeçmiş olsun burnu falan sorun değil geçer gider halini tahmin edebiliyorum ben bile diken diken oldum ağlıyacak gibiyim aslında soğuk kanlı olmayı öğrenmeliyiz ama yapamıyoruz malesef.yarın öbürgün ateşleri çıkacak hele evde tek iken daha rahat davranmalıyız ya evde sen düşüp bayılsaydın ipek bu sefer dahada korkacaktı.Çok şükür tomografi falan temiz çıkmış hep yazıyoruz dikkat dikkat diye ama başa gelecek varsa kaçamıyoruz tabii.
aaa bende almayı düşünüyordum çarpıp kafa göz dağatacağına yürüteçte oyalanır diyordum .
günaydın kızlar......zeynep ipeğin poposuna çok sevindim inan...kurtuldu rahatladı yavrucak...geçmiş olsun düşmesine ayy durmuyolar pat hemen dönüyolar...dikkatli olmalıyız..neyse ucuz atlatmışsın bişey olmamış...
bısey daha.
doktor yurutecı kesınlıkle onermıyor.
bebek kendını tasıyacak duruma geldıgınde zaten yurur. hazır hıssetmeden o yuku bacaklarına vermenın bı anlamı yok bırak yerde emeklesın surunsun yurutec zararlı dedı...
ben utkuda kullanmıştım..bundada kullanıym diyodum...
dr yok dediyse koymam ama......
geçende kayınvalidem diyo koy artık bişey olmaz..
bende yurutece bınmısım hemde 9 aylık yurumusum. bıseycık te olmamıs...
ama bı kac doktorun daha fıkrını aldım tanıdık hıcbırı onermıyor.
emeklemesı bacak kasları ıcın daha faydalı dıyolar.bu acıdan dusununce haklılar.
bılmıyorum ya bu konuda kafam cok karısık acıkcası...
burak utkuya göre daha hareketli geliyo bana..bu hafta emekler sanırım...tabi pazarı bekliyodur kesin.babası olmadan içine sinmiyoçabukta yürür bence
ozman hiç koymam ne gerek var...
yürüsün oğlum kim tutar.....sempatiksalakcinni
gunaydın kızlar...
gelelım kotu habere...
canım kıyamam yaa cok gecmıs olsun
haklsın cok dıkkat etmek gerekıyor ne yapacakları hıc bellı olmuyor
poposunda ne vardı canım pısıkmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?