2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gülşah hoşgeldin canım.

aa bu bahsettiği pınar 6-12 ay devam sütü olailir ben de markette gördüm..nasıl yani dedim...1 yaşına kadar içemiyolardı hani..?=gerçi ben yoğurt yapmak için aldım..:)kaydirigubbakcemile2

6-12 mi bak ben ona hiç denk gelmedim 1+ var devam sütü hatta bebek sütü diye geçiyor ama 6-12 görmedim hiç.bence onlar yerine mama da daha fazla besliyicilik var.

yok kızlar ya kutu sut falan hak getıre daha neler...

gulsah sagol canım... ınsallah dıslerınız patlar bı an once... rahatlar kuzu...

ılk sebze corbamızı az once ıctık :)
gık demedı yarım kaseyı ıctı...
kasıga saldırdı bı ara hatta :)
kalanıda burcu dedıgın gıbı dolaba koydum. yarın oglen mamamız da hazır boylece...

ohh afiyet bal şeker olsun.soğuduktan sonra koydun dimi zeynep sıcak yada ılık koyma sakın.

hşb burcu'cum saol...

ya annem şimdi yanımdada biz sizleri inek sütüyle büyüttük diyo sütümüz olmazdı yeterince diyo 4 aya kadar sulandırılmış inek sütü verirlermiş 4 aydan sonrada tamamen inek sütü...
çok ilginç...şaşırdım

afiyet olsun ipeğe lop lop et olsun

ohh afiyet bal şeker olsun.soğuduktan sonra koydun dimi zeynep sıcak yada ılık koyma sakın.
yok canım soguttum da koydum.

banada kaynanam oyle dedı...

yani bencede eskiden bence bu kadar gelişmiş deildi herşey...süt veriyolardır kesin...günümüzdede veren çoktur bence....herkes mama alamıyo olabilir....

merhaba kızlar nasılsınız gecmıse bakmadım ozge uyumusken bı bakım dedım cok kotuyuz ya sabah 1 sat agladı bagıra bagıra hemen hastaneye gıtık arabala zaten bugun gıdıcektık ozel doktora doktor heryerıne baktı hersey ınceledı alta cıkan dısler yapıyomus cok kotu gecırıcez galıba dıs cıkarmayı aksam 38 falna atesı hep vardı huzursuz hep ah su dısler ahhh erken geldı bızee

bızımkı gobusu doyurdu uyudu :)
yatsında büyüsün.....

of ya kıyamam...valla siz söyledikçe utku geliyo aklıma..bizim dişler yazın çıkmadı kışın çıktı ama...ama köpek dişleri yaza geldi...öldük öldük...buda öyle olucak kızlar...gözünüzü korkutmak gibi olmasında....köpek dişleri varya mahvediyo çocuğu...ayyy içinizi kararttım ama alışın canlarım..bende tabiiii...

dişlerin ilki çıkınca gerisi kolay oluyo...ilk diş zor oluyo...diğerleri tek tek patlıyo...

gecmıs olsun melek...

ne acelecı bu bebısler ya. benım bıldıgım dısler 6.aydan sonra cıkar masallah bu bebıslerın yarısı nerdeyse dıs cıkarma moduna gectıler bıle.
ne acelelerı warsa...

sormayın ya sabah oyle bagrıyodu aglıyodu kı sandım bı yerı kırıldı falan boguluyodu aglamaktan arkada patladı yetmıyo bıde once asagıda 2 tane patlıyo bırde bogazda kızarma varmısta oyle salgın var dedı tum cocuklardaa cıdı bısı dıl dedı

merhaba herkese

canım incileriniz hayırlı olsun...
çabucak atlatır umarım...

Oh afiyet olsun yarasin fistiga

kafamçokkarıştı CADIARZU

Geçmis olsun Melekcim insallah çabuk atlatir bu dönemi

Ay Allah yardimcimiz olsun acisiz sizisiz atlatsin tüm kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…