aa bu bahsettiği pınar 6-12 ay devam sütü olailir ben de markette gördüm..nasıl yani dedim...1 yaşına kadar içemiyolardı hani..?=gerçi ben yoğurt yapmak için aldım..:)kaydirigubbakcemile2
Oldu canım mantıda açayım mı demek lazım ama muayenesi çok pahalı bu adamın burdan dieyyeim kaydirigubbakc
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok kızlar ya kutu sut falan hak getıre daha neler...
gulsah sagol canım... ınsallah dıslerınız patlar bı an once... rahatlar kuzu...
ılk sebze corbamızı az once ıctık :)
gık demedı yarım kaseyı ıctı...
kasıga saldırdı bı ara hatta :)
kalanıda burcu dedıgın gıbı dolaba koydum. yarın oglen mamamız da hazır boylece...
yok kızlar ya kutu sut falan hak getıre daha neler...
kalanıda burcu dedıgın gıbı dolaba koydum. yarın oglen mamamız da hazır boylece...
yok canım soguttum da koydum.ohh afiyet bal şeker olsun.soğuduktan sonra koydun dimi zeynep sıcak yada ılık koyma sakın.
hşb burcu'cum saol...
ya annem şimdi yanımdada biz sizleri inek sütüyle büyüttük diyo sütümüz olmazdı yeterince diyo 4 aya kadar sulandırılmış inek sütü verirlermiş 4 aydan sonrada tamamen inek sütü...
çok ilginç...şaşırdım
yarasın çorbası İPEĞİME...
afiyet olsun ipeğe lop lop et olsun
hşb burcu'cum saol...
ya annem şimdi yanımdada biz sizleri inek sütüyle büyüttük diyo sütümüz olmazdı yeterince diyo 4 aya kadar sulandırılmış inek sütü verirlermiş 4 aydan sonrada tamamen inek sütü...
çok ilginç...şaşırdım
yani bencede eskiden bence bu kadar gelişmiş deildi herşey...süt veriyolardır kesin...günümüzdede veren çoktur bence....herkes mama alamıyo olabilir....
bızımkı gobusu doyurdu uyudu :)
merhaba kızlar nasılsınız gecmıse bakmadım ozge uyumusken bı bakım dedım cok kotuyuz ya sabah 1 sat agladı bagıra bagıra hemen hastaneye gıtık arabala zaten bugun gıdıcektık ozel doktora doktor heryerıne baktı hersey ınceledı alta cıkan dısler yapıyomus cok kotu gecırıcez galıba dıs cıkarmayı aksam 38 falna atesı hep vardı huzursuz hep ah su dısler ahhh erken geldı bızee
sormayın ya sabah oyle bagrıyodu aglıyodu kı sandım bı yerı kırıldı falan boguluyodu aglamaktan arkada patladı yetmıyo bıde once asagıda 2 tane patlıyo bırde bogazda kızarma varmısta oyle salgın var dedı tum cocuklardaa cıdı bısı dıl dedı
Oh afiyet olsun yarasin fistigayok kızlar ya kutu sut falan hak getıre daha neler...
kafamçokkarıştı CADIARZUhşb burcu'cum saol...
çok ilginç...şaşırdım
Geçmis olsun Melekcim insallah çabuk atlatir bu dönemimerhaba kızlar nasılsınız gecmıse bakmadım ozge uyumusken bı bakım dedım cok kotuyuz ya sabah 1 sat agladı bagıra bagıra hemen hastaneye gıtık arabala zaten bugun gıdıcektık ozel doktora doktor heryerıne baktı hersey ınceledı alta cıkan dısler yapıyomus cok kotu gecırıcez galıba dıs cıkarmayı aksam 38 falna atesı hep vardı huzursuz hep ah su dısler ahhh erken geldı bızee
Ay Allah yardimcimiz olsun acisiz sizisiz atlatsin tüm kuzucuklaryatsında büyüsün.....
of ya kıyamam...valla siz söyledikçe utku geliyo aklıma..bizim dişler yazın çıkmadı kışın çıktı ama...ama köpek dişleri yaza geldi...öldük öldük...buda öyle olucak kızlar...gözünüzü korkutmak gibi olmasında....köpek dişleri varya mahvediyo çocuğu...ayyy içinizi kararttım ama alışın canlarım..bende tabiiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?