2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim yıldönümünüz kutlu olsun nice uzun uzun yıldönümleri kutlayın inşallah..
kan damlası olayıda benim bildiğim o demir vitamini için bizimkide renkli yani ilk günden beri renkliydi şeffaffı varsa bizde alalım bari bütün güzel tisörtler çıtçıtlılar mafiş ben hergün vermeye çalışsamda olmuyo onunla koridorda gezmekten aklıma bile gemiyor walla
burcucum geçmiş olsun sizede geçmiş olsun diyorum çok zor bi durum çünkü uykusuzluk yorgunluk diş sıkıntısı olabilir bence bizimde oldu 1 2 gece sabaha kadar sürmedi ama çok mızmızdı
fatoş sizede çoook büyük geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni bende bizim yataktan düşürdüm çünkü o an bittiğim andı allah ım bidaha yaşatmasın kimseyede vermesin

selmacım oldumu...resim ekleyebildinmi...ay canım ya çocuk ii bişi sanmış kıyamam izletme canım valla insanın içini karartmaktan başka ne var ki haberlerde aha h

şehitleri burdan duydum nerde olmuş bi bakayım çok üzüldüm ya allah sorsun hesaplarını allah versin belalarını çok azdılar yine ne olacak ya allah analarına babalarına sabır versinn hiç yerine genceceik fidanlar toprak oluyo allahım sabır ver vicdansızlarada merhamet...ıslah et yarabbim...

Ek gıdaya geçtiniz mi siz zeynep?
bu ay basladık kusum biz.
sagol canımmm
tovbe yarabım...
anlıyodur bacım anlamamazlıktan gelıyodur ah erkekler ahhhhhhhhh
klava:
ne demek alaycı konusmak ya ne hadlerıne bazen sacmalıyolar gercekten
walla aynen oyle koca adam gıbıler ne bebegı kaydirigubbakcemile3
sagol canım...
bence sen arada yap bunu bak kalkmıs bakmıs cocuga kaydirigubbakcemile3
6 şehitimiz var yine lanet olsun
başımız sağolsun
Allah belalarını versın!
ne bılsın cocuk butun gun haberlerde bu konu... etkılenıyolar ıster ıstemez...
boyle boyle beyınlerıne gırıyolar işte...
sız alın karsınıza konusun dogrusunu anlatın. babası yapmıs zaten...
ızletmemek lazım zaten tv yı...

sagol canımmm opuyorumnanaktan

haklısın havvacım...
susuyoruz.
tepkımızı kucuk te olsa kendı çapımızda belirtmemiz gerekiyor,katılıyorum sana...

sen ek gıdaya başlamış mıydın Elif? Acaba diyorum artık süt tok tutmuyor mu hem büyüdüler hem dokuz kiloya yaklaştılar daha çok acıkıyor olabilir mi??
canım bilmiyorum neler oluyor ama ek gıdaya şöyle geçtim ebemizde dr da daha gerek yok dediği halde sebze çorbası 5 6 kaşık yoğurt bir yemek kaşığı 1 kayısı tabi bunları günlk dönüşümlü olarak veriyorum yani onun dışında mama vermiyorum

allah allah ya gencer ilk zamanlar iyiydi 3 4 saat uyuyodu aralıksız 15 20 gündür böyle saat başı uyanıyor 2 çekiyo memeyi yine uyuyup kalıyo ( rezeneyi ilk günden beri içiyoruz biz çokta seviyo bi 75 lik deviriyo gün içinde ama nafile banamısın demiyo

Amin canım inş.bir evlat kolay yetiştirilmiyor allah ailelerine sabırlar versin ..
ben avatar resmini değiştirdim o şekilde ekleyebildim fatoş..

teröründe o itlerinde allah belasını versin yakamadılar bi şu doğuyu komple zaten verseler bana bi çakmak bak neeler yapıyorum pislikler hepsine hatta yakınlarına onları koruyanlara allah daha büyük acılar kayıplar versin

bu arada diş diş demek iyiydide şu ısırmalar başladııııı nasıl canım yanıyor nasılll birde ben çığlık atınca içimi çekince sırıtıyoyaaaaaa delleniom işte o an emzirmeye korkuyorum haaa

sen de tam geçmemişsin canım o kadarcık şeyle doyarlar mı hiç. Berkin de1 ay evveline kadar sabaha kadar uyuyordu sonra 1 kere kalkmaya başladı sonra iki derken son günlerde saat başı:1shok: Yetmiyor diyemem kilo alımı iyi ama yeterince tok tutmuyor herhalde..
Bi de Selma deyince aklıma geldi gece hiç kaka yapmıyordu şimdi hemen hemen her kalktığında yapıyor bilmiyorumkismile

Selmacım çocuk da haklı kendince. Tv de askere polise taş atan çocuklar görüyo. İyiyi kötüyü ayıramaz ki o daha. Babası en iyisini yapmış. Allah evlatlarımızı korusun

ay canım benim farklı ortam yaramamış yavruma. inşallah babanneye alışır. annenler taşındı mi canım?
melila damla verebilirsin canım. içinde papatya yağı melila yağı lavanta yağı falan filan var.
bizim kız gece yolculuğunda karanlıktan ve kamyon gürültülerinden korkuyor bir de düğünde sesten korkuyor. bir damla düğüne girerken verdim sakin sakin hatta oynaya oynaya düğün seyrettik. dönüşte de 2,5 saatlik yoldu bir damla verdim eve gelene kadar mışıl mışıl uyudu. bebeklere günde 4 damlaya kadar verilebiliyor.

6 şehit daha verdik. terör yine yaktı canımızı mafoldumben

fatoş sizede çoook büyük geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni bende bizim yataktan düşürdüm çünkü o an bittiğim andı allah ım bidaha yaşatmasın kimseyede vermesin

sağolcanım teşekkür ederim amin Allah bidaha yaşatmasın inş.
neden uyumuyo acaba senin sıpa
uysun diye ekstradan yaptığım bişey yok valla gece kalkarsa emmeye kalkar kalkmazsa uyuyo küçük hanım maşşallah

selmacım ne bilsin çocuklar işte tv den etkileniyolar
fatoş nereye ekliyosun resim görünmüyo bişeycik
kızlar avartarı şu siyah kurdalede yapabilirsiniz sitenin yas avartarı

diş mi çıkarıyor acaba?
benim kız da ısırıyor, bağırıyorum, önce korkup bana bakıyor, kıyamıyorum ya, sonra gülüyor ve yapışıp tekrar ısırıyor sempatiksalakcinni sağolsun güzel eğlence buldu -tatlicadiarzu-

bizimkinin daha dişi yok ama nasıl sıkıştırıp damaklarıyla çekiyor, birde diş çıkarınca kopartır herhalde cadı...

yaa damak arasına sıkıştırmasıda çok feciydi 3 gün kadar onu yapmıştı ondada az çığlık attırmnadı sıpa şimdide diş bakalım daha ne çıkacak başımıza :))

kızlar akşama dayımın kızının düğünü var açık hava havuz başında yani emzirme ihtimalim arabaya gitmek dışında yok buzlukta süt vardı şimdi çıkardım altına koydum akşama kadar çözülürmü sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…