bu ay basladık kusum biz.Ek gıdaya geçtiniz mi siz zeynep?
sagol canımmmhepinize teşekkürler teyzeleri
ya zaten anlamadığım konu annemim bana tembih edipte nasıl onu koltuğa bıraktığı olacağın önüne geçilmiyo kızlar
onunda kalbini kırdım ama pişman oldum sonra
ama o an kendimde değildim annemde anladı zaten beni neyse onunla geçmiş olur inş.
zeynepcim nice senelere inş.
ferro sanalı bende kullanmıyorum
devitide gün aşırı veriyorum hele dışarı çıkıyosam onuda vermiyorum
tovbe yarabım...Ayni benimki kalk evi toplayalım diyorum oturuyor gidip kızıncada ee sen toplayalım dedin sen şunu yap demedin ki diyo işine gelmiyor ya salağa yatıyor.:mymeka:
ben veriyorum valla ilk aylar annesütünden demir ihtiyaclarını alıyorlarmış ama sonradan ek besinle ne kadar kan ihtiyaclarını giderebilirlerki kırmızı et yiyemezler ee sebzeler sınırlı bence gerekli.ben herşeyi yurtdışında doğrusunun yapıldığına da inanmıyorum.o zaman onlar yapsın biz kopyalıyalım.
anammmm geçmiş olsun.hepimiz yaşıyacağız galıba ama zemin umarım en yumuşağından olur.Annelik zor zanaat ağlayınca içim parçalanıyor walla.
aman maşallah erkeklerde yardımcı olabilir tabii öncedendi o aman erkek ne anlar yapamaz anneye yardım mı eder.afferim çoçuğun içinde var demekki annesine de kıyamıyordur şimdi sana ilerdede eşine yardım eder.İnşallah o günleride görürüz.
Seni hamarat gacı benim evi p.k götürüyüyo. Evle uğraşmaya fırsat yok Berkin uyudu mu hoop ben de yatağa adamı gören yok:kedi:
Ay ne güzel uyumuş benimki bir haftadır falan çok uyanıyo ter içinde kalkıyo sıcaklara veriyorum ben. 6 saat deliksiz uyumak istiyorum sadece..
İşim ne vallasempatiksalakcinni
Sen erken uyumucan da ben mi uyucam valla kız3 çocukla
Ay canım kıyamam o kadar saat hiç uyuyamadıysa vardır bi sıkıntısı. Ama uykusuzluk insanın sabrını azaltıyo.. dün ben öyleydim benim ki de pazar gecesi uyudu mu uyumadı mı belli değildi.. benim herifin bi tarafında pireler uçuşuyordualsanaalsanasmile inadımdan kaldırmadım da.. Her işime çok yardımcıdır beceriklidir ama 5 aydır 1 gece bile uykusuz kalmamıştırlmaz:
annemin komşusu şimdiki bebekler üniversite bitirip geliyorlar diyokaydirigubbakcemile3
aaa ne güzel..
ay kuzum kıyamam düzeni bozulmuş çocuğun. Benim de kaynanamlar gelcek yakın zamanda ben de korkuyorum..
Ay maşallah ne güzel.. Benim de oğlum babasına çeker umarım babası gibi hamarat olur..
Benim kaynanam çok şanslı kadınmış iki oğlu ve kocasıyla beraber temizlik yapıyorlarmış..
Evet ben de ikinciyi aldım ordan.. Doğduğunda Devit almıştık biri annemde biri evde duruyo getir götür yapmıyoz iyi oluyo..
Doktor her muayeneye gittiğimde vitamini veriyorsun mugtlaka ihmal etme diye uyarıyobilmiyorumkismile Şimdi de kan damlası için uyarıya başladı..
Evlilik yıldönümüzün de kutlu olsun bacım nice nice mutlu seneler geçirin inşallah..
Ah canım geçmiş olsun artık bir anlık dalgınlığa falan gelmiyorlar valla atıveriyorlar kendilerini.
Aaa çok ilginçbilmiyorumkismile ama çok boyuyor yaa çıkmıyor da lekesi.
Valla çook güzel tanımlamışsın katılıyorum sana canım.. Şu kırıcı alaycı kısmına özellikle.. bir haftadır falan konuşmuyorum doğru düzgün benimkiyle. Herşeye alaycı ve kırıcı cevaplar veriyor ve ben de çok sıkıldım konuşmamayı tercih ediyorum.. bana niye trip yapıyorsun deyip duruyo canım onunla tartışmak ta istemiyor.. bi de sanki ben birilerinin lafıyla böyle yapıyormuşum gibi davrandı dün akşam çok kırıldım.. Allaha şükür aklı başında bi insanım kaldı ki eksik yanlarını da sevmediğim yanlarını da kimseyle özellikle ailemle konuşmam).. canım çok sıkkın alıp başımı bir yerlere gitmek istiyorum ..
walla aynen oyle koca adam gıbıler ne bebegı kaydirigubbakcemile3hülya iyim canım saolasın arasta iyi şükür ama ateşleniyo bu günlerde çokta terliyo dişmi başka bişimi bilmiyom 2 gün önce acaip kulak ağrısı vardı 3 saat kesintisiz ağladı miray kuzu nasıl çocuğa ne cadı diyon sen sin cadı anası
zeynepçim oohh uykular uyunmuş temizlikler yapılmış maşallah sana canım ipeğede maşallah kız bunlar valla çok bilmiş herşeyi anlıyo ve biliyolar gerçekten koca insan gibiler....evlilik yıldönümüzünüz kutlu olsun canımmm ah bu adamalar demek bi ömür ha bide bana sor deseydin....
burcu kıyamam duruya ya kedsin sancısı vardır yada sıcaktan burcucum arasta çok zor dalıyo gece kalkıncada oyana bu yana dönmekten uyuy,mıyo
fatmacım geçmiş olsun canım şükür bişisi yokmuş sorma insanın içi gidiyo...
havacım resim eklemeye çalışitım olmadı
hülyacım (yaren) neden uyumuyoki canım hastamı yine kıyamam neden huzursuz dişmi geliyoki acaba..izindemiydin canım sen
serapçım oo maşallah berkincime gitsin paralar p...ka aferin ona işleri ne anacım yiyolar içiyolar yatıyolar mıçıyolar bide bizi parmaklarında oynatıyolar
selmacım oh yerim ben oo paşaları abi olmuşlar annnelerine yardımcı oluyolar gerçektemn şanslısın canım demek ortak arkadaş pervinle harbiden küçük dünya
inşallah kimse kalmamaıştır aklımda tutarak yazdım
sagol canım...sağol tatlım o iyide çok şükür ben hiç iyi olamıyorum çocuk bu aralar ne emiyor ne gündüz ne gece uyuyor sürekli kucak ,oyun ,sokakta gezmek istiyor her gün akşam 6da falan atıyorum arabasına ya parka gidiyoruz ya mahallede geziyoruz ozaman uyuyor gündüz neysede gece uyusa çok iyi olacak yatırıyorum ağlayıp geri uyanıyor artık zombi gibi geziyorum uykusuzluktan bazen bir sus diye bağırıyorum kociş kızıyor bağırma çocuğa diyemafoldumben ama öylesine yorgun ve uykusuzum ki istemeden yapıyorum sonra pişman oluyorumda elimde değil bu çocuğun uyku sorununu nasıl çözecem ben yakında uyku hapı içircem o olacak ohaoldumsmile
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice güzel seneler geçirirsiniz beraber inş.
çok geçmiş olsun canım sizde ilk düşüşünüzü yaşadınız anlaşılan bu kadarla atlatmışsınız çok şükür bizde düşürdük canım hemde odada babasıyla ben vardım arkamı döndüm pat:sinifsinif: olacağı var oluyor düşe kalka büyüyecekler bizde alışacağız mecburen
bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn yada tünaydınnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktanzemuszemus
bence sen arada yap bunu bak kalkmıs bakmıs cocuga kaydirigubbakcemile3ay kızlar size ne anlatacağım anlatayımda gülün biraz
benim oğlan malum geceleri kolay kolay uyumaz sürekli uyanıyor saat 3e kadar bazen sabaha kadar uyanıyor sık sık e haliyle bende uykusuzluktan zombi gibi oluyorum kaç gündür gece 11den sonra yıkıyoruz rahatlasın uyusun sıcaktan uyumuyorsa diye ama yok yok çocuk uyumuyor hala benimde dün gece artık pilim bitmiş çocuk ağlıyor onu sallıyorum diye habire kocişi sallıyormuşum tabi ağlama arttıkça bu seferde kocişin yastığını sallamışım aradada pış pış yapıyormuşum sözde çocuk uyutuyorum çocuk öyle bir ağlamaya başlamışki kociş artık kalkmış o uyutmuş sabah o anlattı ben hiç farkında değilim ne yaptığımın uykusuzluktan ne hale gelmişim :roflol:
Allah belalarını versın!6 şehitimiz var yine lanet olsun
başımız sağolsun
ne bılsın cocuk butun gun haberlerde bu konu... etkılenıyolar ıster ıstemez...yaa kızlar size bişey anlatayım benim çocuklar tatile gitmişlerdi ya ,benim küçük oğlan bir gün kumsalda durduk yere o terör örgütünün adını söyleyip yaşasın diye bağırıp koşmaya başlamış, eşim şok geçirmiş resmen, selma nerdeyse kafasını kuma gömüyordum dedi,oğlum neden böyle söylüyorsun diye sormuş tv gördüm demiş artık çocuk her dakka tv aynı şeyleri görmekten iyi bişey sanmış,açılımla yatıp açılımla kalkıyoruz, hergün o terör örgütünün adı haberlerde, çocuk yanlış algılayıp iyi bişey sanmış,sonra eşim açıklayıp izah etmiş çocuğa, artık haberleri bile izleyemiyorum valla bütün gün çizgi filimler seyrediliyor artık...
zeynepcim yıldönümünüz kutlu olsun nice uzun uzun yıldönümleri kutlayın inşallah..
kan damlası olayıda benim bildiğim o demir vitamini için bizimkide renkli yani ilk günden beri renkliydi şeffaffı varsa bizde alalım bari bütün güzel tisörtler çıtçıtlılar mafiş ben hergün vermeye çalışsamda olmuyo onunla koridorda gezmekten aklıma bile gemiyor walla
burcucum geçmiş olsun sizede geçmiş olsun diyorum çok zor bi durum çünkü uykusuzluk yorgunluk diş sıkıntısı olabilir bence bizimde oldu 1 2 gece sabaha kadar sürmedi ama çok mızmızdı
fatoş sizede çoook büyük geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni bende bizim yataktan düşürdüm çünkü o an bittiğim andı allah ım bidaha yaşatmasın kimseyede vermesin
canım bilmiyorum neler oluyor ama ek gıdaya şöyle geçtim ebemizde dr da daha gerek yok dediği halde sebze çorbası 5 6 kaşık yoğurt bir yemek kaşığı 1 kayısı tabi bunları günlk dönüşümlü olarak veriyorum yani onun dışında mama vermiyorumsen ek gıdaya başlamış mıydın Elif? Acaba diyorum artık süt tok tutmuyor mu hem büyüdüler hem dokuz kiloya yaklaştılar daha çok acıkıyor olabilir mi??
Elifcim bizim kız doğduğundan beri aynı canım,değişmedi, ben hiç çay da içirmedim, gece uykusuna geçince uyanmıyor bi daha anca emmek için uyanıyor, o da yarı uykulu mız mızlanınca hemen emzirip yatırıyorum tekrar uykusu bölünmediği için uyanmıyor altını falan açmıyorum ben zaten kaka yapmıyor geceleri...
selmacım oldumu...resim ekleyebildinmi...ay canım ya çocuk ii bişi sanmış kıyamam izletme canım valla insanın içini karartmaktan başka ne var ki haberlerde aha h
şehitleri burdan duydum nerde olmuş bi bakayım çok üzüldüm ya allah sorsun hesaplarını allah versin belalarını çok azdılar yine ne olacak ya allah analarına babalarına sabır versinn hiç yerine genceceik fidanlar toprak oluyo allahım sabır ver vicdansızlarada merhamet...ıslah et yarabbim...
canım bilmiyorum neler oluyor ama ek gıdaya şöyle geçtim ebemizde dr da daha gerek yok dediği halde sebze çorbası 5 6 kaşık yoğurt bir yemek kaşığı 1 kayısı tabi bunları günlk dönüşümlü olarak veriyorum yani onun dışında mama vermiyorum
ay canım benim farklı ortam yaramamış yavruma. inşallah babanneye alışır. annenler taşındı mi canım?günaydın kızlar.
son 2 gün değil son 10 gündür acayip fenalardayım. ne gece uykusu ne gündüz uykusu..cocuğun düzeni alt üst oldu.bizim de tabii.. bigün pilim bitecek sanırım, hatta belki o gün bugündür..
1 hafta tatilden sonra burak'a şimdi babaanne bakıyo. onceden 2 defa görmüştü sadece..tüm düzen gitti yani..annem gelsin de hayırlısı ile..bir gece ona bırakıp, sabaha kadar deliksiz uyumayı hayal ediyorum şu anda :)) tabi odada burak yokken uyuyabilir miyim bilmiyorum..CADIARZU olsa bi dert olmasa bi dert anamm..canları sağolsun tüm sıpaların..
melila damla verebilirsin canım. içinde papatya yağı melila yağı lavanta yağı falan filan var.sağol tatlım o iyide çok şükür ben hiç iyi olamıyorum çocuk bu aralar ne emiyor ne gündüz ne gece uyuyor sürekli kucak ,oyun ,sokakta gezmek istiyor her gün akşam 6da falan atıyorum arabasına ya parka gidiyoruz ya mahallede geziyoruz ozaman uyuyor gündüz neysede gece uyusa çok iyi olacak yatırıyorum ağlayıp geri uyanıyor artık zombi gibi geziyorum uykusuzluktan bazen bir sus diye bağırıyorum kociş kızıyor bağırma çocuğa diyemafoldumben ama öylesine yorgun ve uykusuzum ki istemeden yapıyorum sonra pişman oluyorumda elimde değil bu çocuğun uyku sorununu nasıl çözecem ben yakında uyku hapı içircem o olacak ohaoldumsmile
fatoş sizede çoook büyük geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni bende bizim yataktan düşürdüm çünkü o an bittiğim andı allah ım bidaha yaşatmasın kimseyede vermesin
sen de tam geçmemişsin canım o kadarcık şeyle doyarlar mı hiç. Berkin de1 ay evveline kadar sabaha kadar uyuyordu sonra 1 kere kalkmaya başladı sonra iki derken son günlerde saat başı:1shok: Yetmiyor diyemem kilo alımı iyi ama yeterince tok tutmuyor herhalde..
Bi de Selma deyince aklıma geldi gece hiç kaka yapmıyordu şimdi hemen hemen her kalktığında yapıyor bilmiyorumkismile
Selmacım çocuk da haklı kendince. Tv de askere polise taş atan çocuklar görüyo. İyiyi kötüyü ayıramaz ki o daha. Babası en iyisini yapmış. Allah evlatlarımızı korusun
bu arada diş diş demek iyiydide şu ısırmalar başladııııı nasıl canım yanıyor nasılll birde ben çığlık atınca içimi çekince sırıtıyoyaaaaaa delleniom işte o an emzirmeye korkuyorum haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?