2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Fatoşçum topiğe ekleyeceksen fotolar topiğinin balında yazıyo nasıl resim ekleneceği. Profile neden olmuyo ki sitede sorun mu var acaba

Havacım biliyom canım profilimde var bisüsrü resim ekleyemiyom profile direk bilgisayardan atmıyorum ordan ekliycem topiğe ama profile ekelemiyo...

ay kızlar size ne anlatacağım anlatayımda gülün biraz
benim oğlan malum geceleri kolay kolay uyumaz sürekli uyanıyor saat 3e kadar bazen sabaha kadar uyanıyor sık sık e haliyle bende uykusuzluktan zombi gibi oluyorum kaç gündür gece 11den sonra yıkıyoruz rahatlasın uyusun sıcaktan uyumuyorsa diye ama yok yok çocuk uyumuyor hala benimde dün gece artık pilim bitmiş çocuk ağlıyor onu sallıyorum diye habire kocişi sallıyormuşum tabi ağlama arttıkça bu seferde kocişin yastığını sallamışım aradada pış pış yapıyormuşum sözde çocuk uyutuyorum çocuk öyle bir ağlamaya başlamışki kociş artık kalkmış o uyutmuş sabah o anlattı ben hiç farkında değilim ne yaptığımın uykusuzluktan ne hale gelmişim :roflol:

Tuğbacım uykusuzluğada bir yere kadar dayanabiliyor insan demi ama kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: iyi olmuş kız kalkmış o uyutmuş bak sen yap bunu arada:roflol::roflol:

Fatoşcum sağol canım..
bende geçenlerde profilime resim eklemeye çalıştım ama beceremedim ,dur bakalım bidaha deneyeyim olacakmı...

görüşürüz canım...

amin canım inş.yardım etsin tabi ne olacak...

Ah Tubacım kociş de senn pilinin bitmesini mi beklemiş. Ama normal bunlar ya. İnsanız sonuçta. Ama bu bebişler insanüstü bi şey ya. Ne yoruluyolar ne bi şey

Ay az önce okudum Serapçım. Dayanamaadım. Allah anaların ababalarına sabır versin. Ben daha geçen diyecektim. 11 şehidimizin olduğu zaman. Kızlar avatarlarımıza bayrağımızı koyalım. Küçük de olsa tepki tepkidir teröre karşı. Sessiz kalmayalım.Oturup izlemeyelim.

yaa kızlar size bişey anlatayım benim çocuklar tatile gitmişlerdi ya ,benim küçük oğlan bir gün kumsalda durduk yere o terör örgütünün adını söyleyip yaşasın diye bağırıp koşmaya başlamış, eşim şok geçirmiş resmen, selma nerdeyse kafasını kuma gömüyordum dedi,oğlum neden böyle söylüyorsun diye sormuş tv gördüm demiş artık çocuk her dakka tv aynı şeyleri görmekten iyi bişey sanmış,açılımla yatıp açılımla kalkıyoruz, hergün o terör örgütünün adı haberlerde, çocuk yanlış algılayıp iyi bişey sanmış,sonra eşim açıklayıp izah etmiş çocuğa, artık haberleri bile izleyemiyorum valla bütün gün çizgi filimler seyrediliyor artık...

hepinize selammm (ne günaydın ne tünaydın kaldı bu saatte:)
bayadır geçmiş okuyorum tam son sayfaya geldim ohh diyecem bi bakıyorum yeni bi rakam çıkmış karşıma :)))
öncelikle ağzım açık okuduğum konu şu bebişlerin saat 9 hatta 10da uyuyupta sabah 6 7 gibi uyanan bebişler hatta merifetli anaları ne veriyonuz çocuklara anason hatta sulandırılmışı rakı filanmı anacım nedir işin sırrı bi diyiverinde uyku neymiş bende öğreneyim(((

Ah Tubacım kociş de senn pilinin bitmesini mi beklemiş. Ama normal bunlar ya. İnsanız sonuçta. Ama bu bebişler insanüstü bi şey ya. Ne yoruluyolar ne bi şey

Sadece onlar kadar kollarımızı bacaklarımızı oynatsak akşama kadar bile dayanamayızakannehir

Keşke gerçekten elimizden birşey gelse..

ay çocuk ne bilsin ne sandı onu. yok yok çizgi filmden başka bişey izletmemek lazım ne anlar çocuklar

çok sağolun teyzoşlar
valla artık çok hareklendiler Allah yardımcımız olsun
ama kıyılmıyo hiç kuzulara Allah hepsini korusun
bide çok nazar ecrin sürekli okuyorum esnemekten helak oluyorum milletin kendi arabasında bebeği var bizikine bakıp şuna bak ne tatlı ne şeker diyolar
bi maşallah çıkmıyo ağızlarından lmaz:

ahh canım ya uykusuzluk çok zor
neden uyumuyo acaba ya gece mama veriyomusun doymuyo ki
sıcaktan ecrinde çok zorlanıyo uyıcam diye

6 şehitimiz var yine lanet olsun
başımız sağolsun
lanet olsun artık yeter bitsin şunların sonu gelsin artık

sen ek gıdaya başlamış mıydın Elif? Acaba diyorum artık süt tok tutmuyor mu hem büyüdüler hem dokuz kiloya yaklaştılar daha çok acıkıyor olabilir mi??

Elifcim bizim kız doğduğundan beri aynı canım,değişmedi, ben hiç çay da içirmedim, gece uykusuna geçince uyanmıyor bi daha anca emmek için uyanıyor, o da yarı uykulu mız mızlanınca hemen emzirip yatırıyorum tekrar uykusu bölünmediği için uyanmıyor altını falan açmıyorum ben zaten kaka yapmıyor geceleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…