Tuğbacım uykusuzluğada bir yere kadar dayanabiliyor insan demi ama kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: iyi olmuş kız kalkmış o uyutmuş bak sen yap bunu arada:roflol::roflol:
hakikaten iyi fikir yapayım aradavereliniortak bahanesiyle uyurum o ancak bağırma kızma çocuğa deyip duruyor sanki elimde uykusuzluktan çöktüm valla :çok üzgünüm:Ah Tubacım kociş de senn pilinin bitmesini mi beklemiş. Ama normal bunlar ya. İnsanız sonuçta. Ama bu bebişler insanüstü bi şey ya. Ne yoruluyolar ne bi şey
canım ya ne bilsin çocuk hep tvler yüzünden izletme canım daha çok küçük neyin doğru neyin yanlış olduğunu ancak siz anlatabilirisiniz tvler artık çok tehlikeliyaa kızlar size bişey anlatayım benim çocuklar tatile gitmişlerdi ya ,benim küçük oğlan bir gün kumsalda durduk yere o terör örgütünün adını söyleyip yaşasın diye bağırıp koşmaya başlamış, eşim şok geçirmiş resmen, selma nerdeyse kafasını kuma gömüyordum dedi,oğlum neden böyle söylüyorsun diye sormuş tv gördüm demiş artık çocuk her dakka tv aynı şeyleri görmekten iyi bişey sanmış,açılımla yatıp açılımla kalkıyoruz, hergün o terör örgütünün adı haberlerde, çocuk yanlış algılayıp iyi bişey sanmış,sonra eşim açıklayıp izah etmiş çocuğa, artık haberleri bile izleyemiyorum valla bütün gün çizgi filimler seyrediliyor artık...
mamayı da almıyor canım gece maması aldım yemiyor doymasıyla alakalı değil bence uyku sorunu muhtemelen sıcaktan yapıyorçok sağolun teyzoşlar
valla artık çok hareklendiler Allah yardımcımız olsun
ama kıyılmıyo hiç kuzulara Allah hepsini korusun
bide çok nazar ecrin sürekli okuyorum esnemekten helak oluyorum milletin kendi arabasında bebeği var bizikine bakıp şuna bak ne tatlı ne şeker diyolar
bi maşallah çıkmıyo ağızlarındanlmaz:
ahh canım ya uykusuzluk çok zor
neden uyumuyo acaba ya gece mama veriyomusun doymuyo ki
sıcaktan ecrinde çok zorlanıyo uyıcam diye
lanet olsun artık yeter bitsin şunların sonu gelsin artık
yapıcam yapıcam aklıma getirdiğiniz iyi oldu kaydirigubbakcemile3bence sen arada yap bunu bak kalkmıs bakmıs cocuga kaydirigubbakcemile3
.
hulyacım sagol canımmm opuyorumnanaktan hepımızın ınsallahhh...
o zaman ben bu adamı akşam azcık yoliyim baksana iyi bişey dememiş belli kaydirigubbakcemile3
ay kuzum kıyamam düzeni bozulmuş çocuğun. Benim de kaynanamlar gelcek yakın zamanda ben de korkuyorum..
Valla çook güzel tanımlamışsın katılıyorum sana canım.. Şu kırıcı alaycı kısmına özellikle.. bir haftadır falan konuşmuyorum doğru düzgün benimkiyle. Herşeye alaycı ve kırıcı cevaplar veriyor ve ben de çok sıkıldım konuşmamayı tercih ediyorum.. bana niye trip yapıyorsun deyip duruyo canım onunla tartışmak ta istemiyor.. bi de sanki ben birilerinin lafıyla böyle yapıyormuşum gibi davrandı dün akşam çok kırıldım.. Allaha şükür aklı başında bi insanım kaldı ki eksik yanlarını da sevmediğim yanlarını da kimseyle özellikle ailemle konuşmam).. canım çok sıkkın alıp başımı bir yerlere gitmek istiyorum ..
hülyacım (yaren) neden uyumuyoki canım hastamı yine kıyamam neden huzursuz dişmi geliyoki acaba..izindemiydin canım sen
ay kızlar size ne anlatacağım anlatayımda gülün biraz
benim oğlan malum geceleri kolay kolay uyumaz sürekli uyanıyor saat 3e kadar bazen sabaha kadar uyanıyor sık sık e haliyle bende uykusuzluktan zombi gibi oluyorum kaç gündür gece 11den sonra yıkıyoruz rahatlasın uyusun sıcaktan uyumuyorsa diye ama yok yok çocuk uyumuyor hala benimde dün gece artık pilim bitmiş çocuk ağlıyor onu sallıyorum diye habire kocişi sallıyormuşum tabi ağlama arttıkça bu seferde kocişin yastığını sallamışım aradada pış pış yapıyormuşum sözde çocuk uyutuyorum çocuk öyle bir ağlamaya başlamışki kociş artık kalkmış o uyutmuş sabah o anlattı ben hiç farkında değilim ne yaptığımın uykusuzluktan ne hale gelmişim :roflol:
6 şehitimiz var yine lanet olsun
başımız sağolsun
yaa kızlar size bişey anlatayım benim çocuklar tatile gitmişlerdi ya ,benim küçük oğlan bir gün kumsalda durduk yere o terör örgütünün adını söyleyip yaşasın diye bağırıp koşmaya başlamış, eşim şok geçirmiş resmen, selma nerdeyse kafasını kuma gömüyordum dedi,oğlum neden böyle söylüyorsun diye sormuş tv gördüm demiş artık çocuk her dakka tv aynı şeyleri görmekten iyi bişey sanmış,açılımla yatıp açılımla kalkıyoruz, hergün o terör örgütünün adı haberlerde, çocuk yanlış algılayıp iyi bişey sanmış,sonra eşim açıklayıp izah etmiş çocuğa, artık haberleri bile izleyemiyorum valla bütün gün çizgi filimler seyrediliyor artık...
ay canım benim farklı ortam yaramamış yavruma. inşallah babanneye alışır. annenler taşındı mi canım?
melila damla verebilirsin canım. içinde papatya yağı melila yağı lavanta yağı falan filan var.
bizim kız gece yolculuğunda karanlıktan ve kamyon gürültülerinden korkuyor bir de düğünde sesten korkuyor. bir damla düğüne girerken verdim sakin sakin hatta oynaya oynaya düğün seyrettik. dönüşte de 2,5 saatlik yoldu bir damla verdim eve gelene kadar mışıl mışıl uyudu. bebeklere günde 4 damlaya kadar verilebiliyor.
6 şehit daha verdik. terör yine yaktı canımızı mafoldumben
kızlar akşama dayımın kızının düğünü var açık hava havuz başında yani emzirme ihtimalim arabaya gitmek dışında yok buzlukta süt vardı şimdi çıkardım altına koydum akşama kadar çözülürmü sizce???
Rüvüş uyuşturmasın çocuğu o dediklerin
ay kızlar size ne anlatacağım anlatayımda gülün biraz
benim oğlan malum geceleri kolay kolay uyumaz sürekli uyanıyor saat 3e kadar bazen sabaha kadar uyanıyor sık sık e haliyle bende uykusuzluktan zombi gibi oluyorum kaç gündür gece 11den sonra yıkıyoruz rahatlasın uyusun sıcaktan uyumuyorsa diye ama yok yok çocuk uyumuyor hala benimde dün gece artık pilim bitmiş çocuk ağlıyor onu sallıyorum diye habire kocişi sallıyormuşum tabi ağlama arttıkça bu seferde kocişin yastığını sallamışım aradada pış pış yapıyormuşum sözde çocuk uyutuyorum çocuk öyle bir ağlamaya başlamışki kociş artık kalkmış o uyutmuş sabah o anlattı ben hiç farkında değilim ne yaptığımın uykusuzluktan ne hale gelmişim :roflol:
6 şehitimiz var yine lanet olsun
başımız sağolsun
yaa kızlar size bişey anlatayım benim çocuklar tatile gitmişlerdi ya ,benim küçük oğlan bir gün kumsalda durduk yere o terör örgütünün adını söyleyip yaşasın diye bağırıp koşmaya başlamış, eşim şok geçirmiş resmen, selma nerdeyse kafasını kuma gömüyordum dedi,oğlum neden böyle söylüyorsun diye sormuş tv gördüm demiş artık çocuk her dakka tv aynı şeyleri görmekten iyi bişey sanmış,açılımla yatıp açılımla kalkıyoruz, hergün o terör örgütünün adı haberlerde, çocuk yanlış algılayıp iyi bişey sanmış,sonra eşim açıklayıp izah etmiş çocuğa, artık haberleri bile izleyemiyorum valla bütün gün çizgi filimler seyrediliyor artık...
hepinize selammm (ne günaydın ne tünaydın kaldı bu saatte:)
bayadır geçmiş okuyorum tam son sayfaya geldim ohh diyecem bi bakıyorum yeni bi rakam çıkmış karşıma :)))
öncelikle ağzım açık okuduğum konu şu bebişlerin saat 9 hatta 10da uyuyupta sabah 6 7 gibi uyanan bebişler hatta merifetli anaları ne veriyonuz çocuklara anason hatta sulandırılmışı rakı filanmı anacım nedir işin sırrı bi diyiverinde uyku neymiş bende öğreneyim(((
teröründe o itlerinde allah belasını versin yakamadılar bi şu doğuyu komple zaten verseler bana bi çakmak bak neeler yapıyorum pislikler hepsine hatta yakınlarına onları koruyanlara allah daha büyük acılar kayıplar versin
kızlar akşama dayımın kızının düğünü var açık hava havuz başında yani emzirme ihtimalim arabaya gitmek dışında yok buzlukta süt vardı şimdi çıkardım altına koydum akşama kadar çözülürmü sizce???
Akpak seni adın Rüveyda mı Derya mı anacım. Benim hatlar mı karışık yoksa
rüveyda derya canım :hulya:
kaydirigubbakcemile3Bu basit ayrıntı benim aklıma niye gelmedi ki boshayallersmile
Ay çok güldüm kızlar ya
Katil nasıl olunur
Kızım 8 yaşında, evlenince soyadının neden değiştiğini soruyor. İsterse kendi soyadını da kullanabileceğini anlatmaya çalışırken bir örnek vermek istiyorum ve "Mesela atıyorum, sen evlensen kocanın soyadı ne olsun?" diyorum. Bir saniye bile beklemeksizin "Burak Çetin!" diyor. Daha sonra bu veledin kızımın sınıfı arkadaşı olduğunu öğreniyorum karımdan. Cinayet böyle işleniyor demek ki. Boğarım ben bu Burak'ı!
Valla taktik iyi bende bazen ertesi gün eşim izinliyse kalllk gözümü açamıyorum 2 salla şu kızı diyorum iş başa düşüğnce yapsınlar bari çoçuğu tek başımamı yaptım elbette bakacak.
Allah belalarını versin.kollayı ayakları yanlarına düşsün inşallah.
sen sadece çizgi film izlet canım yada arada bunların ne olduğunu anlatmakmı lazım bilmiyorumki .ne kadar kuruyabilirisnki sende izlemese başka yerde izleyecek hani bizi koruyan askerleri öldürüyorlar falan mı demek doğru acaba .
ayy bizimki uyuyorduda ne oldu kız kendini şaştı var bi haller ama.
Elif bi mama vermei denesene 1 kereliğe mahsus mesela acaba sutun sıvılıgı doyurucumu olmuyor ki bence sık acıktığı için derin uyuyamıyor.
Elif'ciğim anlaşılmadık bi nokta var galiba Pkk dan bahsediyoruz Doğuyu komple yakmaktan değil.Doğunun dağlık olması onların saklanması için uygun konumu ,sınır olması evet hatta doğululardan pkk ya kayan gençlerin çok olması benimde birçok pkk ya lanet eden doğulununda hatası değil.Pkk lıların ve yandaşlarının desek .Emin ol onlarıda senden önce kendileri yakmak ister zaten.
biraz geç açılıyor 4 ten sonra tezgahın üstüne falan koy istersen
Akpak seni adın Rüveyda mı Derya mı anacım. Benim hatlar mı karışık yoksa
Ay çok güldüm kızlar ya
Katil nasıl olunur
Kızım 8 yaşında, evlenince soyadının neden değiştiğini soruyor. İsterse kendi soyadını da kullanabileceğini anlatmaya çalışırken bir örnek vermek istiyorum ve "Mesela atıyorum, sen evlensen kocanın soyadı ne olsun?" diyorum. Bir saniye bile beklemeksizin "Burak Çetin!" diyor. Daha sonra bu veledin kızımın sınıfı arkadaşı olduğunu öğreniyorum karımdan. Cinayet böyle işleniyor demek ki. Boğarım ben bu Burak'ı!
kız tabiki kastım o dağlarımızı kendilerine mesken tutan itlerin bulunduğu kısımdan bahsediyorum sanki kendileri var ettiler bu vatanı sahipleniyorlar oraları.yoksa tabiki kimin nerede yaşadığını herkes iyi biliyor ayırt etmek lazım aslında dediğin gibi bütün doğuda yaşayanlar pkk demek değil amacım
ama uyardığın için saol cümle biraz komple gibi olmuş haklısın
heee bende bunu bi ara merak ettim sonra rüvayda başkasıydı galiba ben karıştım diyip üzerine düşmedim.valla 2 isim benimde aklıma gelmemişti Zeynep.
kaydirigubbakcemile5 benimkini bazen kızdırıyorum gece dışarı çıkacak kızın şöyle yapacak böyle gezecek diye şimdiden beni dolduruşa getirme ev kitlerim sevgili falan yok diyoo.
kızlar nesike kurbanını kesen var mı?
minnoşumu uyuttum geldim ne kaynatıyosunuz bakim ateş hala sıcaksa benimde atacaklarım var yansınlarda azıcık kafam rahat etsin barikaydirigubbakcemile3
kızlar nesike kurbanını kesen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?