2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Tuğbacım uykusuzluğada bir yere kadar dayanabiliyor insan demi ama kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: iyi olmuş kız kalkmış o uyutmuş bak sen yap bunu arada:roflol::roflol:

Ah Tubacım kociş de senn pilinin bitmesini mi beklemiş. Ama normal bunlar ya. İnsanız sonuçta. Ama bu bebişler insanüstü bi şey ya. Ne yoruluyolar ne bi şey
hakikaten iyi fikir yapayım aradavereliniortak bahanesiyle uyurum o ancak bağırma kızma çocuğa deyip duruyor sanki elimde uykusuzluktan çöktüm valla :çok üzgünüm:
canım ya ne bilsin çocuk hep tvler yüzünden izletme canım daha çok küçük neyin doğru neyin yanlış olduğunu ancak siz anlatabilirisiniz tvler artık çok tehlikeli lmaz:

mamayı da almıyor canım gece maması aldım yemiyor doymasıyla alakalı değil bence uyku sorunu muhtemelen sıcaktan yapıyor
millette bir maşallah demeyi bilmiyor sinir oluyorum klava:benimkide hiç gelemiyor nazara tanısın tanımasın herkese gülüp duruyor birde sevimliki sıpa hemen nazar oluyor evdekilerin bile nazarı değiyor gece esneye esneye ölüyorum okurken

bence sen arada yap bunu bak kalkmıs bakmıs cocuga kaydirigubbakcemile3

.
yapıcam yapıcam aklıma getirdiğiniz iyi oldu kaydirigubbakcemile3

Allah tüm şehitlerimizin ailelerine sabır versin bir arınmadı gitti pislikler utanmadan birde sözde açılım fırsatçıları :mymeka: geri dönüş yapmışlar defolup gitsinler zaten niye geldilerse bizimkilerde sanki değermiş gibi haber yapıyorlar bunları meclisede girdiler atıp tutuyorlar habire Çok üzgünüm çoook

hulyacım sagol canımmm opuyorumnanaktan hepımızın ınsallahhh...

o zaman ben bu adamı akşam azcık yoliyim baksana iyi bişey dememiş belli kaydirigubbakcemile3

bakarsın belkim süpris yapar, o zaman yolma, ama yapmazsa bizim yerimize de yol :))

keşke gelmeseler off off..

canım biz de tatilin ilk günü aynı şeyleri yaşadık. zaten bebişlerin stresi yetiyo bir de onlar.. burak ağladıkça, cahil cahil konuşuyo, ağlatma cocuğu diyo. sanki ben dövüyom da ağlatıyom.tövbe yarabbi..1. gün aynı, 2.gün aynı.. sonra konuştum, daha üste çıkıyo, zorla özür dilettim napiim. bendeki de psikoloji ama..

hülyacım (yaren) neden uyumuyoki canım hastamı yine kıyamam neden huzursuz dişmi geliyoki acaba..izindemiydin canım sen

diş değil sanıırm ama ortam değişikliği, sıcaklaar.. başka da ne olabilir bilmiyorum.evet canım geçen hafta yoktum..

Allah canını almasın emi..neyse bi yerde iyi olmuş, koçiş ne kadar yorulduğunu uykusuz kaldığını anlamıştır. bende mi öyle yapsam acaba ? :)) sağolsun bizimki de ara ara kalkar geceleri bakar ama sanki hep o bakmış gibi laf eder..

6 şehitimiz var yine lanet olsun
başımız sağolsun

iyice azdı köpekler.Allah belalarını versin. ne acı..Allah sabır versin.

canım ya, yazık cocuklar da etkileniyo. benim de erkek yeğenim bi ara büyüyünce terorist olcam diyodu. neyseki müdahele ettik hemen..

yok canım taşınmadılar. biz tatildeyken memlekte gittiler onlarda. uzattılar biraz ama,biz de babaanneyi çağırdık.haftaya gelcekler inş.

3-4 saate çözüyordu galiba :uhm:

Tuğba,Hülya haklısınız kızlar aslında hiç tv izletmemek lazım,ama çocuklarda sokağa çıkamıyorlar bütün gün evdeler onlarda sıkılıyorlar valla, biz küçükken hep sokakta oynardık ama şimdi çocuğunu sokağada gönderemiyorsun neler oluyor görüyoruz nasıl gönderebilirsinki,,,

Valla taktik iyi bende bazen ertesi gün eşim izinliyse kalllk gözümü açamıyorum 2 salla şu kızı diyorum iş başa düşüğnce yapsınlar bari çoçuğu tek başımamı yaptım elbette bakacak.

6 şehitimiz var yine lanet olsun
başımız sağolsun

Allah belalarını versin.kollayı ayakları yanlarına düşsün inşallah.

sen sadece çizgi film izlet canım yada arada bunların ne olduğunu anlatmakmı lazım bilmiyorumki .ne kadar kuruyabilirisnki sende izlemese başka yerde izleyecek hani bizi koruyan askerleri öldürüyorlar falan mı demek doğru acaba .

ayy bizimki uyuyorduda ne oldu kız kendini şaştı var bi haller ama.

Elif bi mama vermei denesene 1 kereliğe mahsus mesela acaba sutun sıvılıgı doyurucumu olmuyor ki bence sık acıktığı için derin uyuyamıyor.

Elif'ciğim anlaşılmadık bi nokta var galiba Pkk dan bahsediyoruz Doğuyu komple yakmaktan değil.Doğunun dağlık olması onların saklanması için uygun konumu ,sınır olması evet hatta doğululardan pkk ya kayan gençlerin çok olması benimde birçok pkk ya lanet eden doğulununda hatası değil.Pkk lıların ve yandaşlarının desek .Emin ol onlarıda senden önce kendileri yakmak ister zaten.

biraz geç açılıyor 4 ten sonra tezgahın üstüne falan koy istersen

Son düzenleme:
kızı uyuttum anca geldim ya...
kim nereyi yakıyor noluyor yaw...
kız derya melila ney? dur google dan bakim bi...

Ay çok güldüm kızlar ya

Katil nasıl olunur

Kızım 8 yaşında, evlenince soyadının neden değiştiğini soruyor. İsterse kendi soyadını da kullanabileceğini anlatmaya çalışırken bir örnek vermek istiyorum ve "Mesela atıyorum, sen evlensen kocanın soyadı ne olsun?" diyorum. Bir saniye bile beklemeksizin "Burak Çetin!" diyor. Daha sonra bu veledin kızımın sınıfı arkadaşı olduğunu öğreniyorum karımdan. Cinayet böyle işleniyor demek ki. Boğarım ben bu Burak'ı!

Bu basit ayrıntı benim aklıma niye gelmedi ki boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız tabiki kastım o dağlarımızı kendilerine mesken tutan itlerin bulunduğu kısımdan bahsediyorum sanki kendileri var ettiler bu vatanı sahipleniyorlar oraları.yoksa tabiki kimin nerede yaşadığını herkes iyi biliyor ayırt etmek lazım aslında dediğin gibi bütün doğuda yaşayanlar pkk demek değil amacım
ama uyardığın için saol cümle biraz komple gibi olmuş haklısın

Akpak seni adın Rüveyda mı Derya mı anacım. Benim hatlar mı karışık yoksa

heee bende bunu bi ara merak ettim sonra rüvayda başkasıydı galiba ben karıştım diyip üzerine düşmedim.valla 2 isim benimde aklıma gelmemişti Zeynep.

kaydirigubbakcemile5 benimkini bazen kızdırıyorum gece dışarı çıkacak kızın şöyle yapacak böyle gezecek diye şimdiden beni dolduruşa getirme ev kitlerim sevgili falan yok diyoo.

evet canım aslında ne demek istediğini istediğim gibi anladım ama yazma gereğide duydum.opuyorumnanaktan

cok soracaklar ya bize... sempatiksalakcinni
ben çok başıma buyruktum kızımda bana çekerse yandıgımın resmıdır ersın eve mı kıtler zıncıre mı vurur bılmem kaydirigubbakcemile3

minnoşumu uyuttum geldim ne kaynatıyosunuz bakim ateş hala sıcaksa benimde atacaklarım var yansınlarda azıcık kafam rahat etsin barikaydirigubbakcemile3

kızlar nesike kurbanını kesen var mı?

yok canım biz kesmedik ev alma durumları var bu aralar bizde inşallah olursa o zaman keseriz belki tam bilmyorumda ama

burcucum mamayı denedim şöyle arkdaşım yeni doğum yaptı ilk gün sütü gelmediği için aptamil almışlr sonra süt gelince kalmış geçen hafta onlara gittim mamayı aldım ondan deneyeyim geceleri filan vereyim diye 2 yudum içseya sıpa bi kapıyo ağzını sanki mühürledi biberonu bile koyamadım ağzına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…