selam kızlar dün yazdıklarım gitmiş
dün kızım 7. ayına girdi teyzeleri çok güzel bigün geçirdik sonu kötü ama
havuza gittik ecrin deli oldu suya girceğini sandı ama sokmadım onu kendim girdim hehe
neyse ordan anneme geçtik ben mutfakta bişeyler hazırlarken ablamla ecrin annemdeydi
birden güm diye bi ses ecrinin çığlığı oan dünya durdu ya anlatamam
ben kopmuşum zaten koltuktan yere düşmüş ama çok şükür bişey olmadı hafif alnını vurmuş kızardı hemen sakinleşti
annem misafirle ilgilenirken boş anına gelmiş birden dönmüş
off kızlar dün annelik ne demek işte o an anladım
GünaydınŞubat anneleri ailesi.....
Maşallah canım. Böyle güzel çalışmaların devamını dilerim zemuszemus
Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
Bak sen zilliye sallanmaya karşı çıkan bir bücür hayret
Canım ya belli ki sancısı varmış bi tarafında. Belki diştir.
Aman sabırlı bir anne olmaya çalış canım. Benim annem sabırsızdır terör estirirdi evde.
Ayy sğper valla. Çok severim böyle sürprizleri
Canım ya belli ki babaanneye alışamamış
Bizimki de saf su renginde
Anam söyleyiver sen de kız. Rahat et azıcık...
Maşallah abimize.
Canım Türklerde özellikle bayanlarda kansızlık yaygın olduğhu için tedbiren veriyorlar. Devlet de destekliyo zaten.
Bana da öyle vermişlerdi..
Kız ne sildin öyle Arasın annesi
evet zaten alacaklarsa bez ıslak mendil,hatta 5. aydan sonra olan ek besinleride almaları daha makbul içte kötü değilsin senin kızınsa onlarında torunları sağolsunlar düşünüp soruyorlar.
Selma biz 1 tanesi ile zor başederken sen 3 tane ye bakıyorsun ben senin yerinde olsam ve evde olsam herhalde akşam saat 5 te tükkanı kapatırım.
canım Ersin'le ipek böcüüğüünle beraber nice uzun yıllarınız sağlıkla sıhatle geçsin inşallah.
benim ev serin diyordum ya 3-4 gündür ev ateş gibi yanıyor valla bu gecede aynı şeyi yapsın gece falan demiycem alcam kızı anamlara gitcem onlarda klima var yatsın orda.
ama gündüzte uyumuyor bu kız annemlerde ev yayla gibi serin serin ayy bu kız ne istiyor yaaa.
Hülya sen Mirayı hergün dışarı çıkartıyorsun bu kız dışarı fena alışacak bak ayaklanıncada evde durmayacak dikkat et canım valla alışmaya yer arıyorlar uykuya alışmak yok ama işlerine geleni çok güğzel yaptırıyorlar.
bi ara karnını bende düşündüm ama kaka yapmadıda yarım kaşıkta calpol verdim ağrısı mı var diye ayy valla bilmiyorum yanına gidip oynayıncada oynuyor .babası yanına yatıyor adamı tokatlıyor kulağını burnunu çekiyor kızar gibi aa kızım diyincede gülüyor.bazen hızlıca vuruyor tekme atıyor önünden kalkıncada ağlıyor önüme gel dövücem diyo. ayy bu kızda ilerde çüklü erkek gibimi ne olacak elide çok agır acıtıyorda.
yaa aslında Duru'ya karşı çok sabırlıyımdır ama dün çok gerildim( emziği ağzına ittirdim uyusun diye sonrada çok üzülüyorum napıyorum diye.aman bunada şükür sağlığı yerinde olsunda sabır sabır diye geçecek inşallah.
vitaminli yeşil çay içiyorum oda iyice rahatlatıyormu ne tuşlara basarken uyuyakalacakmışım gibi hissediyorum.
Birde kimse laf etmesin diye işte uykum var kız huzursuz bile demiyorum kimsenin ağzına laf vermem offf offfff.
QUOTE=zeynepb;14258573]kızlar dun aksam esım ıpegı aldı 1 saat dolasmaya cıktı.
bı dus aldım oturdum mısır patlagımı ıcıcegımı aldım onume 1 bolum sevdıgım bı dızı war onu ızledım. azcık ayaklarımı uzattım oyle ıyı geldı kı. pamuk gıbı oldum...
eşlerimizden isteyin 1 saat alsın cocugu size zaman tanısın. biz akşamları yapıyoruz bunu. hafta sonu cogunlukla o ılgılenıyor zaten.
başka türlü çıldırcak gibi oluyorum.
normalde cok sabırlı bırı degılımdır cok cabuk sınırlenırım bazen ıpege sabır gosterıcem diye dişlerimi sıkıyorum çenemin ağrıdıgını farkedıyorum.
eşimde sagolsun cogunlukla alıp dısarı cıkıyo bıraz kafa dınlıyım dıye
zamanla mı ogrenıcez sabırlı olmayı? yoksa hep boyle bı anne mı olucam dıye endıselenıyorum bazen...
sabırlı annelere hayranım. nasıl becerıyolar kı???
bızımkı tendurduyot gıbı
Hülyacım bizimki santafer diye bir damla, ama oda tendürdiyot renginde, eczaneye bir sor istersen belki firması içeriğini falan değiştirmiştir..
ben kullanmıyorum valla. araştırdım, kullanmayan çok, kansızlık falan da yok çocuklarda. gerekli olduğunu sanmıyorum.
çocuk sürekli şurup, krem vs kullanıyor zaten. ilaç kullanmayı da pek sevmem ben. hatta reyhan da yurtdışında vermediklerini söylemişti. gerek görülürse veriyorlarmış.
Canım ya belli ki babaanneye alışamamış
Bizimki de saf su renginde
heeeee bende ondan bahsediyordummm. ee başkası bakıyor Burak ta ki normal Annene alıştı sana alıştı babaannen geldi zorlanır tabii.sen yıllık izninden alsaydın annen yokken keşke daha kolay atlatabilirdin bu dönemi.
tentürdiyot gibi bizimkide değiştimi acaba.
havuza gittik ecrin deli oldu suya girceğini sandı ama sokmadım onu kendim girdim hehe
neyse ordan anneme geçtik ben mutfakta bişeyler hazırlarken ablamla ecrin annemdeydi
ben kopmuşum zaten koltuktan yere düşmüş ama çok şükür bişey olmadı hafif alnını vurmuş kızardı hemen sakinleşti
ferro sanal ilk başta seffaff oluyo durdukça kızarıyo merak etmeyin görünce bende şaşırmıştım kız kardeşim söledi
sağolun canlarım...
hülyacım 2.yılımız dün bizimki ne 2.yılı bana bi ömür gibi geliyo dedi iyimi dedi kötümü dedi bilmiyorum sempatiksalakcinni
Zeynepçim bence politik bi cümle olmuş nereye çekersen oraya gidiyokaydirigubbakcemile3
ben anladım anacım, bu erkeklerin elinde "kocalık" ile ilgili bi kitap, hepsinin ağzında aynı laflar..kırıcı,alaycıı kötükedihüso sorsan şaka yaptık derler..sonraki senelerde de kaç sene olduğunu,yıldönümünü unutmuş numarası yaparlar..-tatlicadiarzu-
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, Allah yuvanıza gani gani mutluluk versin.
Geçmiş olsun canım,hani derler ya düşe kalka büyüyecekler diye, orasıda öyle ama insanın içi gidiyor valla allah korusun hepsini...
gecmıs olsun canım.
korkma bısey olmaz boyle boyle buyuyolar işte...
kusmadıysa baygınlık gecırmediyse hareketlerı normalse bişicik olmaz kızarıklıgına 3-5 gune gecer tamamen opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Fatocum geçmiş olsun canım.
Hhımm demekki 2 tip de olabiliyor anladığım kadarı ile. yarın burak'ın aşısı var, söyleyim de sorsun babaannesii,sağlık ocağına..sağolun kızlar cevapladığınız için.
canım çok geçmiş olsun. artık koltuğa falan koymuyorum hiç ben. yere bi battaniye, hep yere atıyorum..önüne de oyuncak falan..ne kadar kontrol etsen de bi anda oluveriyor işte..onunla geçmiş olsun,Allah beterinden korusun tüm bebişlerimizi :Saruboceq:
amaaan nerdeee??? bizimki beceriksiz anacım. ona sorsan: çok yardımcı oluyor bana. ama ortada bi yardım falan yok. bi yemek hazırlarken oyalıyor, o kadar. oyununu bile benim kucağımdayken oynuyor.
ona göre yapması gerekeni ben söylemeliymişim. ben de sevmem öyle. kendin akıl etsene. herşeyi ben mi söylicem.
ferro sanol u yaklasık 10 gundur bende vermıyorum.
ewde duruyo ama vermıyorum.
bıde saglık ocagından kılosuna gore yanı 7-8 damla dedıler.
yuh ya 3 damlasını zor içiyo cocuk.
hem bu kan ılacı degıl mı? kansızlık teşhisi konmadan neden verıyoruz kı zaten? baksana reyhan dedı,yurt dısında verılmıyomus.
cocuga gereksız yere ılac vermek ıstemıyorum.
devıt ı bıle gun asırı verıyorum cogu zaman. gunese cıktıgı gunler onu bıle vermıyorum. gunesten ala d vıtamını mı war...
kucucuk mıdelerını envayi cesıt ılacla bulandırmanın anlamı ne?
ferro sanol sımdılık rafa kaldırdım ama bakalım ılerde gun asırı verırım belkı onuda.
Zeynep,Hülya evet çok şanslıyım kızlar oğlum 9 yaşında ama çok güzel oyalıyor, ama çocuk çok istedi bir kız kardeşi olmasını, çok ta seviyor Zeynebi, gerçi küçük oğlumda çok seviyor ama daha 6 yaşında olduğu için güvenemiyorum zarar vermez ama kucağına falan tek başınayken almasına izin vermiyorum daha küçük çünkü,bizim cadıda bayılıyor abilerine....
gunaydınnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
kız serap kaydirigubbakcemile3
ıpek uyumadı daha salıncagında oyanalıyor sabahtan camasır bulasık yıkadım ondan geç girdim bacım kaydirigubbakcemile3
ne hamarat karıyım dımı bızım kız gene 6.30 da kalktı bende sabahın kör pokunda camasır bulasıga giriştim kaydirigubbakcemile3
he walla kızlar gelsin bezler :ecrin_bebek:
her gelen soruyo ne alıyım dıye babamlar halamlar falan... bısey almayın dıyorum. yok dıyolar nasılsa bısey getırcez ne getırelım. bende bez,ıslak mendıl falan dıyorum ne bıtmısse ne kotuyum ama kaydirigubbakcemile3
ay ben dun cok guzel uyudum yaw...
ipoş klasik akşam 9.10 gıbı yattı gece 12.30 da kalktı emdi geri yattı sabah 6:30 a kadar uyudu bende dun aksam 9.30 da yattım baya baya dınlendım yanı ohhhhhhhhhhhhhh
ınsan uykusunu alınca da bi gözel oluyor ki sormayın sırnaşık şey
Annesinin işi ne temizlesin tabi, yaramaz Berkin yerim o tombiş yanaklarını onun....
neden bu kadar erken kalkıyorlar anlamıyorum bizim kızda sabah 6-6,30 gibi kalkıyor, abileride 7 gibi kalkıyor sonrada yatamıyorum zaten, o yüzden akşam saat 9 da daha gözlerim kapanıyor valla tavuklar gibi erkenden uyuyorum....
çok eskilere gidemiyorum kızlar ofiste işler yoğun.
Zeynep ben dün sabah 06.30 da uyandım ve halen uyumadım Duru'da deliksiz 6-7 saat yatardı ama 2 gündür kıza bi haller oldu dün gece kabustu hiç uyumadı gözlerim şiş resmen batıyor.sürekli ağlıyor ağlamadığı süredede mızırdıyor hiçbirşey yemiyor.bi ara çıldırıyorum galiba dedim artık dayanamadım uyu be çoçuk diye bağırdım eşim aldı salona götürdü sen yat diye ama uyuyabilirmiyim.Duru ben babası sabaha kadar evde gezindik.dişi mi çıkacak sıcaktan mı bilmiyorum ne oluyor yaaa tamn düzen kurdum dedik tepetaklak olduk.
sabah saat 6 falandı fitil aldığım aklıma geldi koydum fitili ateşi yok ama huzursuz diye saat 7.30 falandı uyudu bende işe geldim bugün bitermi bilmem.
ayy sanki zeynep e sitem edermiş gibi yazmışım .
maşallah canım İpek böcüğüne uyusunda büyüsün zilli.parmaklarında oynatıyorlar valla ben bazen buyük adam zekası var bunlarda diye şüpheleniyorum bebek diyip geçmeyin.
Kızlar Pervinle ortak bir tanıdığımız çıktı, face sayesinde öğrenmiş olduk, benim apartmandan komşum Pervinin liseden arkadaşıymış dünya ne kadar küçükmüş demi....
günaydın kızlar.
son 2 gün değil son 10 gündür acayip fenalardayım. ne gece uykusu ne gündüz uykusu..cocuğun düzeni alt üst oldu.bizim de tabii.. bigün pilim bitecek sanırım, hatta belki o gün bugündür..
1 hafta tatilden sonra burak'a şimdi babaanne bakıyo. onceden 2 defa görmüştü sadece..tüm düzen gitti yani..annem gelsin de hayırlısı ile..bir gece ona bırakıp, sabaha kadar deliksiz uyumayı hayal ediyorum şu anda :)) tabi odada burak yokken uyuyabilir miyim bilmiyorum..CADIARZU olsa bi dert olmasa bi dert anamm..canları sağolsun tüm sıpaların..
Bizimkide ilgilenir ama hergün değil canım bazen çok yorgunum der hiç ilgilenmez biraz sever o kadar, ama benim büyük oğluşum sağolsun en büyük yardımcım o çok yardım ediyor valla ...
bu arada saglık ocagına kayıt ıcın gıttıgımde devıt yerıne monovit d verdiler.
o da aynıymıs...
ferro sanal ilk başta seffaff oluyo durdukça kızarıyo merak etmeyin görünce bende şaşırmıştım kız kardeşim söledi
ben anladım anacım, bu erkeklerin elinde "kocalık" ile ilgili bi kitap, hepsinin ağzında aynı laflar..kırıcı,alaycıı kötükedihüso sorsan şaka yaptık derler..sonraki senelerde de kaç sene olduğunu,yıldönümünü unutmuş numarası yaparlar..-tatlicadiarzu-
havvacığım merhaba babiş nasıl oldu canım.
Valla çook güzel tanımlamışsın katılıyorum sana canım.. Şu kırıcı alaycı kısmına özellikle.. bir haftadır falan konuşmuyorum doğru düzgün benimkiyle. Herşeye alaycı ve kırıcı cevaplar veriyor ve ben de çok sıkıldım konuşmamayı tercih ediyorum.. bana niye trip yapıyorsun deyip duruyo canım onunla tartışmak ta istemiyor.. bi de sanki ben birilerinin lafıyla böyle yapıyormuşum gibi davrandı dün akşam çok kırıldım.. Allaha şükür aklı başında bi insanım kaldı ki eksik yanlarını da sevmediğim yanlarını da kimseyle özellikle ailemle konuşmam).. canım çok sıkkın alıp başımı bir yerlere gitmek istiyorum ..
sağol tatlım o iyide çok şükür ben hiç iyi olamıyorum çocuk bu aralar ne emiyor ne gündüz ne gece uyuyor sürekli kucak ,oyun ,sokakta gezmek istiyor her gün akşam 6da falan atıyorum arabasına ya parka gidiyoruz ya mahallede geziyoruz ozaman uyuyor gündüz neysede gece uyusa çok iyi olacak yatırıyorum ağlayıp geri uyanıyor artık zombi gibi geziyorum uykusuzluktan bazen bir sus diye bağırıyorum kociş kızıyor bağırma çocuğa diyemafoldumben ama öylesine yorgun ve uykusuzum ki istemeden yapıyorum sonra pişman oluyorumda elimde değil bu çocuğun uyku sorununu nasıl çözecem ben yakında uyku hapı içircem o olacak ohaoldumsmile"Miray cadısı yüzünden geç yazıyorum ama " : Adana dediğin gibi cehennem gibi yanıyor tuğbacım, klimaya mahkumuz. çocuk evde durmak istemiyor yoksa, balkondan içeri girmiyor. iyi geldi tatil onada: zaten herşey onun için artık. Mertkan'ım nasıl?
bugun bızım 2.evlılık yıldonumumuz kocısten aksam bı gözellik bekliyorum sempatiksalakcinni
ipek bas bas bagırıyo cıglık atıyo az once sesı cıkmadı kısıldı bi an durdu aglamaya basladı sesi çıkmadı diye kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?