2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Zeynep, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. nice sağlıklı, huzurlu, mutlu, İpek böcüğünün kahkahalarının eksik olmadığı bir ömür diliyorum cnm....

kaçıncı yılınız????

oyyyy geçmiş olsun canım.

ne bileyim. kendi içinden gelerek yapsın istiyorum ama yoook

aslında ben sabırlı annelerdenim ama dün kopma noktamdı

valla dünya küçük öyle insanlarla öyle yerlerde karşılaşıyoruz ki yok artık dedirtiyor.

heeeee bende ondan bahsediyordummm. ee başkası bakıyor Burak ta ki normal Annene alıştı sana alıştı babaannen geldi zorlanır tabii.sen yıllık izninden alsaydın annen yokken keşke daha kolay atlatabilirdin bu dönemi.

[QUOTE =yaren_h;14258781]:uhm: :uhm: :uhm:

ferro sanol kullananlar.. sağlık ocağından ilk aldığım ferro sanol'un rengi tendürdiyot rengi gibiydi, hatta tişörte falan dökülürse kesinlikle çıkmıyodu lekesi..o ferro sanol'un bi kısmını yeğenim üstüne ve halıya döktü,kalan kısmı da kapağı çatlamış, yolda dökülmüş.
neyse yeni bir ferro sanol aldık sağlık ocağından. ama bu ferro sanol'un rengi yok,şeffaf..su gibi..

afam çok karıştı,sizin ferro sanol'ler renkli mi şeffaf mı??? acaba ikisinden biri bozuk falanmıydı ki? tarihleri de 2013 falan ama..

:uhm: :uhm: :uhm:[/QUOTE]

tentürdiyot gibi bizimkide değiştimi acaba.[/QUOTE]

galiba alıştı canım yaa. evde mızır mızır, parka yada gezmeye başka bi ev gidince sesi çıkmıyor. gezmeci oldu çıktı. aman olsun, ben de bu sayede geziyorum işte, Miray için diyorum haha.

sağolun canlarım...
hülyacım 2.yılımız dün bizimki ne 2.yılı bana bi ömür gibi geliyo dedi iyimi dedi kötümü dedi bilmiyorum sempatiksalakcinni

ferro sanal ilk başta seffaff oluyo durdukça kızarıyo merak etmeyin görünce bende şaşırmıştım kız kardeşim söledi

bızımkı tendurduyot gıbı

Hülyacım bizimki santafer diye bir damla, ama oda tendürdiyot renginde, eczaneye bir sor istersen belki firması içeriğini falan değiştirmiştir..

Canım ya belli ki babaanneye alışamamış

Bizimki de saf su renginde

Hhımm demekki 2 tip de olabiliyor anladığım kadarı ile. yarın burak'ın aşısı var, söyleyim de sorsun babaannesii,sağlık ocağına..sağolun kızlar cevapladığınız için.

canım çok geçmiş olsun. artık koltuğa falan koymuyorum hiç ben. yere bi battaniye, hep yere atıyorum..önüne de oyuncak falan..ne kadar kontrol etsen de bi anda oluveriyor işte..onunla geçmiş olsun,Allah beterinden korusun tüm bebişlerimizi :Saruboceq:

sağolun canlarım...
hülyacım 2.yılımız dün bizimki ne 2.yılı bana bi ömür gibi geliyo dedi iyimi dedi kötümü dedi bilmiyorum sempatiksalakcinni

ben anladım anacım, bu erkeklerin elinde "kocalık" ile ilgili bi kitap, hepsinin ağzında aynı laflar..kırıcı,alaycıı kötükedihüso sorsan şaka yaptık derler..sonraki senelerde de kaç sene olduğunu,yıldönümünü unutmuş numarası yaparlar..-tatlicadiarzu-

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, Allah yuvanıza gani gani mutluluk versin.

Zeynepçim bence politik bi cümle olmuş nereye çekersen oraya gidiyokaydirigubbakcemile3

hulyacım sagol canımmm opuyorumnanaktan hepımızın ınsallahhh...

o zaman ben bu adamı akşam azcık yoliyim baksana iyi bişey dememiş belli kaydirigubbakcemile3

benım kız 9.30 dan berı uyuyor tam 2 saat oldu...
hayretler ıcındeyım.
bugun daha uyumaz heralde :)
ben gıdıp bı sebze corbası koyım hepınızı optum canlarım...

Geçmiş olsun canım,hani derler ya düşe kalka büyüyecekler diye, orasıda öyle ama insanın içi gidiyor valla allah korusun hepsini...

Fatocum geçmiş olsun canım.

hepinize teşekkürler teyzeleri
ya zaten anlamadığım konu annemim bana tembih edipte nasıl onu koltuğa bıraktığı olacağın önüne geçilmiyo kızlar
onunda kalbini kırdım ama pişman oldum sonra
ama o an kendimde değildim annemde anladı zaten beni neyse onunla geçmiş olur inş.

zeynepcim nice senelere inş.
ferro sanalı bende kullanmıyorum
devitide gün aşırı veriyorum hele dışarı çıkıyosam onuda vermiyorum

Ayni benimki kalk evi toplayalım diyorum oturuyor gidip kızıncada ee sen toplayalım dedin sen şunu yap demedin ki diyo işine gelmiyor ya salağa yatıyor.:mymeka:

ben veriyorum valla ilk aylar annesütünden demir ihtiyaclarını alıyorlarmış ama sonradan ek besinle ne kadar kan ihtiyaclarını giderebilirlerki kırmızı et yiyemezler ee sebzeler sınırlı bence gerekli.ben herşeyi yurtdışında doğrusunun yapıldığına da inanmıyorum.o zaman onlar yapsın biz kopyalıyalım.

anammmm geçmiş olsun.hepimiz yaşıyacağız galıba ama zemin umarım en yumuşağından olur.Annelik zor zanaat ağlayınca içim parçalanıyor walla.

aman maşallah erkeklerde yardımcı olabilir tabii öncedendi o aman erkek ne anlar yapamaz anneye yardım mı eder.afferim çoçuğun içinde var demekki annesine de kıyamıyordur şimdi sana ilerdede eşine yardım eder.İnşallah o günleride görürüz.

Seni hamarat gacı benim evi p.k götürüyüyo. Evle uğraşmaya fırsat yok Berkin uyudu mu hoop ben de yatağa adamı gören yok:kedi:

Ay ne güzel uyumuş benimki bir haftadır falan çok uyanıyo ter içinde kalkıyo sıcaklara veriyorum ben. 6 saat deliksiz uyumak istiyorum sadece..

İşim ne vallasempatiksalakcinni
Sen erken uyumucan da ben mi uyucam valla kız 3 çocukla

Ay canım kıyamam o kadar saat hiç uyuyamadıysa vardır bi sıkıntısı. Ama uykusuzluk insanın sabrını azaltıyo.. dün ben öyleydim benim ki de pazar gecesi uyudu mu uyumadı mı belli değildi.. benim herifin bi tarafında pireler uçuşuyordualsanaalsanasmile inadımdan kaldırmadım da.. Her işime çok yardımcıdır beceriklidir ama 5 aydır 1 gece bile uykusuz kalmamıştırlmaz:

annemin komşusu şimdiki bebekler üniversite bitirip geliyorlar diyokaydirigubbakcemile3

Kızlar Pervinle ortak bir tanıdığımız çıktı, face sayesinde öğrenmiş olduk, benim apartmandan komşum Pervinin liseden arkadaşıymış dünya ne kadar küçükmüş demi....

aaa ne güzel..

ay kuzum kıyamam düzeni bozulmuş çocuğun. Benim de kaynanamlar gelcek yakın zamanda ben de korkuyorum..

Bizimkide ilgilenir ama hergün değil canım bazen çok yorgunum der hiç ilgilenmez biraz sever o kadar, ama benim büyük oğluşum sağolsun en büyük yardımcım o çok yardım ediyor valla ...

Ay maşallah ne güzel.. Benim de oğlum babasına çeker umarım babası gibi hamarat olur..
Benim kaynanam çok şanslı kadınmış iki oğlu ve kocasıyla beraber temizlik yapıyorlarmış..

bu arada saglık ocagına kayıt ıcın gıttıgımde devıt yerıne monovit d verdiler.
o da aynıymıs...

Evet ben de ikinciyi aldım ordan.. Doğduğunda Devit almıştık biri annemde biri evde duruyo getir götür yapmıyoz iyi oluyo..
Doktor her muayeneye gittiğimde vitamini veriyorsun mugtlaka ihmal etme diye uyarıyobilmiyorumkismile Şimdi de kan damlası için uyarıya başladı..

Evlilik yıldönümüzün de kutlu olsun bacım nice nice mutlu seneler geçirin inşallah..

Ah canım geçmiş olsun artık bir anlık dalgınlığa falan gelmiyorlar valla atıveriyorlar kendilerini.

ferro sanal ilk başta seffaff oluyo durdukça kızarıyo merak etmeyin görünce bende şaşırmıştım kız kardeşim söledi

Aaa çok ilginçbilmiyorumkismile ama çok boyuyor yaa çıkmıyor da lekesi.

Valla çook güzel tanımlamışsın katılıyorum sana canım.. Şu kırıcı alaycı kısmına özellikle.. bir haftadır falan konuşmuyorum doğru düzgün benimkiyle. Herşeye alaycı ve kırıcı cevaplar veriyor ve ben de çok sıkıldım konuşmamayı tercih ediyorum.. bana niye trip yapıyorsun deyip duruyo canım onunla tartışmak ta istemiyor.. bi de sanki ben birilerinin lafıyla böyle yapıyormuşum gibi davrandı dün akşam çok kırıldım.. Allaha şükür aklı başında bi insanım kaldı ki eksik yanlarını da sevmediğim yanlarını da kimseyle özellikle ailemle konuşmam).. canım çok sıkkın alıp başımı bir yerlere gitmek istiyorum ..

havvacığım merhaba babiş nasıl oldu canım.

Sağol canım iyi çok şükür. Deniz kenarın iyi geldi.

Ah şu erkekler ya. Bunlar aynı topun kumaşı galiba

banyosunu yaptırdık uyuttuk hanımı. artık kendi kendine uyumak istemiyor yaaa: memede uyuyor lmaz: 2 gündür de meme istediğinde bluzumu yırtacak gibi çekiştiriyor, yakası açıksa tutup açmaya çalışıyor. hey allahım, şaşırıyorum valla.

hazır uyumuşken yemeğimi ve mirayın yoğurdunu yapayım. öğleden sonra komşuya gidecez.
görüşürüz kızlar. öpüldünüz.

hülya iyim canım saolasın arasta iyi şükür ama ateşleniyo bu günlerde çokta terliyo dişmi başka bişimi bilmiyom 2 gün önce acaip kulak ağrısı vardı 3 saat kesintisiz ağladı miray kuzu nasıl çocuğa ne cadı diyon sen sin cadı anası
zeynepçim oohh uykular uyunmuş temizlikler yapılmış maşallah sana canım ipeğede maşallah kız bunlar valla çok bilmiş herşeyi anlıyo ve biliyolar gerçekten koca insan gibiler....evlilik yıldönümüzünüz kutlu olsun canımmm ah bu adamalar demek bi ömür ha bide bana sor deseydin....
burcu kıyamam duruya ya kedsin sancısı vardır yada sıcaktan burcucum arasta çok zor dalıyo gece kalkıncada oyana bu yana dönmekten uyuy,mıyo
fatmacım geçmiş olsun canım şükür bişisi yokmuş sorma insanın içi gidiyo...
havacım resim eklemeye çalışitım olmadı
hülyacım (yaren)
neden uyumuyoki canım hastamı yine kıyamam neden huzursuz dişmi geliyoki acaba..izindemiydin canım sen
serapçım oo maşallah berkincime gitsin paralar p...ka aferin ona işleri ne anacım yiyolar içiyolar yatıyolar mıçıyolar bide bizi parmaklarında oynatıyolar
selmacım oh yerim ben oo paşaları abi olmuşlar annnelerine yardımcı oluyolar gerçektemn şanslısın canım demek ortak arkadaş pervinle harbiden küçük dünya

inşallah kimse kalmamaıştır aklımda tutarak yazdım

sağol tatlım o iyide çok şükür ben hiç iyi olamıyorum çocuk bu aralar ne emiyor ne gündüz ne gece uyuyor sürekli kucak ,oyun ,sokakta gezmek istiyor her gün akşam 6da falan atıyorum arabasına ya parka gidiyoruz ya mahallede geziyoruz ozaman uyuyor gündüz neysede gece uyusa çok iyi olacak yatırıyorum ağlayıp geri uyanıyor artık zombi gibi geziyorum uykusuzluktan bazen bir sus diye bağırıyorum kociş kızıyor bağırma çocuğa diyemafoldumben ama öylesine yorgun ve uykusuzum ki istemeden yapıyorum sonra pişman oluyorumda elimde değil bu çocuğun uyku sorununu nasıl çözecem ben yakında uyku hapı içircem o olacak ohaoldumsmile

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice güzel seneler geçirirsiniz beraber inş.

çok geçmiş olsun canım sizde ilk düşüşünüzü yaşadınız anlaşılan bu kadarla atlatmışsınız çok şükür bizde düşürdük canım hemde odada babasıyla ben vardım arkamı döndüm pat:sinifsinif: olacağı var oluyor düşe kalka büyüyecekler bizde alışacağız mecburen

bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn yada tünaydınnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktanzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…