noldu canım hayırdır?selam kıslar bugün pek bi bunalıım nedense dokunsalar ağlıycam çok yanlız çok yorgun hissediyorum kendimi
şehitler yüzünden canım.canlar nasılsınız.yahu neden birçok kişi yas avatarını koymuş.hayırdır..
bende degiştiriyorum.ya bu bayrak resmini falan nerden buluyorsunuz yaa.bende öyle koymak istiyorum.bi anlatın hele..
selam kıslar bugün pek bi bunalıım nedense dokunsalar ağlıycam çok yanlız çok yorgun hissediyorum kendimi
OO Ahucum gelmiş. Kız sen uğrar mıydın buralara..
Candy canım hayırdır bi şey mi oldu
huhuu ben geldim cadı uyumuyo çok sıcak kendi haline bıraktım onu
candy ne oldu canım hayırdır omuzlarım boş gel canem
noldu canım hayırdır?
şehitler yüzünden canım.
hoşgeldin.
googla dan arat bul kız Türk bayrağı :)
ne oldu canım hayırdır...
ek gıdalarla ilgili ne yaptınız kızlar ela ne şeftali yiyor ne elma
dün 2 çay kaşığı karpuz suyu verdim bugunde 4 çay kaşığı armut suyu sanki bunları yedi gibi
4 günde 1 armut mu yemeli yoksa 125 ml mi bilen varsa çok sevinirim
bnu yese yogurda geçecem tariflere açığız
hanım sütten başka şey istemiyor
günde 1 kezde 2 bebe bisküvi kırıyorum 100 ml süte onu bir yiyor bir yemiyor
off hiç düzenli bir saatimiz yok biraz emiyor bırakıyor sonra yine istiyor
nasıl alıştırdınız anlatın banada bunaldım valla
selam kıslar bugün pek bi bunalıım nedense dokunsalar ağlıycam çok yanlız çok yorgun hissediyorum kendimi
Gogle görsellerden canım indir bilgisayarına avatar yükler gibi yükle
noldu canım hayırdır?
şehitler yüzünden canım.
hoşgeldin.
googla dan arat bul kız Türk bayrağı :)
Anlat bize be canım rahatlarsın
canım yaa.bilmiyorum ama defne hiç redetmedi ek gıdayı.püreyi ben karıştırıyoruM.MESELA ARMUT VE KAYISI.PÜRESİNİ VERİYORUM.YOGURDUDA ELME SUYU VE PÜRESİYLE VERİYIORUM ÇOK SEVİYO..
ne oldu bacım ya..
sagol bi bakayım ben.
evet bi deneyeyim.bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllar yaşayın.yaşlanın inşallah..
canım yaa.bilmiyorum ama defne hiç redetmedi ek gıdayı.püreyi ben karıştırıyoruM.MESELA ARMUT VE KAYISI.PÜRESİNİ VERİYORUM.YOGURDUDA ELME SUYU VE PÜRESİYLE VERİYIORUM ÇOK SEVİYO..
ne oldu bacım ya..
sagol bi bakayım ben.
evet bi deneyeyim.bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllar yaşayın.yaşlanın inşallah..
ne güzel düşünmüşyaaa şimdi eşim eve çiçek göndermiş...
geçen sene 1 gül yollamıştı bu sene 2 tane yollamış 2.yılımız diye...
Allah ömür verirde 30-40 yılımızı görürsek adam batıcak heralde kaydirigubbakcemile3
ne güzel düşünmüş
bi ömür boyu mutlu olun inşallah daha beraber nice nice seneler görün cnm
yaaa şimdi eşim eve çiçek göndermiş...
Allah ömür verirde 30-40 yılımızı görürsek adam batıcak heralde kaydirigubbakcemile3
cnm dedğim gibi benim drdim yanlızlık gelip gidebiliceğim iki kelam edebiliceğim kimseler yok hep evdeyim çıkarsam akşamüsüt alarayı hava aldırmak için çıkyorum o kadar eşimde çok çalışıyo.bunaldım daraldım artık çok monoton herşey :çok üzgünüm:
yaaa şimdi eşim eve çiçek göndermiş...
ah yakın olsak..kız atla gel bana yaaa.ne var 2 saatlik yolsempatiksalakcinni
ınsallahhh zemuszemusAyy ne güzel düşünmüş canım. Allah o yılları görmeyi de nasip etsin canım.
walla yaaaaa o senelerıde gorucekmıyız bu bebeler buyıcek mı yaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2güzel düşünmüşş..eh 30-40 yıllardada ipek hanımda zaten girmiş olur araya vede kardeş yada kardeşleri.ayy negüzel dimi...
gözel olmuş bencedeay avatarımı degiştirdim sonunda.valla iyikidemişim.sagolun kızlar..güzel oldu:))
ayyy hava serin ya benım kız bugun cok guzel uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?