2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kıslar bugün pek bi bunalıım nedense dokunsalar ağlıycam çok yanlız çok yorgun hissediyorum kendimi
noldu canım hayırdır?
canlar nasılsınız.yahu neden birçok kişi yas avatarını koymuş.hayırdır..
şehitler yüzünden canım.
hoşgeldin.
bende degiştiriyorum.ya bu bayrak resmini falan nerden buluyorsunuz yaa.bende öyle koymak istiyorum.bi anlatın hele..

googla dan arat bul kız Türk bayrağı :)

OO Ahucum gelmiş. Kız sen uğrar mıydın buralara..
Candy canım hayırdır bi şey mi oldu

yok cnm kötü bişi yok benim ruh halii kötü ara ara oluyorum böyle koca şehi,rde yapayalnız olunca daralıyorum duvarlar üstüme üstüme geliyo iiki bebişim var.

huhuu ben geldim cadı uyumuyo çok sıcak kendi haline bıraktım onu

candy ne oldu canım hayırdır omuzlarım boş gel canem

cnm keşke gelebilsem omuzlarında ağlıycam birine öle ihtiyacım varki burda kimsecikler yok konuşup kafamı dağıtabilceğim mafoldumben

noldu canım hayırdır?

şehitler yüzünden canım.
hoşgeldin.

ne oldu canım hayırdır...

iyiki siz varsınız en azından yazıp rahatlıyorum birazcık olsun benim derdim yanlızlıktan eşimde çalışıyo hep annemler arkadaşlarım hep uzakta bi sevemedim şu memleketi

canım yaa.bilmiyorum ama defne hiç redetmedi ek gıdayı.püreyi ben karıştırıyoruM.MESELA ARMUT VE KAYISI.PÜRESİNİ VERİYORUM.YOGURDUDA ELME SUYU VE PÜRESİYLE VERİYIORUM ÇOK SEVİYO..

selam kıslar bugün pek bi bunalıım nedense dokunsalar ağlıycam çok yanlız çok yorgun hissediyorum kendimi

ne oldu bacım ya..

Gogle görsellerden canım indir bilgisayarına avatar yükler gibi yükle

sagol bi bakayım ben.

noldu canım hayırdır?

şehitler yüzünden canım.
hoşgeldin.

evet bi deneyeyim.bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllar yaşayın.yaşlanın inşallah..

Anlat bize be canım rahatlarsın

cnm dedğim gibi benim drdim yanlızlık gelip gidebiliceğim iki kelam edebiliceğim kimseler yok hep evdeyim çıkarsam akşamüsüt alarayı hava aldırmak için çıkyorum o kadar eşimde çok çalışıyo.bunaldım daraldım artık çok monoton herşey :çok üzgünüm:

yaaa şimdi eşim eve çiçek göndermiş...
geçen sene 1 gül yollamıştı bu sene 2 tane yollamış 2.yılımız diye...
Allah ömür verirde 30-40 yılımızı görürsek adam batıcak heralde kaydirigubbakcemile3

sagol canımmm opuyorumnanaktan

ne güzel düşünmüş
bi ömür boyu mutlu olun inşallah daha beraber nice nice seneler görün cnm

Ayy ne güzel düşünmüş canım. Allah o yılları görmeyi de nasip etsin canım.

ah yakın olsak..kız atla gel bana yaaa.ne var 2 saatlik yolsempatiksalakcinni

güzel düşünmüşş..eh 30-40 yıllardada ipek hanımda zaten girmiş olur araya vede kardeş yada kardeşleri.ayy negüzel dimi...

Ayy ne güzel düşünmüş canım. Allah o yılları görmeyi de nasip etsin canım.
ınsallahhh zemuszemus
güzel düşünmüşş..eh 30-40 yıllardada ipek hanımda zaten girmiş olur araya vede kardeş yada kardeşleri.ayy negüzel dimi...
walla yaaaaa o senelerıde gorucekmıyız bu bebeler buyıcek mı yaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2
ay avatarımı degiştirdim sonunda.valla iyikidemişim.sagolun kızlar..güzel oldu:))
gözel olmuş bencede

ayyy hava serin ya benım kız bugun cok guzel uyudu

benim kızda buaralar gündüz uykusu çok kısa sürüyo.şimdiuykusu var bi türlü dalamadı.gece uykumuz degişmedi.adanada da gece uykusunu hiç bozmadım.10 olmadan yatırdım.çocuk çok ama eşim sagolsun defneu yuyunca kimseye ses çıkartmadı.çocugun düzeni bozulmasın diye.adam defneyi öpüp duruyo senden pek memnunuz hiç uykusuz kalmıyoz diyo kızaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…