keşke yakın olaydık cnm
ınsallahhh zemuszemus
walla yaaaaa o senelerıde gorucekmıyız bu bebeler buyıcek mı yaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2
gözel olmuş bencede
benim kızda buaralar gündüz uykusu çok kısa sürüyo.şimdiuykusu var bi türlü dalamadı.gece uykumuz degişmedi.adanada da gece uykusunu hiç bozmadım.10 olmadan yatırdım.çocuk çok ama eşim sagolsun defneu yuyunca kimseye ses çıkartmadı.çocugun düzeni bozulmasın diye.adam defneyi öpüp duruyo senden pek memnunuz hiç uykusuz kalmıyoz diyo kızaboshayallersmile
valla iyi olurdu gelir giderdik(
kız görmezmiyiz.zeyno küçükken ne zaman büyüyecek derdik.bak artık zoru kalmdı şükür..şimdi defnecikte 2 yaşına geldimi rahat ederiz inşllah.
Zeynepçim kutladım ama görmedin galiba evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice yıllar yaşayın eniştem de pek bi romantikmiş çok güzel düşünmüş....
bulunmaz nimet dimi gece uykusu sempatiksalakcinni
kız ahu sen bu topıgın yolunu bılır mıydınlmaz:
canım yaa.bilmiyorum ama defne hiç redetmedi ek gıdayı.püreyi ben karıştırıyoruM.MESELA ARMUT VE KAYISI.PÜRESİNİ VERİYORUM.YOGURDUDA ELME SUYU VE PÜRESİYLE VERİYIORUM ÇOK SEVİYO..
kocısım geldıııııııı erken cıkmıs supruz yaptı bana yemege gıdıcekmısız kactım kızlar hepınızı sevıyorum :)
ne zmandır bakıyom bamadım topği buu buldm sempatiksalakcinni
nasıl bir meyve mi veriorsun canım ölçü nedir
Zeynepçim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice yıllar opuyorumnanaktan
kocısım geldıııııııı erken cıkmıs supruz yaptı bana yemege gıdıcekmısız kactım kızlar hepınızı sevıyorum :)
hülya iyim canım saolasın arasta iyi şükür ama ateşleniyo bu günlerde çokta terliyo dişmi başka bişimi bilmiyom 2 gün önce acaip kulak ağrısı vardı 3 saat kesintisiz ağladı miray kuzu nasıl çocuğa ne cadı diyon sen sin cadı anası
zeynepçim oohh uykular uyunmuş temizlikler yapılmış maşallah sana canım ipeğede maşallah kız bunlar valla çok bilmiş herşeyi anlıyo ve biliyolar gerçekten koca insan gibiler....evlilik yıldönümüzünüz kutlu olsun canımmm ah bu adamalar demek bi ömür ha bide bana sor deseydin....
burcu kıyamam duruya ya kedsin sancısı vardır yada sıcaktan burcucum arasta çok zor dalıyo gece kalkıncada oyana bu yana dönmekten uyuy,mıyo
fatmacım geçmiş olsun canım şükür bişisi yokmuş sorma insanın içi gidiyo...
havacım resim eklemeye çalışitım olmadı
hülyacım (yaren) neden uyumuyoki canım hastamı yine kıyamam neden huzursuz dişmi geliyoki acaba..izindemiydin canım sen
serapçım oo maşallah berkincime gitsin paralar p...ka aferin ona işleri ne anacım yiyolar içiyolar yatıyolar mıçıyolar bide bizi parmaklarında oynatıyolar
selmacım oh yerim ben oo paşaları abi olmuşlar annnelerine yardımcı oluyolar gerçektemn şanslısın canım demek ortak arkadaş pervinle harbiden küçük dünya
inşallah kimse kalmamaıştır aklımda tutarak yazdım
ay kızlar size ne anlatacağım anlatayımda gülün biraz
benim oğlan malum geceleri kolay kolay uyumaz sürekli uyanıyor saat 3e kadar bazen sabaha kadar uyanıyor sık sık e haliyle bende uykusuzluktan zombi gibi oluyorum kaç gündür gece 11den sonra yıkıyoruz rahatlasın uyusun sıcaktan uyumuyorsa diye ama yok yok çocuk uyumuyor hala benimde dün gece artık pilim bitmiş çocuk ağlıyor onu sallıyorum diye habire kocişi sallıyormuşum tabi ağlama arttıkça bu seferde kocişin yastığını sallamışım aradada pış pış yapıyormuşum sözde çocuk uyutuyorum çocuk öyle bir ağlamaya başlamışki kociş artık kalkmış o uyutmuş sabah o anlattı ben hiç farkında değilim ne yaptığımın uykusuzluktan ne hale gelmişim :roflol:
6 şehitimiz var yine lanet olsun
başımız sağolsun
hepinize selammm (ne günaydın ne tünaydın kaldı bu saatte:)
bayadır geçmiş okuyorum tam son sayfaya geldim ohh diyecem bi bakıyorum yeni bi rakam çıkmış karşıma :)))
öncelikle ağzım açık okuduğum konu şu bebişlerin saat 9 hatta 10da uyuyupta sabah 6 7 gibi uyanan bebişler hatta merifetli anaları ne veriyonuz çocuklara anason hatta sulandırılmışı rakı filanmı anacım nedir işin sırrı bi diyiverinde uyku neymiş bende öğreneyim(((
Ay çok güldüm kızlar ya
Katil nasıl olunur
Kızım 8 yaşında, evlenince soyadının neden değiştiğini soruyor. İsterse kendi soyadını da kullanabileceğini anlatmaya çalışırken bir örnek vermek istiyorum ve "Mesela atıyorum, sen evlensen kocanın soyadı ne olsun?" diyorum. Bir saniye bile beklemeksizin "Burak Çetin!" diyor. Daha sonra bu veledin kızımın sınıfı arkadaşı olduğunu öğreniyorum karımdan. Cinayet böyle işleniyor demek ki. Boğarım ben bu Burak'ı!
kızlar nesike kurbanını kesen var mı?
ek gıdalarla ilgili ne yaptınız kızlar ela ne şeftali yiyor ne elma
dün 2 çay kaşığı karpuz suyu verdim bugunde 4 çay kaşığı armut suyu sanki bunları yedi gibi
4 günde 1 armut mu yemeli yoksa 125 ml mi bilen varsa çok sevinirim
bnu yese yogurda geçecem tariflere açığız
hanım sütten başka şey istemiyor
günde 1 kezde 2 bebe bisküvi kırıyorum 100 ml süte onu bir yiyor bir yemiyor
off hiç düzenli bir saatimiz yok biraz emiyor bırakıyor sonra yine istiyor
nasıl alıştırdınız anlatın banada bunaldım valla
kızlar nesike kurbanını kesen var mı?
kızlar eksiklerinizi yazsanız.artık pek yazmıyorsunuz.çok eksik olan var.
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ubat-bebeklerin-kilo-boy-takip-cizelgesi.html
hadi iyi eglenceler..kız ne olcek..
benim ölçü.türk kahve fincanları.ilk başta yarsına kadar verdim.avaş yavaş arttır.sonra tam fincan ver.benim kız tam fincan yiyebiliyordu.tatil düzenimizi bozdu.şimdi yine yarım fincana geçtik tekrar.bir meyve degil.hangi meyveyi vermek istersen.ben armut kayısı.yada armut havuç suyu veriyorum.yarım fincan ikisinin karışımı.yaa tek meyve.yogurtlada elma püresini karıştırıyorum.eger koyugibiyse acmak için elma suyu kullanıyorum.bunlar hazır degil.cam rendeden.yada katı meyve preszinden geçiriyorum..
ben çıkınca mı aklınıza geldi kaynatmak: oku oku bitmedi anacım. hiç düşünmüyorsunuz hee, bu kızın ütüsü var tonla, okumadan gidemez iş yapmaya diye kaydirigubbakcemile3
tüm şehitlere allah rahmet eylesin, ailelerine sabırlar versin.
alıntı yapamadıklarım kusuruma bakmayın..!
ama cadı fatoş yaa.
kaydirigubbakcemile3
senağlama keşke gerçekten terörün önüne geçmek isteyen, engelleyen bi hükümetimiz olsaydı...!!!!!!!
sır sır söylemem. delikafadulden
başından beri öyle alıştı. karnıda iyice doyuyor, öyle uyuyor.
darısı başına.
sırnaşık şey
hııı oda nesii?
ek gıda topiğinde çok şey var. yardımcı olur sana.
bu arada nerelerdesin seeenn ????klava:
ohhhh afiyet olsun cnm.
teyzesi 62 cm olduk biz kilomuzda 6600
sağol ttlım bende böyle yapimm
tatlm geldim geç olsun güç olmasın opuyorumnanaktan
herkes msde ya pek girmedim ama artı burdym
tatlım bana o topiğin linkini atar mısıun
ben bulamadım laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?