2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

keşke yakın olaydık cnm

valla iyi olurdu gelir giderdik(

ınsallahhh zemuszemus

walla yaaaaa o senelerıde gorucekmıyız bu bebeler buyıcek mı yaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2

gözel olmuş bencede

kız görmezmiyiz.zeyno küçükken ne zaman büyüyecek derdik.bak artık zoru kalmdı şükür..şimdi defnecikte 2 yaşına geldimi rahat ederiz inşllah.

bulunmaz nimet dimi gece uykusu sempatiksalakcinni

Zeynepçim kutladım ama görmedin galiba evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice yıllar yaşayın eniştem de pek bi romantikmiş çok güzel düşünmüş....

bulunmaz nimet dimi gece uykusu sempatiksalakcinni

hemde nasıll..bide benim gibi iki çocuklu ve yardım edenin yoksa.gece iyi dinlenmek gerekiyo..

fatolina bacım geçmiş olsun.ecrin hanım kokutmuş.ama oluo..bende zeynebi 5 aylıkken kanepeden yuvarlanmıştı.çamaşır katlıyordum.yanımda duruyordu nasıl oldu görünmezlik işte.birden oyuncaga egildi ve pat aşagıya.ama aşagıda çarşaf falan vardı yumuşak düştü.amailk düşüş olunca ayaklarımdaki titreme o gün geçmemişti.öyle kokmuştum.dikkatli olalım .daha defnecige nasip olmadısempatiksalakcinni.elbet her bebek düşe kalka büyüyecek.:kedi:

kocısım geldıııııııı erken cıkmıs supruz yaptı bana yemege gıdıcekmısız kactım kızlar hepınızı sevıyorum :)

kız ahu sen bu topıgın yolunu bılır mıydın lmaz:

ne zmandır bakıyom bamadım topği buu buldm sempatiksalakcinni

canım yaa.bilmiyorum ama defne hiç redetmedi ek gıdayı.püreyi ben karıştırıyoruM.MESELA ARMUT VE KAYISI.PÜRESİNİ VERİYORUM.YOGURDUDA ELME SUYU VE PÜRESİYLE VERİYIORUM ÇOK SEVİYO..

nasıl bir meyve mi veriorsun canım ölçü nedir

Zeynepçim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice yıllar opuyorumnanaktan

kocısım geldıııııııı erken cıkmıs supruz yaptı bana yemege gıdıcekmısız kactım kızlar hepınızı sevıyorum :)

hadi iyi eglenceler..kız ne olcek..

ne zmandır bakıyom bamadım topği buu buldm sempatiksalakcinni

nasıl bir meyve mi veriorsun canım ölçü nedir

Zeynepçim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice yıllar opuyorumnanaktan

benim ölçü.türk kahve fincanları.ilk başta yarsına kadar verdim.avaş yavaş arttır.sonra tam fincan ver.benim kız tam fincan yiyebiliyordu.tatil düzenimizi bozdu.şimdi yine yarım fincana geçtik tekrar.bir meyve degil.hangi meyveyi vermek istersen.ben armut kayısı.yada armut havuç suyu veriyorum.yarım fincan ikisinin karışımı.yaa tek meyve.yogurtlada elma püresini karıştırıyorum.eger koyugibiyse acmak için elma suyu kullanıyorum.bunlar hazır degil.cam rendeden.yada katı meyve preszinden geçiriyorum..

ben çıkınca mı aklınıza geldi kaynatmak: oku oku bitmedi anacım. hiç düşünmüyorsunuz hee, bu kızın ütüsü var tonla, okumadan gidemez iş yapmaya diye kaydirigubbakcemile3

tüm şehitlere allah rahmet eylesin, ailelerine sabırlar versin.

alıntı yapamadıklarım kusuruma bakmayın..!

ama cadı fatoş yaa.

kaydirigubbakcemile3

6 şehitimiz var yine lanet olsun
başımız sağolsun

senağlama keşke gerçekten terörün önüne geçmek isteyen, engelleyen bi hükümetimiz olsaydı...!!!!!!!

sır sır söylemem. delikafadulden
başından beri öyle alıştı. karnıda iyice doyuyor, öyle uyuyor.
darısı başına.

sırnaşık şey

kızlar nesike kurbanını kesen var mı?

hııı oda nesii?

ek gıda topiğinde çok şey var. yardımcı olur sana.
bu arada nerelerdesin seeenn ???? klava:

ohhhh afiyet olsun cnm.

Akika, çocukları belalardan, hastalıklardan korur. Kıyamette, anaya, babaya, ayrı bir şefaat ederler. Erkek çocuk için iki, kız çocuk için bir akika hayvanı kesilir. Kesilen akikadan kendisi ve zengin fakir herkes yiyebilir, pişmiş veya çiğ olarak zengin fakir herkese verebilir.

kızlar eksiklerinizi yazsanız.artık pek yazmıyorsunuz.çok eksik olan var.

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ubat-bebeklerin-kilo-boy-takip-cizelgesi.html

teyzesi 62 cm olduk biz kilomuzda 6600

sağol ttlım bende böyle yapimm

tatlm geldim geç olsun güç olmasın opuyorumnanaktan
herkes msde ya pek girmedim ama artı burdym
tatlım bana o topiğin linkini atar mısıun
ben bulamadım laelaelaelaelae

kızlar kociş bugünkü yazdıklarımı mı okudu nedir?
beceriksiz dedim, mirayla ilgilenemez dedim. söylememi bekliyor dedim :kedi:
çiçeklerle geldi bugün benim kociş. özel bigün falan da değil bizim için. ara ara alırdı ama bu ara maddi olarak fazla açıldık: gereksiz harcama yapmıyorduk.

hay zeynep ve havva allah sizden razı olsun. zeynep sayende kociş mirayı parka götürdü. hem de büyük bi zevkle. aklıma getirdiğin için çok sağol.
havva sanada teşekkür ederim, söylemekten hoşlanmıyorum aslında ama senin sözünü dinleyip söyleyeyim dedim.

süpermiş valla, yorgunluk atıyorum. bizbunu tekrarlayalım dedi hatta çıkarken. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…