2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben biliyom canım senin hamarat olduğunu bak sabahtan halletmişsiniz. Dün akşam nasıldı kızsırnaşık şey

ya aşı dediniz de aklıma geldi beni 3 Ağustosta çağırdılar aşıya tekrar ama biz daha 6. ayı bitrmiş olmuyoruz nasıl oliy:uhm:

zeynebim hoş geldin bacım nasıl geçti geceniz bakım canım...

çok gözeldi bacım sempatiksalakcinni
ailecek bi yemek yiyelim dedik biz mi yemek yedik yemek mi bizi yedi anlamadım ipekten kaydirigubbakcemile3
her türlü cadılığını etti hanım -tatlicadiarzu-
geldik ewe yıkadık cadalozu uyuttuk derken biz de sızmışız unutulmaz bi evlilik yıldönümüydü delikafadulden

diyom ya pek ormantik bi geceydi ohaoldumsmile
bilmiyom ki bacım di toktoruna sor sen aşı şeysini CADIARZU

fatoşcum belli mis gibi kokuyo ellerine sağlık canem

aman kızlar Allah korusun zaten spral var ama onada güvenemiyo insan
ecrin daha çok küçük bi büyüsün hayırlısıyla hele
genede Allah ne derse o olur
zeynepcim güzel geçmiş evlilik yıldönümüz ohh ohh
bizimde bugün aşımız var bakalım kilo durumu nasıl tatlişimin

boğazım fena şişti yaaaa
hava sıcak diye soguk suya abarnırsam böyle olur işte offffff
hasta olmak istemiyorum yazın ortasında ama

Valla bacım korkutmak gibi olmasında ben hiç güvenmiyorum ,benim kaynanam ikinci çocuğuna onunla hamile kalmışbilmiyorumkismile

kızlar günaydın herkese..
ya da tünaydın ))
biz ömür doğduğunda kestik kurban ama nasıl bilmiyorum valla eşim halletti..
2 gün önce ayağımdan tırnak batması için operasyon geçirdim. 3 dikişim var dün gece hiç uyumadım diyebilirim. ömür tam bir felaketti gece öyle bir huysuzlandı ki eşim 3.30 da arabayla dışarıda gezdirip uyutabilmiş..
hala ayağımda sancı var allah kimsenin başına vermesin berbat birşey...

Geçmiş olsun canım. Ömüre de senin huzursuzluğun yansımıştır..

Valla bacım korkutmak gibi olmasında ben hiç güvenmiyorum ,benim kaynanam ikinci çocuğuna onunla hamile kalmışbilmiyorumkismile

huhuuuu
evet canım çok duydum zaten %85 korumuyoş
fazla güvenmemek lazım ama olacağın önünede geçilmez
dün okudum topikte 8 aylık bebişi varmış hatunun 6 haftalık hamileymiş ondan baya etkilendim rüyalarıma girdi bilmiyorumkismile

kızlar herkeze merhaba bende sabah kalktım etrafı topladım ütü yaptım hemen bilgisayarın başına geçtim kaç gündür birileri geliyo açamıyom açtığımdada okuyup çıkıyom hemen kızlar ayakda sallamamk negüzel bişeymiş yaaaaa biraz sabrım taşıyo böyle uyutana kadar ama alışcak inşallah.bizimde aşı günümüz 1 ağustos şimdiden mideme ağrılar giriyo aman onuda atlatırsak 1 yaşına kadar yok aşı.benim kızımda kahvaltı maması var milupanın ballı tahıllı aldım çok severek yemedi ama ülkerin pkmezli peynirliyi seviyo pirinçli mamaları sevmedi birde bu pirinç ununu bu mamaların yerine mi veriyoruz kızlar? bugun ne yemek yapcaksınız evde bişeyde kalmamış ne yapmcam bilmiyom onu düşünüyom?

aman ne güzel herp böle olsun günlerin şekerim
ne demek canım aşısı var prensesin ha yarasın kız benden sonra ilk doğum sen mi yapğtın canım arastan sonra ilk 6. Ay aşısı siz oluyonuz galiba...
boğazım fena şişti yaaaa
hava sıcak diye soguk suya abarnırsam böyle olur işte offffff
hasta olmak istemiyorum yazın ortasında ama
olma zati aman diyim
slm larr aaa topik dolu bugün nabr kızlarr
a.s ccanım nasılsın emir nasıl test yapacaklar demiştin yaptırdın mı sonuçlar nasıl çıktı...
ah canım ya geçmiş olsun tırnak batma deme bana seçil 2 parmağım baş parmaklarım batık öle acıyolar ama umursamıyom ben umursamıyom ama başımı ağırtacağa benziyo bakalım

Bu arada bizde kurban kestik mevlütte pişirdik hemde biraz çevreyede dağıttık Allah kabul eder inşallah...

fatoşum iyiyim cnm sen nasılsın
immün yetmezlik varmış oğlumda fakültede test yaptılar tekrar çok fazla düşük deilmiş şurupla tedavi olucak
immün yetmezlik olunca bağışıklık sistemi zayıf oluyor ve tüm hastaklıkları hemen kapıyor hep hastalanıyodu zaten

ne demek canım aşısı var prensesin ha yarasın kız benden sonra ilk doğum sen mi yapğtın canım arastan sonra ilk 6. Ay aşısı siz oluyonuz galiba...

valla canım senden sonra yapan oldu galiba ama girmiyolar sanırım
topiğin abisi aras ablasıda ecrin hehe :ecrin_bebek:
19 ocak doğumlu ecrindiloş varsa önce doğuran sölesin kaydirigubbakcemile3
şincik bu 6. ay aşısından sonra başka aşı olmıcak demi 1 yaşına kadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…