zeynebim hoş geldin bacım nasıl geçti geceniz bakım canım...
ben biliyom canım senin hamarat olduğunu bak sabahtan halletmişsiniz. Dün akşam nasıldı kızsırnaşık şey
ya aşı dediniz de aklıma geldi beni 3 Ağustosta çağırdılar aşıya tekrar ama biz daha 6. ayı bitrmiş olmuyoruz nasıl oliy:uhm:
fatoşcum belli mis gibi kokuyo ellerine sağlık canem
aman kızlar Allah korusun zaten spral var ama onada güvenemiyo insan
ecrin daha çok küçük bi büyüsün hayırlısıyla hele
genede Allah ne derse o olur
zeynepcim güzel geçmiş evlilik yıldönümüz ohh ohh
bizimde bugün aşımız var bakalım kilo durumu nasıl tatlişimin
kızlar günaydın herkese..
ya da tünaydın))
biz ömür doğduğunda kestik kurban ama nasıl bilmiyorum valla eşim halletti..
2 gün önce ayağımdan tırnak batması için operasyon geçirdim. 3 dikişim var dün gece hiç uyumadım diyebilirim. ömür tam bir felaketti gece öyle bir huysuzlandı ki eşim 3.30 da arabayla dışarıda gezdirip uyutabilmiş..
hala ayağımda sancı var allah kimsenin başına vermesin berbat birşey...
Valla bacım korkutmak gibi olmasında ben hiç güvenmiyorum ,benim kaynanam ikinci çocuğuna onunla hamile kalmışbilmiyorumkismile
aman ne güzel herp böle olsun günlerin şekerimçok gözeldi bacım sempatiksalakcinni
ailecek bi yemek yiyelim dedik biz mi yemek yedik yemek mi bizi yedi anlamadım ipekten kaydirigubbakcemile3
her türlü cadılığını etti hanım -tatlicadiarzu-
geldik ewe yıkadık cadalozu uyuttuk derken biz de sızmışız unutulmaz bi evlilik yıldönümüydü delikafadulden
ne demek canım aşısı var prensesin ha yarasın kız benden sonra ilk doğum sen mi yapğtın canım arastan sonra ilk 6. Ay aşısı siz oluyonuz galiba...fatoşcum belli mis gibi kokuyo ellerine sağlık canem
aman kızlar allah korusun zaten spral var ama onada güvenemiyo insan
ecrin daha çok küçük bi büyüsün hayırlısıyla hele
genede allah ne derse o olur
zeynepcim güzel geçmiş evlilik yıldönümüz ohh ohh
bizimde bugün aşımız var bakalım kilo durumu nasıl tatlişimin
olma zati aman diyimboğazım fena şişti yaaaa
hava sıcak diye soguk suya abarnırsam böyle olur işte offffff
hasta olmak istemiyorum yazın ortasında ama
a.s ccanım nasılsın emir nasıl test yapacaklar demiştin yaptırdın mı sonuçlar nasıl çıktı...slm larr aaa topik dolu bugün nabr kızlarr
ah canım ya geçmiş olsun tırnak batma deme bana seçil 2 parmağım baş parmaklarım batık öle acıyolar ama umursamıyom ben umursamıyom ama başımı ağırtacağa benziyo bakalımkızlar günaydın herkese..
Ya da tünaydın))
biz ömür doğduğunda kestik kurban ama nasıl bilmiyorum valla eşim halletti..
2 gün önce ayağımdan tırnak batması için operasyon geçirdim. 3 dikişim var dün gece hiç uyumadım diyebilirim. ömür tam bir felaketti gece öyle bir huysuzlandı ki eşim 3.30 da arabayla dışarıda gezdirip uyutabilmiş..
Hala ayağımda sancı var allah kimsenin başına vermesin berbat birşey...
Bu arada bizde kurban kestik mevlütte pişirdik hemde biraz çevreyede dağıttık Allah kabul eder inşallah...
ne demek canım aşısı var prensesin ha yarasın kız benden sonra ilk doğum sen mi yapğtın canım arastan sonra ilk 6. Ay aşısı siz oluyonuz galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?