- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.141
tam dokunsalar ağlıcak modumdaydım yazdıklarında tuz biber oldurabbim evlat hasretiyle bekleyen tüm çiftlere nasip etsin... çok ayrı bi duyguymuş gerçekten=))
Yaaa şeker sen ne yazdın böyle zaten hava kapalı ben kapalı salya sümük oldum burda...Allahım olmayan herkese nasip etsin bu mutluluğu bizede sağlıkla kucaklamayı inşallah..Bi arkadaşım var kaçıncı aşılaması ama olmuyo olmuyo 7 sene oldu hepiniz onun için küçük bi dua okurmusunuz ben hep ediyorum ama Allah hayırlı bi zamanda verecek onada ben inanıyorum...
crafty'cigim sen naaptın alev durmusoglu ile anlastın mı?
cnm daha çok erken bence
bi doğum şekli netleşsin o zaman bakacağım
sezeryan olursa Maslak 'a kayabilirim belki :)
ben o sms kampanyasından yararlanmak istiyorum agustos'da sondu sanıırım ama hic de indirim yapmaz mı acaba? sen konustun mu mini paket icin falan?
ben konusmadım kadınla hiç
mail attı sadece
ama midi pakete 850 verdi bizim arkadaş SMS içindeydi
haziranda doğum yapmıştı
arka arkaya yazmıs oldum ama..
tickerımı gördünüz mü..
100 gün kaldı...hahahaa
arka arkaya yazmıs oldum ama..
tickerımı gördünüz mü..
100 gün kaldı...hahahaa
gördüm gördüüümmm.. maşallah:):) darısı başıma, en son 2 rakamlı sayıları görecek olanlardan biride benim zatenn.. siz hepiniz doğurursunuz ben beklerim topiği:):)
ayy kızlar öğle arası gittim mothercare a ayy nefes nefese kaldım resmen bu sıcakta hiçbişe yok boşa gitmeyin derim büyük kıyafetler var mayo falan koymuşlar bizim alacağımız türde şeylerde indirim yoktu boşa kendinizi yormayın valla çok yoruldum
ay anam bide Adana sıcağında.. kıyamam..
ay anam bide Adana sıcağında.. kıyamam..
he valla bu sıcakta koca göbekle neyime benim oralara kadar gitmek tutamadım işte deli gibi attım kendimi ama bidaha inanmam bu mothercare indirimlerine hep saçma şeyleri koyuyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?