- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.161
kahvekolik yok canim yemekten sonra hayatta yatamam uzanamam, hatta yemekten en az 4 saat gecmesi gerekiyor benim yatmam icin ,cunku midem felaket yattigim an agzimdan aci su gelir
ama aksam yatarken iyi oluyo ,bende genelde yastikla yatiyorum ama bu hafta emzirme yastigi alcam, yatarkende kullaniliyorya ,bundan sonra cok ihtiyac olcak gittikce buyuyoruz valla
vallahi burada olcuyorlar ilkez gecenki kontrolumde olctu soyledi ama unuttum kac santim oldugunudaha dogrusu inc burada santim hesabi yokta beni yatirdi goguslerimin altindan basladi malum bolgenin uzerinde bitirdi olcumu.bildigin meziroyla olctu.
benim arkadasimin birini cildirtmisti doktoru karnin kucuk her olcumde karnin kucuk bebegin kucuk diye.kiz her kontrol sonrasi agliyordu.2.bebegine hamileydi kizcagaz sonra bir dogurdu masallah 3.800 neresinde sakladiysa demekki ic karni vardi kizin.doktoruda mors oldu sonuna
gızlaaaaaaar goşunnnnnn 12-15 ağustosta mothercare da %50 yi geçen indirim varrrrrrrrrr,mesaj geldi...
bu arada günaydın
kızlarr gunaydın dun yoktum yine sohbet koyuymus bugun ben varım 6 sayfa anca ilerler :))
ben dun ilk tetanoz aşımı oldum kolum cok agrıyor.. butun gun agrıdı resmen kürekle gecirmisler sanki koluma bugun de devam ediyorkac gun devam edecek boyle yaaaa???
hemsireye aşı oncesi bunların son kullanma tarihleri iyi di mi deyince boyle komik bir bakıs atti ki bana ama napiim paranoyak oldum artık bu haberler sayesindee
bana da mothercare den mesaj geldi de artık zıbın mıbın tulum almaktan böööö geldi arac gerecler kısmında da bir sey bulamıyorum mother'da.. cogunu e-bebek'ten aldım zati.. bir de en buyuk mothercare avrupa yakasında nerede??
var mı tavsiyesi olan degisik bir seyler goren mothercare'da??
tünaydın kızlar yarım saattir ağlıyorum
Bu linkteki resimlere bakmaktan
Doğum 4
O kadar duygusal ki, kendimi ve eşimi düşündüm az kaldı biz de böyle anlar yaşacağız inşallah,nasıl bir mucize nasıl güzel bir duygu isteyen herkese nasip eder umarım
Başından beri hiç hamile duygusallığım olmamıştı ama bu fotoğraflar bitirdi beni
Biz kendi profesyonel makinemizle çekeceğiz bizimkiler de böyle güzel olurlar inşallah
3 gün sonra bende 2 rakamlı sayılara düşecem
hayirli cumalar kizlar yeni kalktim ben dun tum gece uyumadim
crafty bacim tebrik ederim kuzum Rabbim bir yastikta yaslandirsin sizi berberinde nilinizde olsun mutluluklar sacsin size.
bende 2006 liklardanim biz kutladik temmuzda
bizde basindan beri bebek isteyenlerdeniz insallah bu sefer hayirlisiyla ulasiriz yavrularimiza.....
benim bugun cok isim var ya evi toparlayacagim biraz tatli felan yapacagim yarin yemek yapcam bir yere,esimin bekar burada ekmek parasi icin calisan arkadaslari var.onlara yapcam yavas,yavas hazirlanayim diyorum.
herkesleri optum...
crafty nice 5,50,500... senelere inşallah.
bakın şunlarda sizi ağlatabilir
DOĞUM Hikayeleri | İlknur Atalkın Fotoğraf
eşim d. fotografçısını kabul edemiyor, normal olursa orda yabancının ne işi varmış öyle resmimi çekerseymiş falan. kendisi videoya alacak. tabi kan görünce bayılmazsa. bide onunla uğraşmayız umarım :)
bende bursadayım sen hangi hastane doktor a gidiyosun
benim eşim mini pakete bile pahalı dedi.. :))ben konusmadım kadınla hiç
mail attı sadece
ama midi pakete 850 verdi bizim arkadaş SMS içindeydi
haziranda doğum yapmıştı
evet ben düz tabanım sanırım cumartesileri bile daha hızlı...luna diyosun ya ben olunca sayfa ilerlemiyor diye ..
kız gercekten bugün ilk zamanlar gibiyiz ..
ay canım seninle aramızda 1 gün var ben de cok heyecanlıyımmmm.. ilk ticker yaptıgımda 252 gün vardı offff!!!arka arkaya yazmıs oldum ama..
tickerımı gördünüz mü..
100 gün kaldı...hahahaa
canım ben cok gec kaldım hemsire ara demisti gel demisti salladım.. en son kendi aradı bir daha asınızı olmayacak mısınız diye.. ben de dr. a danisayim dedim icimden nasılsa dr. yaptırma diyecek diye geciyordu.. anam bi sordum lafı yedim :)) tabii ki git ol dedi.. salladım kısaca..
bacım senin niye ilki yahu, ben 2.dozumu geçen hafta oldum. ilkini 20 de olmuştum. ağrısı 2-3 güne kalmaz merak etme. tarihini bende sormuştum bu arada :) şanslısın dün geldi daha demişti. mother en büyük forumda olabilir bence. hiç bakmadım ama bilen varsa yazsın.
benim eşim mini pakete bile pahalı dedi.. :))
yahu dedi alt tarafı foto cekecek.. of hicbir sey diyemiyorum bu konuda haklı aslında..
evet ben düz tabanım sanırım cumartesileri bile daha hızlı...
ay canım seninle aramızda 1 gün var ben de cok heyecanlıyımmmm.. ilk ticker yaptıgımda 252 gün vardı offff!!!
canım ben cok gec kaldım hemsire ara demisti gel demisti salladım.. en son kendi aradı bir daha asınızı olmayacak mısınız diye.. ben de dr. a danisayim dedim icimden nasılsa dr. yaptırma diyecek diye geciyordu.. anam bi sordum lafı yedim :)) tabii ki git ol dedi.. salladım kısaca..
ikinciyi 29 dan once olmam lazımmıs..
bu arada forumdaki mother cok buyuk degildi.. ama en duzenlisi ve tenha olanı bedenlerinin bulundugu atakoy a plus alisveris merkezi kizlar o taraflara yolunuz duserse haberiniz olsun.. indirim gunlerinde bile her sey düzenli katlı
kızlar, bebişler için fitre vereniniz var mı?
öküz gibi yedim geldim
eğer öyle hassas bi yapısı varsa bence denemeyin bile:) sonra seni unutup onunla uğraşmak zorunda kalabilirler.. seni acı çekerken görünce filan dayanamayabilir, bide kanlı bi durum tabii, zor valla.. benim eşimde karşı doğum fotoğrafçısına.. sezeryanda sa istemiyo, ikna etmeye çalışıyorum ama bakalım
ikinciyi 29 dan once olmam lazımmıs..
bu arada forumdaki mother cok buyuk degildi.. ama en duzenlisi ve tenha olanı bedenlerinin bulundugu atakoy a plus alisveris merkezi kizlar o taraflara yolunuz duserse haberiniz olsun.. indirim gunlerinde bile her sey düzenli katlı
ben vereceğim
ben bugün bi salata çorba yaptım :) sabah yarım ekmek tost yiyince bi çüş çektim kendime
vermek gerekiyomuy muş.. benim hiç bi bilgim yok bu konuda.. fitreleride daha vermedik zaten,
gızlarrrrrrrr kendime don alasım var hemide tülden
vermek gereklimi bilmiyorum ama içimiz rahat etsin diye verdik biz.
Allahımmm biz fitre deriz, bu tüllü don der
anacigimm benim de tüllü lohusa gecelikleri alasım var da biraz daha sismeyi planlıyorum almak icin :)işte el deliye siz akıllıya hasret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?