- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #21.121
Arkadaşlar bebek odası yapan var mı aranızda? Bebek odası istiyorum ama eşim şimdilik beşik yeter acele etme hele bir dünyaya gelsin sonra alırız diyor.Sizler ne düşünüyorsunuz sizce 1 yıl yanımızda beşikte kalıp sonra mı oda almalı? Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
kızlar kasılma yaşayan var mı aranızda? lütfen varsa nasıl olduğunu ve ne sıklıkla olduğunu yazar mısınız? Endişeliyim bunlar ne kasılması anlayamadım normal mi değil mi diye facebook ta da birçok kişi yazmış olduğunu. Yorumlarınızı bekliyorum
arkidişler ben nefes almakta çok zorlanıyorum yahuhani yemeği fazla kaçırırsın da hazımsızlıktan nefessiz kalırsın ya öyle bir durumdayım,aşırı kilo da almadım 65 kiloyum,bana ne oluyor kendimi çok kötü hissediyorum aramızda başka nefes sorunu yaşayan var mı?
arkidişler ben nefes almakta çok zorlanıyorum yahuhani yemeği fazla kaçırırsın da hazımsızlıktan nefessiz kalırsın ya öyle bir durumdayım,aşırı kilo da almadım 65 kiloyum,bana ne oluyor kendimi çok kötü hissediyorum aramızda başka nefes sorunu yaşayan var mı?
tamam bendede öle oluo ama bu normal değilmi ki benimki sanki daha çok poposunu yada başını dayıyomuş gibi oluo genelde de uzun süreli yatar yada oturduktan sonra ayağa kalkarsam hissediyorum ama ben çok önemli bişi olduğunu sanmıorum yineden bi sorucam druma
ben de senin gibi sandım popo ya da ayak filan dayıyor sandım hastaneyi aradım ebe çağırdı gel hemen diye ve nst de ağrı çıktı iki gün hastanede kaldım. Enfeksiyon vardı idrar yolunda o yüzden erken doğum tehdidi oluşmuştu. işte ben bu sebeple korkuyorum bu kadar çok. Akşam düzenli aralıklarla oldu ve sonra tamamen kesildi şimdi iyiyim ama yine de tedirginim
ben de senin gibi sandım popo ya da ayak filan dayıyor sandım hastaneyi aradım ebe çağırdı gel hemen diye ve nst de ağrı çıktı iki gün hastanede kaldım. Enfeksiyon vardı idrar yolunda o yüzden erken doğum tehdidi oluşmuştu. işte ben bu sebeple korkuyorum bu kadar çok. Akşam düzenli aralıklarla oldu ve sonra tamamen kesildi şimdi iyiyim ama yine de tedirginim
oh oh maaşallah canım bebişine kocaman olmuş benimki en 800 grmdı kiloya geçmişizdir heralde artık cuma öğrenicem bende
kızlar renkli ultrasona ne zaman giriliyor?bide 29 haftalık hamileyim 8. aya kacıncı haftada giriliyor?
kızlar renkli ultrasona ne zaman giriliyor?bide 29 haftalık hamileyim 8. aya kacıncı haftada giriliyor?
Bende normal doğumu isteyen kadınların önünde saygıyla eğiliyorum.. ve ben almayayım diyorum... ben kesin masada kalırım o korkuyla.. kalpten giderim yani.. şimdiden titriyorum konusunca bu konuyu ve daha 3 ay var..
bebişim kocaman olmuşta bu gidişle giderse erkenden gelcek 28 haftalığız onun gelişim haftası 31 görünüyo :)
Kızlar ben de başını ya da poposunu dayıyor sanıyordum ama sanırım kasılma o. Eylül annelerinde erken doğum yapan birisi yazmıştı. Onun da öyle olmuş ve sıklaşmış bu kasılma. Saatte 4 defadan fazla olursa doktora gidin diyor. Allah korusun erken doğumdan ya da aksi bir durumdan. İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz ama önemsemek lazım bu kasılmaları.
Merhaba bende senin gibi kararsızım ama yavaş yavaş netleşior.biz çilekten baktık.fiyatlarda çok yüksek değil.beşik hem büyüyor hemde yanında komidini var 920tl.içinde 2tanede yatak verior(biri küçük,biri büyük)ayrıca uyku setinide verior.benim kendi gardlobum büyük değil.onun için birde 2li gardlop alcaz oda 450tl.hem bu bizim ilk bebişimiz olacak.allah nasip ederse 2.bebeğim olursa ondada kullanırım diye düşündüm.o yüzden biraz kaliteli almaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?