2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

gece sancılanmak için dua edeceksiniz o zaman:) tafiğin olmadığı saatlere denk gelsin diye:)

gerçi son zamanlarda baya gider geliriz biz hastaneye.. hepimizde bi panik atak mevcut

gece sancılanmak için dua edeceksiniz o zaman:) tafiğin olmadığı saatlere denk gelsin diye:)

gerçi son zamanlarda baya gider geliriz biz hastaneye.. hepimizde bi panik atak mevcut

doktorun dediğine göre öyle bi anda başlamazmış zaten doğum
en az 1 gün öncesinden belli edermiş kendini
ama her işinde normalleri tersine çeviren ben
bu işte de bi süpriz yapabilirim
o zaman da yeditepe yakın bana direk gider orda doğururum artık
doktorcum kusura kalmasın

kızlar merhba geçmşi okuyacak vakit olmadı akşam da giremedim. Çünkü kasılmalar oldu yine sürekli sonra birden geçti çok korkuyorum artık cumaya randevu var ama duramayıp yarın gidicem sanırım. Moral filan kalmadı sürekli tetikteyim olacak mı yine diye ....

canım ya o kasılmaları sorma hiç dün gece bana da zehir etti hayatı
bi ara erken doğum sancısımı bunlar diye düşünmeye başladım
bütün gece döndüm durdum sabah kesilip akşam başlıyo zaten bu ağrı

nasıl oldu seninkiler bir anlatsana aynı şeyi mi yaşıyoruz bir de aralıkları düzenli mi yoksa uzun aralıklı ve düzensiz mi?

slmlar şekerimi yüklendim geldim :))) çok şükür normal çıktı ama kızımın yüzünü göremedim ya dirseğini ya dizini ya ayağına getirdi durdu yüzüne ben iki kilo almışım toplamda 5 kilo oldu miniğimde 970gr olmuş haftasıyla uyumlu hatta önde dedi gerçi ben üstünde durmuyorum büyüğüde önde gidiyo falan derken birden bi yavaşladı erken doğdu

crafty demek mavi bloklardasın bende famas plazada çalıştım 5yıl ve halenb memorıale gidiyorum

kız anneleri toplaşın
şu elbiseye bayıldım ya,
amazon.com adresinde satılıyor
allam ne kadar süslü elbiseler var hasta oldum resmen

bugun baska sıte reklamı yapmaktan banlanabılırım sıteden,
bı sure haber alamazsanız merak etmeyın

kızlar kasılma yaşayan var mı aranızda? lütfen varsa nasıl olduğunu ve ne sıklıkla olduğunu yazar mısınız? Endişeliyim bunlar ne kasılması anlayamadım normal mi değil mi diye facebook ta da birçok kişi yazmış olduğunu. Yorumlarınızı bekliyorum

canım kasılma nasıl oluo bende bazen çok gergin hissediyorum karnımı ağrım oluo ama kasılmamaı değilmi bilmiorum çokta uzun sürmüo zaten

bebek toplanıyor gibi oluyor çok kısa sürüyor ve biraz acıtıyor

tamam bendede öle oluo ama bu normal değilmi ki benimki sanki daha çok poposunu yada başını dayıyomuş gibi oluo genelde de uzun süreli yatar yada oturduktan sonra ayağa kalkarsam hissediyorum ama ben çok önemli bişi olduğunu sanmıorum yineden bi sorucam druma

canım kasılma nasıl oluo bende bazen çok gergin hissediyorum karnımı ağrım oluo ama kasılmamaı değilmi bilmiorum çokta uzun sürmüo zaten

Arkadaşlar benimde kasık ağrılarım ve az da olsa kasılmalarım oluyordu geçen doktora gittiğimde kontrol etti herşey normal dedi çok şükür.Magnezyumu günde ikiye çıkarttık ve havalar çok sıcak olduğu için bu tarz şikayetler olur merak edilecek birşey yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…