- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #21.141
Kızlar ben de başını ya da poposunu dayıyor sanıyordum ama sanırım kasılma o. Eylül annelerinde erken doğum yapan birisi yazmıştı. Onun da öyle olmuş ve sıklaşmış bu kasılma. Saatte 4 defadan fazla olursa doktora gidin diyor. Allah korusun erken doğumdan ya da aksi bir durumdan. İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz ama önemsemek lazım bu kasılmaları.
sizlerede günaydın kızlar
10 gündür izinliydim paso yattım evde malum şehir dışına çıkmak tatile gitmek yasak dün iş başı yaptım izinli olduğum süre içinde midem 1 kere bile yanmadı ay dün itibari ile mahvoldum yaa işe galdim 10 da bi başladı hala devam edio anlamadım ben acaba işyerinde sürekli oturduğum için ve kızım mideme baskı yaptığı içinmi yanıo yaacuma kontolüm var isticem drdan bi ilaç sanırım napim çok kötü mide yanması
cok gecmıs olsun,
1 hafta once gece ben de nefessız kalarak uyanmıstım ama gectı daha sonradan.
benım ellerımde felaket uyusma oluyordu ama bu ara hafıfledı. magnezyum ıcıyorum hergun etkısı olmusmudur acaba:26:
Ayyy kızlar süper bişey buldum Bebego Mobilya Konya Bebek Ünitesi - Bebek Karyolası bebek odası sonra genç odasına dönüşüyor....
Aradım istanbuldaki yerlerini fiyatıda çok uygun geldi acaba kalitesi nedir..Tv de haberlerde de çıkmış bi ürün...Kocişi kandırırsam hafta sonu gider bakarız..:)
selam kızçeler 6 gündür giremiyordum misfirim vardı geçmişi okuyamadım yine doldurmuşsunuz :)
geçen gece kasık ağrım oldu hastaneye gittim bugün 28-1 iz nst ye girdim çok şükür doğum falan değilmiş
bebeğimin gelişimi 31 haftalık görünüyormuş 15 gün sonra nstye çağırdı 1350 gr olmuş kuzum dobler ultrason giricem yarın bakalım naıl geçicek yazarım sonucu...
Toplam 36 kullanıcı konuyu okuyor. (28 üye ve 8 ziyaretçi)
derya2807,ela_sudem,Burcu_zdmr,mavi_35,kanzy,kahvekolik,mydearbaby,Smurfie81,kahireden_ibrahim_pasa,jineps84,tuubaaoz,ASKIS,bol,SevdeBilge,Usha,nazobülo,izmirligirl,kahvelokum,zuzuipek+,drgks,beyhan25,simiramis,masterbully,gollum,annesinin_kuzusu,tarkul007,eeab,çaykaşığı,
kızlar maaşallahımız var ama 1 kaç kişinin haricileri konuşmuyor :)
canım ben 25. haftamda girdim cd filan verdiler.
kızlar ben hamile kaldığımdan beri 4 kilo aldımdün sağlık ocağından çağırdılar kalp atışlarını dinledi çok güzel dedi kiloyu kafama takıyodum ki hemşire hanım sağ olsun korkulcak bişey yok bu aydan sonra alırsın dedi dikkat edeyim dedim fazlamı kaçırdım ne
cnm braxton hicks denen doğuma hazırlık olarak ortaya çıkan ve 20. haftadan itibaren kendini gösteren sancı olabilir.
ama senin maalesef ki bir geçmişin var, bu nedenle bence bi acile gidip nstye bağlanman çok daha iyi olur
bende mide yanması sanki bide sinirliyken oluyor. denk mi geldi alakası var mı bilemiyorum. eskiden sinirlendiğimde midem ağrırdı zaten.
ramazanın başlarındaydı heralde bende de olmuştu burnum tıkandı heralde dedim. sebebi neymiş bunun?
fiyatı ne kadarmış canım? daha öncede paylaşılmıştı burda. ama konyada diye düşünmemişştim. oda düşünmüyorum şu an ama bakmakta fayda var.
oo 31 hafta ha, maşallah, maşallah.
geçmişi okumaktan başım döndü, nasıl konuşalım hacııııı?
ramazanın başlarındaydı heralde bende de olmuştu burnum tıkandı heralde dedim. sebebi neymiş bunun?
cnm ben 2 ayımdan sonra hep 4boyutlu renklı ultrasona gırdım cd zaten verıyo resımlerı vıdeoları vs
fiyatı ne kadarmış canım? daha öncede paylaşılmıştı burda. ama konyada diye düşünmemişştim. oda düşünmüyorum şu an ama bakmakta fayda var.
walla nefes darlıgının sebebını sormadım ben,
bızımkı de relax bı adam olur oyle dıyor
rahım buyudugu ıcın nefes almak zorlasacak dedı normal karsıladı yanı.
benımkı de sadece kanama oldugunda gel dedı.
aa ben anlatmayı unuttum gecen gun yanı 1 hafta once felan korıdorun ara kapısı cereyan yapmıs kapanmıs,
ben de karanlıkta gormedım kapalı oldugunu yatak odasına dogru hızla gıderken bı carptım göbüşümü ve sag mememi
yengec gıbı yan yan gıdıyordum demek:26:
ay nasıl bı agrı var ya oturdum agladım resmen,
sonra 10 dakıkada 3 kereyı gecen kasık krampları yasadım.
aha dedım doguruyom
ne pijama var ne hazırlanmıs bı canta,
anam babam ankarada kaldım yaban ellerde tek basıma
medıtasyon yaptım bıraz sakınlestırdım kendımı,
gıtmedım doktora gectı
Gerçekten panik atağız hepimiz yaa.. Inşallah bebişler zamanını bekler, anneleri gibi panik yapmazlar..
Bu arada benim oğlumun hala bi ismi yok:) ne rahat anne babayız biz ya.. Doğuma gidicez hala bi isim olmıcak büyük ihtimalle:)
walla nefes darlıgının sebebını sormadım ben,
bızımkı de relax bı adam olur oyle dıyor
rahım buyudugu ıcın nefes almak zorlasacak dedı normal karsıladı yanı.
benımkı de sadece kanama oldugunda gel dedı.
aa ben anlatmayı unuttum gecen gun yanı 1 hafta once felan korıdorun ara kapısı cereyan yapmıs kapanmıs,
ben de karanlıkta gormedım kapalı oldugunu yatak odasına dogru hızla gıderken bı carptım göbüşümü ve sag mememi
yengec gıbı yan yan gıdıyordum demek:26:
ay nasıl bı agrı var ya oturdum agladım resmen,
sonra 10 dakıkada 3 kereyı gecen kasık krampları yasadım.
aha dedım doguruyom
ne pijama var ne hazırlanmıs bı canta,
anam babam ankarada kaldım yaban ellerde tek basıma
medıtasyon yaptım bıraz sakınlestırdım kendımı,
gıtmedım doktora gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?