2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bende sorim bi druma bakalım ne dicek ama ben çokta önemli olduğunu düşünmüorum kendi adıma konişim ne bilim içim rahat tabi dikkate almak gerekir böle şeyleri dimi

bende mide yanması sanki bide sinirliyken oluyor. denk mi geldi alakası var mı bilemiyorum. eskiden sinirlendiğimde midem ağrırdı zaten.

ramazanın başlarındaydı heralde bende de olmuştu burnum tıkandı heralde dedim. sebebi neymiş bunun?

fiyatı ne kadarmış canım? daha öncede paylaşılmıştı burda. ama konyada diye düşünmemişştim. oda düşünmüyorum şu an ama bakmakta fayda var.

oo 31 hafta ha, maşallah, maşallah.

geçmişi okumaktan başım döndü, nasıl konuşalım hacııııı?

Ben de hafta sonu vajinamda ağrılar hissetmiştim 2 kadar yürüyemiyordum çok acıyordu.P.tesi doktora gittim anlattım normal dedi doktor.O ağrılar olabilir.Benim doktorum çok rahat ya her şeye normal der. Dediği tek şey çok kötü sancılanma olursa ve kan gelirse henem gel diyor başka bişey yok.Biraz oluruna bırakmak gerekiyor bu işi.Bazı olumsuzluklar yaşayacağız artık eee anne olma kolay değil tabi ki de :)

benim kaç kilo aldığımı duysan şok olursun :))) tam 12 kilo aldım hatta şuanda 13-14lere doğru gidiyor ve daha 27.haftadayım.ama şöyle bir durum varki benim boy 1.75 kilom 50 idi yani çok zayıftım gebelik öncesi,şimdide kollar falan hala çiroz ama çok kilo aldım.doktora yaradı toparladım kendimi biraz dedim de aman fazla toparlanma görürsün sonra dedi bana şimdi de daha nekadar alacağım bilmiyorum göbeğim olmasa çok zayıf görünüyorum hala ama göbek formda :))) sıkma sende canını asıl bundan sonra alırsın.

ya şimdi pek bişey yok daha önce de gittim gecenin bir yarısı kalsılma var diye çıkmamıştı hastane çalışanları beni mimledi artık içiniz rahat etsin burda kalın filan diyorlar sinir oluyorum sanki zevkten gidiorum oraya şimdi de gitsem bişey çıkmasa gene aynı şey olcak eğer gene olursa ve sıklaşırsa kesin gidicem

y merak etme bacım anladım zaten geçmişi okuduğunuzu

Gerçekten panik atağız hepimiz yaa.. Inşallah bebişler zamanını bekler, anneleri gibi panik yapmazlar..

Bu arada benim oğlumun hala bi ismi yok:) ne rahat anne babayız biz ya.. Doğuma gidicez hala bi isim olmıcak büyük ihtimalle:)

Bir de doğumdan sancılardan bahsetmişsiniz kızlar.Ben oğlumda 2 gün önceden geldi suyum ve 2 gün boyunca karın ağrısı çektim 15-20 dk bir filan.Ama herkeste aynı değildir aniden gelebilir mi bebek onu bilemem ? Benim önceden olunca bir gece hastanede yattım kendimiz istedik.Doktoruma kalsa 3-4 saate bir gel nstye gir diyordu.

ramazanın başlarındaydı heralde bende de olmuştu burnum tıkandı heralde dedim. sebebi neymiş bunun?

walla nefes darlıgının sebebını sormadım ben,
bızımkı de relax bı adam olur oyle dıyor
rahım buyudugu ıcın nefes almak zorlasacak dedı normal karsıladı yanı.
benımkı de sadece kanama oldugunda gel dedı.

aa ben anlatmayı unuttum gecen gun yanı 1 hafta once felan korıdorun ara kapısı cereyan yapmıs kapanmıs,
ben de karanlıkta gormedım kapalı oldugunu yatak odasına dogru hızla gıderken bı carptım göbüşümü ve sag mememi
yengec gıbı yan yan gıdıyordum demek:26:

ay nasıl bı agrı var ya oturdum agladım resmen,
sonra 10 dakıkada 3 kereyı gecen kasık krampları yasadım.
aha dedım doguruyom
ne pijama var ne hazırlanmıs bı canta,
anam babam ankarada kaldım yaban ellerde tek basıma

medıtasyon yaptım bıraz sakınlestırdım kendımı,
gıtmedım doktora gectı

kızlarr merhaba okudugum kadarıyla iyi herkes

İZMİRLİGİRL dikkat et bence eger sıkıntı hissediyosan sıklasıyosa hemen doktoruna gitmelisin

dogum konusmussunuz önce saglıklı olma temennisiyle normal dogum yapmak istiyorum bende becerebiilirsem tabi
çevremde normal yapan herkesin çok çabuk toparlandıgını gördüm bakalım kısmet bizim sansımıza ne gelirse:)))

fiyatı ne kadarmış canım? daha öncede paylaşılmıştı burda. ama konyada diye düşünmemişştim. oda düşünmüyorum şu an ama bakmakta fayda var.

Bayram kampanyası yaıcaz birkaç güne kadar 1190 peşin fiyatı olcak dediler 10 ay kredi kartı ile alırsan 1340 tl oluyo ucuz geldi kalitesine bakmak lazım..Gerçi haberlerde firma yetkilisi boyasının falan zararsız olduğunu söylüyo ama bilemedim...

geçmiş olsun canım.

nefes darlığı normal kızlar rahim büyüyor bebek organlarımıza baskı yapıyor. benim daha ilk aylardan başladı alıştım sanırım nefes darlığına :)

bizde hala isim bulamadık ve gün geçtikçe sıkıntı yapıyorum bu durumu. oğlumun kendi ismini bana söyleyeceğini umarak biraz daha zaman geçireyim bakayım :)))

geçmş olsun canım metanetliymişsin ben olsam doktorda alırdım soluğu

kızlar bende normal yapmak istiyorum inş. ama bu kaan kocatepenin birkaç videosunu izledimde orda vajina eski formuna dönmüyor gibilerinden bişiler dedi. ozmandan beri kafam karışık açıkcası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…