- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #21.161
kızlarr merhaba okudugum kadarıyla iyi herkes
İZMİRLİGİRL dikkat et bence eger sıkıntı hissediyosan sıklasıyosa hemen doktoruna gitmelisin
dogum konusmussunuz önce saglıklı olma temennisiyle normal dogum yapmak istiyorum bende becerebiilirsem tabi
çevremde normal yapan herkesin çok çabuk toparlandıgını gördüm bakalım kısmet bizim sansımıza ne gelirse:)))
Bayram kampanyası yaıcaz birkaç güne kadar 1190 peşin fiyatı olcak dediler 10 ay kredi kartı ile alırsan 1340 tl oluyo ucuz geldi kalitesine bakmak lazım..Gerçi haberlerde firma yetkilisi boyasının falan zararsız olduğunu söylüyo ama bilemedim...
slmlar şekerimi yüklendim geldim :))) çok şükür normal çıktı ama kızımın yüzünü göremedim ya dirseğini ya dizini ya ayağına getirdi durdu yüzüne ben iki kilo almışım toplamda 5 kilo oldu miniğimde 970gr olmuş haftasıyla uyumlu hatta önde dedi gerçi ben üstünde durmuyorum büyüğüde önde gidiyo falan derken birden bi yavaşladı erken doğdu
crafty demek mavi bloklardasın bende famas plazada çalıştım 5yıl ve halenb memorıale gidiyorum
preg
senin dr randevun vardı
tasuncanın nasılmış ???
Eki Görüntüle 242377 benimde bu model çok hoşuma gitti ama ev küçük fiyatıda iyiymiş aslında
valla benim canım sıkkın sekiz şehitten sonra...
geçmş olsun canım metanetliymişsin ben olsam doktorda alırdım soluğu
Eki Görüntüle 242377 benimde bu model çok hoşuma gitti ama ev küçük fiyatıda iyiymiş aslında
pazartesi doğum yapacak bi arkadaşım var ve eşi şuan hakkaride görev yapıyo,allahım doğmamış bebeklerin yüzü suyu hürmetine koru ordakileri...
Kızlar bebişleri büyütmek için neler yapıyorsunuz,
ben sevmemem rağmen sabahları pekmez, gün içinde 2-3 ceviz, her akşam bir büyük bardak (yaklaşık 2 su bardağı süt), ara öğünlerde meyve (günde en az 2 porsiyon) ve bol yoğurt yiyorum cumartesi gidecez bakalım inşallah büyütebilmişimdir :))))
pazartesi doğum yapacak bi arkadaşım var ve eşi şuan hakkaride görev yapıyo,allahım doğmamış bebeklerin yüzü suyu hürmetine koru ordakileri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?