- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #21.181
canım fiyata nerden baktınız göremedim ben
bende yeni gördüm yaALLAH rahmet eğlesin çok zor ailelerine sabır versin...
bende aynı. ara sıra pekmez, hergün 2 bardak süt, bol bol meyve, unutmazsam ceviz yiyorum. iri bi bebek. ama hafta olarak sadece 1 hafta ilerde. az önce 3 haftayı duyunca benimki az geldi :)
benim kaç kilo aldığımı duysan şok olursun :))) tam 12 kilo aldım hatta şuanda 13-14lere doğru gidiyor ve daha 27.haftadayım.ama şöyle bir durum varki benim boy 1.75 kilom 50 idi yani çok zayıftım gebelik öncesi,şimdide kollar falan hala çiroz ama çok kilo aldım.doktora yaradı toparladım kendimi biraz dedim de aman fazla toparlanma görürsün sonra dedi banaşimdi de daha nekadar alacağım bilmiyorum göbeğim olmasa çok zayıf görünüyorum hala ama göbek formda :))) sıkma sende canını asıl bundan sonra alırsın.
Gerçekten panik atağız hepimiz yaa.. Inşallah bebişler zamanını bekler, anneleri gibi panik yapmazlar..
Bu arada benim oğlumun hala bi ismi yok:) ne rahat anne babayız biz ya.. Doğuma gidicez hala bi isim olmıcak büyük ihtimalle:)
kıyamam canım ya ben yaz kış evde hep çorapsız kısa kolluydum hamilelğimde çok dkkat edyorum tabkde odan naıl büyük mü
kıyamam canım ya ben yaz kış evde hep çorapsız kısa kolluydum hamilelğimde çok dkkat edyorum tabkde odan naıl büyük mü
pazartesi doğum yapacak bi arkadaşım var ve eşi şuan hakkaride görev yapıyo,allahım doğmamış bebeklerin yüzü suyu hürmetine koru ordakileri...
Allah arkadaşının yardımcısı olsun ve bir daha hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın yaşatanlarında belasını versin Rabbim belki görür bizim bu dualarımızıda kalplerine biraz insanlık biraz merhamet gelir
valla benim canım sıkkın sekiz şehitten sonra...
kızlar bu haberlerden sonra gereksiz belki ama dün canım çok sıkıldı
uzun bir aradan sonra dün mecburiyetten eşimin halalarıyla(3 adet) görüşmek zorunda kaldık
benide 1.5 2 aydır görmüyolardı e haliyle büyüdük kızımla görünce hemenn ooo irileşmişşiniz dediler bende e olsun artık neredeyse 7 aylık oldum dedim sonra maşalllah gögüslerin ne kadr büyümüş deyip elleriyle işaret ede ede sinir katsayılarım yükseldi zaten kafama takıyorum ince sütyen daha küçük gösteriyo ama uclarını belli ediyo ne denediysem olmadı ince tişört giyincede kötü gözüküyo bu az süngerli takıyorum o da daha büyük mü gösteriyo dünden beri takmış durumdayım bunlar bu kadar büyük mü diye offffff
akşam çıkıp yeni çamasır alıcam valla büyüyen arkadaşlar siz ne yaptınız nasıl kullanıyorsunuz iç çamasırlarını???
uzun bir aradan sonra dün mecburiyetten eşimin halalarıyla(3 adet) görüşmek zorunda kaldık
benide 1.5 2 aydır görmüyolardı e haliyle büyüdük kızımla görünce hemenn ooo irileşmişşiniz dediler bende e olsun artık neredeyse 7 aylık oldum dedim sonra maşalllah gögüslerin ne kadr büyümüş deyip elleriyle işaret ede ede sinir katsayılarım yükseldi zaten kafama takıyorum ince sütyen daha küçük gösteriyo ama uclarını belli ediyo ne denediysem olmadı ince tişört giyincede kötü gözüküyo bu az süngerli takıyorum o da daha büyük mü gösteriyo dünden beri takmış durumdayım bunlar bu kadar büyük mü diye offffff
akşam çıkıp yeni çamasır alıcam valla büyüyen arkadaşlar siz ne yaptınız nasıl kullanıyorsunuz iç çamasırlarını???
Simiramis yalnız değilsin. Bizde oğluma hala bir isim bulamadık daha doğrusu yakıştıramıyoruz.Bu yüzden sinir olmaya başladım insan ismiyle sevmek istiyor yaaa.Acaba diğer arkadaşlar karar verdiler mi?
kimsenin hiç bi yerine hiç bişi geleceği yok bence
boş yere
boş uğurlara boş ideolojilere boş boş kan dökülüyor
anneler evlatlar geride kalıyor
yazık çok yazık !!!!!!
evet iyi bi yöntem kapatmak ama antalya da yasıyorum elimden gelse onuda giymicem sıcakta :)))şimdilik onu yapama heralde emzirme sütyeni alayım diye düşünüyorum bende.....ben emzirme sütyenlerinden aldım ama onlarda sadece kumaş süngerli değil ve benden süt gibi sıvıda geldiği için göğüs pedi kullanıyorum problem olmuyor huyunu bildiğin böyle problemli insanların yanına yanında ince yelek tarzı bişey götür ben öyle yapıyorum o zaman ne karnım nede göğüslerim hakkında gereksiz yorum yapamıyorlar özelliklerde görümceme giderken kendisi hamilelik sırasında çok kilo aldığı için 50den 80lere çıkmıştı benim kiloma takmış durumda üç aydır rahattım ama bu ay tekrar başladı sen şimdiye kadar almadın ama bundan sonra kesin alır ve kilolu doğum yaparsın diyor almıcam işte sadece bebişim alıcak sadece onu beslicem
ay ben mide yanmama dayanamadım aradım drumu öle böle değil dünden beri aralıksız yanıo çok kötü yaa ilaç verdi rennie duo süspansiyon aldırdım hemen eşime sabah kahwaltıdan 15 dk sonra 1 tablet akşam yatmadan önce 1 tablet kullan dedi inş işe yararkullanan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?