2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
evet iyi bi yöntem kapatmak ama antalya da yasıyorum elimden gelse onuda giymicem sıcakta :)))şimdilik onu yapama heralde emzirme sütyeni alayım diye düşünüyorum bende.....

çok iyi anlıyorum istanbulun sıcağında çekilmiyor orda hiç çekilmez ama ben laflara katlanmak kırmamak için kendimi sıkmak yerine sıcağa katlanıyorum

Son düzenleme:
evet iyi bi yöntem kapatmak ama antalya da yasıyorum elimden gelse onuda giymicem sıcakta :)))şimdilik onu yapama heralde emzirme sütyeni alayım diye düşünüyorum bende.....

canım bende antalyanın ilçesindeyim deepoya geldiğimde emzirme sütyeni almıştım içerisi havlulu gibi hem uçlarını belli etmiyo hem de antalya sıcağında terimi aldığı için rahatlatıyor.

benim memişlerimin zaten maaşallahı vardı 90 beden hala aynı sütyenlerimi takıorumm büyümedi sanıyordum geçen gün yeni aldığım hamile kalmadan birkaç defa giydiğim sütyenimi giyim dedim olmadıı resmen sıkıştım içinde birazcık büyümüş sanırsam

ben rutin kontrolüm 29 temmuzda gitmiştim seker falan ölçülmüştü
ama 1hafta önce yine gitmek zorunda kaldım sıvı akıntısıyla ilgili tel. konusmustuk görmek istedi doktorum
senin ne zaman kontrol???

canım bende antalyanın ilçesindeyim deepoya geldiğimde emzirme sütyeni almıştım içerisi havlulu gibi hem uçlarını belli etmiyo hem de antalya sıcağında terimi aldığı için rahatlatıyor.

ne markaymış o dediklerin benim aldıklarım bildiğin kumaş içi havlulu falan değil

slm herkese dün gece bebişim kudurdu resmen daha önce hiç bu kadar hareket olmamıştı pat pat vurup dururdu.dün bi döndü karnım resmen sağa sola yukarı aşağı
oldu. teleşlandım bide noluyo acaba diye heralde dönmeye çalışıyo yerleşemedi bi türlü. otururken hareket hissetmiyorum şimdi ama uzanır uzanmaz başlıyo.bide bugün kahvaltıdan sonra
bulantım oldu inşallah başlamaz eskisi gibi hiç çekilmiyo walla

canım ben şeker değerini sormuştum az önce...
sabah kaç çıktı...
benim 124

sabah aç 81
tok 118
çok şükür 2 gündür 120 yi geçmedik
diyet işe yarıyo ama vucut alıştı mı ne aç kalıyorum genelde ve kızım daha az hareket ediyo sanki sıfır şekeri pek sevmedim ben
dünde waffle istedi canım hamile kaldım istediğimi yiyemiyorum diye ağladım akşam eşim çok üzüldü ama napalım canım çok istedi

Canım hiç korkma.Allah öyle bir sabır verir ki. Bende ilk bebeğimi doğuracağım ve normal istiyorum rabbim izin ederse...Bende bebeğimin yüzünü, tenini, tatlı bakışlarını o kadar merak ediyorum ki bir an önce vaktini doldurup kollarıma alamak istiyorum...Hep onun tatlı yüzünü düşün,onunla yapacaklarını düşün bütün korkularını yenersin....Hiç korkma tatlım.....

nasıl oldu seninkiler bir anlatsana aynı şeyi mi yaşıyoruz bir de aralıkları düzenli mi yoksa uzun aralıklı ve düzensiz mi?

valla sağ bacağımı hissetmiyodum,karnımda adet sancısı çeker gibi ağrıdı sürekli,aynı anda belime aralıklarla ağrı saplanıp durdu
tuvalete kalktım gaz mı diye yok banyo yaptım su rahatlatır diye oda geçirmedi
sabaha karşı bir ara durmuş o arada ben uyudum

ben rutin kontrolüm 29 temmuzda gitmiştim seker falan ölçülmüştü
ama 1hafta önce yine gitmek zorunda kaldım sıvı akıntısıyla ilgili tel. konusmustuk görmek istedi doktorum
senin ne zaman kontrol???

ayy netim kopup duruyo ya..
bende dün gittim cnm 1 kg 50 gr. olmuş kuzuşum ama ben pek sağlıklı beslenemiyorum oyüzden tedirginim açıkcası seninki nekadar gelmişti en son?

Zaten 3 yaşına kadar falan kullanır diye düşündüm.zaten beşiklerde en az okadar.çünkü eşim oyun parkları beğenmedi.oyüzden mobilya yatak alıcaz bebişe.öle olunca en iyisi çilekten alalım dedik.biz erkek odası değilde unısex yani renkler falan yeşil sarı öle ne kız ne erkek odası.hem zaten 2-3 yaş zannetmiorum yavrum onu ayırt etsin.gerçi erken ama ben çocukların arasında 3-4 yaş olsun istiorum.işllh 2.si de kullanır

aman takılma bu kadar onun bunu lafına zaten seni sinir etmek için yapmışlar
ben 60 kiloyum şuan ve aldığım bütün kilolar göğüslerime gitti sanırım zaten küçük değillerdi ama şuan 90 takıyorum oda 95 e geçsem geçilir yani
normal balenli kullanmaya devam ediyorum penyeler dediğin gibi uçlarını gösteriyo en son boynerde altan diye marka verdiler onlardan aldım
penye kullancaksan göğüs pedlerinden koy bişey görünmüyo ben arada rahat diye sporcu sütyenlerinden takıyorum pedler bayağ işe yarıyo

ayy netim kopup duruyo ya..
bende dün gittim cnm 1 kg 50 gr. olmuş kuzuşum ama ben pek sağlıklı beslenemiyorum oyüzden tedirginim açıkcası seninki nekadar gelmişti en son?

maaşallah canım allah esirgesin kuzularımızı ben de cumartesi gideceğim 1 kg 50 gr iyi gibi geldi bana inşallah bende büyütebilmişimdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…