- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #21.201
evet iyi bi yöntem kapatmak ama antalya da yasıyorum elimden gelse onuda giymicem sıcakta :)))şimdilik onu yapama heralde emzirme sütyeni alayım diye düşünüyorum bende.....
evet iyi bi yöntem kapatmak ama antalya da yasıyorum elimden gelse onuda giymicem sıcakta :)))şimdilik onu yapama heralde emzirme sütyeni alayım diye düşünüyorum bende.....
ayy ben bir beden büyük sütyen aldım sıktı ucuna bir tane uzatma aldım olmadı artık dayanamadım ikinci uzatmyıda aldım ama artık oda sıkmaya başladı özellikle öğleden sonra çok rahatsız ediyor oda nefes almamı engelliyo bir uzatma daha alacam bu gidişlebu arada senle günümüz aynıymış cnm:)en son nezaman gittin sen doktora?
canım bende antalyanın ilçesindeyim deepoya geldiğimde emzirme sütyeni almıştım içerisi havlulu gibi hem uçlarını belli etmiyo hem de antalya sıcağında terimi aldığı için rahatlatıyor.
canım bende antalyanın ilçesindeyim deepoya geldiğimde emzirme sütyeni almıştım içerisi havlulu gibi hem uçlarını belli etmiyo hem de antalya sıcağında terimi aldığı için rahatlatıyor.
kızlar ebruerdal isimli üyeniz hem kasım annesi hem kasım geliniiinasıl oluosa bide nerenden uyduruosun diyor
forum cevaplarına tesadüfen baktım .. inanmayınn.fake
http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=3752336
canım ben şeker değerini sormuştum az önce...
sabah kaç çıktı...
benim 124
ne markaymış o dediklerin benim aldıklarım bildiğin kumaş içi havlulu falan değil
kedidir o kedi:)
hafiye gibisin bacım
yeni icininmiş canım.
nasıl oldu seninkiler bir anlatsana aynı şeyi mi yaşıyoruz bir de aralıkları düzenli mi yoksa uzun aralıklı ve düzensiz mi?
sen hangi hastaneye giidyosun?
ben rutin kontrolüm 29 temmuzda gitmiştim seker falan ölçülmüştü
ama 1hafta önce yine gitmek zorunda kaldım sıvı akıntısıyla ilgili tel. konusmustuk görmek istedi doktorum
senin ne zaman kontrol???
Canim benim ben 1,5 yasina kadar besik kullandim sonra sonra kizima bende cilek odasi aldim gercekten cok kaliteli ve cok memnunum.Ama bebk odasi degilde kiz cocuk odasi aldim, ikinci cocuguma olmuyor maalesef cünkü oglusum geliyor ama onada aynini düssünüyom biraz büyüyünce cocuk odasi alacam insaallah. Bebek odalari büyüse bile cocuksu kaliyor birkac sene sonra yine cocuk odasi alacaksin.
kızlar bu haberlerden sonra gereksiz belki ama dün canım çok sıkıldı
uzun bir aradan sonra dün mecburiyetten eşimin halalarıyla(3 adet) görüşmek zorunda kaldık
benide 1.5 2 aydır görmüyolardı e haliyle büyüdük kızımla görünce hemenn ooo irileşmişşiniz dediler bende e olsun artık neredeyse 7 aylık oldum dedim sonra maşalllah gögüslerin ne kadr büyümüş deyip elleriyle işaret ede ede sinir katsayılarım yükseldi zaten kafama takıyorum ince sütyen daha küçük gösteriyo ama uclarını belli ediyo ne denediysem olmadı ince tişört giyincede kötü gözüküyo bu az süngerli takıyorum o da daha büyük mü gösteriyo dünden beri takmış durumdayım bunlar bu kadar büyük mü diye offffff
akşam çıkıp yeni çamasır alıcam valla büyüyen arkadaşlar siz ne yaptınız nasıl kullanıyorsunuz iç çamasırlarını???
ayy netim kopup duruyo ya..
bende dün gittim cnm 1 kg 50 gr. olmuş kuzuşum ama ben pek sağlıklı beslenemiyorum oyüzden tedirginim açıkcası seninki nekadar gelmişti en son?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?