2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ben yaz boyu mayoyla geçirdim
40 beden normal mayo aldım
rahatta ettim ama sana tavsiyem 2 parça olanlar daha rahat oluyo her denize girip çıktığında değiştiriyosun bütünler yapışıyo çok rahat değil çıkarıp giymesi
bide şimdi sezon sonu uygundur artık

nerdeymiş banada söyle istanbuldaysan

istanbuldayımda nasıl tarif edeyim bilemedim mağaza olarak hiç gitmedim ama hep geçerken görüyordum vatan caddesinden bayrampaşaya ayrılan bir yol var büyük bir bine yeni inci diye yazıyor zaten
adres bu bellacım
FERHATPAŞA CAD. SİTE SOKAK NO:9
BAYRAMPAŞA / İSTANBUL

ayy netim kopup duruyo ya..
bende dün gittim cnm 1 kg 50 gr. olmuş kuzuşum ama ben pek sağlıklı beslenemiyorum oyüzden tedirginim açıkcası seninki nekadar gelmişti en son?

ya bende kızım 1 kilo olmus demek istiyorum hem de en acilinden..

aşerdim sanırım..

ay bellacım benimde totom gittikce büyüyor..

kızlar ben gercekten bazen düşünüyorum bizim kız arkayamı kactı acep diye

saol canım :))))))

selam arkadaşlar
ben diyete devam ediyorum 50gr yüklemem 161 çıkmıştı diyet verdi pazartesi yükleme yaptırmıcam yemekten 2 saat sonra kan vericem umarım düşmüştür hiç sevmezdim tatlıyı hamile kalmadan önce, tam sevmiştim ki şeker çıktı:)
mustelanın bbek şampuanı ,pişik kremi felan nasıl biraz pahalı ama ilk 6 ay kullanılması öneriliyor karar veremedim bubchen de ii sizce hangisi?
braun kulaktan ateşölçer almaya karar verdim umarım pişman olmam

artık doğunca anlıycaz heralde nereye kaçtıklarını
bide diyorlar ki göğüslerine daha süt dolmadı dolunca daha da büyüycek
o zaman yürüyen 2 göğüs olarak gezerim heralde

gaçmiş olsun bendede var aynı dert umarım düşmüştür evde ölçüyo musun sen?
ben ki zorla yemek yiyen insandım hamilelikten önce
şimdi açım diye ağlıyorum diyet insanın sinirini hakketen bozuyomuş
ben bütün ürünlerini mustela almayı düşünüyorum

kıyamam canım ya ben yaz kış evde hep çorapsız kısa kolluydum hamilelğimde çok dkkat edyorum tabkde odan naıl büyük mü

az önce bindallı resimlerine baktım seçmekte zorlanıyorum öneri lazım demişin şimdi hamileliğinle ilgili bişe okuyorum bu ne tezattır çok merak ettim

üstteki yorumum üzerine kasım anneleri adayı ebruerdal albümünü kaldırdı, bu arkadaş kasımda annemi olacak yoksa kasımda gelin mi hala anlamış değilim :)

Son düzenleme:
Kızlar oğlum sanırım midemde kocaman bi delik açtı

sürekli yemek yiyorum bugün ve de doymuyorum, bi yandan midem yanıyor ama durdurabilene aşk olsun valla

hem hamile hem gelin olamazmı doğumu yapıp düğüne gidicektir belki nerden biliyoruz :) yada gelinlikle doğuma heran herşey olabilir

hem hamile hem gelin olamazmı doğumu yapıp düğüne gidicektir belki nerden biliyoruz :) yada gelinlikle doğuma heran herşey olabilir

olabilir yani neden olmasın hem evlilik hem doğum kasıma denk gelmişse ebruerdal napsın forumda fakelik yapacak hali yok ya kesin biz anlamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…