- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #21.221
arkadaşlar bayramda tatile gitmeyi düşünüyoruz
ne giycem ben yaa
aslında pek istemiyordum ben ama kızım çok istiyor; bir iki senedir anlıyor ya artık tatildenx
hamile mayolarına baktım çok pahalı gereksiz geldi bana
lc waikinin sitesinden 40 beden falan alsam olurmu ki ne alsam
hiç bir şeyim olmuyo zaten eski şortlarım dizimde kalıyor
yeni icininmiş canım.
sağol baktım sitesinde hemencik ve outlet mağazasının yerinide biliyorum oraya gidip bakıcam
nerdeymiş banada söyle istanbuldaysan
nerdeymiş banada söyle istanbuldaysan
ayy netim kopup duruyo ya..
bende dün gittim cnm 1 kg 50 gr. olmuş kuzuşum ama ben pek sağlıklı beslenemiyorum oyüzden tedirginim açıkcası seninki nekadar gelmişti en son?
aman takılma bu kadar onun bunu lafına zaten seni sinir etmek için yapmışlar
ben 60 kiloyum şuan ve aldığım bütün kilolar göğüslerime gitti sanırım zaten küçük değillerdi ama şuan 90 takıyorum oda 95 e geçsem geçilir yani
normal balenli kullanmaya devam ediyorum penyeler dediğin gibi uçlarını gösteriyo en son boynerde altan diye marka verdiler onlardan aldım
penye kullancaksan göğüs pedlerinden koy bişey görünmüyo ben arada rahat diye sporcu sütyenlerinden takıyorum pedler bayağ işe yarıyo
istanbuldayımda nasıl tarif edeyim bilemedim mağaza olarak hiç gitmedim ama hep geçerken görüyordum vatan caddesinden bayrampaşaya ayrılan bir yol var büyük bir bine yeni inci diye yazıyor zaten
adres bu bellacım
FERHATPAŞA CAD. SİTE SOKAK NO:9
BAYRAMPAŞA / İSTANBUL
saol canım :))))))
ya bende kızım 1 kilo olmus demek istiyorum hem de en acilinden..
aşerdim sanırım..
ay bellacım benimde totom gittikce büyüyor..
kızlar ben gercekten bazen düşünüyorum bizim kız arkayamı kactı acep diye
selam arkadaşlar
ben diyete devam ediyorum 50gr yüklemem 161 çıkmıştı diyet verdi pazartesi yükleme yaptırmıcam yemekten 2 saat sonra kan vericem umarım düşmüştür hiç sevmezdim tatlıyı hamile kalmadan önce, tam sevmiştim ki şeker çıktı:)
mustelanın bbek şampuanı ,pişik kremi felan nasıl biraz pahalı ama ilk 6 ay kullanılması öneriliyor karar veremedim bubchen de ii sizce hangisi?
braun kulaktan ateşölçer almaya karar verdim umarım pişman olmam
kızlar genital bölgede kemiklerde ağrı ceken varmı ?
çatı ağrısı gibii
çatı ağrısı gibii
kıyamam canım ya ben yaz kış evde hep çorapsız kısa kolluydum hamilelğimde çok dkkat edyorum tabkde odan naıl büyük mü
hem hamile hem gelin olamazmı doğumu yapıp düğüne gidicektir belki nerden biliyoruz :) yada gelinlikle doğuma heran herşey olabilir
çatı ağrısı gibii
çatı ağrısı gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?