2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sanırım sende adana da doğum yapcaksın. hangi hastane hangi doktor? ben birkaç kişiden eskı adıyla unıversalde muzaffr sengüle gidicem. temmuzda bir göründüm ekimde adana ya gıttıgımde tekrar görünürüm .

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

benim dün normal gibi seyrederken sabah 124çıktı...
aman hamileyim tabi canım ne isterse yiyeceğim dedim olmadı...
Allah şifa versin ne diyeyim...

bende aynı durumdayım diyet insanın sinirini bozuyor...
aklıma bi börek düştü sorma...
napıcam bilmiyorum...

benim bebeğim haftasıyla uyumlu
ama asıl bundan sonre belli olur...
bugün ikici günüm doymuyorum ama napalım...

iyi aksamlar kizlar ay bugun gelemedim ben...

gecmiside cabucak baktim atlayarak baya dogum senaryolari yazmissiniz

yarin Allah izin verirse biz ve iki arkadasimiz camide iftar yemegi verecegiz,hazirliklar yaptik bugunden biraz yarinda yemekleri yapacagiz.

yoruldum biraz dinlenirken gireyim dedim topige,yarinda giremem topige erken kalkip yemek yapmaya gidecegiz insallah bu isin icinden cikariz 3 bayan olarak...

allah kabul etsin ve kolaylıklar versin :79:

Canım Allah kolaylık versin. Rabbim yardımcı olur... Allah kabul etsin..

artık doğunca anlıycaz heralde nereye kaçtıklarını
bide diyorlar ki göğüslerine daha süt dolmadı dolunca daha da büyüycek
o zaman yürüyen 2 göğüs olarak gezerim heralde

hahaha bende öyle olacam sanırım. kociş şimdiden bana şişko pattiz diyo. nolcek halimiz böyle bilmem....

kizlar gecmisi okuyamadim kusura bakmayin ben kocisle cok darginim benim guzelim bilgisayarimi kardesine veriyor. Kardesi biz turkiyeye gelirken bizden bilgisayar istedi esimde su an almayiz bunu ona verelim ben sana yenisini alirim dedi. bilirsiniz erkekleri alirim derler bin ay surer. kenidninkinide elletmez bana ben elleyince mutlaka formatlik oluyormus. Aldi benim bilgisayari formatladi kardesine gore ayaraladi. bende kustum ellemeiyorum artik bilgisayari.tabi buna 2 gun dayanabildim telefondan giriyorum ama cok zor oluyor hatta olmuyor. kilo topiginide guncellemem lazim. birdaha ellemem dedim ama gidene kadar kullanacagim sanirim gelincede onun o kiymetli bilgisayarindan girecegim iste gorsun bakalim benim bilgisayarimi almak neymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…