2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ya benimkide öyleydi ama 2 gündür ne oldu bilmiyorum acayip az hareketi

Allahım bu benim 4. işyerim,
hiç bu kadar sıkıcı bi yer görmemiştim,
canlı cenaze gibiler ya:26:
hiç ruh yok,
sıkıntıdan patlayabilirim her an
eşime söylüyorum şükret devlette iş bulmuşsun herkes işsizlikten kırılıyor sen sıkıntıdan bahsediyorsun diyor,
ama konusacak bı Allahın kulu olmaz mı ya
yan odamdakı amca 35 senelık, dıger taraftakı 33 senelık,
içleri gecmıs zaten habıre basbakanlıga sıkayet dılekcesı yazıp onu bunu sıkayet edıyolar
gerı kalan zamanlarda da Kuran okuyolar

bayanlar var cok dedıkoducu ve meraklı Allahım en son kocan sana gerdek gecenızde ne takı taktı deyınce bırı bı daha da yanlarına ugramadım. tuhaf merakları var.:26: sızce bu soru normal mı
soru sormayan bı tane kadın var,
aa dedım ıyı cok meraklı degıl vs..
o da cok atıyor kardesım
hergun bırı evlenme teklıf edıyor ona,
beledıye baskanları cepten arayıp bunu danısmanlık teklıf edıyolar falan

napacagımı sasırdım yanı,
hıc bole tuhaf bı yerde calısmamıstım

korıdora cıkıyorum ara sıra ayy çıt ses yok,
karsı odada bı amca var sabah 8.30da gelıyo kapatıyo kapıyı 3bucuga kadar yatıyo odasında
cıldıriciiimm

ay şaka gibi bi şirket öldüm gülmekten

canım çok güldüm ya süpermiş orası tam eğlencelik aslında kemal sunarın filmleri gibi ya klasik devlet dairesi

işim gereği bi gün millipyango idaresine gitmiştim ankara ya
anam ne fenaydı
örgü ören teyzeler vardı film gibi
hala da varmış ne yazıkki
pehh devletim kimlere mayış verion böle

Tipik bi kamu kurum ve kuruluşu :))) Ben de benzer bi kurumda, benzer insan manzaralarıyla içiçeyim :) Anlayabiliyorum o yüzden.. Benim çözümüm iş dışında çok hoş beş etmemek, insanlardan çok internetle ahbap olmak, işimi yapıp master kaçar hacı demek :)))

ben beşiğimi aldım beşli setimi battaniyeni hastane çıkışlarımı bir kaç tane zıbın,yengelerim görümcem falan tulum aldı baya bir.annemde koca bir sepet dolusu kıyafet almış napacaksa bebek :) onunkiler doğuma doğru gelecekte.en yakın zamanda paylaşmaya çalışacağım canım,resimlerini çekip koyarım :) ben biraz gaza geldim bana kalsa daha alırdım da artık alma giyemez çocuk büyüdükçe al dediler,oyüzden durdum şimdi

senin hamileliğin başları baya zorlu geçmiş canım ben sadece haşlama kokularına dayanamadım birde kendim bir süre hiç yemek yapamadım,yaparken burnuma havuza girerken takılanlardan falan taktım ama son hız kilo alımım devam ediyor.benimkide fazla ama merak etme,sende asıl bundan sonra alacağın için takma kafana,benim kilonun birazı bebeğe çoğu banaydı şimdiye kadar,bundan sonrası bebeğe olacak.hayırlısıyla o zaman bir gelseydi :))

sende bize takıl arkadaşım, boşver sen iş arkadaşlarını... gerdek gecesi ne taktı diye mi sordular:):) muhabbet orayamı geldi, durup dururken.. baya ilginç bi merak:):)

ayyy bende nefret ediyorum is yerime bakanlikta memurum gecen sene 1 yillik hazirlanmam sonucu sinavlardan gecerek atandim. simdi pismanim cok yorucu tiksiniyorum gencliyime yazik...
burdakilari bir gorseniz senin dediyin gibiler yasli yasli hepsi tip yani sanki secerek yerlestirmisler. az once de sinirlendim parami dogru durust hesablamiyolar, izne ayrilmistim yarim yamalak bir maas verdiler. bugun dondum kanunlari falan arastirdim kadini aradim soyledim beni suclu cikariyo. yasli da biri oyle sinir ki sanki nuh kavminden kalmis cadi. offfff af edersin ogluscum uzdum seni de ama ben o paralari dogum icin saklicaktim, hele bir vermesinler mudure gidicem soylemeye

ay şaka gibi bi şirket öldüm gülmekten

canım çok güldüm ya süpermiş orası tam eğlencelik aslında kemal sunarın filmleri gibi ya klasik devlet dairesi

evet gercek olamayacak kadar komık kızlar

işim gereği bi gün millipyango idaresine gitmiştim ankara ya
anam ne fenaydı
örgü ören teyzeler vardı film gibi
hala da varmış ne yazıkki
pehh devletim kimlere mayış verion böle

hee hem de ne mayış duysan dudagın ucuklar
orgu oruyolar zaten crafty,
sureklı bırbırlerınden model alıyolar

master iş yok
4-5 aydır burdayım toplasan gunde 1 saat calısan yok,
ramazan dolayısıyla hele herkes sermiş durumda kendını,
buraya yenı tasındık baska arkadasım da yok,
aksama kadar dakıkaları sayıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…