- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #21.341
sorma canım yaa bu aralar işlerim yoğunn arada bir giriyorum o zaman sen olmuyosun bu benim kız yani senin gelin 2 günden beri doğru dürüst tepmiyor bide tokluk şekerim 155 çıktı cumartesi 100 lük test yapacaklar kızım geçen cumartesi 910 gr olmuştu haftasıyla uyumluydu birde fotoraf istedim uygun pozizyon yoktu ama çekti kızım elini anlına dayamış düşünüyodu parmaklarıda uzun baya babasına çekti sanırsamm çok tatlı yaaaaaa
ben bayramdan sonra 1 hafta daha gelirim daha fazla gelemem zor oluyor ..ben uzun bi süre gelmeyi düşünmüyorum açıkçasıı onlarada hemen gelemem dedimm..onlar çıkardı gibi gösterirlerse doğum izninden sonra işsizlik ödeneğindende faydalanabiliyorsun aklında olsunn..bi aksilik olmazsa ben faydalanmak istiyorumm..dört yıllık emeğim var..
açımmmmmm aççççççç öğlen yemeğim 1 adet dometes bir kiprit kutusu kadar peynir bir dilim kepek ekmeği bir adet elma en son yemeğimi sahurda yemiştimm. bunlarla akşam iftara kadar duracağımm sizce azmı kızıma haksızlık mı yapıyorum birde dün akşam yeşil çay içmitim içimi dışımı temizledi bu çay benimm bide bişey soracam doktorunuz her ay ultrosonda bakıyormu benimki pek taraftar değil bana seninki biraz riskli olduğu için baktım dedi yoksa 32 haftanda bakacaktım dedi coraspin kullanıyorumdaa kan pıhtılaşması için
bende açımm canım dondurma istiyoo muhallebi istiyoo karpuz istiyoo üzüm istiyoo vs vs.. yok yokk..
senindemi şekerin yüksek..26.haftada gittiğimde banada 1 ay daha devam et demişti coraspirine..2-3 haftada bir gidiyorum doktora 10 günde gittiğimde oldu haftada 1 de dayanamıyorumm özlüyorumm..
en çok ben de yüzüstü yatmayı özledim. eşim yanımda öle yatınca sinir oluyorum. ona da yasaklıcam yüzüstü yatmayı.. azcık o da zorlansın:)
benim 163 ve 144 çıktı...bayramda tam 30 haftalık oluyorum benn siz bizden küçüksünüz acaba ondan mı olur dedi senin doktor biz daha sormadık 29.haftaya kadar demişti sorsamda sorun olmaz der ona göre herşey normal çünküü..:)))..
beyaz ekmek çok fazla çıkarıyor şekerii..birde meyve yiyemiyorum yaa..
senin kaç çıkmıştı şekerinn..
tatlı yemiyoruz ya belki biraz azaltmış olabilir hareketlerini...bende diyete başladığımdan beri sanki kızım daha az hatta yok denecek kadar az hareket ediyo
acaba yeterli enerjiyi alamıyo mu diye korkmaya başladım
açlığı saymıyorum zatennnnnnn
ben her gittiğimde bakıyor doktorum
bugün kontrolumüz vardı..
oğluşum tam gaz tosun olma yolunda ilerliyor...abileri çıta gibi ama bu sıpa obez olcak sanırsam..
tüm ölçümler normal..iri bebek olunca amniyo sıvısıda birazcık fazlaymış ama önemli değilmiş..
erken doğum belirtilerini sordum.. eşin bile kapıdan girince senin suratına bakar anlar o ağrıları dedi..
telaş yapma şu an için öyle bi risk yok dedi...
çok çok şükür Rabbime hamd olsun ....
canım ya sen şeker ölçümü yaptırdın mı
şeker çıkınca doktorum bana bu saydığın şeylere neden olur demişti
az yiyiorum dime doktor bana ayda 1 kilo alacaksın dedi ben zaten kiloluyumm diyet vermedi ama akşam yiyorum rahat rahat yaa işyerine yemek getirmek istemiyorum sanırım ondan yavrum etkilenirmi acaba yada ben dometes ve peynirin miktarını artırıyım her 2 saate bir yiyeyimm dimeee
canım bana 20.haftada doktor doopler diye bişeyle baktı ultrosondan bebeğe giden kanda çentikleşme vardı doktor sınıra yakın dedi coraspine devam dedi coraspin önlüyormuş bebeğim çok şükür iyyi ben burdaki hastanede ölçtürmüştüm 82-120 çıktı geçen cumartesi gittiğim özel hastanede ölçtürdüm 90-155 çıktı doktor 100 lük yapacaz dedi hayırlısıı
ayyy ya ogelne geldı bu ıs yerınde yemek derdınden bıktım hep dısardan saglıklı bısey bulamıom oglusuma
açımmmmmm aççççççç öğlen yemeğim 1 adet dometes bir kiprit kutusu kadar peynir bir dilim kepek ekmeği bir adet elma en son yemeğimi sahurda yemiştimm. bunlarla akşam iftara kadar duracağımm sizce azmı kızıma haksızlık mı yapıyorum birde dün akşam yeşil çay içmitim içimi dışımı temizledi bu çay benimm bide bişey soracam doktorunuz her ay ultrosonda bakıyormu benimki pek taraftar değil bana seninki biraz riskli olduğu için baktım dedi yoksa 32 haftanda bakacaktım dedi coraspin kullanıyorumdaa kan pıhtılaşması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?