- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #21.361
ayy kızlar bugun dr kontrolum var dr bugun çatımı kontrol edecek genısmı dıe genişse normal dogum oncelık dıo ama ben ıstemıom korkmaya basladım bu catı olcturmekte cok can acıtıomus heralde aranızda baktıran varmı dr gıdıom dıe heyecanlıydım sımdı korkmaya basladım....
benim kaç kilo aldığımı duysan şok olursun :))) tam 12 kilo aldım hatta şuanda 13-14lere doğru gidiyor ve daha 27.haftadayım.ama şöyle bir durum varki benim boy 1.75 kilom 50 idi yani çok zayıftım gebelik öncesi,şimdide kollar falan hala çiroz ama çok kilo aldım.doktora yaradı toparladım kendimi biraz dedim de aman fazla toparlanma görürsün sonra dedi banaşimdi de daha nekadar alacağım bilmiyorum göbeğim olmasa çok zayıf görünüyorum hala ama göbek formda :))) sıkma sende canını asıl bundan sonra alırsın.
fırsat buldukca gel emihayırlı geceler annişler nasılsınız? ben baya baya ara verdim nete hiç girmeye fırsat olmuyor çok yoruluyorum ramazan da, birde davetli alsam halim nice olur:) sizler nasılsınız_ bebişleriniz nasıl?:)
herkese salam necesiniz? uzun bir aradan sonra yeniden merhaba...umarim her sey yolundadir. 1 aylik mezuniyyete cikmisdim nete falan her seye ara vermisdim, simdi yeniden isdeyim bir ay bir az sikintili gecti ama insallah her sey duzelicek. umarim her kes iyidir ve tum bebisler yerindedir. oglusumla herkesi opduk
canım ben 3. aydan beri diyet yapıyorum.. ailede şeker oldugundan .. ve günde 6 öğün besleniyorum.. az az ama sık beslenmen lazım.. doktorum asla kendini ac bırakma dedi bana.. bence kendi kendine diyet yapma mutlaka doktor desteğinde olmalısın.. bebeklerimizin gelişim dönemi suanda çünkü..bebek her türlü senden beslenir ama sen stoklarını güncellemezsen vücudun bi yerde iflas etme noktasına gelebilir.. ki bebeğin için en önemli kişi sensin suanda..
şeker yüzünden diyet yapan arkadaslar .. gözünüzün önüne börekler sekerlemeler en tatlı meyveler geliyor ama bebeklerimiz için buna değer.. ben daha önce hergün deli gibi çikolata yiyen biriydim.. hamile oldugumu öğrendiğim gün kestim.. sigara gibi.. kızıma zararlı herseyden uzagım ve psikolojik olarak canım cekmiyor..
sadece seker testi sonucum yüksek cıktıgında eve gelip sinirimden dondurma yemiştim nerdeyse yarım kilo.. ama sonra yine frenledim kendimi.. şeker gercekten bebekler için riskli.. obez olma olasılıkları var Allah korusun.. bide surda ne kadar kaldıki.. dayanılır bence..
ayy kızlar bugun dr kontrolum var dr bugun çatımı kontrol edecek genısmı dıe genişse normal dogum oncelık dıo ama ben ıstemıom korkmaya basladım bu catı olcturmekte cok can acıtıomus heralde aranızda baktıran varmı dr gıdıom dıe heyecanlıydım sımdı korkmaya basladım....
erken değil mi? Ben 35-37. Haftalarda yapılyor diye duymuştum. Belki yanlış hatırlıyorumdur. Ama ben hiç hazırlıklı değilim, o anı düşünmek bile beni geriyor. O vakit geldiğinde naparım bilmiyorum.:18:
Günaydın sevgili anneler ve bebekleri bugün biraz üzüntülüyüm biz şırnaktayız eşim bir aylığına göreve gitti tekrar sürekligörevde alıştım diyorum ama o kadar zor ki evlendiğimizden beri sürekli gidiyor eşime emanetmiş gibi bakıyorum
Günaydın sevgili anneler ve bebekleri bugün biraz üzüntülüyüm biz şırnaktayız eşim bir aylığına göreve gitti tekrar sürekligörevde alıştım diyorum ama o kadar zor ki evlendiğimizden beri sürekli gidiyor eşime emanetmiş gibi bakıyorum
günaydın sevgili anneler ve bebekleri bugün biraz üzüntülüyüm biz şırnaktayız eşim bir aylığına göreve gitti tekrar sürekligörevde alıştım diyorum ama o kadar zor ki evlendiğimizden beri sürekli gidiyor eşime emanetmiş gibi bakıyorum
canım ben 3. aydan beri diyet yapıyorum.. ailede şeker oldugundan .. ve günde 6 öğün besleniyorum.. az az ama sık beslenmen lazım.. doktorum asla kendini ac bırakma dedi bana.. bence kendi kendine diyet yapma mutlaka doktor desteğinde olmalısın.. bebeklerimizin gelişim dönemi suanda çünkü..bebek her türlü senden beslenir ama sen stoklarını güncellemezsen vücudun bi yerde iflas etme noktasına gelebilir.. ki bebeğin için en önemli kişi sensin suanda..
şeker yüzünden diyet yapan arkadaslar .. gözünüzün önüne börekler sekerlemeler en tatlı meyveler geliyor ama bebeklerimiz için buna değer.. ben daha önce hergün deli gibi çikolata yiyen biriydim.. hamile oldugumu öğrendiğim gün kestim.. sigara gibi.. kızıma zararlı herseyden uzagım ve psikolojik olarak canım cekmiyor..
sadece seker testi sonucum yüksek cıktıgında eve gelip sinirimden dondurma yemiştim nerdeyse yarım kilo.. ama sonra yine frenledim kendimi.. şeker gercekten bebekler için riskli.. obez olma olasılıkları var Allah korusun.. bide surda ne kadar kaldıki.. dayanılır bence..
Günaydınlar.
Şekeri olanların Allah yardımcısı olsun. Gerçekten yediklerime dikkat etmek zorunda kalsaydım ne yapardım bilmiyorum, şuan kayınvalidemlerdeyiz. Her gün ya da gün aşırı süt, yoğurt, yumurta, et, muz vs. yemem gerekiyor, ben tam olarak bunları tüketemiyorum. Olmadığından değil de kendi evimdeki gibi olmuyor. Açıp buzdolabını benim şunu yemem gerekiyor ya da canım şunu çekiyor diyemiyorum. Annemdeyken rahat rahat diyordum tabi. Yani doymak için yiyorum bir yerde. Bir de belli bir menüye bağlı kalmam gerekseydi hepten yanmıştım herhalde. 2 haftam kaldı, sonra evimde ne yediğime dikkat ederim inşallah.
Kızlar ben liste de yaptım ama alışveriş yapıyorum, bir sürü şey alıyorum, sanki bebeğimin herşeyi eksik gibi geliyor. Size de öyle oluyor mu? İnternetten bebek yağı, pişik önleyici krem vs. sipariş verdim. Kıyafetleri de tamam sayılır. Yatağı, bebek arabası kaldı, onun dışında pek eksik yok gibi ama sanki bana hiçbir şeyi yokmuş gibi geliyor. Bir şeyleri eksikmiş, unutulmuş, doğuma ya yetiştiremezsem gibi geliyor. Niye böyle evham yapıyorum bilmiyorum.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?