2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar ilgilenenler için diyetisyenin verdiği açlık listem ;
sabah uyanınca :
1 bardak süt

1 saat sonra kahvaltı :
3 dilim esmer ekmek
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
domates salatalık maydanoz
1 çay bardağı portakal suyu

2 saat sonra ara öğün:
1 porsiyon meyve,6 tane fındık

2 saat sonra öğle yemeği:
1 tabak sebze yemeği
1kase yoğurt/salata
2 dilim ekmek yada bulgur pilavı
1 kase çorba

2 saat sonra ara öğün:
1 porsiyon meyve,fındık yada badem

2 saat sonra ara öğün:
1 dilim ekmek yada 2 adet grisini
1 dilim peynir

2 saat sonra akşam yemeği
1 porsiyon et yada balık
salata/yoğurt
2 dilim ekmek yada bulgur pilavı
1 kase çorba

2 saat sonra ara öğün:
1 bardak süt yada 1 kase yoğurt

ayy kızlar bugun dr kontrolum var dr bugun çatımı kontrol edecek genısmı dıe genişse normal dogum oncelık dıo ama ben ıstemıom korkmaya basladım bu catı olcturmekte cok can acıtıomus heralde aranızda baktıran varmı dr gıdıom dıe heyecanlıydım sımdı korkmaya basladım....

Erken değil mi? Ben 35-37. haftalarda yapılyor diye duymuştum. Belki yanlış hatırlıyorumdur. Ama ben hiç hazırlıklı değilim, o anı düşünmek bile beni geriyor. O vakit geldiğinde naparım bilmiyorum.:18:

mahşallah kilona inşallah alırım ben de aynı top yutmuş gibiyim bu lafına bayıldım bende 62 ile hamile kaldım 5. ci aya kadar aşerdim yani midemde bişey durmadı 51 kiloya indim daha yeni yemeye başladım sayılır şuan 55 kiloyum neyse sağlık olsun ben kafama takmıyorum ama etrafımdakiler karnın çıkmamış hamilelik yakışmamış bütün hevesim gidiyo ben biraz kafama çok takıyorum heralde ondan kilo alamıyorum
hayırlı geceler annişler nasılsınız? ben baya baya ara verdim nete hiç girmeye fırsat olmuyor çok yoruluyorum ramazan da, birde davetli alsam halim nice olur:) sizler nasılsınız_ bebişleriniz nasıl?:)
fırsat buldukca gel emi özledim sizleri bende gelemiyorum iş güç derken akşam oluyo ne çabuk geçiyo anlam vermiyorum biz iyiyiz çok şükür bebişimde iyi sen nasılsın cnm iyisindir inşallah

kimler gelmiş topiğimizin azerbeycanlısı nerdesin kız sen inşallar düzelir herşey sıkma canını sakın bebişin stresli olur sonra bizde seni öptük cnm benim

Allah'a şükür elimizde olan bişi bunu durdurmak...
mesela benim bu akşam misafirim var ve günlerdir börek geçiyor gözümün önünden...
yemeyeceğim..
napalım...
normal doğum yapmak istiyorum ayrıca benim yüzümden oğluma bişi olursa çok çok fena...
Allah başka dert vermesin...
bu dert bile değil aslında....

çatı muayenesi için çok erken be tatlım
daha esnemeye bile başlamadı belki de. 37 de fln yapılıo o muayene ????

internette baktım da bu 32.haftadan sonra falan yapılıyormuş. birde canın yanmadığını sölemişler. herhalde kötü bir şey değildir. elle muayene ediomuş. ama sen yine de bizimle tecrübelerini paylaşırsın..

kızlar bebişlerinize alış veriş yapıyonuz mu :26: ben daha hiç bir şey almadım eşim hala erken diyo bende almak istiyorum hepsini birden alırız diyo doğum yaklaşınca diyo ama benim hiç heycanım yok sanki bebeğime hiç bir şey almıcakmış gibi rüyalarıma giriyo emziği bakkaldan alıyoruz doğum yapmışım bebğimin hiç bir şeyi yok sadece bir tane öten ayakkabı aldık 3 gün heycandan yerimde duramadım kimse beni anlamıyo sanırım

kizlar tekmelemiyo diye yazmissiniz ama benimki galiba futbolcu falan olucak ailede de yok gerci ama
yani birazdan ayaklari agzimdan cikarsa hic sasmam karnimda durtmediyi yer kalmadi sipanin, altdan ustden asagidan yukaridan ayni anda dort bir yandan geliyor gumbur gumbur,,, sanki 3-uz falan tasiyorum (masalllah )
hele gobeyime vurmuyomu gozumden yas akiyo resmen ozellikle geceleri 12-den sonra bana uyku haram, yaaaaa onu elime gecirdiyimde bir isiricam ki

Merhaba hamile arkadaşlar..umarım herkesin bebişleri iyidir.
dün kontrolüm vardı.hastane ve doktor arayışı içindeydim.dün karar verdim.
Ultrasonda kızımı gördüm özlemişim:) ayrı bi heyacan her seferinde biraz daha fazla görebilmek istiyorum.25+5 günlük kızım. gelişimi iyi gidiyormuş kilo da almış.çok sevindim.bende 1 kilo daha almışım. ayda 1 buçuk kilo alman iyi olur dedi. tiroit testi istedi onu yaptıracam bi de şeker yükleme testi. bugün de tetenoz aşısı olcam sağlık ocağinda. bebeğin hareketlerini her gün takip et dedi doktor. son zamanlarda dikkatli olalım çok uzun süre hiç hareket hissettmezsek hemen başvurmalıymışız. benim ablam bebeğinin hareketlerini hissedemedi ve kaybettik.kalbi durmuş dediler( o yüzden benim için bu çok önemli.neyse. herkesin iyi haberlerini burdan alırız inş..

Günaydın sevgili anneler ve bebekleri bugün biraz üzüntülüyüm biz şırnaktayız eşim bir aylığına göreve gitti tekrar sürekligörevde alıştım diyorum ama o kadar zor ki evlendiğimizden beri sürekli gidiyor eşime emanetmiş gibi bakıyorum

allah sabır versin canım hele son duyduklarımızdan sonra
içini ferah tut ,kötü şeyleri çağırma allah sana ve bebişine bağışlasın eşini

Günaydın.Allah yardımcınız olsun.gerçekten çok zor bi durum.Allah korusun hepsini.

kızlar bebişlerinizin cicilerini paylaşırmısınız hem birbirimizden bilgi alırız

tepik konusunda kızımın maaşallahı var bir bebek 1 dk bile durmazmı yaa ay bu çıkınca mahvetcek bizi sanırım eşimde babası gibi komanda olucak kızım dio idrar torbama bir tepik atıo diorum sanırım işiorum ben sizede öle oluyomu aman kızım hep hareket etsinde aklım kalmasın onda şimdi içerlenir bana falan

Son düzenleme:

allah sabır versın cnm zor bır durum allah hepsını korusun...içini ferah tut

ya bende o çok sevdiğim cips ve kolayı kestim. aynen sigara misali ağzıma bile sürmedim sürmeyide düşünmüyorum bebişim sağlıkla gelsinde. yemesem ölmem yani :)

bu duyguyu bende yaşıyorum canım. gerçi eksiklerimiz bitmedi ama sanki aldıklarım az geliyor ve aldıkça alasım geliyor. etrafımdakiler kızmaya başladı yeter diye. ihihi. ilk fırsatta yine alışveriş yapıcam ama

doktor sonrası olanları bizlerlede paylaş canım şu çatı muayenesini bende merak ediyorum :)

ALLAH yardımcınız olsun canım hepiniz ona emanetsiniz..

zor bir durum heleki şu durumda allah kolaylık versin canım içini rahat tut rabbim eşinin yanında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…