- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.801
kahvelokum annecik1 sehnaz86 eeab fatmakoca ERVUS elfinya trawma
kasım anneleri merhaba,
çok sıkıldım ben... nasılsınız?
selam annecikler...
kızlar ben size korseyi sorcaktım. doğum sonrası korse kullanmayı düşünüyomusunuz? malum bu göbek doğumdan sonra foss diye sönecek.daha önce doğum yapmış anneler kullandınız mı? sezeryan olursa hemen kullanamazsın falan diyenler varda...
selam kızlar dün oğlumuz bizi çok korkuttu :18:
dün kanamam gelmeye başladı doktorumu aradım hemen gel hazırlıklı gel doğuma alabilirim dedi kızlar çok heyecanlandım doğuma hazırım sanıyordum hiç hazır değilmişim elim ayağım titredi tansiyonum çıktı neyse doktora gittik baştan etc midir nedir ona soktular sonra ultrason sonra rahim ağzına baktılar herhangi bir sorun çıkmadı bende rahim ağzı yarası vardı bebeğin kafası biraz daha fazla aşağıdaymış çatılarımda çok darmış o yüzden rahim ağzındaki yara kanama yapmış 34 haftalık hamile olmam gerekiyordu dün normalde 35 + 1 haftalık çıktı şimdi sürekli dinleneceğim ama çatı genişliğine bakmak isterken doktor yarayı daha çok hırpaladı heralde kanamam daha çok çoğaldı bugün biraz hafifledi. sizce çatılarım bundan sonra genişleyebilirmi yoksa bende mi sezeryan doğum yapmak zorundayım
en kötüsüde akşam arkadaşlarımız bizdeydi birinin iş yerinden arkadaşı hafif kanaması olmuş doktorunu bulamayınca acilden benim doktoruma gitmiş onada benim gibi aşağıdan bakarken kızın suyunu patlatmış acil doğuma almışlar bebek sağ salim doğmuş ama bir hafta yaşamış bu hafta başı ölmüş bebiş çok üzüldüm kızda 35 haftalık hamileymiş akşamdan beri yedim bitirdim kendimi kanamamda durmayınca kime gideyim bilemedim çok şükür şimdi kanamam yok ama moralim sıfır bebeğime birşey olursa ya olsaydı benimde başıma aynı şey gelseydi diye aklımdan çıkaramıyorum
ARKADASLAR BENIMDE 27 HAFTA 5 GUNLUKKEN BASLADI pLASENTA YASLANMASI AYRICA HIERTANSIYONUM VAR ZEYNEp KAMILDE DOGUM DUSUNUORUM SUANDA 32 HAFTALIK OLDUM BAZI DOKTORLAR ERKEN DOGUM YAARSINDIOLAR BAZILARI TANSIYONDAN DOLAYI SEZERYAN OLUR DIO, BAZILARIDA 40 HAFTAYA KADAR BEKLENEBILIR DENIO KIME INANICAGIMI SASIRDIM BASIDAN BÖLE BISEY GECEN VARMI LUTFEN YARDIM ETSIN
canım ben geçen sene sezeryan bölgesinden ameliyat oldum.kesinlikle korse falan kullanamadım.canımı acıttı.komşum 5 ay önce sezeryanla doğum yaptı oda kullanamadı.açıkçası doğumda sonrası için korse falan almadım,başıma geleceği bildiğimden.
ben cuma kontrolde nstye gırdım hıc sancı veya kasılma çıkmadı ama bugun sancım ufak ufak gelıp gıdıyo sanırım kasılma bunlar normaldır dimi kızlar
normal tatlım normal ben haftalardır kasılıyorum bak bişeycik olmadı sen rahat ama temkinli ol düzenli olmadığı sürece problem yok ben birkaç kere düzenli de çektim ama 1 buçuk saatten fazla durmadım dr gittim hemen
bu aralar kabızlık var düzenlı çıkamadıgım için gaz sancısıda olabılır gerçi
bebeğin hareketlerini takip et
azalırsa doktora git
azalmazsa sorun yok :)
azalma yok cnm hareketlrı ıyı bıraz üşüttüm bugun ondan olabılırmı acaba
olmaz mı
rezene çayı iç varsa evde
yoksa da yarın fln al
çok ii gelio gaz sancısına
bide havalar soğudu artık e malum yanıoruz çorapsız gezioruz
dikkat etmek lazım
bu arada hatunlar ciddi ciddi şu çantaları hazırlamak lazım heralde. sanki çantam hazır olsa doğumum erken olur şeklinde bir his var bende de. her şey hazır tek çantaya girecek, ama bir türlü elim gitmiyor.
ben şeyi merak ediyorum, egzersiz yapıyor musunuz kızlar? netten bir kaç video buldum lakin hiç bir şeyi alışkanlık haline getiremiyorum ki bunu yapabileyim. aranızda düzenli yapan varsa bana da gaz versin lütfen. sanırım nefes egzersizlerine de başlamak lazım. ahh bir sebat edebilsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?