- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.141
amaan boşverbenide anamın bi komşusu gördü hiç sevmem onuda aaa nekadar kilo almışın diyo yayık yayık heralde doğurcaz artık dedim. sanki göbek sadece koca bebek var içinde boru mu
zaten sanırsın hepsi hamileliğinde mankendi.
bu bizdeki fizyolojik değişimlerde uzaylı oldugumuzdan oluyor..
yeminle insanlar çok dengesiz
yürürken göbeğim sallanıyormuş
e be ... nerem sallanck başka töbe töbe
hava kötü, ofiste sırtım agrıyor, evde olunca cok yoruluyorum devamlı bir seyler kaldırıyorum..
bugun kadın gelmedi yine hastaymıs ben ofisteyim, b.. göturuyor evimi aklım kaldı..
bu arada kızlar siz halı silme bilmem ne ince temizligi ne zaman yapmayı planlıyorsunuz?
ben hep bebek odasına konsantreyim salak gibi ama dusununce eve giden gelen cok olacak o ara salondu bilmem neydi , bir de bebegi ilk etapta yanımda yatırıcam odamın da halıları falan ince bir sekilde temizlenmeli .. off bunlar hic aklıma gelmemisti simdi geldi migdem gerildi!!
ay çok güldürdün beni bide böylemi söylüyolar buda ayrı bi cinsmiş. koca göbüşümüz var bırak sallanmayı ben yana devrilcez diye korkuyom
http://www.e-.kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk./i/p/hd/10/lBMP-30010_1.jpg
canım çok saol hediyen için tamda almayı düşünüyoduk senden geldi bakıp bakıp teyzemiz almıştı diycez
çok güzel bi anı oldu
zaten sanırsın hepsi hamileliğinde mankendi.
bu bizdeki fizyolojik değişimlerde uzaylı oldugumuzdan oluyor..
http://www.e-.kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk./i/p/hd/10/lBMP-30010_1.jpg
canım çok saol hediyen için tamda almayı düşünüyoduk senden geldi bakıp bakıp teyzemiz almıştı diycez
çok güzel bi anı oldu
cnm ya sen bilirsin arkadaşımız cicilli neden erken doğum yaptı? 34+3 de.
Tarkul seninle satımız aynı, sen şimdi 18 Ekim diyince bana böyle hafiften bir panik geldi sanki
Ki şu saate kadar çok rahattım, daha hastane çantam bile hazır değil o kadar yani
Hatta diyodum bizim topiğe yazıyım da çantam hala hazır değil diye, kızlardan biri artık kulağımı çekiversin de kendime geleyim
Benim de yarın sabah 10'da kontrolüm var, çatı muayenesi yapılacak, ona göre doğumu da konuşuruz heralde artık bi zaamet
Sen kendin mi istedin sezeryanı, doktorun mu böyle uygun gördü?
tatlım saol.kimse bilmiyor. inşallah sağlıklarına kavuştuklarında kendisi açıklama yaparKuzum walla ben de bilmiyorum...
bilenler bizide aydınlatırsa seviniriz..
neyseki ikiside iyiymiş..
Günaydın hafta sonunu kocalarıyla geçiren topiği boş bırakan hatun kişiler ve onların minnak buzağıları.
Cicili sırayı bozdu Ezkende arkasından bozacak tabi araya başkaları girmezse. İlgimdisi saygısız kızım bunlar valla büyüğe saygı filan yok.
Neyse biz hafta sonu koca kızımla mutfağı hallettik ama benm kocanın boynu tutulduğu için (hastanelik oldu) camlarım perdelerim kaldı. Kendim yapıcam görücek bugünün işini yarına bırakmayı. Doğurmuycam işte diyorum camları silinceye kadar doğurmuycam bende diyorum çünkü sürekli doğur artık kızımı deyip duruyor.
Bende videoya çekicem karnımdaki hareketlerini. Aldığın kiloya saygı duyuyorum ve bende bu hafta itibariyle 14 kilo almış bulunmaktayım umarım 1 kilodan fazla almam.
doğurur doğurmaz o bilgiler nasıl oluyor bilmiyorum ama sanki yıllardır biliyormuş gibi davranıyorsun.
kızlarr 18 ekimde sezeryan olacağım inşallahh şafak :8 yani. çok heyecanlanıyorum. cuma son kontrolümüz var bakalım oğluşum kaç kilo oldu? 10 gün önce 2670di 3 ü geçer mi 2 haftada acaba?
Maşallah canım. inş. ü geçer bebe. az klmış. şimdi heyecan tavan yapmıştır. ilgimdisi nin de şafak 8 galiba
bence 3 kiloyu geçer canım benim kızım 2 haftada 450 gram almış erkek çocuk daha hızlı kilo alır derler
hemde ne tavan yaptı heyecan uyuyamıyorum geceleri hem göbekten hem heyecandan. Eşimde diyor uyu bak sonra arayacaksın bu günleri diye ama ne yapayımm yaa heyecanlanıyorum çokk :):) bak bilmiyordum ilgimdışı da aynı gün olduğunu...
canım doktorum sordu bana nasıl istiyorsun doğumu diye bende korkuyorum sezeryan olsun dedim tarih verdi hemen. ama sağlık ocağındaki ebenin dediğiine göre zaten oğluşum dönmemiş böyle olursada zaten normal yapamazmışım. Cuma günü son kontrole gidicez inşallah ama dokotra sorucam bakalım normal isteseydim de olurumymuş diye merak da etmiyorum değil hanii... sen de hazırla artık eşyalarını ne kaldı canım her an gelebilir bebişler. Bak ilk bebişimizz geldi bile...
Tarkul seninle satımız aynı, sen şimdi 18 Ekim diyince bana böyle hafiften bir panik geldi sanki
Ki şu saate kadar çok rahattım, daha hastane çantam bile hazır değil o kadar yani
Hatta diyodum bizim topiğe yazıyım da çantam hala hazır değil diye, kızlardan biri artık kulağımı çekiversin de kendime geleyim
Benim de yarın sabah 10'da kontrolüm var, çatı muayenesi yapılacak, ona göre doğumu da konuşuruz heralde artık bi zaamet
Sen kendin mi istedin sezeryanı, doktorun mu böyle uygun gördü?
Doğru diyosun bir an önce hazırlamam lazım çantayı, kendi geceliklerimi falan yıkayıp ütüledim koydum da
Bebişin daha tek bir çöpü bile yıkanıp valize girmeyi başaramadı
Neyseki doğum öncesi alırız dediğimiz tüm kalemleri almayı bu haftasonu bitirdik
Bugün yarın öbürgün de yıka-ütüle-yerleştir işini yapınca tamamdır dicem artık
Anacığımı da ne zamana çağırsam bilemedim hala ya, yarınki kontrole göre netleştiririm heralde onu da kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?