- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.161
of ya evimi b.k goturuyor ve benim canim hic birsey yapmak istemiyor,daha dondurucuya sigara boregi, yaprak sarmasi ve kofte yapip atmam lazim kim yapicaksa bunlari aksama yemek yapilacak pofff
Canım hastane için burun aspiratörü yerine eczaneden serum fizyolojik alsan, daha iyi olduğunu söylüyo kullananlar.
Onların bebekler için olanı varmış minik minik, 10lu 20li kutularda. Ben öyle aldım.
Tabi aspiratörü ayrıca kaynatmak gerekli sanırım daha sonra da olsa kullanırız.
Ben de ne sorcam size ; şu ateşölçerler bebekler için kulaktan olması mı gerekiyor ? Yani o bildiğimiz kol altına yerleştirilenler bebeklerde kullanılmıyo mu ?
ayyy yarın çatı muayenen mi var doğum şeklin kesinleşir artık bende heyecanlandım şimdi... güzel haberlerle gelirsin inşallah..
benimde yarın 11.30da bakalım bana neler diyecek..
sende hazırla artık çantanı canım, benim pıtış dikili olmasına rağmen ben bile hazırladım
ilk bebeğimizin fotosunu koymuş sinem face e
anammm çok tatlı maşallah
Merhaba canım.Egepol oldukc ıyı dıye duymustum ama benım doktorumu da şiddetle tavsiye ederim alsancakta irenbe'de dilek hanım var, mukemmel bır ınsan ve alanında cok ıyı doktor değiştirme ihtiyacı duyarsan mukakkak dene,
kızlar size bi soru sormak istiyorum bende akıntı oluyor çok acayip bi şey sizlerdede oluyormu acaba son iki aydr var
iyi akşamlar hamişler.kilisten yazıyorum.çok şükür sorunsuz geldik.yarında antepe hastaneye kontrole gideceğiz.
kızlarrr geçen sormuştum cvp gelmedi..
buhar mak. alan, almayı düşünen araştıran var mı?
tavsiye edilen bi marka model fln ??
sana da maşallah
en büyük korkularımdan biri eve karnı boş, kucağı boş dönmek.
Allahım sen koru ezan vakti yalvarıyorum sana.
kesecek yalan mı
off keske bole cok zengın olsaydım da dogum organızatorlerı falan olsaydı onlarla calıssaydım
amelıyathanede sevdıgım muzıkler calınsaydı dogum esnasında,
cıkarırlarken benı kafamdan konfeti atsalardı,
evet başardın işte bu dıye
dogumda esım de yanımda olsaydı hep bana ıyıkı senınle evlenmısım deseydı :86:
hepsı gerceklesebılır de sankı bu sonuncusu cok ütopik oldu
kızlarr 18 ekimde sezeryan olacağım inşallahh şafak :8 yani. çok heyecanlanıyorum. cuma son kontrolümüz var bakalım oğluşum kaç kilo oldu? 10 gün önce 2670di 3 ü geçer mi 2 haftada acaba?
kızım geçen hafta 3 kilo olmuştu. boyuda 49 cmdi. Bu haftaya kadar her sabah en az bir incir sürekli sebze yemeği peynir yumurta ve gün içinde meyve ama öyle böyle değil. Ayrıca gece yarısı kalkıp muz yiyorum ve ikinci bardak sütümü içiyorum devlet hastanesine gidiyorum orda kilo söylemiyorlar. Acaba kaç kilo olmuştur benim küçük danam. (geçen hafta gittiğim doktor başka bir hastanedeydi o söyledi) Kimininki 200 gr alıyor kimininki 400 gr alıyor çok merak ediyorum kaç kilo oldu diye. birde haftada kaç cm uzuyor bilen var mı?[/QUOT
slm sedus benim bugün kontrol vardı iki haftada 900gr almış.2900.bende ne güzel seviniyodum ama gıcık kocam benim içime kurt düşürdü şimdi sinirlerim bozuldu resmen.doktor başı büyük normal olmaz dedi hatta 38haftalık gibi görünüyo dedi.bende hep iki hafta öndeydi dedim daha sonra nst falan verdi bende bebiş tombiş olmuş diye sevine sevine dolandım.eşimde taktı niye başı çok büyükmüş diye kurcalamaya başladı benim kafa zınk etti.ama olumsuz bişi varsa söylerdi demisadece iki hafta sonra gel doğum için gün veriyim flan dedi.off içim sıkıldı ben ne salağım yaa 2 hafta var daha gitmeye.gerçi 32+1de 36+2bpdsi ozaman iki dr gitmiştim normal gelişimi diyodu.ayy daral geldi bana bişeyler söyleyin (
slm sedus benim bugün kontrol vardı iki haftada 900gr almış.2900.bende ne güzel seviniyodum ama gıcık kocam benim içime kurt düşürdü şimdi sinirlerim bozuldu resmen.doktor başı büyük normal olmaz dedi hatta 38haftalık gibi görünüyo dedi.bende hep iki hafta öndeydi dedim daha sonra nst falan verdi bende bebiş tombiş olmuş diye sevine sevine dolandım.eşimde taktı niye başı çok büyükmüş diye kurcalamaya başladı benim kafa zınk etti.ama olumsuz bişi varsa söylerdi demisadece iki hafta sonra gel doğum için gün veriyim flan dedi.off içim sıkıldı ben ne salağım yaa 2 hafta var daha gitmeye.gerçi 32+1de 36+2bpdsi ozaman iki dr gitmiştim normal gelişimi diyodu.ayy daral geldi bana bişeyler söyleyin (
ayyy inşallah hayırlı haberler veririzz hepimizz... Dualaırnızı eksik etmeyin kızlarr...
Kafası kocamandır. Bu kadar. Bİ sorun olsaydı doktor söylerdi. Çünkü doktorlar olumsuzluklara duygusal açıdan bakmıyorlar. Direkt süprizle karşılaşmayalım diye baştan söylüyorlar kötü olan herşeyi. İçin rahat olsun. Kocan tarafından birileri vardır mutlaka koca kafalı27:) ona benzemiş de çık işin içinden kocan bile olsa moralini bozmasına izin verme. Ve gerçekten benim kızımında bir böbreği diğerinden biraz büyük genişleme var pattadanak söylüyorlar. iyice incelensin önemli olabilir dedi doktor diğer doktor sınılar dahilinde merak edilecek bir şey yok dedi. Yani olaya duygusal bakmıyor doktorlar.
ay derdidemi kafası büyük falan dedi de ama olumsuz şöyle böyle demedi. ailesinde var zaten ablasınında kocakafalıydı oğlu. ayy öyle kötü oldum anlatamam.ağlıyorum şu an.niye sormadım iyice diye.
ay derdidemi kafası büyük falan dedi de ama olumsuz şöyle böyle demedi. ailesinde var zaten ablasınında kocakafalıydı oğlu. ayy öyle kötü oldum anlatamam.ağlıyorum şu an.niye sormadım iyice diye.
beyhan25 bi biz kaldık kızım birde crafty baksana tarkul007'ye de gün vermiş doktoru. Ben delirecem artık ay doğurup kucağıma alayım diyorum.
Bu arada biz küvet almıycaz. Kocama vercem o tutcak kızını banyoda ben sabunlucam bi su tutcaz sonra ben havlusuna sarıp çıkcam kızımı. En çabuk yıkama yöntemi bu bence. Babası olmadımı ya yıkamam yada veririm ablasına o tutar banyoda ben yıkarım. Bu fikri çok tuttum ben. Hem o koca küvette yer kaplamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?