2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

gayet başarılı bebek
ama arada kaynar gider
konu açsana

kız herseferinde tekrar mı yazcan.. konu acsana.. hikayeler diye .. giriştede bu bilgiler olsun..

millet beni deli sanıyor .. senin yazıları okuyunca.. kendi kendime gülüyorum..

birinde yakalandım zaten.. neye bakıyosun da gülüyosun.. bizde bakalım dediler.. kızımı düşünüyorum bişeye bakmıyorum dedim..

güsel güzel eline sağlık.. dogum seklini de ilave et datlum.. tam olcak..konu acarsan aklımıza gelen baska bişey oldugunda tabloya onuda ekleyiverirsin...

gayet başarılı bebek
ama arada kaynar gider
konu açsana

mencede...

Anne Bebek Doğum Tarihi Kilosu Doğum Haftası Doğum Şekli
cicili Mert 08.10.2011 2600 34+4 Sezeryan

konu açmak iyi fikir ama takip etmek zor oluyor.. ben takip edemiyorum mesela bizim diğer topikleri... burdan güncel haberleri takip daha kolay olur diye düşündüm..
neyse şimdilik böyle yapayım baktım işin içinden çıkamıyorum açarız konuyu..
teşekkürler canlar

kızlar doğumdan sonra karın kalmaması için bele bişeyler sarıyolar yada korse takıyolar siz ne yapcaksınız düşünen var mı hç?

eline sağlık şeker

hayırlı günler nasılsınız? 3 gündür giremiyorum ebe gözümü korkutunca doğum için hazırlık yapmaya çalışıyoruz hem çok yoruluyorum hem de geceleri uykumdan uyanıyorum asit agzıma geliyor ama eskisi gibi hafif değil, canımı çok yakarak, agzım kapalı ise burnumdan çıkıyor sular, korkunç, hasta yatıyorum,eşim başımda nöbet tutuyor uyuyamıyor, gecelerimiz kabus oldu
iki günde 1 kere 4 -5 saat uyuyabiliyorum, bebk yan olunca midedeki baskı inanılmaz hala kusuyorum biraz daha sabretmeye çalışıcam böyle böyle idare edicem inşAllah doğuma kadar, inşAllah sizlerde böyle sıkıntılar yoktur, geçmişi çok detayşı okumadım hasta olan arkadslarıma şifalar diliyorum, bebklerimiz iyi olurlar inşAllah, bebek yan demek bu arada benimkinin kafası sagda canım ayakalrı solda baya koltuga yan oturur gibi yan duruyor anne karnında,
benimde hamilelik bu yüzden böyle baskı dolu ve sıkıntılı diye düşünüyorum plesanta yaşlanması olan arkadaslar Rabbim yar ve yardımcınız olsun acil aciş şifalar diliyorum inşAllah korktugunuz gibi olmaz, bebeği 35.de ölen anneninde başı saolsun çok üzücü Rabbim sabırlar versin, cnm benim cnm benim cnm benim öpüyorum hepinizi bol yagmurlu bereketli bir günden hepinize selamlar Allah a emanet olun.

hayırlı günler nasılsınız? 3 gündür giremiyorum ebe gözümü korkutunca doğum için hazırlık yapmaya çalışıyoruz hem çok yoruluyorum hem de geceleri uykumdan uyanıyorum asit agzıma geliyor ama eskisi gibi hafif değil, canımı çok yakarak, agzım kapalı ise burnumdan çıkıyor sular, korkunç, hasta yatıyorum,eşim başımda nöbet tutuyor uyuyamıyor, gecelerimiz kabus oldu
iki günde 1 kere 4 -5 saat uyuyabiliyorum, bebk yan olunca midedeki baskı inanılmaz hala kusuyorum biraz daha sabretmeye çalışıcam böyle böyle idare edicem inşAllah doğuma kadar, inşAllah sizlerde böyle sıkıntılar yoktur, geçmişi çok detayşı okumadım hasta olan arkadslarıma şifalar diliyorum, bebklerimiz iyi olurlar inşAllah, bebek yan demek bu arada benimkinin kafası sagda canım ayakalrı solda baya koltuga yan oturur gibi yan duruyor anne karnında,
benimde hamilelik bu yüzden böyle baskı dolu ve sıkıntılı diye düşünüyorum plesanta yaşlanması olan arkadaslar Rabbim yar ve yardımcınız olsun acil aciş şifalar diliyorum inşAllah korktugunuz gibi olmaz, bebeği 35.de ölen anneninde başı saolsun çok üzücü Rabbim sabırlar versin, cnm benim cnm benim cnm benim öpüyorum hepinizi bol yagmurlu bereketli bir günden hepinize selamlar Allah a emanet olun.

Ilk bebislerde olmuyorki o kime benziycek acaba sorusuBenim ikinci bebisim esprilere basladik bile: Biz 4 kardesiz hicbirimiz birbirimize benzemeyiz,Kizkardesimin 2 cocugu var ikisi birbirinin kopyasi Bende diyomki acaba annemin modelemi benziycek kizkardesimkine mi

normalde benim başından beri 2hafta öndeydi zaten canım ama doktor doğum zamanını değiştirmez diyodu hep. busefer bizimkinin başı iyice inmiş diye değişti zaman sezeryan olmasada durmazmış zaten okadar. kafa büyük olunca çıkmaz normale uygun değil heralde benim çatıda ondan ötürü sezeryan dedi doktor. doğum pozisyonuna bağlı aslında önden gitmesi falan önemli değil.

kızlar doğumdan sonra karın kalmaması için bele bişeyler sarıyolar yada korse takıyolar siz ne yapcaksınız düşünen var mı hç?

doğum sekline bağlı.. normal olunca tugla koyuyolarmıs eskiden ninelerimiz.. dümdüz oluyormus karın.. şimdi korseler var.

ama sezer olursak.. iş değişir... o zaman sarkık karınla devam

gerci kiminin yapısı sarkmayanından ebru sallı gibi..

bu arada anamın biletini aldık 5 kasımda burda kısmetse..öncesinde dogurmamam lazım...

Son düzenleme:

Sanada cok gecmis olsun canim benim,umarim gecsin diyecem ama gecmiyor maalesef Artik tek ilacimiz sabir hepsi bitecek insallah..

kızlar size bi soru sormak istiyorum bende akıntı oluyor çok acayip bi şey sizlerdede oluyormu acaba son iki aydr var

düşündm de haklısn cnm:) ikincim olsa yine merak ederdm

geçmş olsn cnm.uyku problemi bende de var.2 saat uyuyorm gece de baykuş kesiliyrm.

Şu karnın sarkıp sarkmama olayını pek anlayamıyorum doğrusu, dışarıdan bir baskıyla karnımız ne kadar dümdüz olur ki? Yani doğumdan sonra iyileşme sürecini tamamlayınca yavaş yavaş spor yapabilsek sıkılaşmaz mı? Korsenin bir faydası olmaz gibime geliyor ya da işte dışarıdan ne yaparsak yapalım, bir şey değişmez gibime geliyor. Sezeryan olup dümdüz karınlı olanlar mesela korse giymediyse nasıl karınları düz? Normal doğumdan sonra da yediklerine dikkat ederek ideal kilosuna kavuşanlarda göbek möbek yok, korse takmasalar bile. Bildiğimden değil de benim fikrim bu, araştırmadım henüz bu konuyu. Bir soruşturayım bakalım. Merak ettim.:26:

anladm cnm ama sezeryan olsakta takılabileceğini söyleyen doktorlar var nie takmadm die pişmanda olmak istemiym

cnm araştırdğnda paylaşırsan sevinirim bende merak ediyrm doğrusu.

:26::26:
cok ayarsızım yemın ederım,
tazıye zıyaretı ıcın geldı bı ekıp,
komık seyler anlatıp guldurdum hepsını:26:
ılk geldıklerınde cok huzunluydum bırden neşe pınarına dönüştüm

neysekı bunlar tanıyorlar benı bıraz,
içlerinden bırı cok sasırdı sadece,
baktım durmus benı ıncelıyor,
delı karı demıstır kesın

:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…