- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.581
Bu gün aşımız var napıcaz inş ateş olmaz kilosunu yazıcam ama arkadaşalar 8kg olsaydık zil takııp oynuycam.kadi bakem kolay gelsin bana
evet canım sürpriz oldu.büyük olan hala istemiyor kardeşi doğmadan önce çok araştırdık nasıl davranmamız gerektiğini ama nafile.kıskançlığımız sürüyor.kaç yaşındasınki...yine de iyi düşünmek lazım ama belki sen benimki gibi problem yaşamassın seninki daha kolay olur korkutmayayım .ikincisine zaten kıyamıyorum ama bilseydim büyüğü de bu kadar mutsuz edicem(kendi mutsuzluğumu hiç saymayayım) 2.çocuğu hiç düşünmezdim.büyük küçüğü seviyor gibi yapıp yapıştırıveriyor, bazen uyurken vuruyor .küçük çığlık çığlıga aglıyor aradan 2 dk geçmeden ablaya yine çığlık çığlıga gülücük ...ne hissedeyim bilemiyorum ruhen çok yoruldummm
Merhaba arkadaslar
Doktorumuz görüştüm bebekler 6. Ayda annelerinden ayrılma korkusu yasarmış bu nedenle geceleri sık uyanırmış her uyandığında sakın meme verme yoksa alışkanlık yapar ve her zaman memede uyanmak ister saat bası kalkmaları bir bir buçuk yaşına kadar sürer pis pislayarak uyut dedi bı donem hepsi aymı bebeklerimiz.. Benimkinde memede uyuma alışkanlığı oldu uyanında meme vermezsem cOk ağlıyor uykusu kaçıyor ben mecburen veriyorum ama vermemek gerekirmiş... Sık kalkma olayları böyle... Bir arkadas yataktan düşürdüğüne üzülmüş bende aynı şeyi yasadım yatağın ortasına bıraktım arkamı döndüğüm anda yere düştü benim yatak yere takın değil kendi beşiği ve yatak arasında sikisarak düştü cok üzüldüm ama düşe kalka büyüyecek artık dikkat şart cok hareketlendiler...
bende kasım annesiyim oğlum 21 kasımda doğdu. gece uyanmalarını bizde fazlasıyla yaşıyoruz tahammül sınırlarımı çok zorluyordu bu durum bi süredir. ta ki bugüne kadar çünkü bügün oğlumun alt dişinden biri patlamış gibi. umarım bu yüzdendir uyanmaları diye teselli ediyorum kendimi. inşallah sizdeki uyanma problemleri de bu yüzdendir ve geçicidir.
acnkarım merhaba bi kfamı dağıtayım sizlerle istedim iklim aras canım yusufcuk düşmüş alah saklamış canım aman dikkat edin n
olur gece kalkmalarıda geçicek inanın gece kalkmalarına bu güne kadar hiç şikayet etmedim gündüzde hiç uyumuyodu ama yine sabrettim bazan isyan ettim şu bi kaç gündür ama ama allah herkeze taşıyabilceği kadar dert veriemiş hep şükredin her dkka onların bebeklerimizin gözünün ışığı hiç sönmesin varsın sa aha kadar@uyumayalım elbet geçicek bu günle spreycim allah kolaulık versin canım merak ediyodum senide öptüm hepinizi
Hayırlı olsun canım..Darısı başımızaBizde de gece uyanmaları çok fazla..Huzursuzluk, huysuzluk ve iştahsızlık da var 3-4 gündür
Bende diş yüzünden olduğunu düşünüyorum..
Kemece, canım sen çarşamba aşıya gideceğini söylemiştin..Merak ettim seni..Umarım sende bebişte iyisinizdir
hadi asucum merakla bekliyorum..bebeğmi uyuttuktan sonra yazarmreklamlardan sonra gıbı oldu bıraz
evettttttttttt
arkadaslar bugun yogurtta çağ atladık
yogurdun hıçbir seklını(meyveli, pekmezli, bisküvili, devam sütlü) begenmeyen bebeğim bugun yogurt yedi.
her zamankı gıbı kendımıze yogurt mayaladm. bı kere daha deneyeym dedim belki yer.
kayınvaldem tatlandırıcı olarak doğal hurma suyu kullanıyordu.
ben de bir cay tabağına yogrt koyup uzrıne azcık hurma suyu ekledm.
sonuç???
afiyetle yenen İKİ(2) çay tabağı
ve
mutlu son
Gözün aydın diyeyim o zaman umarım devamı gelir. En kısa zamanda ben de deneyeceğim inşallah bizde de işe yarar.
evet canm bencede dene
hem hurma suyuu araştırırsan zaten cok faydasını okursun
dogal tatlandırıcı
ama her yerde satılmıyor
ben ankarada daha özel marketlerde buldm
fiyatları da cok degsyr dıkkat et
ben bir yerde 9 lıraya buldm başka yerde 18 lıraydı
200 ml kadar bişey
onun yerine hurmayı ezip karıştırsak nasıl olur acaba?
kızlar desteğiniz için tekrardan teşekkür ederim.atlattık çok şükür.bi daha da başımıza gelmez umarım.tabi ki düşe kalka büyüyecekler hatta bu son düşmesi de olmuyacak.ama hem ilk olduğu için hem de yataktan düştüğü için korkmuştum.geçtiii...gece kalkmaları çok zorluyo,eskiden de kalkardı ama yatarması kolay olurdu,şimdi tekrardan yatırmak çok güç oldu.bi sıkıntımız var ama anlamadım gittti.bi kaç tanıdık gazdır diyo,bi daha koca bebeğe zinco kullanmaya başladım.hadi hayırlsı.bi de bu günlerde suya takmışşş durumdayız.suyun adını da öğrenmiş.su diyorum çıldırmaya başlıyo.bi seferde 50 cc su içiyo,bitince tekrardan ağlamaya başlıyo.gece uyanınca da aynısı yapıyo.bakalım nasıl atlatacaz.aç o yüzden mi suya saldırıyo diyorum.aç bırakmıyorum ki 3-4 sattte bir besleniyoruz.anne sütü yok,formül sütü de içmiyo artık.ek gıdaya yüklendik.menümüzü yazacam eksik gören,ekleyip çoğaltmak isteyen bi fikir verin,düşüncelerinizi alayımm.
07-7.30 arası 90cc formül süte tahıl karıştırıp,1tane yaptığım bebek kurabiylerinden katıp yedirmeye çalışıyorum(sırf süt almış olsun diye)
10-11 arası 1yumurta saırısı,1 izmir tulumu,ıhlamur çayıyla beraber yediriyorum(karıştırmadan ayrı ayrı yediyiriyorum)şeftali-muz püresi(içine bazen bebek kurabiyesi)
14.00-15.00 arası sebze çorbası ya da tarhana,
17-18 gibi yoğurt
20 gibi muhallebi
evet kızlar menümüz bu.menüye göre oğlumun gün içersinde suya saldırıyo olması açlıktan mıdır?1kase çorba içtikten 1 saatt sonra 30ccye yakın su içebiliyoruzz.fikirlerinizi bekliyorum.
bi de bu gece uyandığında su istiyo ya benim oğlum.her istediğinde vermeli miyim.alışır diye korkuyorum.yatırmadan önce mutlaka su içirip öyle yatırmış oluyorum
zaten
kızlar desteğiniz için tekrardan teşekkür ederim.atlattık çok şükür.bi daha da başımıza gelmez umarım.tabi ki düşe kalka büyüyecekler hatta bu son düşmesi de olmuyacak.ama hem ilk olduğu için hem de yataktan düştüğü için korkmuştum.geçtiii...gece kalkmaları çok zorluyo,eskiden de kalkardı ama yatarması kolay olurdu,şimdi tekrardan yatırmak çok güç oldu.bi sıkıntımız var ama anlamadım gittti.bi kaç tanıdık gazdır diyo,bi daha koca bebeğe zinco kullanmaya başladım.hadi hayırlsı.bi de bu günlerde suya takmışşş durumdayız.suyun adını da öğrenmiş.su diyorum çıldırmaya başlıyo.bi seferde 50 cc su içiyo,bitince tekrardan ağlamaya başlıyo.gece uyanınca da aynısı yapıyo.bakalım nasıl atlatacaz.aç o yüzden mi suya saldırıyo diyorum.aç bırakmıyorum ki 3-4 sattte bir besleniyoruz.anne sütü yok,formül sütü de içmiyo artık.ek gıdaya yüklendik.menümüzü yazacam eksik gören,ekleyip çoğaltmak isteyen bi fikir verin,düşüncelerinizi alayımm.
07-7.30 arası 90cc formül süte tahıl karıştırıp,1tane yaptığım bebek kurabiylerinden katıp yedirmeye çalışıyorum(sırf süt almış olsun diye)
10-11 arası 1yumurta saırısı,1 izmir tulumu,ıhlamur çayıyla beraber yediriyorum(karıştırmadan ayrı ayrı yediyiriyorum)şeftali-muz püresi(içine bazen bebek kurabiyesi)
14.00-15.00 arası sebze çorbası ya da tarhana,
17-18 gibi yoğurt
20 gibi muhallebi
evet kızlar menümüz bu.menüye göre oğlumun gün içersinde suya saldırıyo olması açlıktan mıdır?1kase çorba içtikten 1 saatt sonra 30ccye yakın su içebiliyoruzz.fikirlerinizi bekliyorum.
bi de bu gece uyandığında su istiyo ya benim oğlum.her istediğinde vermeli miyim.alışır diye korkuyorum.yatırmadan önce mutlaka su içirip öyle yatırmış oluyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?