- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.601
evettttttttttt
arkadaslar bugun yogurtta çağ atladık
yogurdun hıçbir seklını(meyveli, pekmezli, bisküvili, devam sütlü) begenmeyen bebeğim bugun yogurt yedi.
her zamankı gıbı kendımıze yogurt mayaladm. bı kere daha deneyeym dedim belki yer.
kayınvaldem tatlandırıcı olarak doğal hurma suyu kullanıyordu.
ben de bir cay tabağına yogrt koyup uzrıne azcık hurma suyu ekledm.
sonuç???
afiyetle yenen İKİ(2) çay tabağı
ve
mutlu son
Bebisime afiyet olsun o zaman..bizim yoğurtla sorunumuz yok cok şükür ,bayılarak yiyor.hatta sebze çorbalarini ble yoğurt eşliğinde yiyoruz.Bizim yumurtada sorunumuz vardı.onu da atlattık sayılır.simdilik rafadan yapınca yiyor.yavas yavas alıştı sabah kahvaltısına .bende ayrı ayrı yediriyorum karıştırinca yemiyor..âma bulursam alırım ben de hurma suyundan.en azından sevmediği seylere karıştırırım mesela pirinç unu Muhallebisi gibi.ben gunde 3ogun veriyorum.sabah kahvaltıda yumurta ,peynir,bazen kasık maması ve Kuşburnu marmelati yada pekmez yiyor.oglen yoğurt ,meyve puresini ve bikac bisküvi karışık veriyorum,aksam da çorba ,eger geceye canı isterse bazen muhallebi yapıyorum..onun haricinde sağdiğim sutu veriyorum.gece de emıyor..biz de geçiyoruz iki çay bardağını..napalim sağlıklı olsunlar da oyle boyle buluyoruz iste sevdirmenin yolunu..
Yas84, canım sen hamile misin? "2012 kasım annesiyiz tanışıyoruz" başlığında iletini gördüm..Eğer öyleyse hayırlı olsun
Yas84, canım sen hamile misin? "2012 kasım annesiyiz tanışıyoruz" başlığında iletini gördüm..Eğer öyleyse hayırlı olsun
maalesef 20 ay canım.
yok güzelim aman allh korusun bende 3 tane var zaten kasım doğummlu bebişlerin anneleri zannederek yazdım bi baktım sadece 2012 aneleriymiş:44:bana 3 tane yetiyoda artıyo inan..
ne yaptnz yas, aşılarnzı oldnz mu? kılosu nasıl cıktı? kılo almşmı bebgn?
Selam kizlar uzuuun bir aradan sonra merhaba.Ben haziran sonuna kadar Türkiyedeyim.eve doner dönmez kontrolumuz ve aşımız var.ek gıdaya bende yavaştan başladım ilk günler elmayı bayilarak yerdi sımdi arada verince seviyor,yoğurt yediyorum arada,kaşik mamasina başlamak istiyorum anne sutune en yakini hangisi acaba,tavsiyenizi bekliyorum.geceleri az kalkiyor hala ama gunduzleri cok cabuk uyaniyor.Bende 20 kilo verdim bu aradabenden son haberler bu kadar
evt asu olduk aşlarımızı ağladıbaya kuzucuğum kuacağıma almadım yatarken yaptırdım annenin kucağında aşı olursa anneye güvenini yitirebiliyomuş bebişler diye duymuştum en acıtannını en son yaptı karma yani.aldım kucağıma hemen sustu üzerini giydirmek için yatırdım ağlamaya başladı... hemen calpol verdim.. çok şükür ateşi olmadı... . gerçi öncekilrdede olmamıştı benim büyük kızımda çok çekmiştim.aşılarden sonra çok eteşlenirdi gırp olurdu üstüne bide uğraşırdım 10 gün yani hakkten bu aşılar ithal aşı olduğu için ateş yapmıyo galiba.bu arada doktor konturolüne gittik devam ediyomuş bu bizdeki böbrek genişlemesi geçmemiş ama 1. derece olduğu için ilaca falan gerek yokmuş arada ultrason çektiricem.1 yaşına kadar düzeliyo çoğu dedi ama inş düzelir.ben yinede zeynep kamile götürmek istiyorum orası çocuk üzerine olduğu için.orasıda aynısını söylerse içim rahatlar öyle arkadaşım ha kilosuda 7.500kg olmuş 650gr almış 1 ayda.. boy 71cm olmuş.normalde 7.800gr olması gerekiyomuş ama iyi dedi çok eksik diyil boyuna gitmiş dedi allah canlarını sağ etsin de bizden bu kadar işte...
merhaba arkadaşlar
uzun aradan sonra anca yazabiliyorum okumaya çalışıyorum ama bişiler yazamıyorum
iki çocuk çok zor gerçekten kızım 3 yaşında önceden çok kıskanmıyordu artık oğlanda etrafa bakınmaya bişiler istemeye başlayınca bizimki kıskanmaya başladı elinden hızlıca bişileri çekiyor rahat bırakmıyor bikere elini bile ısırdı
oğluma yavaş yavaş ek gıdalara bende başladım sebze çorbası falan yapıyorum ama çok severek yemiyor ağzına tadımlık bzim yediklerimizden verirsek güzel yiyor ama ona yapılan yemekten yemiyor napıcam bilmiyorum yoğurt hiç sevmedi öğürüyor yerken bu sabah kahvaltı maması yaptım sevmedi peynir var diye sanırım yarında peynirsiz yapıcam işallah yer
bizde böyle ek gıdada çok başarılı değiliz sanırım napıcaz bilmem
20 kilo hArika nası verdn yaaaaaaSelam kizlar uzuuun bir aradan sonra merhaba.Ben haziran sonuna kadar Türkiyedeyim.eve doner dönmez kontrolumuz ve aşımız var.ek gıdaya bende yavaştan başladım ilk günler elmayı bayilarak yerdi sımdi arada verince seviyor,yoğurt yediyorum arada,kaşik mamasina başlamak istiyorum anne sutune en yakini hangisi acaba,tavsiyenizi bekliyorum.geceleri az kalkiyor hala ama gunduzleri cok cabuk uyaniyor.Bende 20 kilo verdim bu aradabenden son haberler bu kadar
benimki daha sebze püresi yemiyor kıymayı hayal bile edemem...
kızlar bu arada tahılı nasıl yediriyorsunuz
slm kızlar internet elime yeni gecti sizi özledm nasılsınz z ne var ne yok benim bıdık baya sevilmelk oldu siizinkiler gibi ek gıda işi cok severek gitmesede idare eder pek istemio bend ezorlamıorum ya mmuz sevio onu veriorum bide patates vermeye calısıorum kilo yapar die ama yedigi kadar......bizim kız kıymayı balığı daha cok sevio onları çiğnemeye bayılıyo galiba ANKARA GRUBU BULUSUYORUZ HAFTSONU DEĞİL Mİ ona göre plan yapcam edibe ,,nuyanuya,yepodin nerdesnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?