- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.721
Amadım teşekür ederim yanıt için deneyeceğim bende dayanabilirsem.. O boncuk gözyaşına dayanamıyorum ama tükendim artık...
Slm kızlar benim oğlum iştahsız ve uykusları son on gündur artmıştı iki gün önce dış patladı sorunumuz dismiş.. İnşallah nmdan sonra rahatlayacak bebegim ishal ya da ateş olmadı... İştahsızlık ve uykudan saat bası uyanma oldu bakalım bundan sonra ne olur.. Gamze maşallah kızına ayakta yalnız nasıl duruyor o sekilde? Emeklemw olayı bizde yok hatta yuzustu Şırnak'tan nefret ediyor bağırıyor sanırım emeklemwdwn yürüyecek yurutece koyacakmisiniz ben doktora sorup karar vereceğim
BEnim oğlum izin versem tv karşısında oturup izleyecek bu ara cOk dikkatini çekiyor ama bEn işletmiyorum ya tv kaPatiyorum ya da dikkatiniz başka bir yöne çekiyorum...iki yasına kadar önermiyorlar dikkat eksikliği v hiperaktivite Olabiliyormuş... Benim oğlan zaten cok haeketli hiç durmuyor hiperaktif olacak kollar v bacaklar aynı anda çırpınıyor sürekli bisey yapmak istiyor canı sıkılıyor evde gezmek istiyor :))
asu ve kemece siznle telefonda konusmak bile güzeldi
ya szn cocuklarda bu ara tv bakmaya calısıolar mı
ayyyyyyyyyyy uffff ya kızlar yazacak zor zaman buluyorum yazdıklarımda ya gitmemiş oluyor yada hata veriyor 2 defasında da ben yanlışlıkla silmiş oldum neyse belki gene bir kazaya kurban gider kısaca anlatayım hala gezmelerdeyiz eşimin glmesine de çok var oğlan ateşlenince 1 hafta gecikmeli olduk aşımızı boyumuz 68 cm kilomuz 8400 çok şükür diyorum 2 ayda çok hastalandı 2 defa şehir değiştirdik yaramadı giibi ama tarsus da daha kalıcıyız bakalım en kısa zamanda alışsın oğlum buranın havasına. kpss için pek fazla ders çalışamadım şurda sınava çok az kaldı hiç umudum da yok . ek gıda ile aramız iiyi gidiyor tatsız tuzsuz çorbayı sevmiyor bizim yemeklere bayılıyor meyve severek yiyor sabah kahvaltımızı da seviyor labne domates yumurta sarısı severek yiyoruz inş devam ederiz böyle ıspanak yedirdim tantunide yedirdim tattı desem daha doğru hem sebze hemde et yer inş. bebeklerimiz. bende 59 kilo ile hamile kalmıştım 54 kiloyum şimdi şu 4 kiloda gitse bekarlık kiloma ulaşsam çok sevinecem 3 yıl siirt te kalınca sitres ve düzensiz uyku,düzensiz yemek ten 9 kilo almıştım oğlum saolsun fazlalıklarımdan kurtardı kaç kilo ile doğum yaptım bilmiyorum tartılmak hiç aklıma gelmemişti 11 kilo anca almıştım yaklaşık 70 civarı diyelim. oğlumda memede uyuyan bebeklerden illaki emecek öyle uyucak ayakta çok zor uyur çarşıda gezerken uyur ama ayakta sallayarak zor gece de çok sık uyanıyor ağlıyor ve emmek istiyor gündüz 15 dk 20 dk anca uyuyor gecede sürekli emdiği için zombi giibi geziyorum emzirmesem de çok ağlıyor bu aralar kucağına yumaşak yastık vermeye başladım oyuncak gibi birşey yumuşacık kulağı gözü ağzı var işe yarar inşallah dün daha az emzirdim bugün de denicem. iyiki varsınız iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?