2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Amadım teşekür ederim yanıt için deneyeceğim bende dayanabilirsem.. O boncuk gözyaşına dayanamıyorum ama tükendim artık...

ne demek.kesinlikle haklısın dayanmak güç ama onun bir beceri kazanırken döktüğü gözyaşları diye düşünürsen daha rahat edersin. ayrıca yanında olduğumuz için zannedersem güven sorunu da oluşmaz. ben ilk gün o uyurken bile hep yanında oturdum. çayımı kitabımı alıp başında bekledim gözünü açınca beni görüp tekrar uyumaya devam etti

ayyyyyyyyyyy uffff ya kızlar yazacak zor zaman buluyorum yazdıklarımda ya gitmemiş oluyor yada hata veriyor 2 defasında da ben yanlışlıkla silmiş oldum neyse belki gene bir kazaya kurban gider kısaca anlatayım hala gezmelerdeyiz eşimin glmesine de çok var oğlan ateşlenince 1 hafta gecikmeli olduk aşımızı boyumuz 68 cm kilomuz 8400 çok şükür diyorum 2 ayda çok hastalandı 2 defa şehir değiştirdik yaramadı giibi ama tarsus da daha kalıcıyız bakalım en kısa zamanda alışsın oğlum buranın havasına. kpss için pek fazla ders çalışamadım şurda sınava çok az kaldı hiç umudum da yok . ek gıda ile aramız iiyi gidiyor tatsız tuzsuz çorbayı sevmiyor bizim yemeklere bayılıyor meyve severek yiyor sabah kahvaltımızı da seviyor labne domates yumurta sarısı severek yiyoruz inş devam ederiz böyle ıspanak yedirdim tantunide yedirdim tattı desem daha doğru hem sebze hemde et yer inş. bebeklerimiz. bende 59 kilo ile hamile kalmıştım 54 kiloyum şimdi şu 4 kiloda gitse bekarlık kiloma ulaşsam çok sevinecem 3 yıl siirt te kalınca sitres ve düzensiz uyku,düzensiz yemek ten 9 kilo almıştım oğlum saolsun fazlalıklarımdan kurtardı kaç kilo ile doğum yaptım bilmiyorum tartılmak hiç aklıma gelmemişti 11 kilo anca almıştım yaklaşık 70 civarı diyelim. oğlumda memede uyuyan bebeklerden illaki emecek öyle uyucak ayakta çok zor uyur çarşıda gezerken uyur ama ayakta sallayarak zor gece de çok sık uyanıyor ağlıyor ve emmek istiyor gündüz 15 dk 20 dk anca uyuyor gecede sürekli emdiği için zombi giibi geziyorum emzirmesem de çok ağlıyor bu aralar kucağına yumaşak yastık vermeye başladım oyuncak gibi birşey yumuşacık kulağı gözü ağzı var işe yarar inşallah dün daha az emzirdim bugün de denicem. iyiki varsınız iyi geceler.

ben yürütece koyuyorum cnm kanepeye yaslanıp durmustu biraz biraz emeklemeye başladı ama cok ilerleyemio bu ara cok gevezeeeee diş falan yok bizde diş bugdayı isteriz

BEnim oğlum izin versem tv karşısında oturup izleyecek bu ara cOk dikkatini çekiyor ama bEn işletmiyorum ya tv kaPatiyorum ya da dikkatiniz başka bir yöne çekiyorum...iki yasına kadar önermiyorlar dikkat eksikliği v hiperaktivite Olabiliyormuş... Benim oğlan zaten cok haeketli hiç durmuyor hiperaktif olacak kollar v bacaklar aynı anda çırpınıyor sürekli bisey yapmak istiyor canı sıkılıyor evde gezmek istiyor :))

aynı kızımı anlattın

asu ve kemece siznle telefonda konusmak bile güzeldi
bendeeeee istiyoommm....
ya szn cocuklarda bu ara tv bakmaya calısıolar mı

hayır çalışmıyo,çünkü o uyanıkken hiç tv açmıyom ben, yani tvyi siyah bişey olarak biliyo halaaaa... sen tv yi açarsan ona göstermeme gibi bir şansın yok zaten, şuan herşey dikkatlerini çekiyor, tv ye de bakması gayet normal yani.. açma sen onu bak bi gün bakar kara ekrana iki gün bakar sonra vazgeçer..

bendeeeee istiyoommm....

hayır çalışmıyo,çünkü o uyanıkken hiç tv açmıyom ben, yani tvyi siyah bişey olarak biliyo halaaaa... sen tv yi açarsan ona göstermeme gibi bir şansın yok zaten, şuan herşey dikkatlerini çekiyor, tv ye de bakması gayet normal yani.. açma sen onu bak bi gün bakar kara ekrana iki gün bakar sonra vazgeçer..

bendeeeee istiyoommm....

bendeeeee istiyoommm....

bendeeeee istiyoommm....

slm, ben de tarsus ta yaşıyorum, benim kızımda 6 ay 8 günlük...

bi şey yok gamzecim..ölmedim..öldürmeyen Allah öldürmüyorsadece su aralar okumakla yetiniyorum sayfaları..gezmekten eve ugramadıgım icin telefondan okuyorum sadece..bilgisayar evde..bu arada yarın bir hafta boyunca eskişehirde olma sürecimiz baslıyo..orda bir kasım annesi ve yavrusu varsa duyurulur
ankara grubu benim için de kahvelerinizi bulusmanızda yudumlayın..benim ankara muhabbetim eskisehir in uzaması ve araya istanbul gezisi girmesi münasebetiyle ve kuzenin konyada düğünü olacak ordan oraya gecerim düsüncesi ile 3 temmuza kaydı..ama 3 temmuz da kesin ordayım ..cünkü artık su doktora dilekçemi vermem için az bi süre kaldı..
sizleri ve degerli meleklerinizi canı gönülden selamlıyorum canlarım..
hepiciğinizi öptüm..
evde görüsmek dilegiyle..
izmir grubu ...buluşma zamanı ve yerinizi öğrenmek için bekliyorum..

anneler...
bu arada biz antalya tatili esnasında yarı yaş mevlüdü yaptık..kayınvalidem sagolsun meraklı ve isteklidir böyle seylerde..
diş bugdayı veya yarı yaş veya yaş günleri veya sünnet merasimleri için kurabiyeler yaptırmak isterseniz cok güzel bi butik önerebilirim size..bizzat yaptırdık ve dogum sekerlerinden bile güzel oldu..google a antalyakurabiyecisi yazın blogdan nereye isterseniz hemen yolluyorlar..temiz şık yemesi de bi o kadar güzel..
bi ara fotografını koymaya calısırım erdem inkilerin..ben yemeye kıyamadıgım icin evde resmen bi sorti kurumaya bıraktım nefis şeyleri..misafirler mideye yolladı da...

günaydıııınnnn... sabah sabah kalktım ve bidaha da uyumadım,çünkü artık sporu sabahları yapacam oğlan uyurken akşamları üşeniyom.. şimdi size geçen gün verdiğim linkleri unutun, level 1 in full videosunu gönderecem size, becerebilirsem.. mutlaka yapın arkadaşlar, süper bir şey.. ben sabah 6;30 da kalktım, eşime kahvaltısını hazırladım, onu işe yolladım, sonra oğluşumu emzirdim, yine uyudu, sonra yarım saat yürüyüş ve koşu.. sonrada yarım saat jilli yaptım, soğuk bir duş aldım işte 9;30 a kadar hepsi halloldu bile, şimdi bacaklarımı uzattım dinleniyoom, oğluşumun uyanmasını bekliyom.. sabah tekrar yatmadım bakın ne işler becerdim.. karın kaslarım, kollarım ve bacaklarım halaa yanmakta.. suratım halaa kıpkırmızı amaaaaa inanılmaz hissediyorum kendimi, itiraf ediyorum son kardiyo hareketlerinde kaçak göçek bişiler yaptım ama inşallah alışacam en kısa zamanda.. nihayet burcumun kadını olacağım yine, yay gibi.. ankaraya kadar yanınıza koşa koşa gelebiliriim...
lütfen sizde yapın arkadaşlar, sadece yarım saat.. herkes yapabilir, çocukları bahane etmeyin lütfen.. ahanda benim oğlan uyandı, gidip öpeyim koklayım onu mis misss... aa önce video..
ya kızlar video yüklemiyo, ben size indirdiğim linki veririm herkes ordan indirir ok.. şimdi oğluma koşayım, kahvaltısını yaptırayım, sonra atacam linki.. görüşürüüzzz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…