- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.821
teşekkürler devam ediyor...
Sevdalinka84 teşekkür ederim iyi dileklerin için, bu arada oğullarımız aynı nevresim takımında uyuyor
Apoptozis çok teşekkürler sana da...
Edibe85 teşekkürler, yoğunluk devam ediyor sanırım Erdem paşa iyidir umarım, ek gıdayı ne yapıyosun otellerde:26:birde sen 2. üniversite mi okuyosun? bravo valla çocuk, gezme, dr a artı 2. ünvbu arada eşin çok şanslı...
Yas84 size de geçmiş olsun, kahvaltı biz veriyoruz normalde ama 2, 3 gündür yemiyor, bir de geçen bakıcımız domatesi oğlan sevdi diye bi tane küçük çeri domatesi yedirmiş, çocuk çok zor kaka yaptı ve hemen pişik oldu size tavsiyem domatesi şimdilik vermeyin
Birde kızlar havalar çok sıcak oldu burda, pişiyoruz valla, oğlumu ince giydiriyordum zaten şimdi kısa kollu bluz ve şortu da bıraktık artık sadece badi ile geziyoruz, zaten ateşi de vardı, ona rağmen emerken acayip terliyor ensesi ve sırtı.Siz gece uyurken nasıl giydiriyorsunuz? birde sıcaklarda bebek bakımıyla ilgili uyguladığınız çözümler varsa paylaşalım
hepinizi seviyorum sizi görmesemde duymasamda sadece yazılarınızı okusamda...
elimden geleni yapmaya çalışıyorum, umarım bırakmaz
ya gamzacan sertıfıka falan ne iş?
ben doğum iznindeym ama bana vermycekler mı sımdı sertfka???
anlmdm coookkkkk???
olmadı ya..
anlamdm hiiççççççç???
kızlar ya 45 günlükten beri emzirme sorunu yaşıyorum oğlumla. Zaman zaman azalmalar olsada genel itibariyle sütüm bol. Oğlumu emzirebilmek için şimdiye kadar emzirmenin her şeklini denemişimdir herhalde. Geçen haftaya kadar az da olsa gündüzleri emiyordu. En azından sabah kalktığında emiyordu. Şimdi sabahları da emmiyor bazen emecek gibi oluyor sütün gelmesini beklemeye sabrı yok hemen bırakıveriyor e süt de ağzına aldığı an da gelmiyor ki bir iki çekmesi gerekiyor. Allahtan gündüz uykusu düzenli ve uzun olmasa da var. O aralarda emzirmeye çalışıyorum ben de. Geceleri de aynı ben o istemeden kalkıp emziriyorum yoksa kendiliğinden çok nadir uyandığı. Napıcam kızlar ben ya diş yüzünden mi yapıyor bunu ek gıda yüzünden mi aman aman ek gıda verdiğim de yok gerçi. Korkuyorum emmeyi bırakacak sütüm kesilecek diye. Süt sağıyorum bazen onu da içmiyor illa meme istiyor. Ben de kahvaltısına falan kokuyorum bazen. Sütüm de git gide azalıyor sanki çok üzülüyorum.
merhaba kızlar,
adaşımda gelmiş teşekkürler iyi dileklerin için, daha iyi şükürde burnu çok tıkalı, çok afedersiniz yeşil sümüğü akıyor, nefes alamıyor, şimdi uyudu birazdan uyanır zaten.
sevdalinka aynı sorunu bizde yaşadık zaman zamanda yaşıyorum daha önce yazmıştım şimdi hasta yine öyle. Zorla veriyorum uyku öncesi, çok çok zor allah kolaylık versin, sıkma canını sadece elimizden geleni yapıcaz gerisi bebeklerimize kalmış.Süt işi de insanın canını sıkıyor kısır döngü yaratıyor, sık sık emince süt oluşuyor, sık red edince süt de zamanla azalıyor, çekince az süt geliyor diye red ediyor çok zor oluyor, seni çok iyi anlıyorum. Cantubanın dediği gibi sağmaya çalış benim gibi, benimki sağılanı da içmiyor ama ben süt devamlılığını sağlamak için sağıyorum, dökülüyor çoğunlukla, makinada dayanamadı artık tek başlığı çalışmıyor artık, benimde sabrım kalmıyor bazen, işteyken kücücük sistem odasında sağıyorum hücre evi gibi zaten ter içinde kalıyorum, 1 yaşına kadar az buçuk emseler bütün çabamız bu. Dert atme yalnız değilsin bir çok anne aynı durumda bir sürü bebek aynı şekilde davranıyor, zamanlamaya dikkat et, ek gıdayı da çok verme bence. Kolay gelsin
Kızlar ben de size değişik bişey söylym, benim oğlum 5. aylıkken bıraktı emmeyi.. Birkaç gün önce birdenbire göğsüme uzandı emmeye çalıştı, ben de verdim, aman allahım nasıl emiyo.. Ve normalde ben sıktığımda süt gelmeyen göğsümden o emince süt geliyo... Doğum kontrol hapına başladığım için çektim memeden, ama versem emicek şimdi tekrardan. hay allahım o kdr uğraştım zamanında emmedi, şimdi aranıyor:)
slm kızlar kızımı sık sık emzirmeyince iştahı yerine geldi şükürrrrrrrr bugn gidioz öptm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?