- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.861
oooooooooooof :78:
çok mu sıkıldın gamzecim? Benim de sütümün azlığı ve oğlumun diş çıkarma sıkıntısı nedeniyle hiç tadım yoktu ama annem geliyor şu an yolda ve ben çok mutluyum. Bu arada ilk dişimiz bugün itibariyle çıktı.
çok mu sıkıldın gamzecim? Benim de sütümün azlığı ve oğlumun diş çıkarma sıkıntısı nedeniyle hiç tadım yoktu ama annem geliyor şu an yolda ve ben çok mutluyum. Bu arada ilk dişimiz bugün itibariyle çıktı.
hadi hayırlı ugurlu olsn ılk dısınız. ilk gören hediye alır bebeğe. bizde adet oledir. ben gorsemde gormemezlıkten gelcem o yuzden... he he ... benm ifadelerkaybolmus da. cın fıkırlı sımgeyı koycaktmmmm
gamze hosssssssssss geldnnnnnnnnnnnnnn
kızım bugun emmek ıstemedi pek
benı şaşrttı acıkcası
bırazdan pompayla sagmaya başlycam
patataes puresi yapcam onun içine koyarm
kızlar hepinize sıcacık bir merhaba:119:
oğlumun dün ilk dışı çıktışimdi kucağımda meyve filesindeki salatalığı hırslı hırslı kemiriyo, dişi çıktıya artık... sevdalinka senin oğlunda çıkarmış hayırlı uğurlu olsun ne hediye aldın bakim? dişi ilk gören ben olunca bugün işten elim boş gelmedim oğluma basketçi t-shirt ü ve şortu aldım, giyince küçük adam oldu, ya bizimki baya laptop u çekiyor yerinden Yavrumun iştahı iyice gitti kızlar sütümde az diye canım sıkkın işte sağdım bugün 60 cc çıktı, senemgy cantuba tariflerin hepsini denedim tık yok çocuk resmen eriyor ya, gözlerinin altı mor mor oldu, diş yüzünden diye dr götürmedik haftaya kadar düzelmezse dr götüreceğim, ciddi kilo kaybı oldu evde tarttım 400 gr az çıkıyo, bu diş bizi çok yordu sizinkiler kolay çıkar inşallah, öptüm hepinizi...
merhaba cnm ya gecmiş olsun hayrlı olsun o dişleri yerim ben bizde baya sıkıntılıyız cıkıo galiba ne zaman cıkcakk acaba
canım sizle buluştuğumuz zamanlar kabarmıştı ve acayip salya akıyordu biliyorsun sonra 1 haftadır hasta ve acayip iştahsız ve keyifsizdi salyada azalmıştı baya, dün sabah dellenince jel süreyim dedim baktım kırmızı ortası beyaz bi çizgiydi bişi yoktu, öğlen elledim jilet gibi bi keskinlik hissettim akşamda kırık pirinç tanesi gibi çıkıverdi. Senin ki de kafayı sallaya sallaya hırslı kaşıyorsa, salyada artmışsa yakındır, allah kolaylık versin ipek kuzuya
aynen canım 1 hafta sürdü bizim ama her çocuk bir değil inşallah sizinki daha kısa sürer ve kolay olur, valla biz perişan olduk, oğlumun neşesi yok diye benimde yok, bekliyorum bugünlerde geçecek diye... şimdi kucağımda artık sıcakta bunaltıyor bunları biz bile perişan oluyoruz onlar ne yapsın, birde hareketlendi o oturan ağır abi gitti şimdi yere bırakınca falan zaptedemiyorum, emeklemez gecikir bizimki diyordum bu antremanlarla yakında emeklerde...
kesin diş bizimki hic böle olmamstı remen elleriyle kafamı tutup beni ısırmaya calısıo of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?