- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.801
denizimi soracak olursanız daha öncede söylediğim gibi sizi üzmek hastalığımızla sıkmak istemiyorum daha iyi olcak inşallah rutin idrar tahliini 15 günde bir veriyoruz idrarda protein fazla imiş protein ağırlıklı beslenmemeli bide su içmesi lazım onuda içmiyo zorla içiriyorum bu gidişle kızım tuvalet alışkanlığı kazancak maşşallah 3 saate bir yıkayınca altını her sefer yapıyo lavaboya çişni bizden böyle çoj yoruluyorum ama onlar iyi olsun yeterki. Kemececim kerem üşüttü galiba geçmiş olsun canım çalıştığından aklın evde kalıyodur. edibe hoş geldin baya bi gezmişsin istanbuldayım buluşmayı ayarlarsanız gelmeye çalışırım inşallah
karaca baktımda son sayfalar yoksun bayadır inşallah iyisinizdir yokluğun beli olluyo bizden bu kadar hepinizi öpüyorum aslında çok yazcak bişeyler varda zamanım yok aklımda kalan bunlar
kızlar merabalar.seminerler bugün başladı benim için.ilk 2 gün raporum vardı.bitince bugün gitmek zorunda kaldık.oğlumu da aldım götürdüm.10dak mesafe diye arabayı almadım.çocuk sıcaktan kucağımda helak oldu.güneşten korunmak için başını yüzüme gömdü kuşum.okulda idare edebilirim düşünmüştüm.dayanamadı o kadar saat.kaynanama götürdüm.orası da çok kalabalık 4 torunu daha orda.2yaşındaki torunu devamlı oğlumun peşinde,sıkıştırmak,dövmek için.o yüzden asla ben yokken teslim etmiyodum.şimdi mecbur kaldım.bakalım 3 haftayı nasıl atlatacaz.
DENİZ kızının iyi olmasına sevindim canımm.daha da iyi olacak annesi:)
gamze canım uzaktan eğitim seminer vardı.bu 4+4için .çok sıkı tututyolar.oturup 5saat boyunca uzaktan eğitim veren saygıdeğer hocayı oğlum dinleyemiyor.süt iznini sordum bende bu seminerde izin vermiyolarmış.haftaya sene sonu semiineri başlıyacak.onda daha rahat oluruz diye düşünüyorum.
hım o bizim son hafta olacak cnm bu hafta idare et artık başkasına bırak kayınvalidene falan ben son hafta rapor almayı planlıorum bu eğitime katılmamak icin nasıl işe yara seyler var mı
rapora izin verlmiyo sanırım.çünkü 1gün gidilmemişse sertifika verilmiyecekmiş.ilk 2gün raporluydum.bana da verilmeme gibi bi durum var şimdi ortada.gidip milli eğitimden öğrenecem bakalım.çok sıkı tutuyolar birde girişte imza arada imza çıkışta imza
tekrarr merhabalar kaç gündür benim bebiş hastaydı gremedim kızım gibi oğlumda 6. hastalık geçirdi ateş ateş 4 gün sürdü .sonra döküntü 2 gündür iyyiz bakalım. sizlerin minnoşlarınız nasıl doktorumuz kahvaltıya başltmadı bizi siz başlaınızmı arkaaşlar..
B arada belki bı fikir olur diye soyliyim dedim .. Erdem in ağzından babasına babalar gunünde verilmek üzere mektup yazdım.. Acayip duygusal hi sey oldu.. Su an edebiyat fakültesinde okumamın da katkısı oldu o mecazi mürseller kinayeler hisni talil lerde.. Okurken aglicam nerdeyse bakalim baba mz ne tepki verecek .. O oksun sonra buraya izin verirse kopyalarız erdem le.. Peki siz herhangi bı hediye aldin iz mı??? Gözüm vitrinlerde ama icime sinen bı sey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?