2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
denizimi soracak olursanız daha öncede söylediğim gibi sizi üzmek hastalığımızla sıkmak istemiyorum daha iyi olcak inşallah rutin idrar tahliini 15 günde bir veriyoruz idrarda protein fazla imiş protein ağırlıklı beslenmemeli bide su içmesi lazım onuda içmiyo zorla içiriyorum bu gidişle kızım tuvalet alışkanlığı kazancak maşşallah 3 saate bir yıkayınca altını her sefer yapıyo lavaboya çişni bizden böyle çoj yoruluyorum ama onlar iyi olsun yeterki. Kemececim kerem üşüttü galiba geçmiş olsun canım çalıştığından aklın evde kalıyodur. edibe hoş geldin baya bi gezmişsin istanbuldayım buluşmayı ayarlarsanız gelmeye çalışırım inşallah
karaca baktımda son sayfalar yoksun bayadır inşallah iyisinizdir yokluğun beli olluyo bizden bu kadar hepinizi öpüyorum aslında çok yazcak bişeyler varda zamanım yok aklımda kalan bunlar

Canım toparlamışsınız işte, rayına oturunca bişeyler, zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Bi bakmışsın bebiş iyi olmuş tamamen. Allah dermansız dert vermesin. Bugünlerin karşılığını bol bol alacaksın bence. Kocaman bir aile olmuşsunuz, ne kadar güzel. Benim cesaretim yok ikinciye bile. Özel sektör zor. Suyu meyve suyu olarak falan içiyor mu Denizkuzu? Ya da sakıncası var mı öyle almasının? Nehir de su istemiyor. Doktor ihtiyacı olursa alır, sütten de alıyor dedi. Zorlamıyorum hiç. Sizin daha çok ihtiyacınız vardır suya ama zamanla alışır ona da. Öpüyorum onu kocaman kocaman, güzel gözlerinden, yanaklarından :*

deniscim iyi olanıza sevindim adı gibi deniz gibi olacak kızın inşallaaah, tertemiz, şeffaf ve özgür.. hani geceleri ışığı olduğu gibi yansıtırya deniz, senin denizin de senin öyle aynan olacak, minik bir kopyan gibi, sağlıklı, iyi niyetli ve samimi.. herşeyin iyi tarafından bakmalı ya, biz bu sıpalara tuvalet alışkanlığı edindirelim diye uğraşırken didinirken, sen pıt diye öğretecen inşallah kıza..

bende sabah sporumu yaptım ve oğluşun uyanmasını bekliyom yine, var mı aranızda başlayan gönderdiğim videoya.. indirdiniz dimi bilgisayarlara.. lütfen başlamış olun, ben ilk aşamayı yarıladım bugün 5. gündü.. ve sonunda tamamını yapabildim, hani yarım yamalak zar zor yapıyordum ya, ancak başladım tamamını yapmaya çook şükür..

Emir uyandı, naralar atıyo yine, seviyorum bu çocuğun uyanma şeklini.. resmen beni çağırıyo, bi kere bağırıyo sonra bekliyo bi süre, gitmezsem daha yüksek bağırıyo yine gitmezsem sessiz sessiz bağırıyo, okadara tatlı ki sanki uyuyan biri varda onu uyandırmadan seslenir gibi.. sonra bi anda storu kaldırıyorum, güneşin içeri girmesiyle yüzünde kocaaaamaaaaan bir gülücükle karşılıyo beni.. sonra uzuun uzuun öpüşüp kucaklaşıyoz.. seviyorum bu oğlanı, gülümsemesini, kokusunu, neşesini..

KEMECE;cokgecmiş olsun acaba diş cıkartıo olabilir mi? güleryüzlü kereme nazar oldu aman üzülme gecer cnm

SEVDALİNKA ;cnm parmak boyası cabuk gecer kullanabilrsn bana yardımcı kadın anneler gününde kart yapmıstı ipeğin parmak izlerini bastırmıstı gecer ve zararsz

DENİSS;öptüm kuzunu ve seni
KARACA;nerdesnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

SENEMGY;kızına maş. bizim kızıda artık saatli emzirip ac bırakıorum yiyo bişeyler şükür

CANTUGBA ;MAŞ.yavruna ve sana aranızdaki sinerjiii cok hos spora devm hadi bakalım bende sabah okula yürüorum ve kırıntıy kestim nolcak bakalım

kızlar merabalar.seminerler bugün başladı benim için.ilk 2 gün raporum vardı.bitince bugün gitmek zorunda kaldık.oğlumu da aldım götürdüm.10dak mesafe diye arabayı almadım.çocuk sıcaktan kucağımda helak oldu.güneşten korunmak için başını yüzüme gömdü kuşum.okulda idare edebilirim düşünmüştüm.dayanamadı o kadar saat.kaynanama götürdüm.orası da çok kalabalık 4 torunu daha orda.2yaşındaki torunu devamlı oğlumun peşinde,sıkıştırmak,dövmek için.o yüzden asla ben yokken teslim etmiyodum.şimdi mecbur kaldım.bakalım 3 haftayı nasıl atlatacaz.
DENİZ kızının iyi olmasına sevindim canımm.daha da iyi olacak annesi:)

cnm bende götürüyorum ama uzak olmaasına ragmen sabah ebebk arabasıyla götürüorum yarım saat yürüyoruz sonra okulda sadece imza atıyorum arabasında uyuyo sınıfıma götürüorum falan meyve götürüyorum yanımda bi kere emziriyorum uyuyo bi saatte süt izninden dolayı erken cıkıorum cok rahat oluyo gelirkende dolmusa biniyoruz ...

bu arada hafif bi bebek arabası daha aldım bayb moon 100 tl rahat kullanıslı baston kucagımda bebek varkende acıp kapatılıo tavsiye ederm ama picer cardini satmaktan vazgectm onu araba alınca kullanırım bu dayanıklı olmaz ama kullanıslı

gamze canım uzaktan eğitim seminer vardı.bu 4+4için .çok sıkı tututyolar.oturup 5saat boyunca uzaktan eğitim veren saygıdeğer hocayı oğlum dinleyemiyor.süt iznini sordum bende bu seminerde izin vermiyolarmış.haftaya sene sonu semiineri başlıyacak.onda daha rahat oluruz diye düşünüyorum.

hım o bizim son hafta olacak cnm bu hafta idare et artık başkasına bırak kayınvalidene falan ben son hafta rapor almayı planlıorum bu eğitime katılmamak icin nasıl işe yara seyler var mı

hım o bizim son hafta olacak cnm bu hafta idare et artık başkasına bırak kayınvalidene falan ben son hafta rapor almayı planlıorum bu eğitime katılmamak icin nasıl işe yara seyler var mı

rapora izin verlmiyo sanırım.çünkü 1gün gidilmemişse sertifika verilmiyecekmiş.ilk 2gün raporluydum.bana da verilmeme gibi bi durum var şimdi ortada.gidip milli eğitimden öğrenecem bakalım.çok sıkı tutuyolar birde girişte imza arada imza çıkışta imza

anladm cnm halasına bırakırım o zaman hayrlısı cocuklarımıza cile cektiriolar ya sacmalık

hava cookkkkkkk sıcak benim ev böle ise güneydekilere sabırlar diliorum kızımda sort atletle cok mutlu ün aksam ona legene havuz yaptık legeni sevmedi ama kovaya alıştıı

tekrarr merhabalar kaç gündür benim bebiş hastaydı gremedim kızım gibi oğlumda 6. hastalık geçirdi ateş ateş 4 gün sürdü .sonra döküntü 2 gündür iyyiz bakalım. sizlerin minnoşlarınız nasıl doktorumuz kahvaltıya başltmadı bizi siz başlaınızmı arkaaşlar..

gecmiş olsun cnm benm ya biz basladıkda yediği kadar

Selam..ne duygulu bir hediye ..ömür boyu saklayabilecegi.ne güzel düşünmüşsun..ben de burada bı arkadas yazmış ondan azıcık kopya çektim aklıma orijinal bir fikir gelmedi..bugun beyaz düz polo yaka bir tshirt aldım.yuz boyası alıp oğlumun ayaklarına sürüp tshirtin üzerinde tek sıra yürütmeye çalışıcam.bizimki bu ara pek hevesli adım atmaya..oglusunun ilk adımları olan tshirt giysin babası bu babalar gunünde ..

ya gamzacan sertıfıka falan ne iş?
ben doğum iznindeym ama bana vermycekler mı sımdı sertfka???
anlmdm coookkkkk???
olmadı ya..
anlamdm hiiççççççç???

Kızlar merhaba,

iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim.Allah dermansız dert vermesin çocuklarımıza, en küçük rahatsızlıklarında içimiz eriyor, ne yapacağımızı şaşırıyoruz, bir de uykusuzluk yok beslenmesi derken günler geçiyor. Oğlum bugün daha iyi, burnunun su gibi akması baya azaldı, düne göre daha iyi, inşallah yarın daha da iyi olacak.Bu sefer dr a da götürmedim,geçmezse tabi mecburen götürürüz.Yalnız 2 gündür hiç beslenmedi sayılır çok fena kitliyor ağzını, emmiyorda doğru düzgün gerçi o da haklı biz bile nezle olunca bişi yemek istemeyiz o ne yapsın burun tıkalı zaten. Yarın ne yapsam kızlar ya, kaşık almıyor bu şimdi, inatlaşsak fena olacak, kadına da bişey diyemiyorum benim bıraktırdıklarımı yedirmesi gerektiğini düşünerek sık teklif etmiş, oğlanla yemek konusunda yüzgöz olmuş iyice. Olmazsa yarın makarna köfte falan yapıp elle mi yedirsek diyorum, ama bir yandan da hiç yemediği şeyler ilk kez deneyecek, şu kaşık muhabbetini artırsak bir kaç gün ara vererek, fikirlerinize ihtiyacım olacak.

Asucuğum teşekkür ederim detaylı yazdıkların için, sen bu konuda baya tecrübelisin malesef. Öykü iyi mi bu arada,öksürüğü geçti mi?
Gamzeciğim teşekkür ederim sana da, seminer dönemi başlamış, ipekte okullu olmuş, kolay gelsin

Cantuba teşekkür ederim salna da içimi rahatlattın calpol konusunda da 2 gündür 6 saatte bir yarım kaşık verdik, şimdi düştü çok şükür. Bu arada benimde tatil konusunda nacizane bir tavsiyem olacak, kızlar yazmış gerçide, ayvalık ve civarında heryerde denize girilmiyor, birde deniz suyu çok soğuk, hakikaten sarımsaklı da çok sinekli tedbirini de al git derim yada suyun daha sıcak olduğu biraz daha aşağılara in derim, inşallah güzel bir tatil geçirirsiniz

Denisciğim çok teşekkür ederim arkadaşım o kadar sıkıntı arasında vakit ayırıp iyi dileklerini iletmişsin. Bu arada Deniz daha iyi sanırım, biraz daha düzenli beslenme ve sağlık kontrolleri ile tabi en önemlisi senin özenli bakımınla, allah daha da iyilikler versin

teşekkürler devam ediyor...

Sevdalinka84 teşekkür ederim iyi dileklerin için, bu arada oğullarımız aynı nevresim takımında uyuyor

Apoptozis çok teşekkürler sana da...

Edibe85 teşekkürler, yoğunluk devam ediyor sanırım Erdem paşa iyidir umarım, ek gıdayı ne yapıyosun otellerde:26:birde sen 2. üniversite mi okuyosun? bravo valla çocuk, gezme, dr a artı 2. ünvbu arada eşin çok şanslı...

Yas84 size de geçmiş olsun, kahvaltı biz veriyoruz normalde ama 2, 3 gündür yemiyor, bir de geçen bakıcımız domatesi oğlan sevdi diye bi tane küçük çeri domatesi yedirmiş, çocuk çok zor kaka yaptı ve hemen pişik oldu size tavsiyem domatesi şimdilik vermeyin

Birde kızlar havalar çok sıcak oldu burda, pişiyoruz valla, oğlumu ince giydiriyordum zaten şimdi kısa kollu bluz ve şortu da bıraktık artık sadece badi ile geziyoruz, zaten ateşi de vardı, ona rağmen emerken acayip terliyor ensesi ve sırtı.Siz gece uyurken nasıl giydiriyorsunuz? birde sıcaklarda bebek bakımıyla ilgili uyguladığınız çözümler varsa paylaşalım

hepinizi seviyorum sizi görmesemde duymasamda sadece yazılarınızı okusamda...

kemececim oğluşunun biraz daha iyi olmasına sevindim, inşallah daha çabucak toparlanır.. bunca sıkıntı içinde herkese tek tek teşekkür etmene teşekkür ediyorum, ama sen oğlunu iyileştir bi hayırlısıyla da teşekkür etmene gerek yok canım, en azından bana.. en acilinden şifalar diliyorum..

gün bitti çok şükür, çok yorgun hissediyorum kendimi, bu sıcaklar beni çok bunalttı.. oğluşumu da.. kıyamam ben ona, sadece atletle geziyo ama o bez, o bez yok muu? kıyamam ben bu kuzulara, napacaz bu bez olayını ya, benim içime fenalık basıyo o bez bebeğimin poposundayken..
günde 3 4 kez jakuziyi doldurup oyun oynuyoz suda, bol bol suyun içindeyiz, neredeyse yüzecek sıpam, bu yazı böyle geçireceğiz inşallah.. sadece atlet giyiyo gündüz de gecede, odayı 30 derece gösteriyo derece, hiç üstünü bile örtmüyom, zaten örtsem de açıyo, ama üşümesi söz konusu bile değil.. sadece sabah 4 5 gibi nevresimini çekiyom üstüne, hani sabah serininde.. o kadar kemece.. ki tüm camlar açık yatıyoruz.. ama nafile 30 derece, şaka gibi.. ramazanda ne yapacaz, hele ağustosta.. aman aman aman.. neyse o günleri görelim de inşallah hep beraber, buluruz kolayını değil mi?

uykum var,gidip sızayım herkese güzel rüyalar..

kızlar ya 45 günlükten beri emzirme sorunu yaşıyorum oğlumla. Zaman zaman azalmalar olsada genel itibariyle sütüm bol. Oğlumu emzirebilmek için şimdiye kadar emzirmenin her şeklini denemişimdir herhalde. Geçen haftaya kadar az da olsa gündüzleri emiyordu. En azından sabah kalktığında emiyordu. Şimdi sabahları da emmiyor bazen emecek gibi oluyor sütün gelmesini beklemeye sabrı yok hemen bırakıveriyor e süt de ağzına aldığı an da gelmiyor ki bir iki çekmesi gerekiyor. Allahtan gündüz uykusu düzenli ve uzun olmasa da var. O aralarda emzirmeye çalışıyorum ben de. Geceleri de aynı ben o istemeden kalkıp emziriyorum yoksa kendiliğinden çok nadir uyandığı. Napıcam kızlar ben ya diş yüzünden mi yapıyor bunu ek gıda yüzünden mi aman aman ek gıda verdiğim de yok gerçi. Korkuyorum emmeyi bırakacak sütüm kesilecek diye. Süt sağıyorum bazen onu da içmiyor illa meme istiyor. Ben de kahvaltısına falan kokuyorum bazen. Sütüm de git gide azalıyor sanki çok üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…